- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
mazda626
üzenetére
Én igyekszem tenni a dolgom válaszolni a kérdésre, vagy legalább olyan helyre, személyhez iránítani az illetőt aki, ami tudja, vagy tlaán tudja.
A teszt szerveren leginkább az új autókat próbálgattuk, de az sem ment, mert ott még trébb volt az iránítás, nagyon lassu és nagyon sokat segített a gép. Első lépésben sikerült kiiktatni a kormány lassuságát, második lépésben pedig a gáz és fék lassuságát. A Teszt szerveren még a pedálok is szarok voltak (örüljetek hogy abból nem kaptatok
). Amíg ezek a problémák fenn áltak nem tudtuk normálisan tesztelni az autókat. Pár napja végre rendes irányítást kaptunk. Akkor neki is feküdtünk az autóknak. Én biztos meg 4-5 GS is tuti, többről én nem tudok. A teszten normális volt az irányítás! Csak valami kula kerülhetett a palacsintába és azért nem a jó beállítások/kód került a live szerverre. A jó beállítások megvannak, már csak át kell ültetni a live-ra. Lehetséges hogy nem megy olyan gyorsan, mint amilyen gyorsan szeretnénk, van rajta módosítani való, de érkeznie kell annak a fixnek amivel a régi beállításainkat tudjuk használni.
Amit írtam azok csak átmeneti megoldások, remélem nem kell hogy véglegesnek maradjanak.
A gyógyírt én a ledobálásokra értettem. Nekem ezen a héten még csak 1 login ugrott az arcomba.
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Gmail
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Futás, futópályák
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- További aktív témák...
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Amíg ezek a problémák fenn áltak nem tudtuk normálisan tesztelni az autókat. Pár napja végre rendes irányítást kaptunk. Akkor neki is feküdtünk az autóknak. Én biztos meg 4-5 GS is tuti, többről én nem tudok. A teszten normális volt az irányítás! Csak valami kula kerülhetett a palacsintába és azért nem a jó beállítások/kód került a live szerverre. A jó beállítások megvannak, már csak át kell ültetni a live-ra. Lehetséges hogy nem megy olyan gyorsan, mint amilyen gyorsan szeretnénk, van rajta módosítani való, de érkeznie kell annak a fixnek amivel a régi beállításainkat tudjuk használni.