Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Macrodroid
- Microsoft Rewards
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskandur
csendes tag
válasz
vizibal
üzenetére
2 patchel ezelött tökéletesen üzemelt a szélárnyék, szóval nemtudom...én is szoftveres problémára gondoltam...a hiba oka: PT...
Még amikor kezdtem, a Kawás korszakomban flegmán maxra húztam az összes beállítást (én naív), és meglepődve tapasztaltam hogy hiába a 4mag, bizony kevéske lesz az msi nx8600gt...
ram-al okés vagyok, 2x1gb corsair 800 dual-ba kötve
... a deszka pedig egy mezei gigabyte p35c-ds3r, hogy lehessen bővíteni, de már így is ráment a gatyám...
Szó mi szó, egy alapos sysellenőrzés és megint lehet aszfaltot szaggatni
-
kiskandur
csendes tag
Na ez az amit már tényleg nem hiszek el! Adott 1 verseny, 12 TA-Rookie-val... 3. helyről indulok (talán még esélyem is lett volna), erre mivan? Beszaggat a szélárnyék, nem is gyorsít + olyan lagom lett 3. kör után h azt még én is láttam: 1-2 másodpercre el-eltűnt a kocsim...hmm, elgondolkodtató h vajon milyen gép is kellene ez alá, hamár Q6600-on flessel az egész...
De azért van pozitívum is, szépen fejlődik a pannym...
-
kiskandur
csendes tag
Nyitottam pH szobát, akit érdekel kukucs be, hozzuk vissza a régi idők nagy fílíngjeit...
Jelszó a szokásos: prohardver -
kiskandur
csendes tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Ploki:
Gratulálok az időhöz!
Én sem hinném, hogy lenne bennem több szufla szerpentinen, de egyszer egy próbát mindenképp megérne 
TA Pro:
Rajt cél győzelmet arattam tegnap este, ami valljuk be kissé érdekes... 10körönként voltam pitben, 30körön keresztül a sárga csíkon haladtam, volt, h 3 kerékkel kanyarban. Mögöttem kb 20-25 körön keresztül draftoltak, szóval elég furi...
-
kiskandur
csendes tag
Hosszú kihagyás után úgy gondoltam benézek TA-ra egy 30körös versenyre... 22. kör, minden szép és yó, Eternaldrift-el körözgetünk, már majdnem beértük az 1. helyezettet mikor megtörtént a baj, lefagy az egész, kidob desktop-ra és a vinfos közli velem h hiba történt, az adatok amivel épp dolgozott valszeg elvesztek, elnézést....hááát nocomment....
De ennek azért lehet egy kicsit örülni: February 7, 2008
Start: 2008-02-07 19:00
End: 2008-02-07 21:00
Timezone: Etc/GMT-7
Thursday 2/07
European Prime Time Rush Hour +50% RP for 2 hours
(12pm-2pm PST | 8pm-10pm GMT | 7am-9am 2/08 AEDT)

-
kiskandur
csendes tag
Az új rekord kihírdetett BRoad-on (természetesen a hihetők közül): 1:51.249 Quadro......
PT-ben macsek vagyok... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Macrodroid
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Canon MILC: EOS R és M topik
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- További aktív témák...
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még amikor kezdtem, a Kawás korszakomban flegmán maxra húztam az összes beállítást (én naív), és meglepődve tapasztaltam hogy hiába a 4mag, bizony kevéske lesz az msi nx8600gt...
ram-al okés vagyok, 2x1gb corsair 800 dual-ba kötve
... a deszka pedig egy mezei gigabyte p35c-ds3r, hogy lehessen bővíteni, de már így is ráment a gatyám...

20:00...várok mindenkit sok-sok szeretettel!

Gratulálok!
De ennek azért lehet egy kicsit örülni: February 7, 2008