- iPhone topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blade.T
tag
Szerintem olyan aki rendes versennyel érte volna el a 3300at nincs a játékba.
Emlékszek amikor 2950-3000 volt nekem, az istenért se akart felmenni csak +1, ha meg kidobott a játék vagy elb@sztam egyből -26 ...most röhögök rajta de akkor nem volt vicces, kénytelen voltam az utolsó 2-300at összekaparni, meg sokan mások ugyanígy. -
hugoagagyilo
tag
Ja ja van olyan csapat ahol már a 20lvl szintű is max ratingos.Ha rendesen játszol ilyen szinten nem könnyű a fejlődés,egy nyert verseny +1 vagy +2 pont egy negyedik hely meg már -9
De itt a jó példa alacsonyabb szintüek ellen nyerni a LevelR-ben -16 pont az 1 helyezés
Kiváncsi vagyok mi megkapjuk ezt vajon Pt be
-
-
csige791
tag
Csak spagettin mentünk meg downhill-en . Nekem valamiért nem volt jó a downhill, mert már a rajt előtt elkezdte számolni az időt, amikor meg tényleg rajt lett nem tudtam elindulni csak egy rescue után.
Viszont te mindig elvertél, uh. grat. Meg azért MARK is jól megy , nem sokkal maradt el tőlünk ami azért nem rossz. Mondjuk spagettin azért jó sok időt bent hagytunk még.Az mitől van, hogy neha tök lelassul a játék néha meg hirtelen felgyorsul ?
-
Creative997
őstag
Amikor összeírtam a summary-t, akkor sok olyan üzenetet találtam - köztük a GM-ét - júniusban hogy végre itt az új patch, Fiona és onnantól írogattak azzal kapcsolatban hogy ilyen-meg olyan, meg nekem is június rémlett. Végülis lényegtelen, régóta megvan, kéne már frissíteni.
-
törölt tag
Én ha lehetséges, a maximális beállításokkal játszom. Én úgy vélem, hogy a PT grafikája nem indokolja a nagy gépigényt. Meg lehet nézni ehhez képest egy GRID-et például, ugyanezzel a konfiggal 60-100 FPS-el harapja ketté a gépem, pedig az sokkalta szebb játék, a PT élethűségben meg se közelíti. Igaz a GRID nem annyira jó játék mint a PT és nem is annyira összetett.
Most kimértem, a Marmay Road-on 8 játékossal 30-40 FPS, ami néha lelaggol 30 alá de csak pillanatokra, 5 játékossal 40 felett volt, csak ritkán alatta. TA-ban 5 játékosal 90 FPS, valószínűleg 10-el sem fog 50 alá menni. Egyik japán pályán nappal 45-60 FPS. Éjszaka még nem versenyeztem, ott nem tudom milyen. Beállítások plafonon 1280x1024-ben, WIN7 64bit, cat 9.12, adatlapomon található konfiggal és tuninggal. -
törölt tag
Így van, az nagyon sok érte, árat kéne csökkenteni a gyártónak. Este én is megmérem FRAPS-el az FPS-t játék közben, mert tegnap az egyik versenyen belekeveredtem egy kis csihi-puhiba, kb 10-en látszottunk a képernyőn, és visszaesett a sebesség, játszhatatlan nem lett, csak éreztem hogy jobban izzad a gép.
-
Gaz 78
aktív tag
Akkor ezt a profilkikapcsolgatást nemrég vezethették be mert én 2008 júliusától 2009 februárjáig szüneteltettem a játékot mert külföldön tartózkodtam!Ráadásul mikor hazajöttem egy teljesen más PC-re tettem fel a játékot és onnan folytattam az egészet ahol abbahagytam!Be is tenné a kiskaput ha eltünne a profilom a valagravaló AP-s kocsival együtt!
-
bix-
tag
-
-
Karibaba
aktív tag
Szerintem mikor bejött a morello nem olyan sokan tudták tesztelni,hogy milyen és nem is volt sok cl7 es szoba ami fullos lenne.Én sokat mentem vele Englandon éppen azért mert akár hogy balancoltam nem tudtam úgy menni vele hogy ne drifteljen le 1 kicsi ugratónál. Ha meg R+grip R aero akkor meg baxik kanyarodni.Most megint elővettem a morellot de ugyanolyan szar. A panni pattog az úton, de legalább irányítható a morello szerintem 2x jobban pattog az úton ,kimegy a segge és irányíthatatlanná válik.A féktáv 2x annyi mint a panni nál pedig csak 1 kicsit gyorsabb.Szerintem kormány nélkül kész killodás vele menni.
-
Creative997
őstag
Ott van a 3G, SKAN a boss miközben nem is lehetne mert akárhogyan nézzük rengeteg más is lehetett volna boss aki jóval korábban csatlakozott és kb annyit tölt a játékban mint ő vagy még többet, de az akkori időkben szinte majdhogynem minden tag jóval nagyobb szerepet töltött és jelentett a 3G-ben mint ő csak egy szerencsétlen vita folytán lett ő a boss és ő nem mondott le ami engem kúrvára idegesít, de nem azért mert én őstagnak számítanék ott (főleg hogy még az elején rengeteg mindent tettük a csapatért, rendkívűl összatartó csapat volt, fizetett weboldalunk is volt mianiak révén és még a fő bosst is lemondattuk később mikor még nem is volt crew rendszer de a tagoknak |3G| előatgja volt stb stb.), hanem mert sokkal korrektebb emberek voltak ott mint ő, főleg amit művelt az elején amiért én és sok mindenki (és amiért el is lett baszva az egész akkori régi tagokkal teli crew) kilépett.... Akkor nem csak egy elsimert és az első crew tornát megnyerő (amiben én is résztvevő voltam a 3ból gridghost és Dark Riot mellet ami óriási megtiszteltetés volt és elismerés
) csapat voltunk hanem gyakorlatilag a legismertebb, az első számú, legerősebb, legirigyeltebb (és sajnos a legjobban aláásott csapat voltunk ezek miatt) crew voltunk. A régebbi tagok ezeket mind tudják, most csak részegen kifakadtam megint ezen. Főleg hogy (amit itt még nem írtam le) azért nem lehettem GS még idén áprilisban mert 3G tag voltam (illetve csak akkor lehettem volna ha kilépek de annál sokkal többet tettem a csapatért és többet kaptam illetve jobban szerettem azt az egészet mint hogy GS legyek így gyakoraltilag vissza lettem utasítva illetve visszautasítottam (!) , az a bizonyos ember én lennék ebben a GM hsz-ban [link] erről ennyit, de későbbi topkiomból meg lehet tudni többet a fájdalmamról miutám szétment a 3G de mégsem lettem GS mert jött a kurva Fiona és IP block.
Szóval manapság csak és kizárólag az olyan csapatokba érdemes menni amelyik megétdermli, mint pl az OBHUN vagy akármelyik csapat amelyik aktív,
részszeg BÚÉK -
hugoagagyilo
tag
Hát lehet hogy annak az elemei,és igen valami Gt embléma van a kormányon a képen,az enyém valami sorszámozott G széria 25-ik darabja
Mi a baj a sim irányitással?nekem jónak tünik végre nem az van hogy egyszer igy viselkedik az autó egyszer úgy bár nagy ritkán néha azért csuszkál.Voltak régen olyan napok hogy meg sem tudtad közeliteni valamelyik legjobb eredményed aztán másnapra meg simán.
Maxnak.Nekem is tizen valahányas szintnél megvolt a Panna talán nem is volt level limit,még anno össze comboztam explorerben aztán csak porosodott a garázsban mert a Kawa szédületes tempóját is alig birtam kordában tartaniA nagymenő számomra akkor cicivadász volt a kawájával mindig csak hátulról láttam
ja meg JPN-en.
Na ennyi retro elég is.Este vigyázzatok B roadon meg Tokyoban a részeg sofőrökre!meg mindenhol.
-
PaJa1
őstag
ááá a link - a lényeg - kimaradt
http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=631253Lényegében, letöltöd a proxifier-t, keresel neten us socks5-ös proxykat, azt leteszteled a programmal, majd azt használod. A linkelt topicban van link a programhoz és rengeteg proxyt is beírtak.
-
Creative997
őstag
Dettó mindenben.
Azaz én se kaptam kódot az rFactorhoz (a qrva anyjukat) de azóta is guberálok, de a neten nem szívesen fizetnék be.Navazz, kicsit hosszú lett sorry
Ami az időket illeti. Kezdjük az elejéről. Még nagyon régen elkapott a láz hogy minden akkori pályán(!) benne legyen a top 10-20ba, legjobb időként. Nos ez nagyjából sikerült. Mudon sanye-val, GSX-el és mmotors-al versenyeztem de többnyire összejöttek az első helyek, Circuite-n gridghosttal és yup patriottal, a leghosszabb pályák kivételével első, Tokyo-n pár pályán, rövidebbeken top3, hosszabbakon top 10, Serpentinen top 10, England top 20 vagy rosszabb (az manapság se a kedvencem), Tanzawa top5, ott tibee-vel és a többi, anno én is beraktam képeket mint Attka
. Akkor boldog voltam én is, majd jött egy törlés és pápá idők. Majd megint megpróbálkoztam, fele annyi sikerrel aztán megint törölték az időket bugok miatt; anyátokkal szórakozzatok, onnantól kezdve nem igazán izgatnak az idők. Párszor próbálkoztam világrekordokat csinálni, de már nem tudok, több okból:
- tizedannyit se játszom mint anno azaz nem gyakorlok sokat, csak emlékezetből megyek és már elég szarul sajnos (előny hogy minden pálya minden négyzetcentiméterét ismerem már)
- a régi trunkok nagy előnyt jelentenek az időkben, ezt én is tudom mert míg gyakoroltunk pl Karesszal - aki elég jól keni - a PT Tornára érezhető volt a nagy különbség
- sok idő, főleg Tokyon wallrider idő. Azért annyira nem vagyok béna hogy a rekordtól 20 mp-re lemaradjak! Aztán az egyik pályán leteszteltem és sokkal gyorsabb időt futottam mint a nélkül -jelenleg az az egyetlen WR-m-
Persze nekem is vannak olyan időim amelyekre büszke vagyok és gyakorlással értem el, pl RX-7 FC-vel az egyik Serpentinen (talán Rough ride) megdönthetetlen időm van; vagy éppen csak trunk nélkül mentem egy jó időt és magasabb classos autóst vertem meg; vagy csak a kategóriában egy pályán első vagyok úgy hogy nem is használtam trunkot vagy top 10es vagyok trunk nélküli időkkel (pl Evoval Serpentinen), stb, csak ezeket csak én tudom, itt jön a probléma amit írtatok, hogy külön kéne választani a trunkos időket, ami soha nem fog megvalósulni.
Manapság már ritkán játszom és ezután se lesz sok időm, csak kb annyi mint eddig. De amikor nyomulok mindig trunk nélkül, ritkán trunkkal ha a szobában úgy akarják. Trunk nélkül sokkal tisztább szerintem.
Na hirtelen ennyit az én életemről ami baromi régen volt már
Holnap este már lehet hogy fel tudok nézni a game-be, akit ott találok az lealázhat, kb a nagy verseny óta nemigazán mentem
Grat az OBHUN-nak a nagyszerű versenyzéshez
Bárcsak...
-
hugoagagyilo
tag
Igen ez régen igy volt!De 2 hete nem müködött a dolog belépni a játékba belehetett de ha ketten mentünk egy szobában nem lehetett inditani a versenyt csak ha valamelyikünk kilépett a szobából.Lehetséges hogy jött valami kis javitás erre hogy ne lehessen saját magunk ellen körözni?A HSS -el játszottam a LevelR-t ott 500 ping idöt ir ki és lehet hogy lagoltam nem tudom,de itt tegnap kiprobáltuk és a ping 18 volt Le 3.8Mbit Fel 4.2Mbit mind két gépnél az eggyiken futott a Hss. 7-en voltunk a szobában és elsőként töltött mind a két gépem és nem volt semmi baj játék közben.Ja az még hozzá tartozik hogy Wifin kapom a netet Hot Spot -os szolgáltatótól és a win osztja meg nálam a két gép között.
-
SylarHUN
senior tag
Sajnos ebből látszik, hagyják elsorvadni szépen lassan, aztán 1x-csak leáll a szerver, mint a Tabul Rasa-nál.
Jaj, emberek én mennyi, de mennyi embert hoztam...........
Számtek boltban dolgozom, és szinte akiről kiderült (Vevők), hogy játszik a géppel, annak mind, ajánlottam a játékot! Sőt soknak még ott helyben megcsináltuk a regjét, meg DVD-N odaadtam a PT legfrissebb verzióját, nem telepítős formában, hanem azonnal használhatóban.
Pontosan meg tudom mondani mennyien, játsszák jelen pillanatban közülük, 0.
Nem sok olyan fanatikus van, mint mi.
Kérdezgettem miért hagyták abba, a legtöbb válasz az volt: lassan lehet fejlődni, kevesen játszzák, kevés a pálya, kevés az autó, kevés a tuning, kevés az optikai tuning.
De a kettő fő probléma az : lassan lehet fejlődni, kevés és unalmas pályák.
A legtöbben még a 10 szintig sem játszották.
1 szó, mint 100, reklámozni kellene, legalább Amerikában!!!!!!
És kellenének az újítások! -
tomkatomi
tag
Hát itt látszik mennyit számít mivel nyomul az ember fia. Beleülsz egy új autóba és a harmadik köröd már jobb, mint az enyém...akkor messze nem a pályaismeret a mérföldkő, persze az is számít. Serpentinen akkor csak azért nyertél, mert a balanszom nem volt jó oda
...gyors kanyarokhoz tapadás nélkül nekiesni...mondtam is, hogy nem lesz esélyem....De mindegy, a lényeg, hogy futottunk pár jó kört
-
tomkatomi
tag
A "nem tudom ki" az a Senki, azaz én
...
Szerintem rám gondoltál, bár mindez nem igazán fedi a valóságot. Közel 2 év játék után ismerem a pályákat, igaz, van amelyiken többet megyek, van amelyiken kevesebbet - úgyhogy én nem fognám arra, hogy ezt vagy azt jobban ismerem...A balance, illetve a vezetési stílus, no meg hogy mivel nyomatod a dolgot (kormány, gamepad, billentyű) sokat számít. Míg billel csak reszeled a kanyarokat, illetve pumpálgatod a gázt, addig a többi dologgal lehet finoman adagolni (tartani) a gázt és a kanyar ívét. Ezeket összeadva másodpercekben mérhető a hátrány és nem a bill. javára...
Egyébként a nem tudom hány meccsből (talán 5-6?) csak 1x nyertél, igaz best lapot többször futottál, mint én.
Ha mégsem rám gondoltál, úgy sorry...csak az uzsidobozból következtettem, meg hogy [3Gr]Paja1 volt az ellenfelem akkor... -
Bazzzs
senior tag
Ez nekem is furcsa, hogy miért nem jönnek az autók. A patch megmagyarázható azzal, hogy vissza lett dobva a Hannah, illetve nem értettek egyet az Invictus-szal, de még a Cobra megjelenése előtt volt egy AMD-s kódbeírós event, amiben le volt írva, hogy jön hamarosan a Cobra, továbbá 3-5 AP-s autó. Az utóbbiakon valamiért azóta is csücsül az Aeria. Remélem karácsonyra csak bedobnak 1-2 kocsit... bár amennyiben pénzt akartak volna csinálni belőlük, akkor már jönniük kellett volna, hogy a kis Jonny kérhesse karácsonyra
. Nem tudom mire várnak.
-
UnConnecteD
senior tag
megvarjak, amig mindenki megunja annyira, hogy mar csak muszajbol inditja el a jatekot ?
csinalta valaki mostanaban a 140m ugrasos mission-t? mostmar azt csinalja, hogy hiaba van meg a tavolsag, nem tortenik semmi. ha ujra belepek a jatekba, akkor se. 5x csinaltam meg egymas utan, es 1 db sarga kulcs lett belole. ilyen aprosagokat MIERT NEM lehet kijavitani?
-
SylarHUN
senior tag
Majd ha lesz időm, akkor frissítek a tablón. Legyen egy mostani is.
Mindenkitől várom az ön arc képeket, nick name-el 1ütt.Szép idők voltak nagyon.
És ezúton köszönném meg a csapatomnak (OBB) a nagylétszámu megjelenést a vasárnapi megmérettetésen!!!!
Biztosan sokan kint voltatok síelni este 19óra magasságában a mínusz 11 fokban.Pontosan rajtam kívül 2-en jelentek meg (bakosgabor és nepster).
Illetve ott volt marko is de ő csak arcade-ban utazik.Nagyon jó versenyeket mentünk tegnap az OBHUN játékosokkal!
Számomra óriási meglepetés DarkDevil profi (isteni) játéka.
Lánylétére tökéletesen vezet.
És ráadásul úgy, hogy a kormány a lába közévolt szorítva! Anyááááám.Azért az tényleg hihetettlen, hogy a Cobra-óta nem jött 1 kocsi sem.
Én azt hiszem, nem a régi motorosokra építenek az aeria-nál, sokkal inkább az új játékosokon van a hangsúly. Nekik minden új. Minek új cucc? Szerezzék meg a már ott szereplő dolgokat.
De ez nem csak itt van így! A DarkOrbit-ban ugyan ez a helyzet, aki magas szinten van, annak semmi újdonság nincs már benne. Pedig ott Jelenleg online: 77.823 Regisztrált: 29.080.927 játékos van. Asszem kicsit több mint a PT-ben.
De ott sem tesznek a régi játékosok kedvére. Azok levannak kakilva. -
Attka85
tag
Sziasztok Sebesség Katonái!!! Igen Paja a PD-k után mentem, de sajna nem lett meg az álomhatár az 5000RP, viszont most megvettem bele minden gyorsulással kapcsolatos tuningot, meg 1 Bodyt, de így már túl gyorsan kanyarodik és nincs annyi időm hogy 2# keresztbe tegyem egy-egy kanyarban...szóval stock MR2 a legjobb driftelni Simben legalábbis én így gondolom...jó még a stallion és az Rx7SpiritR, de az MR2 legjobb magasan szerintem...én úgy driftelek Simben hogy pumpálgatom a gázat és berántom a féktávon a kanyarba, persze aztán adagolgatom a gázat, meg figyelni kell nagyon a seggére, ehhez érzék kell és nagyon csúszós setup: grip: F+, aero F+, brake F+, Accel.:A+, meg ha 4WD, akkor az R vagy R+...nekem így még a Panama is táncol szépen, csak az gyorsan visszatapad, mert a seggében van a motor (súly)...kb ennyija és a kormánynál arra törekedek, hogy semmi ellenállása ne legyen(kiszedtem belőle a FFB motorját is
így gyorsan lehet reagálni a seggének a kitöréseire...pluusz a kormánybeállítás is olyan, hogyfinom legyen, mert így hogy nincs benne a motor és ugye rugó se, gyorsan tudom tekerni és nem kell hogy érzékeny legyen, meghát csak 180°-ban lehet tekerni max(90°+90°) szóval tökéletesen megfelel nekem így...Remélem soha nem kell megválnom Tőle, de már a gázpedálom 2x eltört, most saját gyártású rugók vannak benne, meg a kormány is szépen kopik, ahol érintkezik a felfogatással, de imádkozok, hogy bírja még, mert szerelmem tárgya lett már a piros Logitech FFB GP...
-
MaxFecky
csendes tag
Az sajna túl késő nekem, mert holnap 4-kor kelek, munkanap lesz. De azért majd rákérdezek kinek lenne esetleg jó, van egy-két éjjeli baglyunk, hátha ráérnek. A holnap este nem jó az OBHUN-nak, mert háziversenyt rendezünk ami 19:00-tól tart amíg nem végzünk. Már mindenkit összeboronáltunk, és elég sok futamból áll, amit le kéne nyomni, hogy a szerencsés megkaphassa a karácsonyi ajándékát.
Üdv. Max!
-
erdol
senior tag
Akkor volt olyan aki úgy laggolt hogy összevissza ugrált előttem,időnként megörültem mert láttam a kerítésnak csapódni,pár másodperc és előttem ugrált megint.
A sebességem meg meg sem közelítette az előző futamon mértet.Összidő veletek 13.45
akkor meg igaz kis hibákkal 14.02 -
tomkatomi
tag
Mi csak egyszerűen "pocket rocket"-nek hívjuk
Hogy mennyi 3300-as ratinggal megáldott ember szaladgál (vezetgél) a játékban....Lehet venni valahol, vagy mi? 1300 meccsből 400-at nyerve, (és még jó páran hasonló adatokkal) úgy, hogy (nem fényezés, mert sokan elvernek) 1x sem tudtak a közelünkben lenni. Semelyik pályán...Vagy arcade-ban jobban ad, esetleg CTF-ben(drift-ben?).
Netán elég egy emberkének elérnie a csapatból, aztán az addig veszítget, amíg a többiek is feljönnek?
-
Attka85
tag
jaja tudom a 100% az az elérhető sebesség, de én is úgy számoltam ki hogy kb 13%-on maxos az enyém tehát az 1Mbbit a max a kapcsolat sebességében demivel én csak(!!!) 128kilóval szedek ezért kb 13% nekem a max...lol lassú de legalább szokott működni...
...bár itt az ideje lassan gyorsulni, mert ez letöltögetni gyér-igaz leszoktam róla
-
Attka85
tag
egyébként ez a net hibája lesz valószínűleg hiszen nekem is mondták már hogy vigyázzak mert ugrándozom a pályán össze-vissza, pedig én símán mentem ahogyan egyébként...de szerencsére ez eddig 2x fordult elő(hát most hogy ez sok vagy kevés 1 év alatt...)---nemtom hogyan lehetne ezt kiküszöbölni, mert a netes kapcsolatom ép volt, direkt néztem a feladatkezelővel...nem volt kihasználtsága 10%-ánál magasabb értéken, mégis előfordult ez...help! Valamilyen megoldása csak van!
-
bakosgabor57
őstag
Próbáltam mezei sztereót, még monot is, az alaplapi Realtek hang pedig adott.
Az lenne a jó ha külön lennének választva a játék hangbeállításokban az összetevők, de nincs. A zenén kívül van master,effects,engine és kampec.
Amúgy a belső nézetes hang frankó lenne, de én a motorházat szoktam meg. -
JackShephard
tag
Gratula hozzá, bár bevallom azt gondoltam már bőven 4000 felett vagy a győzelmeket illetően. Az utóbbi időben te se nagyon tolod, sajna nekem is igen kevés idő jut erre már. De így legalább van feladat.
Nekem a stock Cobra személy szerint jobban bejön, mint a kifullozott. Élvezetes vezetni nagyon.
-
kekeeci
senior tag
Hááááááááááááááááát, láttam már olyat, hogy töltés közben telerakta a csomagtartót, eredményhirdetés közben kivette, nyom semmi, az ember szívhatja a fogát...
Most ezzel nem akarom feltételezni azt, hogy ilyen itt is megtörténhet, de az ördög tudvalevőleg nem aluszik.
Egyébként volt már olyan, hogy magyarokkal játszottam, és mikor a végén megkérdeztem, hogy lehetséges két azonos autó között 300-400 m különbség, de az stabilan, azt a sejtelmes választ kaptam, hogy "van egy kis trükk benne". Ezután mibe bízzon az ember fia???
-
dokar
addikt
nem akartam az egészet belinkelni, de mindegyik végleges és nem olyan drágák
egyébként ma jön 2 új kocsi:
From today, you can now strap yourself into two of Volkswagen’s top cars: the Golf GTI and the Scirocco, with more great cars to come in the coming weeks and months.
PT-ben van már?
-
Creative997
őstag
Mindjárt megcsinálom a pályás izét, meg összegyűjtöm az eddigi időpontokat és megnézem a részhalmazokat
Csak dolgom volt.
HPT. Beszéltem Karesszal, lehet hogy tud jönni (időponttól függ), rsx sem kizárt, így meglennének 3an, de majd még elválik.
Uncon, te is jöhetnél, legfeljebb a Sim versenyeken nem indulsz, hanem CTFben (azt úgy is szereted) és TAban. Régi motoros vagy mind itt, mind a játékban, jer velünk nyomulni egy jót!
Paja, akár be is ugorhatsz helyettem és felváltom a posztodat (nem mintha nem bíznék meg a hallgatóságban, csak ha van rá igény, a feltöltős dolog is jó nekem) -
dokar
addikt
Corus S3 - Class 1
Permanent price: 12000 RP
Full upgrades: 58800 RP
Complete price: 70800 RP
Unlock level: level 0Kawana K-660 - Class 1
Unlock level: level 0Lion Executive Sedan - Class 1
Unlock level: level 0Miyato Wizz - Class 1
Unlock level: level 0Ez jó árak. Egyébként tényleg lehet bérelni is.
-
dokar
addikt
én ilyen kocsibérlést nem láttam, de ha sok a baszakodás, akkor megyek vissza mással autózni.
azért érdekes, mert nekem a csapattársaim már az IP blokád előtt átjöttek LevelR-be.
nekem csak egy nagy szívfájdalmam van: ha már magyar a játék, akkor ne legyek már lekorlátozva az európai közösség elöl.
-
hugoagagyilo
tag
Hol vannak akkor ? Ezt arra irtam hogy azt irtad mindenkinek van cobrája népautó.
Hiányolom őket mert alig tudunk megtölteni egy szobát.Jó ha 4-en 5-en rójuk a köröket.Legtöbbször Bakos úrral és Feri84-el meccselünk csak.Bár igaz összefutottam már Crea-val és Karibabával is.De talán most akkor többen leszünk hogy eldölt Cobrával kell menni
,személy szerint én megszerettem de uralni még közel annyira sem tudom
-
Creative997
őstag
Pontosabban harmadjára sikerült csak
Szóval közös megbeszélés alapján a következőkre jutottunk, íme a végleges lebonyolítási rendszer:
Először is azzal kezdeném, amit már Paja írt, HPT-be jó lenne még 1-2 ember.
- 8 csapat van, a csapatok 2 db csoportba fognak bekerülni, A és B, tehát 4-4 csapat.
- 3 módban lesznek versenyek: Sim, CTF és TA
- a pontok döntik el a továbbjutást, az első 2 megy tovább mindkét csoportból
- a lebonyolítás kicsit érdekes, úgyhogy fokozott figyelemet kérek!
Különválasztjuk a módokat, Sim-CTFre és TAra. Ez azt jelenti, hogy először Simben és CTFben lesznek versenyek. Mindenki játszik mindenki ellen, tehát ez összesen 12 versenyt jelent/csoport. Ha HPTbe összejön még ember, akkor 3 vs 3 ellen+Paja, 7 fő a szobában. A pontszámok mint a ligában:
1. - 0.75
2. - 2
3. - 3
4. - 4
5. - 5
6. - 6 pontot kap, értelemszerűen a csapattagok pontszámát összeadjuk. A végén a legjobb eredményt elérő a legkevesebb pontszámmal rendelkező lesz.
Ha a Sim és a CTF lezajlott, utána jön a TA. TAban minden csapat részt vesz, ez lesz a csoport utolsó, 13. versenye (szerencsés szám). HPTtől függő hányan fognak részt venni egy csapatból. Viszont mivel többen vagyunk TAban és az előzőekben leírt pontszámításnál a végén lévők sokat buknak, ezért itt más pontszámok lesznek:
1. - 0.5
2. - 1
3. - 1.5
4. - 2
5. - 2.5
6. - 3 és így tovább, fél pontonkként. Ennek az eredménye hozzáadódik a többihez és kialakul a végső sorrend.Tehát az első 2 jut tovább mindkét csoportból, az elődöntőbe:
A1 vs B2 illetve B1 vs A2
Szintén Sim, CTF és TA, ugyanúgy pontozás a korábban leírtak szerint, tehát 3 verseny lesz csoportonként.
A két vesztes ugyanebben a szisztémában játszik a bronzmérkőzésen, a két győztes szintén a győzelemért.- az autókra csoportkörben Cobrára gondoltunk Sim és CTFben, az a népautó, egész jó és sok embernek van. Az elődöntőben és döntőben akár lehet magasabb class, attól függ milyen csapatok/játékosok jutnak tovább. TA egyértelműen Rookie
- semmilyen trunk, szponzor csaj nem megengedett
- a pályákra vannak ötletek, javaslatok, de ezt majd később és majd szavazásra lesz bocsátva. Annyi biztos hogy a TA a Sunbay-en lesz és 30 kör.Ez lesz a menete. Kérek mindenkit, írja meg nekem PÜ-be mikor érne rá December 5-20 között: nicknév, nap, napszak!! Ezt összegyűjtöm és kirakom táblázatba vitára. A verseny lehet több napos lesz.
Köszönöm -
Creative997
őstag
Nekem lenne pár lebonyolítási ötletem.
Jelenleg 8 csapat van ami azért jó mert be lehet osztani 2 4es csoportba (de ha még jelentkeznek azt is meg lehet oldani). A 2 csoportból az első 2 jutna tovább a következő körbe ahol 2 lehetséges mód lehet:A) rögtön döntő a 4 csapat között
B) egyeneskieséses szakasz pl keresztpárosítással (pl A1 vs B2; B1 vs A2) és értelemszerűen a 2 győztes kerül a döntőbe.A küzdelemek kialakítása már kicsit nehezebb ugyanis legkevesebb 2, legtöbb 8 játékos van egy csapatban.
Két ötlet ide is:a) mindenki versenyzik mindenki ellen, ez 2x6 versenyt jelent a csoportkörben (a következő körben A) szerint újabb 6, B) szerint pedig attól függ hány módban hány verseny lenne), ekkor akár 3 vs 3 mehet egymás ellen (7fő/szoba), de ehhez HPT-be kéne még 1 ember
b) egyszerre menne minden csapat, de mivel 4 van 1 csoportban ezért csak 1 ember minden csapatból (5 fő/szoba), de akkor legalább 8 verseny kell a csoportkörben, hogy mindenki tudjon legalább 1x menni.Összefoglalva:
1. verzió
A-csoport (1., 2., 3., 4. csapat)
B-csoport (5., 6., 7., 8. csapat)A 1. kör A 2. kör A 3. kör
1.vs2.|3.vs4. 1.vs 4.|2.vs3. 1.vs3.|2.vs4.B 1. kör B 2. kör B 3. kör
5.vs6.|7.vs8. 5.vs8.|6.vs7. 5.vs7.|6.vs8.VAGY
B-csoport (5., 6., 7., 8. csapat)És egyszerre mindenki, a versenyszám legalább 8 (de ez így hosszabb)
Továbbjutó A top 2 és B top 2 a döntőbe
D(öntő)- csoport
A1 B1 A2 B2A1 vs B1 | A2 vs B2 | A1 vs B1 | A2 vs B2 | A1 vs B2 | B1 vs A2
Győztes akinek a legtöbb győzelme vagy a legtöbb pontja van. Összesen 24-26 verseny2. verzió
B-csoport (5., 6., 7., 8. csapat)A 1. kör A 2. kör A 3. kör
1.vs2.|3.vs4. 1.vs 4.|2.vs3. 1.vs3.|2.vs4.B 1. kör B 2. kör B 3. kör
5.vs6.|7.vs8. 5.vs8.|6.vs7. 5.vs7.|6.vs8.VAGY
B-csoport (5., 6., 7., 8. csapat)És egyszerre mindenki, a versenyszám legalább 8 (de ez így hosszabb)
Továbbjutó A1 A2 B1 B2
Elődöntő
A1 vs B2 és B1 vs A2
A 2 győztes megmérkőzik a döntőben
Kicsit bonyolultan hangzik mert sok variáció van (majd egy órán keresztül szerkesztgettem
). A probléma a nem egyenlő csapatlétszám és így az igazságos versenykialakítás.
A módokról: szerintem a Sim az alap, abból lehetne több is, ezenkívül csapatCTF is faja lenne. A driftet nem tudom, elég gáz lett az a mód - bocsánat Wandalnak
-, a csapatTA meg a nem egyenlő csapatszám miatt gáz, abból meg lenyomni többet hogy igazságos legyen... sosem lenne vége. A pálya és kocsi már harmadlagos.
És még az a probléma ezzel hogy Pajanak és mindenkinek elég hosszú lenne, ha lenne még 1 roomleader akkor sokkal jobb lenne.Ha sikerült megérteni amit írtam
akkor jöhetnek a reakciók
-
JackShephard
tag
Amennyi időm mostanában van játszani, pár jó órát tuti fog okozni a single is. Nem feltétlen biztos, hogy mindenki steam-en keresztül fog majd multizni, ahogy olvastam még dedikált szervert sem kapott sajna a játék. Az előző résznél is kiválóan működnek a mai napig a "nem hivatalos szerver"-ek.
Offolás ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest