Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Szerintem egyértelmű hogy látszódnia kell a számnak is. Ha már jóváírta, eltűnt az óra és sárga a szám az is jó. Ha sikerül 0-t csinálni, amit ír is, akkor jó eséllyel első helyezést tudhatod magadénak.
És minél kisebb driftet kell csinálni, pont ez a csavar a dolgoban
Hírdettem h lesz drift event erre tessék, FUN
talán lesz majd rendes is. A forumos event nyerteseit könnyebb összeírni
főleg most hogy ennyit kell kattingatni hogy emgtudjam ki mivel vanNem voltam, csak telefonközelben azért nem tudtma korábban írni, telón meg lusta voltam minden kérdésre választ írni

A helpet én se nagyon komálom... Most hogy rájöttem arra hogy help nélkül billentyűzeten is sokkal jobb driftelni.... tudják mikor kapcsolom vissza...

Meg nem akarom a jó eredményeimet a gépnek köszönni, eddig se tettem ezután sem fogom.válasz erre: (#8974) csaba0223
Nekem is ilyen volt, ha újraindítottam a gépet akkor zökkenés mentesen megy több órákat a jatek ctd nélkül. Aztán kikapcsoltam a zenét, és mind1 hogy újraindítom vagy sem a gépet, megy jól a játék, azóta 1 CTD volt, az is az én hibámból, kicsit ledobattam az ékszíjat
Új hozzászólás Aktív témák

- Futás, futópályák
- Formula-1
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hírdettem h lesz drift event erre tessék, FUN
főleg most hogy ennyit kell kattingatni hogy emgtudjam ki mivel van