- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
válasz
CsíkosMókus #21060 üzenetére
Ha már csinálsz valamit akkor csináld komolyan vagy sehogy.
Ha az ember elér egy szintet akkor már nem jó csak úgy abbahagyni főleg ha beletettél némi zsetont is.Ha pedig nagyobb összeget tettél be,mint ahogy az látszik is a többi játékkal összehasonlítva,szemtelenül nagy is lehet ez az összeg,akkor el is vársz valamit a pénzedért.
-
fekeandras
őstag
válasz
CsíkosMókus #19802 üzenetére
Én csak szívtam a kavana-val.Kár volt a rá költött pénzért...
A Wizz viszont nagyon bejött, irányítása is elfogadható, ha sodródik akkor is jóindalutúan, ki lehet számolni az ívet, hogy merre míg a kavana ha egyszer rendesen megcsúszik elég öszesszedni, és ezzel sok időt vesztesz.Az sem rossz kocsi de csak akkor ha már minden tuning kütyü rajta van.
Mikor elkezdtem én a motort és az ecu-t tuningoltam először.Hiba volt.Egyenesben hiába voltam valamivel gyorsabb a többieknél féktávon megérkeztek mellém a kanyarban meg úgy mentek el mellettem mint a pitscha...
Szóval először futómű+fék+gumi.Aztán jöhet a teljesítmény emelés és csak végül a kasztni (mert rohadt drága).Szerintem.
-
tomkatomi
tag
válasz
CsíkosMókus #19809 üzenetére
Hmmm...nem nagyon értem, a kérdést (#19802), hiszen ha már korábban toltad a játékot, akkor ezekre biztosan tudod a választ. Ráadásul akkor még megvan a régi accod, abban a régi verdáid...
De hogy válasz is legyen, kezdőautóként én Lion-t vagy Kawanát ajánlok. Csak az egyiket vedd meg, mert az összes többi class 1-es autó megnyerhető a karrier módban.
A versenyek pedig : Sim Vs., explorer, vagy TA (Thunder Alley). Az explorer fizet (még egy darabig) a legjobban, de a játékélmény (számomra) a Sim Vs-ben ill a TA-ban van
A fejlesztésről: szubjektív dolog, tehát egyénfüggő, kinek mi a jó...(én először a motort, ECU-t, stb fejlesztem, aztán a body upgradet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest