- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Nagyszerű. Belépek látom ott a giftben az RP duplázó, mondom majd most megszedem magam hangaron és felturbózom egy kicsit az Rx7-est. A frászt
3 misiért duplázóval adott 4,5K-t úgy ,hogy én voltam a sector master meg nyertem is... Szörnyű
És nem azt mondmom, hogy nem jó az új hangar, mert jó és takitásabb mint az eredeti, de mért cserélték le? Mért nem hagyták meg az eredetit. Mostmár tényleg semmi olyan nincs ahol sok rp-t lehet kaszálni.
Bár engem annyira nem izgat mivel van minden kategoriában egy ful verdám (class6-ba 2 is
,meg másol is ),mert még régen megszedtem magap RP-vel az expolrerben (azok a szép idők mikor egy menet után 40k-t kaptam
), csak szegény kezőket sajnálom.
-
-
csaba0223
senior tag
ÉN nem láttam hogy ez event lett volna a profilomnál odakattintasz hogy hívj meg barátot és kapsz AP pontot érte.Semmi szabály nem volt kiírva csak annyi hogy 10 emberért kapok pontot. És had ne én keressem a szabályzatot(amit még mindig nem találtam meg). Írják ki oda hogy mi a szabály (ha van)
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Paja de neked is ezt irja ki???vagy csak nekem ilyen?? ITT egy penge gép és nem akar menni hát beszarok.
Deszka:Abit IP 35
Procc:7200 2.53 GHZ
Ram:2*1 Gb ram CSX 1066 MHZ
Video kari:Ati radeon HD 3870 512 MB GDDR4
Vinyó:500GB Western Digital.
ennyi ami a lényeg szerintem !!! és szarakodik jó lenne ha menne máááá -
MaciG
addikt
Nah az egy vicc volt... Megyek az egyenes szakaszon és te meg jössz föl rám, mint fing a kádban és nem is csak 1 menet alatt hanem az összes alatt ,azt közben meg ua. a verda ugyanazzal a balance-al csak más festét. L0L
Ma este akkor zúzunk megint
Csak gyertek ventri-re, tegnap már 3-an voltunk
-
Ricco_hun
senior tag
Te mindig ezzel a 10 percenként 10 ezer drifttel példálózol. 1. nem sokan vannak akik úgy tudnak driftelni mint te (ezért
) 2. Jó lenne ha nem csak driftelni (azon belül is Hangar) érné meg. Ott van a többi játékmód is. Szóval most afelé haladunk, hogy szépen lassan mindenki ezerrel arra fog hajtani, hogy ő legyen a driftking, a többi játékmódban meg nem lesz player.
-
PaJa1
őstag
Elkészültek:
slowmo vid
Furi képekEzek most a szerveroldali hiba alkalmával ksézültek. Jót nevettünk MaciG-gal, ezért fun a PT
Már működik rendesen
-
-
Ricco_hun
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
PaJa te olyan negatív vagy. Most is azt mondod, hogy 1 kód bőven elég, meg lejjebb is írtad, hogy te örülsz annak, hogy nincsen +200%. Hidd el a normális játékos örül annak ha minél többet kap. Én is elköltöttem a pénzem a Fortera, mondom majd úgy is megszedem magam. Na tessék erre meg nincs annyi pénzem, hogy tuningoljam a Panamát. Régebben lehet, hogy elegek voltak a futamonkénti (10-12 percenkénti) 2000 meg 2500 rp-k, de a mostani PT-ben már kitörölheted vele a szebbik feled, hiszen olyan drága minden meg olyan magas az elérhető szint. Lehet, hogy neked GS-ként nem számít, de szerintem mindenki örülne (és többet is játszana a PT-vel, hisz ez a lényeg), ha +200-300% lenne. (Vagy akkor plusz százalékok nélkül emeljék az alapból kapható RP-t XP-t).
-
-
SSP33DY
aktív tag
Nade baxxa meg Paja! És hogy tolja egyfolytában?? 2account, azzal bezárkózik 1 szobába, és úgy nyomja a köröket??Vagy amit Pratice-ben elérsz, az is számit?? És persze orrba-szájba acceleration bitch-el, mert anélkül nem repülnek a verdák senkinek!! És mindíg képes mindenhol majd 2mp-el, esetenként 8-10mp-el is jobbakat menni??Hülyeség! Nem tudom elhinni!!! Viszont a hardveres haver mutatott egy tuti trükköt, amit NEM fogok (merek) kipróbálni, még a hecc kedvéért sem, és persze a ban miatt sem! DE igenis működik az, amiről az Invictus-os srác beszélt, és amit már írtam, SŐT, softveresen is megy a dolog!! Ez is csak egy program..és a game guard egy kalap...
Ha nem lennének a gyorsítós csajok, az lenne az igazi!! Ott van pl KOODA.. bp. és csajok nélül is hülyére szokott verni!! Egy igazi "állat". Vagy ott van a mi Macink.. aki szintén nem piskótán nyomja (hogy a villám csapna mellé néha, hogy nem bír hibázni)
Szal' akkor lehetne az igazi verseny.. a tizedek, századok.. CSAK akkor lenne reális esélye bárkinek a győzelemre, és laprekordra... PERSZE ha nem lenne Arcade mode, ahol ugye SIMÁN JOBB IDŐKET lehet menni, mint Sim.-módban.., mert így van megírva a program.. Pl. Sim.-ban nekem az általam utált béród 1.43, ha bexarok is, Arcade-ban lazán 1.41... stb..stb..Na mind1, bocs, elgurult a gyógyszerem.. megyek PT-zni..
Gyertek játszani, mer' odamegyek' -
SSP33DY
aktív tag
9 milla Paja??!! Mennnyyéé' má'.. nekem meg felállt a cerkám az 5.6milára Evoval..ehheehhee Vettivel is kezzd tuti lenni, és a Panni is tök tuti úgy, ahogy mondtad! Sajna nem tudom rendesen kordában tartni 1iket sem, kötelező jelleggel 1.9 millánál nekimegyek valaminek.. ami kemény..hheehhee
-
MaciG
addikt
Nah meg imádkoztunk, hogy csak most ne legyen CTD
Forte nem rossz ,mint már mondtam (bár én nem vagyk nagy "4WD rajongó") ,de azért egy hasonló skill-el rendelkező playert nem lehet vele elverni ha panamával vagy vettével megy ez tény, de nem is erre találták ki. Csak gondoltam leírom ,nehogy valaki csak azé vegye meg ,hogy lealázza vele a class6-os verdákat
Nekem nincs CTD-m, eddig nagy ritkán volt, de most egyáltalán nincs. Úgy látszik most az szív akinek eddig jól ment
-
SSP33DY
aktív tag
Tárt fülekkel várjuk a híreket Paja!!
Jah.. amúgy 600sec drift, ha te nyered, és BP nélkül olyan 1.8millát driftelsz össze(ami nem nehéz!!) 16-20ezer pontot kapsz.. 30 körös TA-nál, 16-an indultunk, 12.en fejeztük be. Enyém volt a legjobb kör, megnyertem, és 1487x pont jött...Hát az qtyafaxa.. Akkor inkább 20-30 perc drift, és majd 50k, mint 2 óra TA..
-
Ricco_hun
senior tag
Szerintem meg az a törvényszerű, hogy egy patch-ban kijavítják az eddigi hibákat. Ja de ez nem is patch, inkább egy Project Bughalmaz v3.0. Az a gond, hogy mire az új bugokat kijavítják (mert azért csak kijavítják, ilyen f@szok nem lehetnek), addigra megint lesz egy PT generáció váltás és abban megint kapunk új és szép BUG-okat. Az a baj szerintem, hogy az Invictus egy lépéssel saját maga előtt halad. Azaz előbb kéne javítani aztán kiadni. Ők pont fordítva csinálják. Feltételezzük, hogy Invictuséknál ezerrel megy a work. Akkor csak annyi a baj, hogy tényleg elhamarkodták az új PT kiadását.
-
MaciG
addikt
Melyik verda a befutó route1-en? Akartam menni ma mikor nektek volt a liga, hogy egy kicsit gyakoroljak, de nem értem rá és fogalmam sincs hogy most mivel is menjek
Az elöző verseny óta csak egy olyan üzit kaptam, hogy ugye 1 hetet tolodik, de a mostanira még semmit sem kaptam, most akkor honnan tudjam, hogy nekem mikor hova és melyik xeróra kell mennem...
-
Target78hu
aktív tag
A quadro is jó volt driftre is 1-2 balanszal
,de most a phoenix ami bejön nékem driftre és racéra is.
Felötlött bennem ,hogy lehetne magyar(PH) versenysorozatot is rendezni. PL A kis teamünk is szokott funfutamokat tolni LFSben 1-2 külsös részvételével ,ami nem vérre megy csak szimplán a közös mérkőzés(most várjuk a hivatalos peccset meg ,h többieknek is meglegyen az s2,addig pihi).
Pl elő selejtező aztán össze ereszteni a hasonszőrüeket és kategoriánként eredményezni... -
MaciG
addikt
A TA-s kocsik a class3-as verdák.
Az off-road verdák ezek ,ha jól gondolom: c-racer,(class1) és destroyer (class4). Vajon melyik a nyerő?
Ma este 18:00 - 19:00-ig (eventig) akinek van challenger ticket-je az ugyan jöjjön már challenge modba játszni pár gamet, tegnap is szinte csak én voltam.
Én ott leszek a betan, végre van acc-om is hozzá
Creative997: Phoenix vagy MR2 lesz a nyerő szerintem
(DE inkább MR2)
-
Creative997
őstag
Igen-igen bocsi, késő volt és fáradt voltam, sokat kockultam a játékban, rosszul írtam
a kocsijaitok akkor éppenséggel nem tegnap gördültek le a szalagról
de ez a csóka nagyon beteg, sztem... nem tudom h csinálta
a másik képpel kapcsolatban vélemény?? ráadásul amikor írtam chaten és nyomtam a 'h'-t akkor még dudált is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest