- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kisebb akkuval és lassabb töltéssel jön Európába a Realme 16 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard
üzenetére
Én úgy tudom, hogy az Invictus minden kiadót értesített a bétáról.
Tegnap Teydivel beszélgettem, hogy ő semmit nem fog jelenteni a hibákból, mert ez a németeknek megy, szóval bogarásszák csak ki ők a rosszat belőle. Meg hogy az aeriának nem kell ilyen arkád játék.
Erre mondtam neki, hogy ez nem csak a németeknek megy, hanem ez a jövő. Ami attól, hogy lesz benne egy csomó új, sim versenyzéstől távol álló mód, lehetőség még mindig jobban ki fogja szolgálni a sim PT réteget, mert már midneütt van sim kezelési lehetőség, visszajönnek a nagy CTF rókák, a gymkhana, kemény driftek stb. Meg ha szétnéz akkor ugyan vegye már észre, hogy hányan mennek simben és hányan arkádban a PTBen meg LvlRben. Az új generáció legalább 60%a arkád párti. Ha pénzt akarnak akkor minél szélesebb réteget kell kielégíteni, szerintem Izabel ezt jól teszi mert lett még több sim és még több arkád is. Nekem semmi bajom azzal ha elszaporodik az arkád mód ha a sim is vele együtt szaporodik.Szimet akartok és szellemmódot? Ez a kettő kicsit üti egymást. Mellesleg a játékba kell hogy legyen ghost ON is, mert ez csak játék nem a valóság és a PTben ezt szoktuk meg, az ugráló autókról meg nem is beszélve.
Legalább itt ne törjem össze magam, vagy éppen hogy itt kéne törnöm az autót és az utcán nem?
on5 off0Az észrevételeimet a betaval kapcsolatban pár napon belül közlöm, majd ha vége az opennek.
Új hozzászólás Aktív témák

- HP Zbook 15 g5 i7/32 GB/ 1TB/ Nvidia Quadro P2000
- ELADÓ ASUS ROG STRIX GTX 1080 TI 11Gb
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest