- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
mazda626 #5192 üzenetére
Szerintem úgy értette, hogy HA nincs bevétel, akkor nincs fejlesztés. Márpedig, ha ingyen osztohatják az AP-t és nem megvetetik a játékosközösséggel, akkor nincs bevétel. Merthogy az azért remélem leesik itt mindenkinek, hogy a játék bár ingyenes, de csak azért mert nem a szokásos formában szeretnének pénzt csinálni vele. Éppen ezért arra bíztatok mindenkit, hogy aki hosszútávon is szórakoztatónak találja majd, az támogassa meg kicsit egyik kedvenc játékát!
Egyébként ja, ahogy PaJa is írta egyre több a player, egyre népszerűbb.
-
vizibal
tag
válasz
mazda626 #5182 üzenetére
Meg egy csöppet gyorsabban mennek, jobban irányíthatóak általában
, különben senki nem költene pénzt rájuk.
Nekem is van 700AP-m az eventekből. Ki lehet a maradék 13?
Egyébként, amit a múltkor belinkeltem, azon akár 10k AP-t is lehet nyerni. Annyiból kb. a teljes mostani licenszelt felhozatalt fel lehet vásárolni. Akinek elkerülte volna a figyelmét:
http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=91566A duplaRP item hatása összeadódik a hétvégi plusszal? Még annál is durvább!
-
erdol
senior tag
válasz
mazda626 #5119 üzenetére
Szerintem is vannak olyan hibák amik megbocsáthatatlanok annak aki komolyan veszi a játékot.És az szerintem nem baj hogy valaki egyenlő feltételeket szeretne.A laggerek más játékát tönkreteszik ez egyértelmű.A speedbug legalább néha nekem is van de akkor is baj.A játék maga nagyszerű lenne,jól ki van találva de a hibái,bosszantóak.
-
PaJa1
őstag
válasz
mazda626 #5102 üzenetére
Ugye
Nem volt semmi event erre a hétre, úgyhogy gondoltam kéne valami. Azt az 5letet kaptam hogy ilyesmi legyen.
1 hszbe tegyétek a képeket az autóról, csak 1 autóról. Ha másikat akarsz közzétenni akkor a régit kell lecserélned! Tömören ennyi.
Xplorer vagy CTF eventet csináljak hét közben? Persze csak ha megkapom rá a zengedélyt a tanács részirül -
-
PepeDon
tag
válasz
mazda626 #4981 üzenetére
Kisvárdait bízd ide. Majd kicsit elbeszélgetek vele. Egyébként nem kell foglalkozni vele, hogy várj meg. Érdekes mert mikor ott vagyok náluk és játszik sose írogat ilyeneket, hogy várják meg, max nem TA pályán a célnál.
TA:
Ahogy észrevettem a rating változás ki/be kapcsolása eléggé elvitte a játékot. Régebben mindenki hajtott, hogy megelőzze az előtte lévőt (ne csökkenjen a ratingja), most meg elég csak körbe-körbe menni (clean sector jutalomért). Az nem is érdekli az embereket, hogy megelőzzék egymást, hanem inkább, hogy mellette ne tudjanak elmenni. Mostanában elég sok az e-f kategóriás, akik csak arra mennek, hogy kilökjék akik meg akarnák előzni őket. Pro verdával nem nagy élmény menni, mert ott az elején jól kell és csak tartani a pozíciót. Tankolás mindig fullra és kész a futam. A kihívás a rookie futamokon van. Főleg mostanában, hogy egyáltalán túlélje az ember. Szóval annyi lenne a lényeg, hogy jó lenne ha a rating változás ki/be kapcsoló kis gombocskát kivennék vissza. Szerintem jobb volt úgy, hogy állandóan változott.
Azért írtam a TA-ról mert mostanában szinte majdnem minden más futamon előfordul CTD. Tegnapelőtt az új 50-50 pálya 3. körében volt.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #4852 üzenetére
Nekem sem
(igaz én általában csak TA-kat megyek mostanában
)
PlokijumaEgy ilyen havazásos dolgot szívesen kipróbálnék TA-n is
Invictus
Elég régi bug hogy TA-n egy büntetés után az irányítás megváltozik (kikapcsolódik az ívrásegítés, ami billentyűzeten nagyon érződik).
Ezen nem lehetne valahogy segíteni? Nem hiszem hogy olyan bonyolult lenne megoldani, hogy a penalty után az ívrásegítéses irányítás legyen ne pedig az, ami még anno az openbétán volt... -
kisvardai
tag
válasz
mazda626 #4834 üzenetére
hello most hogy mondod nekem olyan ötletem volt de lehet,hogy már más is mondta nektek,hogy az lenne jó ahogy megy le a nap akkor a jatekba is sötétedjen!!HA ESTE 10 KOR ÜLSZ LE JÁTSZANI AKKOR CSAK sötét pályák lennének csak az a baj,hogy ez nagyon nehéz lenne megcsinálni mert a lámpa a kocsinak az egy kicsit furcsa merrt olyan most is az autók mint egy papir auto ugy néz ki szerintem ha lenne ilyen akkor az naon kira lenne!!!!
szerintem nagy zsir lenne a TA páylák nagy reflektor lámpákkal!!!!!meg a kocsi lámpa kira a visszapillantóba csak egy bazinagy fényet látsz ami 160 al jön ffeléd!!!!hehe!!
SZERINTEM JÓ LENNE DE APÁMNAK NEM TETSZIK!!! NEM TUDOM MIÉRT
mi a véleményetek az én bigyomrol????
-
PaJa1
őstag
válasz
mazda626 #4714 üzenetére
Tudok olyan GSről akinek több accja van és abbül nem is 1 rendelkezik sárga írással
De szerintem ez nem sokat számít.
Én amitóa GS lettem, kevesebbet versenyzek. Pl a múlt héten csak annyi időm volt hogy a CRaceres versenyeket lefuttassam. A géesség nem kötelező. Akkor csinálod ha van rá időd. Ez csak játék, nem kell a valós élet elé helyezni. Én is akkor vagyok fenn, ha már végeztem a melóval, tanfolyammal. Sajnos egyre kevesebb szabad időt tudok szánni PTre, nekem még mindig tetszik. Ezek a megbotlások csak mozgalmasabbá teszik az amúgy eltunyuló, unalmassá váló mindennapos játszástNekem jelenleg ez a véleményem.
-
pisti
őstag
válasz
mazda626 #4710 üzenetére
A GS-ek önkéntesek, akikből egyébként szerintem nincs elég (legalábbis keresnek folyton ilyen embereket a fórumon).
A másik, úgylátom sikerült átsiklanod Dirtyz hsz-e fölött. A lényeg annyi, hogy a kormánnyal játszó játékosok nem vettek észre változást az irányításban, akik közé nyugodtan tartozhat az adott GS is ugye.
Mondjuk mindezek mellett tényleg lehet látni nem túl segítőkész, vagy éppen az adott témában tájékozatlanságról tanúskodó tartalmú hozzászólásokat GS-ektől. Viszont akkor, itt kihangysúlyoznám, hogy ők is csak emberek, és önkéntesek (ingyen csinálják az egészet.)
Jó persze nyilván van némi előnye is a GS-ségnek, de feladatból szerintem jóval több van, mint előnyökből. -
PaJa1
őstag
válasz
mazda626 #4710 üzenetére
Én igyekszem tenni a dolgom válaszolni a kérdésre, vagy legalább olyan helyre, személyhez iránítani az illetőt aki, ami tudja, vagy tlaán tudja.
A teszt szerveren leginkább az új autókat próbálgattuk, de az sem ment, mert ott még trébb volt az iránítás, nagyon lassu és nagyon sokat segített a gép. Első lépésben sikerült kiiktatni a kormány lassuságát, második lépésben pedig a gáz és fék lassuságát. A Teszt szerveren még a pedálok is szarok voltak (örüljetek hogy abból nem kaptatok). Amíg ezek a problémák fenn áltak nem tudtuk normálisan tesztelni az autókat. Pár napja végre rendes irányítást kaptunk. Akkor neki is feküdtünk az autóknak. Én biztos meg 4-5 GS is tuti, többről én nem tudok. A teszten normális volt az irányítás! Csak valami kula kerülhetett a palacsintába és azért nem a jó beállítások/kód került a live szerverre. A jó beállítások megvannak, már csak át kell ültetni a live-ra. Lehetséges hogy nem megy olyan gyorsan, mint amilyen gyorsan szeretnénk, van rajta módosítani való, de érkeznie kell annak a fixnek amivel a régi beállításainkat tudjuk használni.
Amit írtam azok csak átmeneti megoldások, remélem nem kell hogy véglegesnek maradjanak.
A gyógyírt én a ledobálásokra értettem. Nekem ezen a héten még csak 1 login ugrott az arcomba. -
pisti
őstag
válasz
mazda626 #4706 üzenetére
Azért sem hiszem bugnak, mert állítgattam amiket írtatok, de az autó viselkedése is teljesen más. Totál NFS jellege lett, idáigi 50-es kanyart 80-nal vígan beveszek küzködés nélkül. Pont ez volt a játék legnagyobb pozitívuma, erre tessék.
Ebből kb. semmi nem igaz saját tapasztalataim alapján, a többiek megnyugtatására!!
Vegyél nyugodtan Test Drive-ot senki nem állít meg, de ez hogy előtte ilyen alaptalan fikázásokat megengedsz magadnak, csak mert nem tetszik valami, az "pöttyet" nem korrekt. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
mazda626 #4654 üzenetére
Észrevettem én is, hogy valami történt. Valószínűleg akkor történt az update, mikor játszottam. Emiatt dobott ki mindig a login képernyőre pár percenként... beloginoltam, aztán megint kidobott... egy idő után esett le, hogy valószínűleg valami update törtéhetet és emiatt dob ki a login képernyőig a játék.
Jó lenne, ha az ilyen esetek elkerülésére lenne valami figyelmeztető szöveg, mert a hülye user csodálkozik, hogy mindig login képernyőt kap, de nem tudja miért.
-
Shad0w
senior tag
válasz
mazda626 #4593 üzenetére
Ööö, tévedsz. Április 15.-en indul a fileplanetes event ahol majd Hexan-t lehet nyerni.
-
kisvardai
tag
válasz
mazda626 #4589 üzenetére
hexan-t semmiféle képpen ne vegyél nem jó én a wizz-el lehagytam!!!!
ja és kb ma kész leszel vele és még annyi hogy mennyi AP-t kapsz érte:?? mert minimum a RX-7-et megakarom venni mert gondolom az EVO amiröl álmodok az a kedvenc autom az lessz vagy 2500AP
annyim meg nem lessz!!!!!csak ha megcsinálom mindet!!!!talán!!!! -
PaJa1
őstag
válasz
mazda626 #4533 üzenetére
Facebookot nem ismerem, de a leírásból az derül ki, hogy fell kell venni havernak az aeria gamest,
kitenni pl a PTs képet ami ki van téve a forumra és hivatkozássá kell alakítani h a PT honlajára ugorjon ha rákattintasz. Aztán be kell dobni abba a topicba a fészbúkos linket profilodhozMaciG, Ploki: lehetőleg csak 1 ötletet szintenként, dobjatok be az achievementes dologba, GMKrash kérése
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #4450 üzenetére
Az volt az egyetlen NFS ami nekem nagyon bejött anno. Bár játszani csak 1 hónapot tudtam vele és viszonylag ritkán (betárcsázós net rulz!
), de nagyon tetszett
Ha a PT-be is beletennének azokból a "fícsörökből" párat.Tényleg csak a Sub van nyitva? Kíváncsi leszek én is a tapasztalatokra a bugokkal kapcsolatban.
-
PepeDon
tag
válasz
mazda626 #4037 üzenetére
De mennyi megás netet van angyalbögyörő? Azért nem mindegy, hogy 1 megás net 128 kilobitjéből, vagy a 8megás 512kilobitjéből veszel le a töltésnek.
Nekem is van cfos, mégis megállítom a töltést. Ha megy a töltés igenis van lag, max te csak annyit látsz, hogy mindenki leáll a fűre. Téged meg a többiek látnak füvön állni. A lag az akkor van mikor kimarad 1-1 adatcsomag, de amikor pl: töltés miatt kimarad 5-10, akkor már csak a füvön állsz (a többiek gépén). -
PepeDon
tag
válasz
mazda626 #3981 üzenetére
Sötét pályákat viszont én nem szeretem. Az LCD kiégeti a szemem (úgy fel van véve a fényerő), de egyszerűen sötétben (a játék sötétjében) nem látok semmit. Az előbb CTF-ben a tokiói parkolós pályán csak a térképről láttam, hogy ki merre van. Persze az is közrejátszott, hogy a lemenő nap pont a monitort kapta telibe. Lehet sötétben jobb lenne (este mikor már nincs a természetes napsütés), de a játékban vagy világos pálya van, vagy tök sötét. Lehetne egy két átmenti. Meg akkor már a sötétebb pályára több pénzt is kellene kapni, mert úgy kicsit nehezebb.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
mazda626 #3610 üzenetére
Patchig nagyon sok idő van (legalább 6-7 hét)
Már napi átlag 1 óra játékkal is nagyon sok RP jön össze addig. (8-10k RP naponta TA-val, patchig 300-400k RP)Attól függ, hogy mennyi RP-d van, mert ezeknek a kocsiknak a tuningja elég drága (akár a kocsi árának 4-5szöröse is). Tuning nélkül viszont nem sokat érnek. Ha csak az alap kocsira van RP-d akkor szerintem érdemes várni egy kicsit, és akkor dönteni arról, hogy mit is akarsz pontosan.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #3456 üzenetére
Így van remélem közvetíti nekik a problémákat
(sajna az angol nem az én asztalom...)
Nah a TA-ban a taktikázást agyon is csapták ezzel a lassításos húzással:
Mivel már csak 167-172-ig pörög a moci azért végig 5.-ben kell menni ahol jobban zabál így csak 8 kört bír már csak ki... (szélárnyék nélküli példa)
Ezzel a 8 körrel a 22. végén kell még kiállni ha 3 kiállással akarod befejezni a versenyt... teját ha végig fullal mész akkor ez van 8/16/24: látható hogy csak 2 szabad köröd marad a
"játékra.." tehát lényegében mindig megtankolva kell menni (egyszer elég csak a 3/4-ig...) ennyit a boxtaktikárólEsetleg ezen még a balanceok visszapakolása segíthet...
szert.: lehet kipróbálom manuálisan és meglesem ha 6-osba tolom végig mi lesz...
A speedbug igen erősen jelen van!!! Eddig a patchig én szerencsés voltam mert egyetlen egyszer sem találkoztam ezzel a misztikus jelenséggel...
Azonban ma két TA-n is volt egy ember (mindkettőn más) akik elképesztő időket mentek...
Íme (a köröm hibátlan volt tök üres tankkal ő meg tök egyedül ment)Azért durva...
-
Dr. Romano
veterán
-
Benedicht
tag
válasz
mazda626 #3370 üzenetére
Hetente lesz plusz egy palya/track kiadva(elmondas alapjan nem kell majd semmit letolteni, a szerveren allitjak.).
A harpoonhoz nagyon jo az uj festes, rogton megvettem egy fekete alapszinnel egyutt.
A belso nezeten nem'tom mire gondolsz, szerintem maradt ugyanolyan.
Btw, mar talaltam egy iciripiciri bugot.
A rankkingben ahol kiirja, hogy ha megdontod a rekordot mennyi RP-t kapsz, az alatt/folott van egy masik kiiras is. Igy egy kicsit olvashatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest