- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #15666 üzenetére
Hmm ez tetszik!
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #15666 üzenetére
A varázskijelölő érzékenységén állítsál, így kiragad részleteket az autóból is
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #15569 üzenetére
Jóreggelt! (Laccaa.. @meg a legyed
)
Mindenkinek Nagyon Tuti Boldog Békés AP-ben Gazdag Szép Nyugodt Karácsonyt!
-
ALI_G
veterán
válasz
[pH]Lacika #15337 üzenetére
na hát akkor shift+delete
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #15096 üzenetére
fakk a bogarad Lacc
én is simán bevettem..bbbááázzz... fáradtság
30 fölött, aki nem szereti a sört, az ne is PT-zzen
Én szeretem! Nyáron ittam is 1 dobozzal!De elhatároztam, nyáron megint fogok inni 2őt is!
És igen.. mi van itt.. LLOOLL
Ez mindent visz: by kis-A (lol)
"Jó értelembe nézzétek.Ne irjatok, olyat, hogy húúúú háááááá izéééé vagy hozzéééé vagy." -
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika #15096 üzenetére
Nem is iszok alkoholt lassan már egy éve...
És valahogy nem is hiányzik.
Elkezdtem kergetni a bogarat a képernyőről...azt hittem, hogy élő... XD Aztán nagy nehezen rájöttem, hogy az ott marad... XD
-
dokar
addikt
válasz
[pH]Lacika #15034 üzenetére
hihi, én meg lenooboztam TA-ban őt, mert béna volt
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #15034 üzenetére
Hát akkor biztos tud valamit, de nyilván nem billentyűzetről nyomult.
-
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #14989 üzenetére
Nem is kell lementeni.Hiszen az oldalon már föl van téve..
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #14929 üzenetére
Tavaly kettő volt bent? Nem figyeltem eléggé de nekem csak 1 ismerős van.
TA pálya csúszhatna már...
Nem voltál elég kitartó. Azok csak átmenetileg voltak tele, addig amíg aki volt az előzőben nem lépett ki. Érdekes módon én mindnél láttam üres helyet.
Na joccakát, kicsit megborultam, ehhh
-
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika #14929 üzenetére
Nem figyeltem hány darab. Írtam, hogy számomra értelmetlen, de köszönöm a pontosítást.
-
dokar
addikt
válasz
[pH]Lacika #14895 üzenetére
ti a TA-t nem szeretitek, én meg a sim vs-t
-
dokar
addikt
válasz
[pH]Lacika #14874 üzenetére
nem fogom én ott reklámozni ezt a fórumot ingyen
ez a klánozódás pedig nekem "egyelőre" komolytalan
a HUN témára pedig: nemzetközi TA szobákban vagyok, ahol nem számít az ország, ergo én nem a magyar játékosokat keresem.
továbbá én a "TA only"-s beállítottságú egyénekkel versenyzem, de itt a fórumon és a HUN előtagosok főleg sim vs-ben tolják, számomra az pedig gagyi. nem akarom, hogy azt gondolják, hogy én is ilyen vagyok.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
PaJa: aki meg új PTben az látja, hogy van magyar sárga, akit lehet zaklatni
Igen, ezt tapasztaltam.
Meg amikor versenyben rámköszönnek, hogy: - csá
mire én: - jó tudni, hogy magyarok is vannak itt
erre ő: - nekem könnyebb dolgom volt :] -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Én is egyet értek veled Laci.
Még annyi hogy én régen egy olyan klánban voltam a Call Of Duty 2-ben aminek ez volt a neve: ..::AmD::.. szerintem ez sem rossz. -
sanye89
csendes tag
válasz
Egyet értek veled Laci
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #14824 üzenetére
Laca.. PM?
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #14797 üzenetére
Köszi!
szemét grid ugyanakkor kezdte el és megdöntötte pár helyen
(sp1 és 2) Around the block-on felváltva vettük el egymás rekordját, nagy csata volt.
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #14777 üzenetére
Az utso korben gáz nélkul gurultam a wasut után... Aljas modon lecsaptam az rp popere. Még egyszer elnézést. A kowetkezo felwonásban nem elened mentem igy nem tudtalak a 2.helyre szoritani. Amugy megint második lettem...mégilyet:-D szal 2ora alat 20 rp poper csuszot:-) amugy emiat az ewentsorozat miat a szukséges autok akciosak woltak. 50 és 75% wiszafizetésel! Nem tok telon sort torni, de ez it az:-D fánkolás olyan este 11tol. Ami kel:hátsokerekes auto, amiwel kapod a perfect driftet egy korben csuszkálásért, race bonus 3x, esetleg csaj és poper a nagy szorzohoz.
-
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #14780 üzenetére
Én is..de nem erre gondoltam..
-
[pH]Lacika
tag
válasz
[pH]Lacika #14764 üzenetére
PaJa1: Azért nagyot meccseltünk!
Én meg a végén azt hittem, de jól vettem a nagy S-kanyart. Erre kiderül, hogy te mentél bele lassabban. Direkt.Emlékszel a nagy EVO-s menetre?
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #14764 üzenetére
Hehe, ehhez azért én is kellettem
-
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika #14688 üzenetére
Szerintem a kocsi miatt linkelték a videót, te meg a pasit nézted végig...
-
Karibaba
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #14688 üzenetére
Ha neked is évek óta ilyen kocsid lenne te is meg tudnád csinálni!!!!
Gyakorlás kérdése!!! De azért jól nyomja a csávó nem semmi!! -
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #14416 üzenetére
Jól van nem haragszom nem vagyok az a fajta és nincs is sok értelme.
Vajon ebben az országban miért akar mindenki mindent ingyen?Mert el van b*va.Nem kicsit.
Nem tartalak szaralaknak én ezt egy szóval sem mondtam.
Én csak csodálkozok azon hogy van egy virtuális világ amiben rp-vel nagyon jól ellehet szórakozni.Legalább is sztem.Akkor meg minek AP?Hogy legyen corvettem??De minek is?Mindegy ez csak egy hülye példa volt.
És egyébként személyszerint én azért töltöttem le ezt a játékot mert ingyenes,és online.
Akkor meg ha ingyenes mi a fenének fektessek bele?
Mindegy meggyőzni ugy sem tudlak,sértegetni sem akarlak,mert nem ismerlek,és nem alkothatok véleményt rólad.Sztem téma lezárva... -
dokar
addikt
válasz
[pH]Lacika #14404 üzenetére
Én gazdag vagyok, te meg csóró! Ennyi!
Ez kicsit erős volt. Éppen ő gazdag, mert a TE pénzeden játszik. Kihasználja, hogy mennyire játékfüggő vagy. De hát ilyen embereknek is kell lenniük, különben a rátermettebb emberek nem tudnának másokból hasznot húzni.
-
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #14404 üzenetére
Kössz szépen ennyi idősen lehetnél kicsit okosabb és nem kéne igy megsérteni valakit.
Mert nekem ez nagyon rosszul esett.
Nem is vitatkozom veled.Látom nem érdemes.
Légy gazdag,légy boldog,szórd ki a pénted az ablakon ha neked ez muris.
Csak tessék! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #14369 üzenetére
köszönöm Lacám!
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #14390 üzenetére
GPs nincs. Se Hummer, se Corvette, se Camaro
Ja még valami, az autók drágábbak. Morello 300k, ranger 97. Class4: 97, class5: 125k
A buggy és a corall viszont olcsóbb és a tuningok is. A morellora viszont nincs upgradejük. -
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #14382 üzenetére
A regelés lehet hogy kicsit problémás lesz, mert külön kell minden gamigos játékhoz kativálni az accod, ja és még a forumhoz is
Én már csináltam, kipróbáltam. A különbésgek:
-Náluk GP, Gamigo Pontért kell fizetni
-Mások az árak, osztályon belül is eltérnek
-Tuning általnosságban olcsóbb
-Nekik már bent vannak a japán verdák(Honda,Nissan), mert ők a LevelRt használják, és annak megvan a licensze hozzá
-Nincs viszont amerikau kocsijuk, tehát no vette, no camaro, asszem hummer sincs
-Gyengébbek a köridők, úgy tűnik ott nincsenek olyan kaliberű játékosok mint a PTben. Tehát nem kunszt panamával körrekordot futni.
-Minden németül van. Emlékezetből lehet kattingatni, minden ugyan ott van
-Játékosok száma időszaktól függ, akad játékos ott is bőven.Én maradok a PT mellett, bízom benne, hogy ide is bekerülnek a licensz megszerzése után a keleti verdák. Itt erősebb a mezőny, és jobban érvényesülök angolul.
Ha valaki átpártol, és akar róla formozni, akkor lehet, hogy érdemes lenne neki külön témát létrehozni, ha még nem lenne.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #14386 üzenetére
Én már töltöm
Kiprószilom, igaz semmit nem fogok érteni de nemgond
150-300-al jön. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #14382 üzenetére
És ez csak németül van?
-
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #14357 üzenetére
Bocs de azért ismerd el hogy kicsit is igazam van!
Én kávézom.Akkor én nem norm vagyok??
Most hadjuk ezt abba ugy sem fogunk kiegyezni.
Bocs ha kinyilvánitom a véleményem de ugy tudtam ez egy "szabad ország" szabad véleménnyilvánitással.És jobban elolvashatnád amit irtam....
-
Isten88
senior tag
válasz
Ezzel a játékkal csak azért játszhatnak ilyen emberek, mert vannak olyanok akik fizetnek érte.
Ez nem igaz, cégek fizetnek az Aeriának, a felhasználók pénze csak bérkiegészítés legfeljebb.
Mellesleg párszor már leírtam, hogy INGYENES JÁTÉK! Ez olyan, mintha Te azért is szívesen fizetnél XY áruházak, mert kiküld egy szórólapot. Hát barátom, gratulálok. Lennék Én szívesen a szolgáltatód. Küldözgetném Neked az ingyenes cuccokat és Te meg fizethetnél érte, mert ilyen hozzáállásod van.
Ha meg elvárják, hogy fizessünk érte, akkor ne reklámozzák ingyenesnek, hanem emberek majd kitalálnak tört szervereket, mint a Counter Strike-ra és játszunk úgy, vagy ha gazdagok vagyunk, akkor játszunk vele pénzért, de akkor ez a játék kihal...még így, hogy "ingyenes" sincs tele a játék. Két szerver meg minek, egyen is alig van valaki.
Itt meg is jegyezném, hogy nem kötözködök, véleményt nyílvánítok, mert szabad ember szabad országban azt tesz, amit szabad. -
dokar
addikt
válasz
köszönjük, hogy dobálsz bele pénzt helyettünk.
-
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #14316 üzenetére
Örülj neki hogy nem költünk.Sztem minden normális ember igy gondolkodik.
És egyébként sem tehetem meg magamnak hogy virtuális szarokra dobjak ki fölöslegesen pénzt.Bocs ha vkit megsértettem ezzel
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Szia.
De most Lacika azért van ez a játék legalábbis azért kerestem ezt a játékot mert INGYENES.Érted?Nem azért, hogy pénzeljem őket.Pénzelném ha engednék de nem engedik! sajna.
Üdv:
haha.......
-
dokar
addikt
válasz
éljenek meg reklámból: autókon lehetnének, pályán is rengeteg lehetőség van...
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #14259 üzenetére
Jóreggelt
Megjöttem.. kicsit elhúzódott a melóóó
Lacám! Ez eddig a legszebb üzi, amit valaha kaptam!!
Köszönöm!!
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #14231 üzenetére
Úgy értem a monitorom miatt! Bár az DVI-n 1440x960 at bír! mégsem engedi a játék csak az 1280x960-at
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #14215 üzenetére
Raptor lett a második.
Valaki nekem is vehet új gépet -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #14215 üzenetére
Én quadro val mentem! Gyakorláskor 1,03,7...-et mentem átlagba! de versenyen nem tudtam 05 alá menni
Az elején elhúztam, de hibáztam és utol értek!
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #14200 üzenetére
Mi volt a ligán laci? Én 3. lettem pedig csak 1 et hibáztam az sem volt nagy hiba! Dehát ez van! Keybrd nyert! Sasuken a 2. én 3.
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #14200 üzenetére
Én sem kaptam semmit!
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #14192 üzenetére
Amint már írtam, a samsung bekaphassa, 3 év gari azért hogy mindig visszajárjak? Ez mondjuk a boltnak jó, ahol vettem, mert lehet veszek valami mást is a vinyó javíttatásán kívül. Lehet másnak semmi baja nincs velük, de nálam 4ből 3 szar volt. 1 ép samsung vinyóm van
Már megy a rush! Akár fánkolhatnánk is majd valamikor. Szerintem holnap délelőtt én csinálok 1 dagadó szobát. Kell a lé 4runner tuningra, Morellora és Outlanderre, vagyis annak a tuningjára. A Morello árát egy óra alatt össze lehet hozni
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #14190 üzenetére
SATA, Seagate vagy WD. Legalább 160GB tárkapacitás. Csak nem Sztek boltod van?
Vége a KOTR-nak.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #14112 üzenetére
Az utcsó frissítés óta a vettém a garázsban áll mert kivették belőle a lovakat de elég rendesen. 1 panamásal ugy mernék kiálni hogy én táskával vagyok ő meg nem LOL
AP kocsit igy elk.....ni!!!
A kedvenc kocsim volt!!!
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #14112 üzenetére
Én is észreVETTEm h valami nem stimmel a kocsival, lassú is és alulkormányozott lett számomra pedig nem változtattam a balancot. Olyan pályán ahol jobban mentem vettéve, már panával is sokkal jobb!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13981 üzenetére
Az XJ220-nak nem nyúlik be a C-oszlop az ablak fölé, ennek viszont igen!
-
ABnormal
őstag
válasz
[pH]Lacika #13979 üzenetére
köszi,sajnos ez addig marad így csak amíg Te vagy csabi vagy rsx vagy kari vagy sanyi vagy még sorolhatnám arra nem jár
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13921 üzenetére
Isten Király Császár vagy
Basszus ez nagyon Király!
Köszönöm! -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13889 üzenetére
Küldtem pár képet! Lehet hogy használhatatlanok
előre is köszi! Mester
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13889 üzenetére
Szia! Azon dolgozom hogy megfelelő képet tudjak küldeni!
-
válasz
[pH]Lacika #13862 üzenetére
Ezekkel a képekkel semmi baj. De a 4:3 arány elég idegesítően nagy. Tudtommal nem is lehetne ilyet a ph-n de ez nem biztos. Amúgy nem hiszem, hogy a 20 éves koromhoz köthető ez!
-
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13865 üzenetére
Köszönöm.
Nekem nem azzal van baj, ami 80 pixel magasan elfoglalja a képernyőt - normális banner méret -, hanem ami egy 640x480-as kép és img-vel beágyazott. 15,4"-ban 16:10-es képaránnyal az közel egy egész képernyő.
Itt megelőlegezném az ilyesfajta kérdésekre a választ:
- "Miért nem veszel nagyobbat?"
- "Miért ilyet vettél?".
Erre volt pénz, jobbra nem telik, vegyél nekem újat, ha belekötsz/nem tetszik.Szóval tőlem az ilyen 80 pixel magas bannereket használjátok egészséggel, ha nektek ez tetszik, de kérlek titeket, hogy az ennél nagyobb képeknél a linket használjátok. Akit érdekel úgyis megnézi, akit meg nem, Őt ne zavarjuk ezzel. Azköszi.
Szerk.:
(#13869) csaba0223
Nincsenek is elvárásaid. A házadat ne rajzolja mellé egy Európa térképpel? -
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #13868 üzenetére
Ez nagyon tetszetős kép lett
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13868 üzenetére
Akkor leírom milyet szeretnék:
1.legyen rajta a csodálatos, utolérhetetlen és fantasztikus Morellom
2.a hasonlóan jó Camarom
3.a kicsit kopott,de annál jobb Panamám
4. ha még mellé fér a Corvettem is
5.a nevem
De úgy kéne komponálni a képet,hogy látszódjon ahogy alázom Kwizibo-t, DarkRiot-ot,Gridghost-ot,Patriot-ot,de nem kicsit... -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13865 üzenetére
Nekem csak 1 bajom van a képeiddel, az hogy én nem tudok ilyen jókat csinálni
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #13862 üzenetére
jajj a "te nem értheted mert még kis pöcs vagy" szöveg?
könyörgöm neeee! Hallgattam eleget.
Nekem spec nincs bajom az ekkora méretű képekkel mint ez Laca, csak azokkal amik ennél jóval nagyobbak!Na megnézem én is mit tud tatyóval.
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #13846 üzenetére
Nekem végre nagy mákom volt és megszedtem magam, nem is kicsit........
Kijönne pár muréna belőle, ahogy ti hívjátok...
Na benézek én is, meglesem a gépet, hosszú napom volt
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
-
PaJa1
őstag
válasz
Azzal olyan 10k jöhet össze.
Mostanség spag3on megyek. 3,5k jó esetben. -
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13770 üzenetére
Aztakib***ottk**vahéccázátneki! De jól időzítenek... :@
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #13725 üzenetére
Na ezzel vitatkoznék, mert úgy írtad h Kubica majdnem eldöntötte a vb címet, ergó te már alapból neki adtad, mintha akineknemmondjukkianevét megnyerte volna a futam előtt. Mindenesetre érdekes volt amit csinált. És rendkívül izgi volt az utolsó kör, az utolsó 3 kanyarban 2x változott a vb állása, döbbenet, minden idők legkörömrágóbb vb cím eldöntése volt. Sajnálom Massát, nagyon jó pilóta, nagyon kiegyensúlyozott, 2x megállt alatta a teknika, a magyar nagydíjon 3 körrel a vége előtt, teljes joggal megérdemelte volna, de ez csak volna. Amikor surmóher ott volt nagyon sajnáltam őt, de végre kinőtt a nagyok közül! Minden tiszteletem az övé!!
Nem szeretem a Ferrarit, csak Massát és nem utálom a McLarent csak akineknemmondjukkianevét-t.
halljátok az elmúlt másfél órában annyit írtatok mint 2 nap szoktatok
Üdv újra a körünkben Ploki
Nincs mit SP33DY!
Speedbug nincs, de én ma kaptam egy 7 körös futamban slowbugot, és csak azért vettem észre mert stock class1el mentem, amin könnyen észrevehető! De összességében stabilnak mondható, sokat javítottak a játékon, mondjuk még van hiba de már sokkal tűrhetőbb mint pár hónapja volt, szerintem. (persze lesznek akik nem osztják véleményemet)
-
Stig20
tag
válasz
[pH]Lacika #13725 üzenetére
Hát nekem totál elborult az agyam mikor láttam, hogy az a hülye Kubica elkezd szlalomozni Vettel, és Hamilton közt. Majdnem levertem a monitort, nagyon tudok drukkolni, meg bele tudom élni magam.
Eddig csíptem ezt a kupica gyereket, de csak eddig...
PT-hez: Jövő héten kezdődik az ausztrál sport szedán bajnokság, remélem sikerül belövögetni a kocsijaim, meg értelmes helyezéseket elérnem. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #13575 üzenetére
Nekem is hasonló volt. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #13328 üzenetére
Nekem nagyon tetszenek
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13328 üzenetére
Na ezt már nevezem! Mester
-
válasz
[pH]Lacika #13315 üzenetére
De ha tudod, hogy csal és tudod hogyan.. akkor miért nem jelzed az Aerianak? Mivel akkor valószínűleg egy bugot találtál. És csendes tanácsom, hogy ne mond el senkinek, ha tényleg tudod hogy lehet ezt csinálni!
-
csaba0223
senior tag
válasz
Nekem dunsztom sincs hogy hogy csal! De csal az biztos! Jó a kép de ha világítana a lámpa akkor még jobb lenne!
-
rsx
aktív tag
válasz
Akkor azt nem értem hogy miért nem bukott meg eddig?
Ezt nem lehet ellenörizni??Igy esélytelen ellenük, kinyomhatom a szemét a vettének akkor se"Be vallom tudom mivel és hogyan csal!"Ezt az infot nem osztanád meg velünk is?
-
MaciG
addikt
válasz
[pH]Lacika #13272 üzenetére
Kwizibo az tényleg bűvészkedik valahogy.
Tegnap én is játszottam egy picit, pont Kwizibo meg még pár "nagy kutya" ellen. Az hogy engem elvertek az egy dolog, de hogy Kwizibo állandóan első volt, mind1, hogy milyen map (még "vette" mapon is panamával) az már elég durva. És nem szimplán első, hanem úgy ,hogy ugye ment ő az élen, aztán szünet és jött a mezőny...
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #13272 üzenetére
Replayed van?
Milyen időket mentetek? -
Karibaba
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #13241 üzenetére
Broadways 4 -en a fullos vettét pannit legyorsultam vele ,aztán jött a kanyar
és lemaradtam!!!
Marad a vetteDe van 1 fullos camarom a garázsba, ott is marad.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #13241 üzenetére
Többe kerül mint a egy vette fullosítás..
Azt néztem hogy még nincs meg az hogy mekkora min. lvl szükséges az V és VI tuningokhoz. Szerintem a VI kasznihoz kell majd vagy 39-40De kitudja lehet rengeteget javult és maximálisan megéri az árát..
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13217 üzenetére
ma jatszottunk vele karibaba-val, meg is kerdeztem, mit ajanl harpoonra. aszongya : Pick up what you like
-
buvez
tag
válasz
[pH]Lacika #13214 üzenetére
úgy 1,5 mp-vel ment jobbat körönként
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
hogy erted, hogy ugyanolyan? a balance is ugyanaz ?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Ez nagyon tetszetős kép lett.
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #13200 üzenetére
Szerintem nincs benne olyan nagy dolog: nagyon jól veszi a kanyarokat, szinte majdnem mindig hibátlanul (végül a rekordhajhászásával talán ő ismeri az egyik legjobban az összes pályát) ill a wrx nem olyan rossz, jó balanccal bármilyen autót meg lehet verni class5ben
Én már láttam őt sokat hibázni egy pályán, (biztos depis volt) akkor sikerült megvernem -
ABnormal
őstag
válasz
[pH]Lacika #13194 üzenetére
a data.hu-t ismered? "kicsit" jobb szvsz mint a rapid...
-
MaciG
addikt
válasz
Csak szimplán jól kapta el a rajtot és jó íven érkezett az első kanyarhoz ,ennyi. 4wd-vel nagyon el lehet rajtolni ha jó a balance.
-
csaba0223
senior tag
válasz
Replay-nak jobban örültem volna
légyszi írd meg pm-ben hogy mit kérsz 100-Ap-értékben! -
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #13185 üzenetére
Én sem bírtam megverni még anno.. Broadways 2 volt és ketten voltunk a szobában. Nem volt nálam se nála bp se acc csaj és mégis 4 másodpercel kaptam ki tőle 7 kör alatt. Ő 54.*** időket ment én meg 56-57... Sajnos kép nincs róla...
-
Karibaba
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #13185 üzenetére
Sokszor nekem se sikerült még elverni ,főleg bp nélkül nagyon nehéz.
Nem nagyon hibázik ,sőt minden körben javít 1 kicsit, de ha teli a hátizsák akkor sikerül néha.Mióta összehaverkodtam vele, és jelöltem barátnak ( visszajelölt nagy nehezen szerintem nem sok barátja van.) azóta ha nagy előnnyel nyer akkor bevár.
Van akinek haverja a nagy ember ? (ItSOver) kíváncsi lennék vannak-e haverjai ???
-
MaciG
addikt
válasz
[pH]Lacika #13136 üzenetére
5pmGMT, azaz jelen helyzetben +2 óra tehát este 7-kor kezdődne, de hamarosan átállunk a téli időszámításra, tehát +1 óra, szóval este 6.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #13120 üzenetére
Grat!
Én még az 1000. majdnem elérem..Húú néztem a jelentkezőket a touringba és nagyon erős lesz..
De legalább van rollam.. Még annyi hogy ugyanazok a futamok lesznek mint az előzőbe?
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #13122 üzenetére
Meg olyan is volt hogy ha nem használtad akkor is fogyott.
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13120 üzenetére
Grat
-
MaciG
addikt
válasz
[pH]Lacika #13094 üzenetére
Én szivesen indulnék az euro sport sedanon, ha az aeria megadná már végre az AP-t (hogy vegyek egy 2000GT-t) azért az eventért mikor blogot kellett írni, plakátolni, e-mailezni,stb. DE xarnak rá szóval én is xarok rájuk
,de azért néhanapján még fel-fel nézegetek.
Paja, super sportba destroyert lehet használni? Az is class4-es.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #13094 üzenetére
Hát én mennék csak nem lehet mert még csak egy touringom volt..
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13030 üzenetére
Hát akkor pause.Pedig most akartam egyet nyomni de akkor keresek valami melót.
Mindenhol ott vagyunk!!
Szeretem a café-t.
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13028 üzenetére
Én sem tudok neked is azt írja hogy login denied for undetermined time?
Jó kép itt szoktattad magad a camarohoz.Jókat mentünk akkor. -
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #13025 üzenetére
LoooooooooooooooooooooooL!
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #13025 üzenetére
Ez már inkább
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #12893 üzenetére
mod1:sorry a dupla hsz-ért, lejárt a mod idő
mod2: ez nem feltétlenül Lacikának szól, Új-ra akartam nyomni csak Válasz lett belőle...Pontosan mit kell csinálni Explorerben a comboért? Néhányszor már kiírta, hogy Combo, de nem tudom, hogy mi(ke)t szedtem föl...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #12893 üzenetére
Minden kocsiddal ezt csinálja?
-
Mariann294
őstag
válasz
[pH]Lacika #12857 üzenetére
Nemtom mi van ma a TV-vel...
Izé PT
lol
1.Én vagyok a host.Vége a Drift-nek nem látok senkit a szobában(jobb oldalt neveket igen).Egyszercsak nemtudok irni,pályát választani,semmi.Aztán igen jön az 5 perces bejelentkezés.
2.Most meg shut down.De ki nem irná előre hogy mikor.Csak a tegnapit.Bent vok a lobby-ba tv-zek,ránézek a monitorra sehol senki.Az összes modbanKiloginozok,és ujra be.Aztán reklamál hogy a szervel kussol.
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #12855 üzenetére
Most mentem egy englandot és a gyors főút részén az enyhe kanyarban beakadt és 10 pontos levegőben pörgéses kombó piruettet csináltam9es nehézségi szinttel, mivel beleszédültem az árokba.
Valamelyik nap nekem is nagyon durván beszaggatott: elindultam-volna, de igazi diavetítést ha ti már láttatok... mire valamennyire folyamatossá vált a dolog már egy negyed kört rámvrertek (egybként sphagetti1) és mire eljutottam az első kanyarig addigra már majdnem 1 kör megvolt!
Most én se tudok belépni, kivágott loginra és nem enged vissza, csak úgy csinál mintha töltene. -
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #12822 üzenetére
Fullos Camarót próbálgattam tesztdriveban.
Gáz nélkül alig kanyarodik, gázzal meg egész jól. Circuit pályán balansz nélkül volt a legjobb, kellemesen csúszott de íven maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest