- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi #22973 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy külön csapatban indulnak, de ha egy csapatban indulnak akkor egyszerre nem tudnak játszani.
Mi régen 9en voltunk egy 8as switchre, akkor nagyon hasznos volt, hogy nekem volt 2 hálókártya az alaplapon és hídkapcsolattal tudtunk 9en játszani.
Nem tudom mikor lesz, még várom a jelentkezéseket, aztán egyeztetjük kinek mikor jó, mint ahogy volt az I. pH bajnokságon is. Igyekszem sűrűn frissíteni a táblázatot.
A játékmódok közül én a Sim Vs-ra, TA-re és esetleg CTFre, Driftre gondoltam. Itt szerintem lehet értékelni valami módon a játékosok teljesítményét amiből kiadódik egy csapatpontszám, rangsor.
PH - PT magyar bajnokságra PÜben várom a jelentkezéseket. Eddigi résztvevők az alábbi linken láthatóak.
_
ll
ll
\/ -
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi #22710 üzenetére
Most van valami késleltetése a billentyűzetnek. Régen nem volt. Nyomtad a gombot akkor azonnal kitekerte addig ameddig beállítottad a steering ranget. Én azzal qrvajól mentem. De a mostani lassított bill beállítással nem tudok menni, nem áll át a fejem az újfajta irányításra. De ha valaki ezt megszokja, akkor az lehet gyors. Csak mindent előre kell kalkulálni, szerintem nehezebb lett.
A rangel most is lehet játszani, van hatással a billentyűzetre is. Én most nagyobbra tenném mint régen volt. Mert most akkor közel annyi idő alatt tekeri ki arra az értékre mint amit régen használtam. -
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi #22401 üzenetére
A minimum idő szabály ki lett írva az alcímben, az első posztban és egy új hozzászólásban is, ott még példával is volt illusztrálva.
Ez azért van, hogy a profik ne a kezdőkkel mérkőzzenek. Ez egy új liga, NOVICE, ez direkt a kezdőknek lett kitalálva. Aki profi és mégis itt akar menni annak le kell lassulnia és a kitűzött időt kell autóznia, olyan időt amit egy nem béna is meg tud autózni.
Az EURO liga egy héttel csúszik! Most szombaton nem voltak 9en sem akik megjelentek. Remélem jövőhétre többen jönnek, feltehetőleg addigra rájönnek, hogyan juthatnak be újra a játékba.
Az IP block az eu ligát eléggé sújtja, mivel ez ez az időpont pont az európaiaknak megfelelő ők is bannolva lettek - kivéve a magyarok. -
JackShephard
tag
válasz
tomkatomi #22353 üzenetére
Az én "ismerősöm" már kapott levelet az ausztrál touringról, Franktől. Sőt szobajelszó is jött már. Tuti nem jött levél? Illetve nézd meg engedélyezve van-e a profiljában a levél fogadása, Frank írta, hogy nem tudta elküldeni mindenkinek.
Paja, az "ismerősöm" az iránt érdeklődik, hogy az európai touringgal most mi lesz holnap??? -
Karibaba
aktív tag
válasz
tomkatomi #22038 üzenetére
Pedig most hogy angol nyelv is van a level-R ben ellehet igazodni, neked tetszene is mert corall spire 3 hónapra 10.000rp a bérlése ami nem sok, kezdésből kapsz rp/xp csajt +100db rp/xp poppert.
Englandos pályákon a corall verhetettlen és class 1 -ben vanB-road rally 1.54.00 alatt bp nélkül. pt-be 1.59.00 jobbat nem mentem bp-nélkül.
Ha a Pt -nem játszhatunk!! Nem kevesen fogunk oda menni ÉS NAGY BALHÉ LESZ.
A lovérol meg már sokan hozzá szóltak nem keveset raktunk bele, min. a felét vissza kell adniuk. -
Creative997
őstag
válasz
tomkatomi #21846 üzenetére
Hát mikor idejöttél se ismertél senkit úgy gondolom...
Egyébként meg persze h elbír a topik egyéb mást is mint a PT (egy ideig), csak gondoltam szólok, mivel ez egy kiemelt topic, tehát figyelik is. Engem ugyan nem zavar, mivel lassan nem lesz miről beszélni, ami témába vágna -
Karibaba
aktív tag
válasz
tomkatomi #21837 üzenetére
Nekem ilyen beállitások vannak.
De szerintem nagyon gép függő, mert a kis gépemen nem reagál ilyen gyorsan az irányításra. Amd x2 5000+ 2gb ram 8800gts.500.000 pont kell lvl 50 hez. lol még kb 10 szer ennyi verseny.
-
Jackson01
csendes tag
válasz
tomkatomi #21750 üzenetére
Sziasztok
Fentebb írtam hogy van mind két rendszerem csak Xp alá raktam fel tegnap a game-t.
Ma feldobtam a Vistára és minden hiba megszűnt Maximum grafikai beállításokkal hibátlanul tökéletesen fut a Project Torque VISTA alatt! Így már nekem megoldódott a problémám! Azért ha rájövök hogy XP-vel mi lehetett a gond írni fogok!Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Üdv!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
tomkatomi #21750 üzenetére
"Az XP nem kezel csak max 3-at, azt is nehezen. Ha már ki akarod használni a ramjaidat, ráadásul a dupla magos procit (mert azt sem kezeli rendesen az XP)..."
Ez az, gyártsunk ilyen urban legend-eket. Igen, a 32 bites oprendszer max 3GB ram-ot fog látni, de miért kezelné nehezen? Miért is nem kezeli rendesen a több magos processzorokat? Ez nagyon ilyen "én vistát használok, beszélek egy kicsit az xp ellen" szagúnak tűnik. Nézz be az ati találgatós topikba. Nemrég linkelték gbors tesztjeit a vgaspeed.hu-n: még mindig az xp-n futnak a leggyorsabban a játékok. Vistán a legszarabbul, a win7 úgy néz ki megint jó lesz. De itt ilyen 1-2%-os eltérésekről van csak szó. Ja és sokan használnak xp mellett 2x2GB memóriát, hiába csak 3GB-ot fog látni belőle. A későbbi bővíthetőség miatt; a 3GB mégiscsak több, mint a 2; később felrak egy 64 bites oprendszert és máris ott lesz a teljes 4 giga. -
kekeeci
senior tag
válasz
tomkatomi #21728 üzenetére
Most néztem meg, hát ez nem fair. Bezzeg a golfkocsit, meg a tüzes gumit azt adja, ha kell, ha nem. Legalább kulcsot adna helyette, abból előbb-utóbb meglenne az XP-RP. Esetleg PaJa1 (TNA) nem tudna utánajárni, mégis csak ő van közülünk közelebb a játék "működtetőihez".
Azt esetleg nem tudja valaki, miért nem látni egy ideje a villás-targoncát?? -
kekeeci
senior tag
-
Creative997
őstag
válasz
tomkatomi #21676 üzenetére
Köszi!
Azóta már műxik nekem is csak elfelejtettem beszúrni, meg közben már véget is ért. Részt vettem az egyiken, 7 kör volt Canal-on, cl5-el. Végig vezettem, nem tudtak elkapni és a 6. körben az egyik GS hozzám ért, csak a baj az volt hogy én abból semmit sem éreztem, mert lag volt. Vagyis úgy nézett ki a dolog hogy a kocsija orra előtt pár centivel elmentem és utána egy fél másodperccel ő mintha nekiment volna egy láthatatlan falnak (ami valszeg én lehettem, csak a lag miatt én már nem voltam azon a területen...Ez volt a győztes mázlija aki elbújosgatott, tehát imádkozhatott hogy senki ne érjen a célba és ő nyer, így lett. Ami szemétség volt még, hogy Harley majdnem végig üldözött minket t3yd1 viszont csak blokkolgatott....... Később volt olyan is amit hallottam, hogy t3yd1 olyan helyen állt keresztbe ahol nem lehetett megelőzni (a kanális ki vagy bejáratánál). Na én ezt nem nevezném üldözésnek...!
-
JackShephard
tag
válasz
tomkatomi #21648 üzenetére
Jee, az új Wolfenstein elég nagy király lett én is azt tolom inkább mostanában.
A HDD-knél nem a kapacitás számít, hanem az olvasási sebesség, ami legtöbbször a benne lévő tálcák számától függ. Aki mást mond, annak fingja sincs semmiről..
A Samsungnál pl. a 750es lassabb mint a 640es, vagy az 1TBos mivel több tálca van benne.
De ma már egy vinyónak simán kell tudni 100MBot másodpercenként, tehát ez nem igen lehet akadály a betöltésnél.
Magas órajel pedig hiába van, ha nincs mögötte egy megfelelő videókártya amit kihajtson, de erről már párszor beszéltem. Kevés a nagyon gyors négymagos, ha nincs mögötte egy(de inkább kettő) nagyon erős videókari. -
JackShephard
tag
válasz
tomkatomi #21390 üzenetére
Hehe, emlékszem amikor a Kawanám után, 2. autónak a Panamát vettem meg és tuningoltam fel fullra.
Paja, hogy féltett, nehogy nagyon beverjem az orrom, cl1ből cl6ba, kicsit nagy ugrásnak tűnt. De szerencsére nem volt az és ezek szerint nagyon megérte feltuningolni akkor, mivel sokkal alacsonyabb volt a szintlimit.
Lehet nem tudok indulni ligában, de ez még nem 100%. Pedig nagyon szeretnék -
Bazzzs
senior tag
válasz
tomkatomi #21240 üzenetére
Körülbelül nesze semmi fogd meg jól
Annyi van kiírva, hogy ha bárkit azon kapnak, hogy csal, akkor kérdés nélkül végleges tiltás jön. Azt viszont nem írja, hogy mit ért ezalatt. Volt erről már szó itt, hogy elvileg fánkozni pl. nem szabad, bár ez se 100%. Tilos továbbá a wallride, de a simdrift nem. Én ennyit tudok.
Chat bugos. Legalábbis én se látok soha senkit se ott, meg a crew fül alatt se, pedig tudom, hogy fent vannak. -
Karibaba
aktív tag
válasz
tomkatomi #21189 üzenetére
ezeket a képeket már én is láttam, de nem nagyon kapkodnak vele hogy kipróbálhassuk. Pedig 1-2 pálya mindig csinál egy kis (tűzet) a játékban. Mostanra a kemény 20-50 játékos SIM-vs-ben nem nagy lehetőség arra ha játszani szeretnék.
EU liga jó lenne legalább valami ösztönözne,hogy gyakoroljunk a pályákra.
-
erdol
senior tag
válasz
tomkatomi #21202 üzenetére
Én már rég nem rángatom az egeret 70-80 rp-ért.
Többen is talonba tették az első accot az is jelent valamit.Múltkor találkoztam egy taggal, 233546546 kb ilyen neve volt,22 level, de minden pályát betéve tudott csak méterekkel vertem mindenhol nagyon jól nyomta.Régen legalább javították a hibákat most semmi javítás már mióta.
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi #21192 üzenetére
Igen én voltam/vagyok a másik aki nem bírja elviselni az ideggörcsöt.
Igen ,valahogy el kell kerülnöd a feléd tartójátékost, de ennek szerintem nem az a módja hogy, jobbra balra rángatod szinte végig, arról nem is beszélve, hogy iszonyatosan néz ki és egyáltalán nem valóságos, legalábbis nekem nem! Vannak más trükkök is amivel lehet védekezni: fék-gáz, hátramenet, farkipörgetés. Lehet hogy így nem leszel a legjobb CTF játékos, mert azok szinte mind rángatóznak, de aki igazán jó az rángás nélkül is igen jó, mert nem attól lett jó mert rángatózik. A rángással csak könnyebb a dolguk, mert nem kell annyi trükköt bemutatni....A lustaságMost már még annyira sem CTFezek mint eddig, arcade tönkrebaxta, nem is kicsit! Pedig lehetne megint ilyen PTs CTF ökörködés
Crea,
Azért a szeptember első fele nem olyan vészes ;) -
Creative997
őstag
válasz
tomkatomi #21189 üzenetére
ááá álmodj királyjány effektus... rengeteg pálya van benne a játékban, csak mi nem látjuk őket és már nagyon régóta. Nem fognak a Gina-ig új pályákat kiadni, mivel az eddigi újakat sem javították ki, akkor minek még több bugos pálya? (gondolom, at least remélem h éppen ezeket is javítják és a Gina-t is...ööö csinálják)
Paja: képtelenség iskolakezdés előtt lezavarni! Ahogy mondtad, a regg először, mondjuk tart 1 hétig (aug eleje ha mostantól néznénk) és 5 hét a lebonyolítás az már szept közepe.. De mondjuk lehet jó lenne.
Laca: most lépsz át egy másik dimenzióba
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
tomkatomi #21186 üzenetére
Nekem volt már vagy 2-szer 3-szor, hogy "you found 1 AP". Persze soha nem íródott hozzá. Biztos marha bonyolult lenne megcsinálni kedves Invictus, hogy ténylegesen jóváíródjanak ezek a talált cuccok. Nem mintha 1 xp-vel vagy 1 AP-val sokra menne az ember, de akkor kérdem én minek van egyáltalán benne a játékban, ha egyszer kamu az egész? Vagy vegyék ki, mert így átbaszás, vagy csinálják meg, hogy hozzá is adódjon (segítek
: if "you found 1 AP" then jelenlegi AP := jelenlegi AP+1, akármilyen nyelven is íródott ez a bughalmaz, biztos marha nehéz lehet beletenni egy hozzáadást
).
Más: Akinek még régebbi eventek miatt van élő (azaz még be tud lépni vele) twittere (tehát aeriagames follow you), az jelentkezzen már Bazzzs-nál privátban egy 500AP-s event kapcsán. (remélem Bazzzs nem gond, hogy hozzád irányítom őket
)
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi #21066 üzenetére
Inkább úgy fogalmaznék, hogy legyen miért elindítani a játékot
Én most csak azért játszok vele, hogy a kormánnyal ismerkedjek. Tudom, hogy a többi játék szempontjából fölösleges, mert a PTben egészen "más" a fizika és a ffb, de szeretek a PTs haverokkal hülyéskedni a pályán.A pár hsz-el ezelőtt felvetett ötletemre volnának esetleg jelentkezők? Szerintem az időmérőset könnyebb megvalósítani mert ahhoz nem kellenek a többiek, így akkor lehet magad kvalifikálni amikor tudod.
-
Stewe24
csendes tag
-
SylarHUN
senior tag
válasz
tomkatomi #20954 üzenetére
A képen látható emberke előzőleg ItsOver, elötte pedig GSXR13K néven tolta a játékot.
Csak azért megy maga ellen, mert úgy könnyebb a rekordokat megdönteni. Senki nem zavarja vezetés közben. Amúgy meg ha mész ellene akkor, az esetek 99% jól elver. Ő 1 másik dimenziót képvisel itt a PT-ben. -
Creative997
őstag
válasz
tomkatomi #20827 üzenetére
Zárva volt mert 1fast szünetet tartott (és pont dumcsiztam vele
) de utána ment tovább. Elvileg most is kéne mennie, mindjárt felmászok.
szacsee: elég lassan közlik az eredményeket, eddig csak a Wizz-ek vannak (amit feljebb közzétettem). És yes sir, még gyenge vagy mint az algopyrin
ahogy mondtad na
Egyébként amíg van bárki, bármikor mehet. Csak olvassátok el ami ezzel kapcsolatos
-
tomkatomi
tag
válasz
tomkatomi #20827 üzenetére
Most viszont nem volt jelszó...nyomtam egyet én is. Elég ciki volt, hogy elindulás után derült ki, hogy mindenkinek fullosra van pakolva a hátizsákja (BP), így viszont nem sok esélyem volt velük szemben....
Érdekes, más hasonló versenyeken nincs megengedve a puttony. -
Creative997
őstag
válasz
tomkatomi #20824 üzenetére
Nem jelentkezéses. Mehetsz ha akarsz, de minél több versenyen indulsz annál nagyobb az esélyed a végén a következő körbe jutni, asszem a top 128 megy tovább. 5 kör már lement, most zajlik a 6., még ma és holnap és 28 kör van (vagyis csak az alapszakasz tart több mint fél évig)
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi #16674 üzenetére
Még nem volt kiírva, ma beszéltem Frankkel, 15-e jónak hangzik, van elég játékos, remélem mind megjelenik és akkor tényleg elég is lesz
Sportokra és GTkre még van SOK hely. Olvassátok el a szabályokat aztán ha megfelel tessék nevezni
A profilkép: egy görbe siófoki estén készült
Bejutottam a 2. felvonásra mianiak drift evenjén
Igaz utolsóként de ott vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest