- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
(HUN)IronMan
csendes tag
-
fair play
csendes tag
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Jackson01 #21743 üzenetére
Érthetetlen probléma?--------------> A win reinstall mindent megold!
Szvsz nem érdemes vele szarozni. Most elkezded nézegetni, hogy mi okozhatja a hibát és csak elpocsékolsz egy csomó időt. A vége úgyis vindóz újratelepítés lesz. Bár én inkább először a Project Torque-t írtanám le teljesen majd reinstall. Hátha.
A gépedhez semmi köze. Azon a konfigon fullon fog menni akadás nélkül. A legújabb catalyst is jó, nem kell arra fogni.Bubi: ja, rögtön vegyen egy gtx295-öt, mert az majd biztosan megoldja a problémáját.
Fentebb is írtam, hogy azon a konfigon fullon fog menni, ha megoldódik ez a rejtélyes probléma. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Jackson01 #21740 üzenetére
Mem biztos hogy a legújabb ATI driver nyerő lesz. Talán egy ATI VGA fórumban érdemes lenne megérdeklődni hogy milyen drivert kellene feltenni (már azt se tudom hányas verziónál jár a Catalyst pedig nekem is az van fenn
). Szerintem ott van a kutya elásva. Mert az nem állapot hogy nálam vígan megy a játék a laposon míg a te jóval erősebb asztali gépeden szaggat. GTA 4 nálam például lehet alig indulna el
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Jackson01 #21737 üzenetére
Esetleg próbáld újratelepíteni a játékot. Mekkora felbontásra van állítva a játékon belül a grafika?
Én egy Thinkpad T400-on szoktam játszani (P8600, ATI 3470, 4 Gb RAM) ami nem egy erőmű de 1280*800-ban ha nem is max grafikával de simán fut. Pedig az ugyebár egy laptop, még csak nem is gamer hanem üzleti. -
JackShephard
tag
válasz
Jackson01 #21735 üzenetére
Egyértelműen gyenge a videokártyád a rendszer többi eleméhez képest és lehet minden maxra van állítva az optionsban a videobeállításoknál. Próbáld meg visszább venni a beállításokat és nézd meg kevésbé szaggat-e. Ha eléred a játszható beállítást, amivel nem szaggat, akkor nyomd azzal. De én vennék inkább valami izmosabb videokarit a helyedben, ha komolyan akarsz játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest