- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi
üzenetére
Akkor te voltál :p
Amit leírtam az tökéletesen igaz volt rám, és java részt rád is. Te a már jól kitanult kis dobozzal nyomattad, én abba csak pár napja "ültem bele". Így nekem idpbe tellett kitanulni a kis kocka tudományát. Ezek a körök alatt én tanultam, te meg döngettél
Mire belejöttem már kevés volt a kör, hogy felzárkózzak. Kormánnyal azt a kis ördögkockát sokkal jobb vezetni mint a többit, bár a féket a bill is "lassan" engedi fel, de pedállal talán még jobb, hirtelen felengedéskor szinte mindig kicsúsztam. A best lapoknál már kezdtem felvenni a ritmust és zárkóztam fel 
Az az 1 győzelem Serpentinen volt, én arra gyakoroltam, az ment is. A többin meg új voltam a dobozzal. A gyakorlásom végül is meghozta a gyümölcsét, győzelem vasárnap
Volt, hogy 1 MPvel javítottam meg saját rekordom, amit aznap délelőtt állítottam be.
Új hozzászólás Aktív témák

- Tőzsde és gazdaság
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mire belejöttem már kevés volt a kör, hogy felzárkózzak. Kormánnyal azt a kis ördögkockát sokkal jobb vezetni mint a többit, bár a féket a bill is "lassan" engedi fel, de pedállal talán még jobb, hirtelen felengedéskor szinte mindig kicsúsztam. A best lapoknál már kezdtem felvenni a ritmust és zárkóztam fel