- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Nem csak egyenesen kell menni, mert van ott egy éles kanyar is, biztos felhevültek a fékeke ebben a nagy melegben és ezmiatt elfékezted a kanyart
Shad0w: Jah, néha elég kevesen vannak, de reméllem azért ettől még lesznek ilyen liga futmok, mert szerintem nagyon élvezetesek
, meg a gyakorlási is rájuk.
-
Plokijuma
aktív tag
"Előtte nyomtunk MaciG-gal pár kört és az 1. mért ponthoz futamon 1 mp hátránnyal érkeztem... és az egyenesen menéshez nem kell különösebb tudás!"
Nah, ez az amit, mindig megtapasztaltam eddig ligafutamokon (1 kivételével), örülhetsz, hogy neked nem annyira gyakori.
Jah, és zsinórban 9.ligafutamomon is dobogón fejeztem be... ebben az a szép, hogy 9 versenyből értem el mindezt
-
kaposi1
tag
Az a kép az sg fórumárol való.
Mondjuk nem tudhatom hogy Feka egyenlő-e BiG G3ry-vel.
Meg ezt is az sg fórumán lehet olvasni.
"Nekem lejött ki is próbáltam.Van benne sok jó dolog.Ami poén belerakták a játékba Bódi Szilvit.Csak az a gondom egyedül én vagyok fent.Na meg valami baki lehet a shopba mert vettem 120ezerből egy panamát egy Corvettet meg egy új kocsit ami az alap PT-be még nincs benne.A mission mód elég jó csak szerintem iszonyat nehéz.Drag meg olyan mint az NFS-be gumit kell égetni aztán jöhet a menet." -
mazda626
addikt
Látom kirobbant a vita az Explorer vs. RP szerzés ügyében. Minden ember más, más mentalitással és értékrenddel.
Az Explorerhez igaz nem kell semmi tudás, de cserébe nem is ratingos. Örülök a sok RP-nek, mert hamar lehet keresni vele és nem kell meggebedni érte. TA szintén jó, de sok a gyökér, hosszú, igaz, fizet is. AMA és PRO VS versenyeket imádom, Versenyeim 80%-át ott töltöttem, veszett sok idő alatt autókáztam össze egy alap autó árát. Megvettem a Pannit, esélytelen vagyok vele a bug miatt, plusz a többieké teljesen fel van tornázva maximumra. Sohasem a pénzért játszottam, hanem a játékélményért, de a Panni vs alacsonyabb kategória nem tart izgalmakat. Quadroval is eszméletlen sok jó versenyt játszottam. A játékban kez kialakulni egy igazi mag, ennek megint megvan a jó és a rossz oldala, nem egyszer kickeltek már amiatt, mert én nem vagyok atoműberkocka aki napi 8+ órát PT-zik. Nem értem, miért néznek a sok időt játszott játékosokra istenként, még ha közepes vagy alacsony szintű is. Sosem értettem ezt. Egy újonc tudhat sokkal többet, mint pl. PH! félisten. Ilyesmit értek ezalatt.
A sok gyors autó, a pályacsúcsért való hajsza, a riszpektért folyó küzdelem kiölte a PT varázsát, karácsony tájban pedig mekkora játék volt ez feelingjét tekintve. Ma már csak néha korzózok eggyet, majd Explorerezek, remélve, hogy az egyre gyülemlő RP-ből vásárolhassak a vezetési stílusomhoz leginkább illőt autót és normális versenyeken indulhassak vele a JÁTÉKÉLMÉNYÉRT. -
PaJa1
őstag
MaciG-gal meg SpeedR-rel mentem pár kört, Corolla vagy Hexan lesz a befutó szerintem.
Az a vicces hogy rollával mentem 2.06ot és még legalább fél mp-t et hagytam ott - ezek megvoltak csak a végén eltrafáltam a táblát és így lett annyi amennyi. 2 mérkőzéssel utána kín keservesen siekrült menni 08 közepét, és úgy érzem hogy több nem siekrült volna, a Hexan majd 2 mpt adott az 1. mért ponton - az egyenes végén a fánál. Utána meg még sikerült rádobálni 1 mp-t. -
msgt.fubar
senior tag
Nem olvasom mert gagyi a fórummotoruk és unom hogy ki-be kell lépegetni és egy nagy összevisszaság. Amúgy igaza volt Creative-nak, mert csak az elsők vesznek ma részt a versenyen, így logikus és számszerűleg is így jön ki a 7 versenyző.
ps: már a harmadik versenyre is úgy kellett összevadászni a versenyzőket, mert alig tudtak az egészről, az utolsó verseny már csak 4 emberrel indult. Kérdeztem is Paydent, de azt mondta próbálkozhatok nyugodtan, van hely.
-
MaciG
addikt
Én ugyanígy szívtam elsőnek, hogy nem tudtam előzni, serpentinen (ahol nem is nagyon lehet ha csak nem gyorsabb az autód
) , a mostanin meg a 3.helyről lerajtoltam egy corollát meg egy hexan-t
, az első kanyarban pont be is fértem volna elé (neccesen de én voltam jobb pozívióban, csak rámrántotta egy picit, ezért én egy kicsit a falra, aztán hátulról belém a corollás és utána a hexanosba. 2-en kifordultak én meg inkább reset, corvette67 meg nevető 4.-ként elhúzott
, csak sajnos neki meg lassabb volt a kocsija így nem sokáig tudta tartani a pozíciót
)
De itt a replay a karambol egyből az első kanyarban volt, szerintem nem én hibáztam, bár lehet.
Amúgy kíváncsi vagyok ezután lesz-e majd "magasabb" kategória.
-
Shad0w
senior tag
Itt a legnagyobb probláma nem az, hogy más vki megkapja a bannolt ip-t. Hanem az, hogy az egyes szolgáltatók (országok) egy proxy serveren keresztül kapcsolódnák más szolgáltatókhoz (országokhoz). Így egy adott szolgáltatónál játszó játékosoknak a PT servernél már ugyanaz az ip-jük és ha ezt az ip-t bannolják akkor akár egy egész országot is bannra tehetnek. Pontosan nemismerem a technikai hátterét (adminisztrációs okok miatt nem fejeztem be a cisco képzést...
), de az okosak biztos tudják. Amúgy ilyenre már volt példa: talán egy éve olvastam, hogy a wikipediát afrikából elkezdték minden hülyeséggel teleírkálni, mire a wikipediások egyetlen egy ip-t bannoltak ezzel elintézték egész afrikát, ha nem tévedek.
-
msgt.fubar
senior tag
Ezt gondold végig még egyszer
Hátsókerekes a verda, ha hátra tenném a balanszokat, akkor "a hátsó fele lenne erősebb". Mivel elől van ezért az ereje nagyrészét az első tengelyen adja le (bármennyire is lehetetlen lenne ez egy hátsókerekes autótól a valóságban, a PT-ben így működik).
Amúgy már értem mire gondolsz - tapadás miatt csúszkál, ezért kéne hátra a grip. Hát a fejlesztők ezt másképp gondolták. Ebben a játékban az RWD-s verdákra előlre kell minden balansz, az FWD-sekre pedig hátra, így lesznek kezesbárányok. Persze csak ésszel, kell valamennyire, hogy kitegye a valagát az összes kocsi, nem csak egyenesen kell ugye menni
-
Plokijuma
aktív tag
A weeklong Achievementnek az egyik részéban az áll, hogy ahány fordulatot tesz meg a kocsi a levegőben, annyiszoros lesz a jutalom érte. Ez az RP girl-re is vonatkozik, vagy csak az RP mennyiségre, amit utalnak sikeres teljesítés esetén?
(jó lenne, ha RP girlre is vonatkozna, mert 4 az mégis több az 1-nél
)
-
-
Dr. Romano
veterán
Pár tipp:
Nem nem tudod megjegyezni a nevet, akinek válaszolni akarsz, akkor használd a gép memóriáját! Egy gyors kijelölés a néven és CTRL+C majd CTRL+VVagy egy másik módszer, hogy ha 1 hsz-ben sokaknak akarsz válaszolni, akkor klikk rá mindenkinek a nevére és külön ablakban feljön mindenki adatlapja, innen már kényelmesen be tudod írkálni őket.
-
-
-
Plokijuma
aktív tag
Panama olyan lett mint a kezdő autók, mindenkinek van...
Tiltakozok! Nekem az alap Panama autóra sincs elég RP-m, annyira keveset játszom mostanság. (se időm, se energiám)
Igaz, van 6 full upgradelt járművem (TA kocsik nélkül). Amíg gyorsan gyűlt az RP addig lelkiismeret nélkül elköltöttem. Most jönne jól, ha eltudnám adni (akár kicsit áron alul is) a full-tuningos harpoonomat, amire elment 760 K RP. No nembaj, majd a Panama lesz a 7. full upgradelt kocsim, csak ahhoz kicsit több szabadidőmnek kellene lennie, hogy ez belátható időn belül meg is törtéjen. (vagy kivárok a következő generációs kocsikra)
-
Plokijuma
aktív tag
Pro VS-ben nem tudom, hogy létezik-e szélárnyék (nem mentem nagyon ilyen versenyeken)
de pro VS-ben nyilván mindig is kisebb lesz a szélárnyék hatása. Szimpla fizika. A szélárnyékban jóval kisebb a légellenállás.
A légellenállás a sebességgel négyzetesen arányos. (TA-ban kb. 2-szer gyorsabban száguldasz)Pepe: Ez nálam is relatíve gyakran fordul elő (20-30 CTF futamonként), hogy egy korábban kilépő játékos neve jelenik meg, míg az enyém nem jelenik meg a végeredmény listájában. (úgy emlékszem, hogy eddig csak akkor fordult elő, mikor nyertem
, lehet, hogy máskor is előfordulhat, csak nem tudok róla, mert nagyon ritkán kapok ki CTF-ben
)
-
Shad0w
senior tag
Olyan item-ek szerepelnek ott amik már kifogytak, és ezeket ténylegesen beis lehet válogatni a hátizsákba, bár semmit nem érnek, mivel nincs belőlük. De ha vmit beraksz, akkor ugye elmozdulnak az itemek, és akkormár ahhoz is ír darab számot ami valójában már nincs is.
Vmi ilyesmi, majd kihámozod...
Köszi. -
mazda626
addikt
Thrustmaster Modena 360 USB/Gameport
Nekem is ilyen van, csak sajnos valahol bibis, mivel USB-n nem érzi fel, csak ismeretlen eszköznek a gép, viszont gameporton tökéletes, de az meg már vagy 6 éve nincs nekem, szóval van egy 7 éves kormányom, amit haszánltam kb 1 hétig.
De pöpec, jó fogású. Azóta porosodik, én is szeretnék kormányt, de olyat, amin van kuplung is. Thrustmaster RGB Rally Clutch Edition. Az ára is korrekt, jók a visszajelzések, de itthon nem láttam még sehol sem.
-
Dr. Romano
veterán
0:52-es R-es idő???
Jah, gondolom még a régi Rúkis sebességekkel
(nekem anno akkor 56-volt asszem a legjobb
)
Jó draftpartnerekből sajna tényleg kevés van mostanság.
A PRO nekem sem tetszik a taktikátlansága miatt. 2x tankolsz 'oszt taktikázzááá'. Jó lenne ha pl 35 körös lenne PRO-n, akkor 5 körrel lehetne játszani.
Billentyűzettel is szépen lehet TA-zni, azonban ha bekapsz egy penaltyt, akkor oda az ívrásegítés és egyből hátrányba kerültsz
(fél éves bug! Invictus tessék javítani!)
-
Plokijuma
aktív tag
Uhh, majdnem lemaradtam róla. Nem nagyon volt hirdetve az esemény. Szószerint a legutolsó pillanatra értem oda. Tanuláság: gyakrabban kell PH-t olvasnom
Kösz Paja, hogy beírtad ideA futamomban kifogtam keybrd-t, aki a legjobb játékosok közt egyértelműen ott van. Ha jól tudom ő is acc girlt használ. (corvettes event miatt)Mindegy, a lényeg, hogy tudtam indulni és második lettem.
-
Plokijuma
aktív tag
Event:
Engem az első két körben 3szor lökött ki ugyanaz a player és mind háromszor én jártam rosszabbul... Mikor utolértem, megint falon kötöttünk ki.. hiába dudáltam neki, hogy egyértelműen gyorsabb vagyok nála... egyszerűen észre se akart venni, rám húzta a kormányt vagy belém jött hátulról féktávon.. mondanom se kell, hogy mire túljutottam rajta majd egy fél kör hátrányom volt az elsőhöz képest. Miután végleg megelőztem kapott körönként 10 másodpercet tőlem az illető, aki vezetni nem tud... PRO VS-ben jó versenyeket lehet menni, de 1-1 ilyen idióta tönkre is tudja tenni, mint TA-ban. Mindegy, a lényeg megvan: 10 RP duplázó item.Jah, és az eventtel kapcsolatban:
A finalisták közül, akikről tudok legalább 5-en használtak Acc girlt.
(chatben meglettek kérdezve a futamok után a győztesek az accgirlről, hogy használnak-e és igennel válaszolt mind, amíg ott voltam)
Ez felvetett bennem egy gondolatot. Valószínűleg az agyonszabályzott
ligaversenysorozatban is sokan használhatnak/használnak ilyen "segédeszközt". Akkor nem értem, hogy mi értelme van bármiféle megkötésnek a liga versenyeken. Elvileg ezek a szabályok pont azt segítenék, hogy mindenkinek azonos körülmények álljanak rendelkezésre és így FAIR verseny legyen.
A csak valódi pénzzel megvehető acc girl nem tiltott ezeken a futamokon (mert nem lehet őket detektálni). de így szerintem abszolút nem fair a szabályok.Igen, erre lehet mondani, hogy aki támogatja a játékot, az megérdemel egy kis jutalmat. Ok, ez igaz, de mindennek van határa. Ligaversenyeken és eventeken ne lehessen használni accgirl-t, hogy a küzdelem FAIR legyen, vagy legalábbis ahhoz közeli (speedbug még akkor is sajnos). Vagy akkor minek vannak megkötések minden eventen/versenysorozatban? Úgytudom, pont ezért, hogy egyenlő esélyek legyenek. De az accgirl (és speedbug) miatt ezek nem teljesülnek. Szóval detektálhatóvá kéne tenni az acc girl-t. Tehát ha a szabályok azt sugallják, hogy azonos körülmények vannak, akkor legyenek azok is!
Én szeretek úgy küzdeni (és sokan mások is - hisz ez egy autóverseny), ha azonosak a körülmények (nincs speedbug és accgirl) és a jobb győz. Ne az nyerjen, aki szerencsés (speebug) vagy van pénze (accgirl). Így olyan versenyzők előzhetik meg az embert, akik valódi azonos körülmények közt alul maradna vele szemben. Vagyis a futamok végeredménye nem a játékosok erősorrendjével azonos.
u.i1.:
Mondtátok nekem, hogy keressek más, komolyabb autóversenyes játékot, ha engem ez zavar. Nekem az a kikapcsolódás, ha azonos körülmények közt jó szoros versenyeken vehetek részt. Toleranciám véges... Sok lehetőség van a játékban, de (lassan sajnos azt kell mondanom, hogy) annál több hiba is. Nem hinném, hogy 2 hónapnál tovább tartana az ÖSSZES hiba kijavítása, ha csak azzal foglalkoznának és nem az új autókkal/pályákkal. Persze, rövid távon lehet, hogy így lesz több aktív játékosa a játéknak, de hosszú távon biztosan nem.u.i2.
Komolyan mondom néha olyan abszurd bugok jönnek elő, ami komoly programtervezési hibának lehet betudni.
pl.
- Speedbug (könyörgöm ez egy autóverseny... nem szabadna ilyennek előjönnie)
- Többen megerősítették, hogy egy-két járműnek megváltozik az irányítása, ha belép egy Harpoon a szobába.... Miköze a saját autóm irányításához annak, hogy milyen kocsik ellen megyek? elvileg totál függetlennek kéne lenni a két dolognak, nem?
- Kormányzás megváltozik egy TA-s penalty után. E két dolognak nem szabadna egymáshoz köze lenni. Abszolút nincs realitása.
- Van még sok hasonló bug, ahol az ok-okozat összefüggés igen abszurd.u.i4.: Lehet, hogy úgytűnik hogy állandóan csak kritizálom ajátékot, lehet hogy így is van, de ezek mind építőjellegű kritkák, amik többségét jó lenne, ha megfogadnának.
u.i5.:Sry, hogy ismét egy igen hosszú hozzászólást írtam, de úgylátom kellenek az építőkritikák, hátha rájönnek mind az Invictusnál, mind az Aeria Gamesnél, hogy ez az út nem járható. Kell egy kis szünet amíg nem adnak ki újításokat, hogy a játék egyrészét újra leprogramozzák. (de lassan az akár az egészet is előlről kezdhetik, mert a játékban mindenfele bug van) Ráadásul egy-egy hiba már béta-teszteléskor jelezve volt, hogy gond van. Azóta nem találták meg a hibát? Vagy nem is foglalkoztak vele? Bármelyik is legyen, de ez tarthatatlan állapot...
u.i.6. Észrevettétek, hogy kimaradt az u.i.3.?
Lehet, hogy van pár elgépelés/rossz megfogalmazás/helyesírási hiba, de most éjjel 3-kor nincs kedvem átbogarászni az egészet. -
UnConnecteD
senior tag
bizony megerte
-
Shad0w
senior tag
Hát, most megpróbálom megint a dolgot. "My room My rules" szobában várom a népet. Azt ha mostse jön senkise akkormajd lebeszélünk egyet estefelé.
Frank eventjéhez kell amúgy, mégis csak 5 challange ticket, és ahogy néztem még nemhalmozták el a fórumot képekkel. 1:30-as idővel talán még beis lehet majd férni.
-
Dr. Romano
veterán
Hát nem tudom...
Én általában TA-kon és AmaVS-en megyek, de szinte soha nem volt "kidobásom". CTF-ben általában 1-2 menet után mindig
vizibalNekem pont az ellenkezője szokott lenni, általában a mögöttem lévő gyerek egy idő után elkezd egyedül 1:01 - 1:00-ás időket autózni és egy idő után be is ér (a pozitív benne, hogy legalább draftolva vele én is gyorsaka megyek
)
-
Plokijuma
aktív tag
-
Plokijuma
aktív tag
Lion: speedbug...aka weight bug. Nem hinném, hogy ekkora különbségek lennének a kezdőkocsik közt. (az is lehezt, hogys nagyon jól el van találva a ballansz (fék/grip/acc)
2 mp ingadozás még semmi, majd ha te is belassulsz hirtelen 3-5 mpvel körönként, akkor szólj...főleg ha liga-versenyen mint én
Gyakorolni abszolút nem fogok rá, mert tök szerencse függő az egész. Értelmetlen jelenleg a komolyabb készülés a pályákra, mert sajnos nem a versenyzőitudás dönt, hanem teljesen más dolgok (igen, a "speedbugra" céloztam).
Practiceban is észrevettem, hogy van sajnos speedbug (indokolatlanul 2-3 mp-s különbségek voltak egyes futamok körei közt össze-vissza a Broadon)
Practice sem teljesen független a nettől, mivel ott is kiírogatja a legjobb köridőket (World Record, Personal Best, stb) és érezni egyértelmű lagot a CheckPointoknál való áthaladásnál. (nem áthaladáskor írja ki a részidőt, hanem kicsit késleltetve)
Lehet mégis a netes kódban van a hiba? Ha igen, akkor is mi a franc miatt változik meg egy elvileg fix érték (tapadás, súly)?Az új TA kocsik elég gyengén muzsikálnak a WR táblát tekintve. Top10-ben csak pro van és utánuk jönnek az új TA kocsis idők. (vagy még az új TA kocsisok közül senki nem kapott el komolyabb speedbugot? mert csak emiatt állhat fennt ez a hülye helyzet. Nem hinném, hogy a drágább kocsi lassabb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest