- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hová lett 1000 mAh?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
SSP33DY #18476 üzenetére
Fejben ott lehetnek mostanában az aeriás srácok. Csak úgy süvít velük az Ananász Expressz. SSSSSSSSSSS
Az az M3-s videó!
Eleve viccesen kezdődik. Ott kóricál még a pályán egy nagykabátos úriember, ahol kb. 2 sec múlva már az M3-as tartózkodik előzés céljából. Aztán ahogy végigcikáz a többiek között, mintha nem is egy kategóriában lennénk. És valószínűleg így is volt: több kategória volt jelen egyszerre a rajtnál, csak gondolom ő elkúrhatta az időmérőt (vagy büntetés vagy mittomén). De hogy utána beéri a többi M3-ast is és ugyanúgy elmegy mellettük 0 erőlködéssel. Hát az durva. Mintha vagy 100 lóerővel több lenne az ő kocsijában. Az a vonyító hang meg az egyenes fogazású tolórudas váltó miatt van, a turbó az csak elsziszeg magának csendesen. A VFTS-eknek is ettől ilyen a hangjuk. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
SSP33DY #18420 üzenetére
Ne kerülgessük a forró kását.
Most akkor él még ez ez 50%-os AP-visszafizetési ajánlata az aeriának vagy sem. Mert ha valaki elég bátor, akkor most vesz egy ap-s kocsit és 2 hét múlva vagy visszakapja a ráköltött ap-ja felét vagy sem. Én nem vagyok bátor
. Vagyis féltem a hosszú idő alatt összekuporgatott ap-m. Nem ugorhatok be az ilyeneknek, hogy: "Sale will absolutely end tomorrow the 17TH at 3PM PDT"
-
Bazzzs
senior tag
válasz
SSP33DY #18417 üzenetére
Köszi, és ezt értem is, de a mondanivalóját nem
Mármint annak a mondatnak az értelmében döntenem kell, hogy melyiket választom. Viszont közvetlen utána meg azt írja, hogy 'first' ma 'then' szerdán 'second key'. Ebből meg az következik számomra, hogy egymás után mindkettő beváltható. Aztán meg megint azt írja, hogy acconként csak egy kulcs. Nekem ez eddig rejtvény, de lehet én vagyok hülye
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
SSP33DY #18398 üzenetére
"http://www.fileplanet.com/promotions/project-torque to get your bonus key with special reward items!"
Na de ez mi lesz? Elvileg holnap startol az event?Arról a szent patrikos akcióról én is lemaradtam. Pedig direkt ilyenre vártam már régóta.
Hát most várhatok megint. De milyen köcsögség már, hogy csak ilyen kevés ideig tart az akció. Még észre sem vettem, hogy akció van, de már lejárt.
-
Fred K.
tag
válasz
SSP33DY #18141 üzenetére
hát remélem nem ez lesz a vége
én még hiszek dolgokban mert ilyen krónikusan naiv vagyok...aztán majd lehet hogy én is kiábrándulok belőle mint egy másik gaméból ill. az ottani nagyonmagyar közösségből...
addig meg marad az "újdonság" varázsa ill. a kezdők lelkesedése
de azt megsúghatnád hogy lehet 60 kört menni úgy h nem vagy gép előtt
nem kipróbálási célzattal csak érdekelnek ezek a dolgok
mindig lehet tanulni az ilyenekbőlnem kérem senkitől válaszba h "persze persze" meg h "tudjuk"...
főleg nem Möhe elvtárstól mert olyan hedest kap Cod-ban h arról koldulegyébként ti mivel nyomultok legszívesebben ill. mi a kedvenc?
mi p.l. zászlózni imádunk 3-4eniszonyatos röhögések vannak és valahogy olyankor mindig megemelkedik a hangerő mkinél
aztán TSen meg jön a háttérzaj hogy "szívem csendesebben nem lehetne?" + a "fejezd abba a vonyítást"amire általában még nagyobb visító röhögés a válasz a falból kilógó kábel túlsó végéről
-
erdol
senior tag
válasz
SSP33DY #17843 üzenetére
Én speciel 1-es nitróval csináltam.
Lacikaekem annyit húzott le amit megadott a gond az hogy 1200 valamennyi kellett volna de csak 1200-t vagy 1800-at lehet választani így az 1800-al rajt maradt több mint 500 talonba.
Ja és azért nem volt jó a múltkor mert először regeltem gmail-os emillel,és utána akartam AP-t venni de ósehogy sem sikerült.Töröltettem azt az accot így már engedett regelni de csak egy másik emil címmel a gmail-ossal nem.Érdekes.Pedig ugyanazt a telószámot adtam meg amit töröltettem előtte. -
[pH]Lacika
tag
válasz
SSP33DY #17842 üzenetére
Grat mesterek!
Senki ne vegyen ONEBIP-en keresztül AP-t mert 1 kurva nagy csalás az egész!
A T-mobil-os számlám 9000-ft lett a pannonos 20.000.ft
Persze ebben benne van az is hogy én marha felhívtam azt a 90-es számot töbször melynek díja hívásonként 1500ft +áfaPersze sms-t kellett küldeni nem pedig hívni.
Ezt a kis dolgot persze sehol nem írja a az onebip oldal. Az sms árát most nem tudom, de az is hasonló összeg. TE ATYA ÚR ISTEN minnnnyááá megőrülök!!Még valami! Az a szemét onebip nem enged 3600ft 1xre feltölteni csak 2db sms ben. Még nagyobb lehúzás!!
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #17793 üzenetére
a kihívást úgy értem, hogy nincs benne
a gyakorlásról és könnyű RPről szól.
Igen volt 100%rush, meg anno talán 35 volt a legkisebb. ezek szándékosan, a 300 elírás volt.
már csak 41 kell a fullos corvetthez
- ez a korrekcio csak a jelenlegi cuccokra vonatkozik
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #17750 üzenetére
Javítás:
300% volt egy hétvégén, max 1 hétig
Broad olyan 3 ezer körül adott.
30 körös TA kb. 6 ezer
Eléggé sokat koccolhatsz ha 4 kör alatt 64XPt szerzel, vagy sokszor leköröznekAmúgy télleg nagy fasság az ami most megy, fentebb már írtam mit gondolok. Így nem lesz több bevétel, abból meg tudjuk mi lesz.
2 játék már becsődölt, de azok rosstak is voltak. PT sokkal a többi aeriás tömegcikk, koppincs felett áll, ezt miért kell tönkretenni?! :!
Nagyon finoman fejeztem ki magam.....Remélem tényleg fognak valamit csinálni a hülyeségük ellen.
Ha nem lesz semmi értelmes akkor írok 1 levelet, 5letem is van, de előre tudom tojnak majd bele az egészbe.Hétvégére csapat VS csapat versenyt is írt a fenti mozgó csík.
17790,
mert magad ellen játszol, micsoda kihívás...és van szerkesztés gomb is ezen a forumon
-
Bazzzs
senior tag
válasz
SSP33DY #17783 üzenetére
Egyébként 'no offence', de most engem miért kezelsz úgy mint kisA-t? Gondolok itt erre: "bazszszszs..". Szerintem én csak értelmesen kifejtettem a véleményemet, nem is 'flood'-oltam és segítettem az új játékosnak is. Tudom, hogy kezdő vagyok még hozzátok képest, de úgy érzem erre azért nem szolgáltam rá.
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #17717 üzenetére
Jah. Ilyen XP követelmények mellett...bázz 1 év mire felnyomod magad max szintre és ot mi vár a nagy büdös SEMMI!
Miért nem úgy van, hogy kb 2-3 esetleg 4 hónap rendszeres játékkal elérheted a max szintet, szerintem itt ez a 40 lehetne a jelen körülmények között. jó pár, a legjobb cuccok csak itt váljanak elérhetővé, illetve legyen még valami plusz amit itt kap a játékos. Pl WOWban vagy más MMOkban a max szint elérése a fele sem a játéknak, az igazi móka akkor kezdődik amikor elérted a szintlimitet.
Én ha jól emlékszem olyan 2 hónap játékkal értem el a 30as szintet, az akkori átlag 100RP per perc fizetés mellett. Persze sokat TAztam, mert az jobban fizetett és lányom(ami sokáig tartott, hiszen miután lejárt a szerződése nem tűnt el csak ha kiléptél) és popperem is volt, így egy kicsit gyorsabban haladtam
A 43as szinthez kell 11milla XP. szerintem az 50hez 100 milla felet jutsz csak. ami azé nem sámli, de nem is hokkedli
nagyából 50 ezer futam!
Új event, 100 ingyen AP
Alexa toolbart kell instalálni és lefotózni a böngésződet és emilben elküldeni, ha jól emlékszem a linket a képhez és az accountneved. De a topicban még példa is van GYK -
SSP33DY
aktív tag
válasz
SSP33DY #17715 üzenetére
Hát a pénzéhes qrvanyjukat.. és még finom voltam..
Ezért lettek a popperek drágábbak.. Még ha van csajod, és poppered, és esetleg hétvégi rush(mert ugye néha elmarad) akkor is egy "jó" családi explorer max 330-375 ezer/kör.. De még így is durva..
Nagyon remélem, hogy azért emelik a versenyenként/explorerenként kapható RP/XP mennyiségét.. Ha nem.. hháátt.. bajok leszenek... -
csaba0223
senior tag
válasz
SSP33DY #17692 üzenetére
Tudom a bnömet baszo...assam!
Majd csinálunk 1 olyan versenyt is ahol figyelembe veszük hogy kukával nyomod
Kapsz 1 kukáskocsi előnyt!
Wandal Itt a link!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
SSP33DY #17563 üzenetére
Akkor valami hiba van a Mátrixban bazz.
Pedig azóta szerintem bőven 500 views fölött lennék. Még a végén a faking youtube foszt meg az AP-któl.Más: az egyre gyakrabban előjövő aeriás témához csak annyit, hogy nálam az Eleanor lecsengett. Most rp-m van, nem is fogom elkölteni már csak azért sem mert jó látni, hogy 1 milla fölött van
. Tehát nincs motiváció, hogy explorerben kockuljak, hogy utána színes kis karikákkal álmodjak. Fullra tuningoltam az RX-7-et, hát csalódtam, nincs benne kraft (a többi class5-höz képest). Mennék funolni simvs-be, de csak jelszavas szobákat, meg nyitott wangan szobákat látok. Már "csak úgy" nem is szívesen megyek be egy-egy futamra, köszönhetően az "átgondolt" rating-nek. Értelme nincs, csak az, hogy felbosszantsa az embert, meg így nem is lehet jókat versenyezni, mert mindenki csak a rating-jét félti. Hozzáteszem én is. Megyek egy 1v1-et, 2. leszek -20 rating. Megyünk még egyet, azt már én nyerem +9 rating. Szóval ha nem vagy vérprofi szépen lassan le lehet vinni 0-ra a rating-edet.
-
csaba0223
senior tag
válasz
SSP33DY #17558 üzenetére
Wazz tényleg ingyenes lesz a játék! Egyre több ember fog egyre kevesebbet költeni!
Legalábbis én nem fogok 1200Ap-t adni a szaros popperekért!
Ahogy emelik az árakat én annál kevesebbet költök és sokan lesznek így!
Vagy megyek levelr-be ott 125Gp a popper és az Rp picsa is 300-tól kezdődik! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
SSP33DY #17525 üzenetére
Na akkor még1szer..
HA az AERIA oldalán a STORE-ban kiválasztottad, hogy ONE BIP-el fizetsz, utána megnyílik az ONE BIP oldala..
ITT Lépj be!! MERT MÁR REGISZTRÁLTÁL ugye?!?!
A belépéshez a telefonszámod a felhasználónév, és az SMS-ben kapott kód a jelszavad!!
Utána Ezt a képet látod.. ITT rákattintasz a BALANCE-ra, és megynílik ez a kis ablak! DE elvileg belépéskor meg kellett hogy nyíljon!!
HA megvan, kiválasztod az összeget, eztán ugyan itt. ugyanígy meg fog nyílni egy sárga színű ablak! OTT azt írják, hogy küldd el az ONE szót a megadott 0690...-es számra! Ezután jóváíródik a balance feliratnál az az összeg, amennyit elküldtél!
NA MOST kattints a BUY-feliratra!!!ÉS MI A QRVA7szetség az a reklám középen a képemben?!?!
-
Mariann294
őstag
válasz
SSP33DY #17489 üzenetére
Köszönöm az első lépéseket megcsinálom.
.,Winfosupdate.com..! Főleg a .Net framework update-ek
5. DirectX!
6. Ugye nincs túlhúzva a proci?!
7., DIVEREK? Mind friss "mai"? Nem akadnak a windózzal ugye?Ezek mind mind megvannak...a legfrissebbek vannak fent.
Ja és a proci nincs huzva. -
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #17376 üzenetére
Kb hasonló, csak 5 percenként login képernyő is a pofámba ugrik! Beérek a célba és még 7 percig ácsorgok ott, aztán kiírja, hogy vége a versenynek, majd login...na tényleg vége.
A replay menube belépve...error, pt kifagy. Szerencsére a hibás replay törlése után már működik ez a funkcio is.
Mellesleg ketyeg a vekker a lányaimon, bukhatom őket a rush alatt ha nem bírok játszani! -
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #17364 üzenetére
Látom, dobál lefele ezerrel
Nekem lassu a chat mint a bűn, ha egyáltalán megy, most meg nincs vége a futamnak, átmegyek a célvonalon és semmi, repesztek tovább a falnak, wanganon, olyan 310el belerongyoltam a láthatatlan falba, autóbol nem sok maradt...
Hheee, 7 perc után kiírja, hogy race over, kiváncsi vagyok mikor jön az eredményProbélok majd subot.
-
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #17083 üzenetére
A klántagoknak 30-30% rush van, TA Livenporton 40-40%
A nem klántagoknak 42,5-40% Livenporton 85-80%
Creanak az 5%a a guild popperból jön
A klánhoz abból az összegből semmi nem ment, egy látszik is, nem adózott.Bome, nekem is hasonló az evom mintázata, csak a felni másmilyen.
Délután tudna valaki nekem is segíteni gyűjtögetni? Ezzel lehet most a legjobban keresni... Mellesleg ég a Picsák talpa alatt a talaj, nagyon szeretnének pózolni az autó mellett
-
PaJa1
őstag
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
SSP33DY #16910 üzenetére
Sziasztok!
Beszélgettem SSP33DY-vel,hogy mikor lesz Klán!! Azt mondta,hogy majd lesz nyugodjak meg! Oké!
ŐŐ és arra gondoltam,hogy én megcsinálnám a klánt!Akkor én lennék a vezeő! Csak kellene egy kis segítség nekem!
Anyumék megengedték,hogy csináltassak Bankártyát de mivel fiatal vagyok így dombornyomott nem lehet! Így ha Paja vagy Laci nak eltudnám utalni majd a pénzt akkor ő meg befizetne nekem annyi AP-t,hogy vegyek egy olyan Guild os bigyót.
De csak amugy is akarok befizetni 5000Ap-ra kellene nekem egy EVO és 3 vagy 7 napos Rp-s bige is!! Na nem tudom,hogy mi lesz és hogy de ha tud valaki segíteni az jó lenne!
Köszi előre is
Kisa -
dokar
addikt
válasz
SSP33DY #16905 üzenetére
És TA-ba automatával..LLLOOLL Ott nem pont az a lényeg, hogy te szabályozd?!?!
Szerencsére az automatába egy bizonyos RPM intervallumon belül be lehet avatkozni, tehát hamarabb fel lehet váltani üzemanyag megspórolása érdekében, továbbá kanyarból kifele menet vissza is lehet kapcsolni egy fokozatot, hogy jobban gyorsuljon.
(#16907) MaciG: Nem éltem én magam bele, az utóbbi években az új NFS-eket inkább hanyagoltam, mert gagyi lett. Helyettük Flatout 2-vel, GRID-el és hasonlókkal játszottam.
(#16908) Mariann294: Adatlapomon látszik, hogy milyen cuccaim vannak, az aláírásomban pedig, hogy mivel foglalkozom szabadidőmben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardverkemping június végén
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Dolce Gusto
- További aktív témák...
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest