Hirdetés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
A GRIP az tapadás, az AERO meg leszorító erő, ami tapadásként jelentkezik, persze sebesség kell hozzá, a grip folyamatos érvényű. Az aero nem tudom hogy pontosan hogy működik, ez az elve, a Grip az tuti működik, nálam csak grip van az autókon, ha van, aerot nem használok, de attól még lehet hogy jó...
Lényegében átcsoportsításról van szó. A "+" a mértéket (nagyon) jelenti. Phoenixre, Corollára, a nagyon seggdobálós autókra hátra érdemes rakni a tapadást ha jó köridőket akarsz menni. Ha driftelni akarsz akkor esetleg előre is lehet tenni a tapadást, összekerekeseknél még a hajtást hátra, így elég jól lehet pl a quaddal is keresztben haladni. Remélem kielégítő vválaszt adtam
A hajtáselosztást csak az összekerekesekre tudod venni AWD fül alatt.
Ja és az Accelra is ugyan ez vonatkozik. Csak ott a váltóáttételezést módosítod, rövidebbek vagy hosszabbak legyenek a fokozatok.Ráérek és szívesen megyek explorerezni, kell a zsé
Valószínű hogy olyan 10ig ráérek. De lehet ha hazajöttem akkor is 
Új hozzászólás Aktív témák

- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 512GB 98% Akku! Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Radeon RX 9000-es széria
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia RTX 5000-es széria
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hajtáselosztást csak az összekerekesekre tudod venni AWD fül alatt.