- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
daveoff #1414 üzenetére
Itt a lehetőség a nickváltoztatásra
Na szep.
-
-
Ferdzsoo
addikt
-
k-adi
nagyúr
válasz
daveoff #1058 üzenetére
De de, hatalmas különbség van grafikailag a e3as video és a végeleges között. Totál kiszedték a fényeket és a füst effekteket. Én max-ra tolva játszom(tudom tudom, multit csak ultra low-on, stb... hagyjukmár) mert ha 10-ből 2x amiatt szednek le mert maxon van akkor kibírom, mert a maradék játékidőben pedig élvezem a látványt... vagyis élvezném ha lenne.
meg amit ragi is írt, hogy "robbantás után keletkező füst nem lehetne kikapcsolható, mennyivel komolyabb lenne a feeling. ".. hát igen, legalább lenne értelme taktikusan robbantani (elterelő robbantás, zavaró füst miatt máshova kell mozogniuk a védőknek, stb), mert most kb. semmi zavaró hatása nincsen (füst, hang stb) 2 másodperc után...
Meg az is milyen király lenne ha robbantás után a füsttel teli szobában csak a lézerek látszódnának fél percig...
-
RaGi91
senior tag
válasz
daveoff #1060 üzenetére
Én is kikapcsolva játszok, de nem is az itt a gond. Az ubi mentalitásával vannak gondok. Rendre hamis reklámokkal csábítják az embereket. Kiadják a szép trailereket és a végtermék még csak nem is hasonló. Ugyanmár.
Szeretem a játékot, sőt az Ubisoftnak rengeteg jó játéka került piacra, de szerintem ez szégyenletes dolog, hogy így átverik az embert. Ha kiadnak valamit hivatalos játékmenet bemutató videóként, akkor elvárás, hogy a végtermék is az legyen. Ez az én véleményem és mentalitásom az ilyen dolgokkal kapcsolatban.
Nem halok bele, hogy nem ilyen a játék, mint a trailer-ben, mert valszeg én is kikapcsolnám a sok felesleges effektet, de mondjuk, ha a robbantás után keletkező füst nem lehetne kikapcsolható, mennyivel komolyabb lenne a feeling. Ez már megint más dolog. Nem akarok mélyebben belemenni, egyszerűen csak bassza a csőröm, hogy ekkor képmutató bagázs, hogy ezt megengedhetik maguknak. PONT. -
RaGi91
senior tag
-
k-adi
nagyúr
válasz
daveoff #1048 üzenetére
Várhatóan október (de inkább november, mert 1 hónapos csúszásban vannak sajnos) környékén jön a season 4.
Remélhetőleg a japókkal együtt jönnek végre a beígért új gamemode-ok is.
Le kell nyomni 4-5 meccset mire az ember hozzászokik a lassú r6 féle játékmenethez (ami néha nem is lassú, sőt sokszor másodpercek alatt berobbantunk, ledaráljuk az ellent az obj. szobában)
-
vegitossj7
addikt
Rendben.
Az irányzék (90%-ban ACOG) azért kell, hogy lásd az ellent és a környezeted. Majd rájössz akkor magadtól is. Ha már ezek szerint hülyének nézlek. Vagy mèg mindig salty vagy a Bf: Hardline és Battlefront miatt. Mindenki magából indul ki. Nem személyedre írtam külön amit írtam, bárkinek ugyanezt válaszoltam volna azonos Hsz. esetén.
A "végképp bughalmaz" kifejezés még OK egy Divisionnél, de itt nem. 2 buggal találkoztam eddig, a Thermite robbantás faillal és a földalatti drónnal. Ja, és 1x láttam 1 fegyvercsövet a falon keresztül 0.1 mp-re.
De ha objektívan lássuk a dolgokat, leírod hogy milyen bugokkal találkoztál?Nekem amúgy, speciel 60 fölött sosem volt még a pingem. Majd mikor 250-es pinges amcsikkal dob össze gold 4-be, lesz majd meglepetés.
(#993) Zedz: G36C-nek csak a skinje jó, de lassú és nagy a recoilja. Bár vannak akik szeretik, mégis a másik az elfogadott.
Az egyik legjobb Assault Rifle a Spetnaz-féle után. (NEKEM legalábbis.)
-
vegitossj7
addikt
Ezt azért nem gondoltad komolyan.
Nem véletlen választják Kapkan-t, a fegyón lévő irányzéka szerintem a legjobb a játékban... A Red dot-tal pedig még anno 3 hete sikerült megölnöm valakit, épp videóra is vettem, mert nem hittem el...
Bullshit csakis magas pingnél jelentkezik, de még így is jobb, mint a BF3 volt anno...
-
k-adi
nagyúr
már hogyne lenne... az orosz alig takar ki valamit, míg a red dot és holo többet... nagyon nem mindegy... persze nekem igen mert nagy monitorom van hatalmas felbontással, de sokaknak nem és így hátrányba kerülnek ám mivel operátor nemzetiségéhez (?) van kötve a célzóka, nem lehet bármelyiket bármire rárakni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest