- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Valóban a Level-R tök simán beenged.
Ööö, akkor most mi is van? Gondolom látják a PT haldoklását, így amit tudnak még megtesznek annak érdekében, hogy mindenki ott játsszon inkább. Ahogy ezt tapasztalni lehet, nem is kis sikerrel teszik, mivel a szerverek tömve vannak, eventek vannak naponta, megkapták a nálunk tesztelt betát is ugye. Minden adott, hogy komolyan elgondolkodjon az AG hogy hogyan tovább..?? Hiszen a PT-ben lassan alig találni játékosokat, bevallom az utóbbi pár hónapban már engem sem vonz, hogy igazából miért, azt szerintem mindenki tudja és érzi. Hiába tömtem magam tele a pókeren több tízezer AP-val, már ez sem dob fel, egyszerűen nincs mit és miért vásárolni..
Kíváncsian várom az AG mit fog csinálni, vagy egyáltalán tesz-e valamit, hogy visszaszerezzen játékosokat?
Új hozzászólás Aktív témák

- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ööö, akkor most mi is van? Gondolom látják a PT haldoklását, így amit tudnak még megtesznek annak érdekében, hogy mindenki ott játsszon inkább. Ahogy ezt tapasztalni lehet, nem is kis sikerrel teszik, mivel a szerverek tömve vannak, eventek vannak naponta, megkapták a nálunk tesztelt betát is ugye. Minden adott, hogy komolyan elgondolkodjon az AG hogy hogyan tovább..?? Hiszen a PT-ben lassan alig találni játékosokat, bevallom az utóbbi pár hónapban már engem sem vonz, hogy igazából miért, azt szerintem mindenki tudja és érzi. Hiába tömtem magam tele a pókeren több tízezer AP-val, már ez sem dob fel, egyszerűen nincs mit és miért vásárolni..