- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Itt a legnagyobb probláma nem az, hogy más vki megkapja a bannolt ip-t. Hanem az, hogy az egyes szolgáltatók (országok) egy proxy serveren keresztül kapcsolódnák más szolgáltatókhoz (országokhoz). Így egy adott szolgáltatónál játszó játékosoknak a PT servernél már ugyanaz az ip-jük és ha ezt az ip-t bannolják akkor akár egy egész országot is bannra tehetnek. Pontosan nemismerem a technikai hátterét (adminisztrációs okok miatt nem fejeztem be a cisco képzést...
), de az okosak biztos tudják. Amúgy ilyenre már volt példa: talán egy éve olvastam, hogy a wikipediát afrikából elkezdték minden hülyeséggel teleírkálni, mire a wikipediások egyetlen egy ip-t bannoltak ezzel elintézték egész afrikát, ha nem tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arc Raiders
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Ubiquiti hálózati eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de az okosak biztos tudják. Amúgy ilyenre már volt példa: talán egy éve olvastam, hogy a wikipediát afrikából elkezdték minden hülyeséggel teleírkálni, mire a wikipediások egyetlen egy ip-t bannoltak ezzel elintézték egész afrikát, ha nem tévedek.