- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Valóban a Level-R tök simán beenged.
Ööö, akkor most mi is van? Gondolom látják a PT haldoklását, így amit tudnak még megtesznek annak érdekében, hogy mindenki ott játsszon inkább. Ahogy ezt tapasztalni lehet, nem is kis sikerrel teszik, mivel a szerverek tömve vannak, eventek vannak naponta, megkapták a nálunk tesztelt betát is ugye. Minden adott, hogy komolyan elgondolkodjon az AG hogy hogyan tovább..?? Hiszen a PT-ben lassan alig találni játékosokat, bevallom az utóbbi pár hónapban már engem sem vonz, hogy igazából miért, azt szerintem mindenki tudja és érzi. Hiába tömtem magam tele a pókeren több tízezer AP-val, már ez sem dob fel, egyszerűen nincs mit és miért vásárolni..
Kíváncsian várom az AG mit fog csinálni, vagy egyáltalán tesz-e valamit, hogy visszaszerezzen játékosokat?
Új hozzászólás Aktív témák

- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ööö, akkor most mi is van? Gondolom látják a PT haldoklását, így amit tudnak még megtesznek annak érdekében, hogy mindenki ott játsszon inkább. Ahogy ezt tapasztalni lehet, nem is kis sikerrel teszik, mivel a szerverek tömve vannak, eventek vannak naponta, megkapták a nálunk tesztelt betát is ugye. Minden adott, hogy komolyan elgondolkodjon az AG hogy hogyan tovább..?? Hiszen a PT-ben lassan alig találni játékosokat, bevallom az utóbbi pár hónapban már engem sem vonz, hogy igazából miért, azt szerintem mindenki tudja és érzi. Hiába tömtem magam tele a pókeren több tízezer AP-val, már ez sem dob fel, egyszerűen nincs mit és miért vásárolni..