- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Karibaba #22798 üzenetére
Az első helyezet, kapjon egy szabadon választott class 3-as verdát.
A második egy class 2-es verdát és a 3. pedig egy class 1-est (Toyota Corolla).
Hogy ezt kifogja szponzorálni azt nem tudom!!!(class 1-est vállalom.)
És ha olyan nyer, aki már rendelkezik eme autó csodákkal az felajálhatja a nyereményét más játékos számára. -
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Karibaba #22606 üzenetére
Pontosan. Múltkor a Cobrával cl 4-es szobába mentem és azokat a böszme nagy (talán Stallion vagy mi volt, valami cl 4-es verda) röhögve autóztam körbe. Lehet hogy erősebbek egyenesben na de kanyarodni is kell néha.
Egy biztos én a cl4-et autók terén kihagyom. Most egy Spiedo Fortéra gyűjtök mert tetszik.
Ja és egy kérdés: van asszem olyan 36.000 rp-m, érdemes venni direkt drift autót? Láttam egyet 35.000-ért csak nem tudom hogy megérné-e most egy olyat venni. -
-
bakosgabor57
őstag
-
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #22525 üzenetére
Nekem 4850 van a shift is megy és a PT is. A legújabb driver van fent catalist nincs.
A shift bosszantóbb mint a PT, ott a gép sínen megy PTben meg nem sokat játszok gép ellen szerencsére, bár mostanság más ellen sem, na majd a hétenha csak nem kap el valami másik játék.
Végre megy a PT full grafikán 1080p felbontásban
San Franon esett le 51re, Circuiton 43ra eddig ez volt a legkisebb amit láttam practice módban.
PTvel már több mint 2 éve foglalkozom, másfél éve GS vagyok, de lehet már nem sokáig...
-
Creative997
őstag
válasz
Karibaba #21994 üzenetére
Taxot is rakott be annak ellenére hogy már régóta fullos volt a crew és RP is volt tartalékba amivel nem tudtunk mit kezdeni... Ráadásul ő volt az aki miután 3G-s lett nem sokkal rá kilépett mert úgy gondolta h rontja a csapat színvonalát... Erre most ő a boss?? Hát ezekért sem akarok visszamenni. Mian hívott (asszongya nélkülem se 3G a 3G
--> habár elég sokat tettem érte én is..) de mondtam hogy én addig biztosan nem megyek vissza amíg Skan a boss, "nem kerülök a keze alá".
-
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #21977 üzenetére
Az egész a Make Up Time miatt van. A tengeren túliak nem akarnak nagyon mássak játszani, mert akkor nekik el van baxva az irányításuk, csúszkálnak, bizonytalan az autó... . Ennek kiváltó oka szerintuk a távolság, netkapcsolat(ne csak sebességre gondolj), gép teljesítménye, akár bizonyos alkalmazások... . Én próbáltam megtapasztalni, hogy mit éreznek olyankor amikor egy mut-os ellen mennek. Az auto kezelésében, ffb-ben éreztem némi változást, de ez a köridőre nem volt hatással. A teszt nem volt tökéletes, ki kéne menni hozzájuk és ott tapasztalni, hogy mi történik amikor a mut beletojik a levesbe.
-
Stewe24
csendes tag
-
-
tomkatomi
tag
válasz
Karibaba #21835 üzenetére
Billentyűről tökéletes az irányításod? Nem tudom, nekem egy szenvedés vele, igaz, a finombeállításokhoz még nem nyúltam. Ha megtennéd, hogy küldesz egy képet az irányítás finombeállításairól billhez, megköszönném (xboxhoz megvan, ott lvl20 )
Egyébként lvl10, Vista, SP2, problémamentes futás...
Off vége.A PT billről nekem ugyanolyan most, igaz nem megyek olyan időket, mint régen, de már nem is a "time attack" a lényeg....az már nem nagyon érdekel, ha az élen állok
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Karibaba #21799 üzenetére
Ami ebben a játékban megy az már komolyan vicc!
Még jó hogy, már nem játszom vele, csak nagyon ritkán.Karesz! Gyere az OBB-be itt nálunk ilyenek nincsenek! Sőt! Semmilyenek nincsenek!
Már mi sem vagyunk. Legalább valaki nyomatná a gamet a színeinkben.Komolyan gondoltam rá, hogy feloszlatom a csapatot, de mégsem teszem, mert nagyon sok időm és pénzem van benne. Legfőképpen a weboldal miatt nem teszem. No meg a barátok miatt!
-
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #21799 üzenetére
Aki tud jól versenyezni az még inkább tudja használni a falat. A falat lehet használni plusz fékerőnek is, arkádosan lassul tőle az autó, rövidebb féktáv, gyorsabb köridő az eredménye. Nem megengedett, bünti jár érte és "disrespect". Plusz a szigorú zerotolerancia miatt ha ez rendszeresen előfordul és a csapatfőnők is tud róla - bár nem tudom pontosan mi a feltétele az összes csapattag kicsapásának - akkor repül az egész banda egy pár napos pihenőre.
-
Stewe24
csendes tag
válasz
Karibaba #21797 üzenetére
Látom te is csak az ideget eszed a PT-vel ha nem a Bug-okkal akkor az ilyen telibe***t emberekkel holott az lenne a cél hogy kikapcsolódj és jól érezd magad... de ez a PT már nem arról szól hanem hogy ki hogy tegyen alá a másiknak. Elmúlt már az idő a játék felett
"sajnos" -
Creative997
őstag
válasz
Karibaba #21797 üzenetére
Ez úgy nézett ki, azért lettél lefokozva mert akikkel Te versenyeztél panaszkodtak a QI boss-nál hogy te és kriskoooo wallriderek vagytok mert city tour 5-n minden lehetséges wallrider pontot kihasználtál. Ezt meghallva a boss lealacsonyította a rangodat (amin egyébként tök kár felhúzni magad mert nem ér olyan sokat, csak annyit hogy kevesebb jogod van).
Innentől kezdve csak egy replayyel tudod bizonyítani. De nem is ez a gond. Hanem hogy a wallrider bant vonhat maga után. Én nem tudom mi hogy volt, ha nem csináltad nincs gond, mert nincs miért jelenteni téged. A probléma csak abból lehet, hogy azok akikkel együtt toltad, ne terjesszék hogy te wallrider vagy és felfigyeljenek rád e miatt. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Karibaba #21645 üzenetére
Hát igen, ilyen gyors gépeknél már a hdd is lehet a limitáló tényező. Nem lehetséges, hogy a 4 magos alacsonyabb órajelen jár? De nem tudom hány magot használ ki a pt. Hacsak 2-őt, akkor az lehet a dolog nyitja, hogy a 4 magos procid alacsonyabb órajelen jár (kitölthetnéd az adatlapod). Egyébként terabájt, 1 r-el. A terra földet jelent.
-
Shinigami666
csendes tag
-
-
-
Creative997
őstag
válasz
Karibaba #20789 üzenetére
Annak a 2/3a megvan. Ha rating farmolnék mint yUP|Falcon alias Webster vagy GSXR magával már rég meglehetne.
Én is stagnálok általában, 1. 2. helyek + rating vagy 0 többnyire, aztán ghost off-ban valami vadbarom irtja a népet -16. Ha meg olyanokkal mek akiket 10ből 1x ha megverek (és persze nagy ratingjük van) akkor jól keresek ratinget, ha 2. vagyok kapok vagy 7et. De különösebben nem érdekel, ez is csak a crew ranking miatt van -
SylarHUN
senior tag
válasz
Karibaba #20289 üzenetére
Én 2hete egész értelmes beszélgetést folytattam vele.
Nagyon lemaradtam tőle és írtam neki, hogy ne várjon meg a célnál, erre ő vissza írt, hogy egy 44 szintü játékost ne várjon meg? Már csak tiszteletből is megvár.
Aztán elkeztünk csevegni privátban és elárúlta nekem hogy 42éves lesz novemberben, meg hogy szerinte kormánnyal nem lehet jó időket menni mert lassan lehet vele reagálni, meg hogy ő gamepaddal játszik mert azzal nagyon pontosan lehet irányítani.
Eddig nekem semmi negatív élményem nincs ItsOver-el kapcsolatban.
Ja de mégis! Szinte mindig elpáhol. -
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #18010 üzenetére
Igen csak "dísz". Nem tudja elkölteni, mert csak ő látja hogy annyi zsetonja van, a szerver nem
Maffiozo PHs topicja írtam egy gyors menüleírást... aztán vettem észre hogy majdnem minden benne van a GYÍKban
Még én is kezdő vagyok benne, lvl2....De most hogy nem emgy a PT elég jól fejlődök
a továbbiakban amennyire lehet a saját topicjában folytassuk az alvilági beszélgetést, egyelőre csak crea és én párbeszédelünk ott
-
PaJa1
őstag
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Karibaba #14421 üzenetére
Itt lehet regelni..
Csak annyi hogy bal oldalt átváltod angolra hogy értsd a nagyját és utána a jobb felső sarokban van olyan gomb hogy register, arra katt és utána ugyanúgy mint ahogy a PT-nél csináltad.. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Karibaba #14397 üzenetére
Innen le tudod tölteni..
Ezeket olvashatod ott..: Amit sötéttel kiemeltem azt töltsd le sztem mert ott a leggyorsabb, nekem 800-900-al jön.Kostenloser Spieldownload:
Du kannst LevelR jederzeit kostenlos herunterladen.
Unabhängig davon, ob Du bereits vollständig angemeldet bist oder nicht!
Folgende Server stehen Dir zum Download zur Verfügung:
Direkt-Downloads:
Server 1: Computerbild (Empfohlen)
Server 2: Gameswelt
Server 3: Extreme-Players
Server 4: Onlinewelten
Torrent-Download: (empfohlen)
Alternativ kannst du dir LevelR auch über die P2P-Tauschbörse Bit Torrent herunterladen
Torrent-File (für erfahrene Nutzer)
Größe: ca. 1150 MB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest