- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Routeres94 #27463 üzenetére
Nem az én gépem, a barátomé
.
Egyébként egy Windows XP van rajta, bár az bekavarhat, hogy virágbolti verzió(és itt megkérem a moderátorokat, hogy ezért ne rakjanak ki), viszont amikor legközelebb találkozunk, egy avastot teszek a gépére, mert most csak egy próbaverziós Nod 32 van neki.
A tűzfal meg Windows tűzfal. -
X3B6O0X
aktív tag
Sajnos az alaplapnak, procinak, VGA-nak a hőmérsékletét nem tudjuk megnézni (nem értek az ilyen programokhoz, mint az Everest
), de a vírusirtót meg a tűzfalat megnézem. Vírus okozhatja?
-
X3B6O0X
aktív tag
Üdv mindenkinek, egy barátom nevében írok. Július vége óta valamiért 10-15 perc játék után a kép elsötétül, majd kilép hibaüzenet nélkül. Próbálkoztunk az újratelepítéssel, de azóta még rosszabb neki, már csak kb. 5 percet enged. És így hiába jönne fejlődni meg szórakozni, nem tud.
Bármi ötletet elfogadok!
Előre is köszönök mindent. -
X3B6O0X
aktív tag
válasz
hugoagagyilo #27115 üzenetére
Köszönöm a választ, hát, ebbe belefutottam.
szerk.: Most léptem be, és már működik. Aki a délelőtt folyamán nem tudott játszani, az most jöjjön!
-
X3B6O0X
aktív tag
Jó napot kívánok, hát én is regisztráltam erre a "csodára".
13-as szinten járok, a nicknevem aláírásban.
Ma fellépett egy probléma. Mikor bejelentkeznék (legfrissebb upgrade-del, 2798-as számú) a Level-R-be, [701]-es hibaszámmal nem enged belépni (server is shut down). Kérdés, mitől? Nektek sem engedi a belépést?
Legyetek szívesek válaszolni, mert ma is fejlődni akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged