- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokitojas85
tag
válasz
ALIENwoods2 #27058 üzenetére
LR-be? mert akkor csatlakoznék majd ha lehet
-
JetiRulez
őstag
válasz
ALIENwoods2 #27036 üzenetére
Én meg azt hittem, hogy itt már mindenki csak Level-R-ezik. Én is szoktam néha feljárni. Most inkább a Single Player küldetésekre vagyok kiélezve. Egyáltalán nem esett nehezemre túltenni magamat a Project Torque-on. Utólag belegondolva az egy félkész termék volt számomra, ha viszonyítom a két játékot.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
ALIENwoods2 #27036 üzenetére
Én tolom a LR-t...Tíz nap alatt felmentem 48-as szintre és van 4 kocsim
A PT-t nem törlöm még le hátha lesz belőle valami a késöbbiekben.Ha nem akkor marad a LR...
-
Creative997
őstag
válasz
ALIENwoods2 #27006 üzenetére
Miért is?? Mert a kib*szott IP blokk kinyírta a játékot! Én ezt már több mint fél éve megmondtam hogy várható lesz, illetve hogy 1 éven belül! Jöhet akármilyen fasza build, amíg az IP blokk bennt van, esélytelen a PT bármire is, AGE eddig bírta, őszintén szólva nem csodálkozom rajta, én a helyükben lehet már hamarabb meghúztam volna ezt a lépést. Abba most ne menjünk bele kinek a hibája mert milliószor átrágtuk. Ez van.
Sajnálom hogy ez lett a vége! Igazán! 2 és fél évet húztam le kb és habár mondjuk nekem a Cleo és a Diane közepe (amikor |3G| lettem és voltam) illetve az Eleanor mikor a legtöbben voltak időszakok voltak a legjobbak, ez több volt mint egy játék! Ez egy meghatározó élmény volt számomra, sok baráttal! Sosem felejtem, volt hogy felkeltem reggel és éjfélig csak PT, annyira imádtam, napokig, hónapokig. Egy űr marad utána! Hiába jön vissza esetleg, azzal a régi bandával, akikkel a legjobb volt anno csak egy része maradna meg, az a régi élmény visszahozhatatlan!
Sajnálom hogy a rengeteg mentést cseszhetem, videót összállítani vagy kimenteni meg nincs se időm, se helyem. Pedig annyi jó videó ötletem volt még!Ja és csak szólok, akik esetleg bátorkodnak fellépni Aeriára vagy írni fórumba, ne lepődjön meg ha mianiak elkezdi osztani, mert magyar. Az az elmeháborodott utálja az Invictust az egy dolog, de minden egyes magyart (pedig mi elég jóban voltunk, egyszer csak azon kaptam magam hogy elküld az anyámba, miközben hónapok óta fennt se voltam, azt se tudtam mi merre hány méter). Én egyszer elküldtem a halálba és kiléptem 3G-ből, most megint meglegyintette ezt. Szóval csak keményen.
-
MaxFecky
csendes tag
válasz
ALIENwoods2 #26997 üzenetére
Ez várható volt! Sajnálom, hogy így lesz vége. Bár a mi csapatunk már elég rég nem járt pt-n, de hát az hozott össze minket. Mi azóta is sokat játszunk együtt, a 7végén lesz az OBHUN találkozó is. Azért remélem találunk majd olyan játékot, ahol újra találkozunk és jókat versenyezhetünk. Esetleg ötletek? NFS World kizárva
Üdv. Max!
-
kekeeci
senior tag
válasz
ALIENwoods2 #26997 üzenetére
Na neeeeeeeee, most kezdett már valami lenni...
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
ALIENwoods2 #26994 üzenetére
Ezt én a kezdetek óta pofáztam. De nem, nekik jó ez így ahogy van.
-
quadroracer
tag
válasz
ALIENwoods2 #26945 üzenetére
Sajnos erre nem kaptam engedelyt, ugyhogy ha nem sikerul a tovabbiakban sem ravenni a donteshozokat, akkor csak majd a Live szervereken lesz lathato, hasznalhato.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
ALIENwoods2 #26731 üzenetére
Személy szerint egy távolabbi országra tippelnék.Szinte divat náluk mindent lehúzni jaj ha trendi akarnék lenni akkor azt írnám "savazni"
Persze a nickjüket nem vállalják mert a screen shot-ot amit feltöltenek manipulálják és kitörlik vagy takarják a nicket.Persze mindig az ő verziójuk az űberkirály hiába előzi meg a másik őket tartalomban szolgáltatásban újdonságokban.
-
PaJa1
őstag
válasz
ALIENwoods2 #26731 üzenetére
Szerintem a kiadók tudták, hogy lesz open béta. Hiszen miattuk csúszott a megnyitás. Nem tudom miért vannak meglepődve azon, hogy ha megnyílik akkor fognak róla beszélni a forumukon.
-
JackShephard
tag
válasz
ALIENwoods2 #22876 üzenetére
Én ma jönnék simbe, de csak 22után. Nem tudom az okés-e még nektek.
-
sagesz93
addikt
válasz
ALIENwoods2 #22876 üzenetére
Én mennék oda is, de arcade is jó
-
JackShephard
tag
válasz
ALIENwoods2 #22872 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy miért arcade-ban mentek és nem sim-ben? Az arcade irányitás köszönő viszonyban sem áll a valósággal. Én azt szoktam mondani, hogy az arcade a hülye gyerekeknek való, már bocsánat..
Szerintem sokkal élvezetesebb lenne, ha sim versenyeket mennétek, nyilván az elején kicsit nehéz mert meg kell tanulni a féktávokat, az autók balance-ait, stb. De pont ettől válik nagyon élvezetessé a játék, legalábbis számomra és még jó néhány itt írogató ember számára is.
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
válasz
ALIENwoods2 #22837 üzenetére
minket kihagytál
Hungarian Racing Team
Tag: ~hRt~
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
" Érdekesség képp az Invictus is fent van crew formájában nevük:
Hungary Project Torque
TAG: HTP "HPT az, de nincs fent az Invictus, csak ugy beirtam a fejleszto nevet oda. bocs, ha ezzel felrevezettelek ...
-
kekeeci
senior tag
válasz
Nem látom a csapatomat
..
-
erdol
senior tag
válasz
OldBoys HUN-ők vajon hol játszanak még sosem láttam egyiket sem.
-
ABnormal
őstag
válasz
ALIENwoods2 #22830 üzenetére
annak örülök,hogy nektek is a crc2005 tetszik jobban...,jó lenne azzal is menni néha online,van erre mód?
-
Creative997
őstag
válasz
ALIENwoods2 #22758 üzenetére
Ja, le kéne írni a csapatokat és/vagy a neveket, meg majd időpontot is el kéne kezdeni keresni, mert azt lehet a legnehezebben összeszervezni
-
PaJa1
őstag
válasz
ALIENwoods2 #22742 üzenetére
Ez most magyar csapatoknak lesz amelyek tagjai PHn jelen vannak. Tehát ilyen formában új.
Más PTs forumot a hivatalos mellett nem nézek csak ezt. Néha vetek pillantást 1-1 másikra de az max 30 perc havonta.
1 lobbiba kb 500an mehetnek be. 1 szobában max 8 versenyző / TA ban 20 lehet plusz a spectatorok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest