- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Hmm, zorall
A közepén a jobboldali szürke joy is analóg?
Engem zavar, ha nagy egy pad, az X360as sem kényelmes.
Pedig elvileg az kéne legyen, mert lapát kezeim vannakJa, mostanában nem nagyon leszek TAn /sem/
Vettem egy 73GTt, el is fut rajta, de cak idegesít..
Majd patch után..addig FlatOut2ben gyúrok TAra -
Sh4rKy
senior tag
1.57.1 úgy hogy a végén beletapostam a fékbe mer nem indultak el azok akik vártak, és még így is megelőztem véletlen egy gyereket
ezúton is bocsi neki mégegyszer
sajnos stallionnal nehéz tiszta kört mennem, de ha nagynehezen sikerül akkor is valamit elbaszok a végén... de ez csak b-roadon van így... más pályákon egész jól megy =) -
EQMontoya
veterán
jah, azt láttam, az érdekes egy verseny volt.
megyek 2. helyen, előttem az első, vonatozunk - mint később kiderült, bennem + 3 kör benya - mögöttünk ür, utólérünk egy lekörözöttet... kanyar végénél, persze vonatból megyünk, mint az őrült, a majomja meg úgy gondolta, hogy bejön az elöl menő srác mögé, mert az jó poén. a kb 7 óra felé mutató rohadtnagy kék nyil nem tünt Neki fel, és bejött közénk.. hát mondanom sem kell, hogy 20mph sebességkülönbségnél olyan szépen felálltam rá, hogy elemelkedett a kocsi orra... 10mp úgy ott is hagytam ezzel a megmozdulással, meg pörögtem egy szépet, valamint a nyugalmamat is sikerült otthagyni, úgyhogy utána, miután utólélrtem ezt a nagyonokost újra, kipörgettem (ilyen pedig nem szoktam csinálni), és utána még Neki állt feljebb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest