- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
válasz
Darahian #19442 üzenetére
na akkor kicsit bővebben
konfigom adatlapon, midnenből legfrissebb driver, próbáltam xp és vista alól is egyaránt, xp: sp3, vista: sp1, minden frissítés fennvan.
Vista alatt, amikor befejeződik az update, és rányomok, hogy start game, akkor kapok egy feltehetőleg memóriacímzési hibaüzenetet (mivelhogy kb annyi az üzi, hogy "error: 0x...."), és kilép a launcher. Ha ujra elinditom, akkor ujrakezdi a többórás update-t, amit már 3adjára nem volt kedvem kivárni.
Xp alatt hasonló a helyzet, befejeződik az update, start gamera rányomok, launcher bezárul , várom hogy elinduljon a game, egy kis homokóra aztán semmi. Launcher ujra elindit, update kezdi előről
A telepítőt innen szedtem: http://project-torque.aeriagames.com/download és gamershell mirorról.
remélem igy már tudtok vmit mondani
ha mégis nagyonfontos lenne a száma az üzinek, akkor este ujra elinditom az update-t és nyomok egy screenshotot
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Darahian #19371 üzenetére
..mer' mint minden jómagyar terméket..ezt is azamcsik szponzorájjják
.. azé'..örüjjé, hogy a Mud mapnak lehet magyar zászlaja..
Ez az autós eladósdi sztem jó pojén lesz, mert én tuti eladok a 3 morellóm közül egyet
van egy fehér, egy piros, meg egy sárga.. vagy azok csak a stylingjaim?!
Max és kizárólag...nade nem árulom el a "titkot".. látok benne fantáziát!!! -
EdHunt3r
csendes tag
válasz
Darahian #19330 üzenetére
[OFF]"Viszont imádom idegesíteni a reklamálós beteg elméket."
nah ebből én is szeretek sportot űzni csak vigyázz mert abban a pillanatban,hogy a csökött agya megérti hogy neked van igazad...legjobb esetben hívják a modi haverjaikat és bannoltatnak...aztán meg lehet hackelni
[/OFF]
szombat este vki TA?
60karika
de bemelegítésnek lehet előtte egy 30as is -
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Darahian #19033 üzenetére
JÓ (reggelt)
Naon jó 5let!! (OBB-s)
Már csak egy kis GM "segítség" vagy szolidarítás kellene.. Hogy PL. engedélyezzenek ilyesmi versenyeken egy kis plusszt.. jólvan.. minnyá' felébredek..Szóval igen jó dolog lenne, és összerázná a társaságot..
Természetesen lehetne "tét" nélkül is menni.. és Ghost On.. hát a rating, az meg megy magától.. ugye..
Uff, igen! Részemről pozitív blind box -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Darahian #18836 üzenetére
wwááhháá
Majd elmagyarázomNaszal.. nekem, amiót bikább a vasam, és 8 megás a netem.. azóta viszonylag tűrhető a TA is!!
Azelőtt volt, hogy pl. Pja szembe jött... páran a füvön álltak..én vezettem, és eccercsak race over.. és utolsó voltam.. Ekkor 4 megás netem volt, és egy "középkategóiás" PC-m..
A PT-nek igenis kell a sávszél!! -
SSP33DY
aktív tag
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
-
dokar
addikt
válasz
Darahian #18340 üzenetére
11 misi, 420 hónap, havi 94e, azaz összesen 39-40 misit kell visszafizetnem a 11 millióra. és még csodálkoztok, hogy ki akarok menni külföldre? jó esetben egy év alatt összejönne a ~12 misi forintra átszámítva, sőt még több is a mostani rossz árfolyam miatt.
azért írtam 20-25 misit, mert előtörlesztésekkel hamarabb ki szeretném fizetni, nem megvárni a futamidő végét.
-
csaba0223
senior tag
válasz
Darahian #18338 üzenetére
Én nem vennék rezgőst a helyedbe! A PT-ben használhatatlan! Nekimész valaminek el kezd rezegni és elmegy az irányítás! Csak akkor jön helyre ha restartolod a gamát!
dokar: Sok sikert! Én drukkolok neked! És teljesen igazad van, csinálhatnának már vmit az irányítással!
-
Fred K.
tag
válasz
Darahian #18168 üzenetére
Trunk mehet!!!
de autó az rookie mkinél...és yól mondod csak annyi a feltétel hogy ha lehet akkor ne küld ki a másikat füvet nyírni és érezd yól magad...szal csak egy baráti kocsikázás uh lehet hogy egy vonatozást is beiktatunk a Megy a gőzös című dalra
szobanév és pass megy püben...
aszzem h ez eddig 17 emberke...
jah!
what a rosseb is the fánkolás -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Darahian #18093 üzenetére
Dara..Majdnem jó a szűrőd...
RP vadászat=explorer..
TA=CSAK barátokkal!
sim vs, ha kicsit rutinosabb leszel/vagy.. akkor simán megalázod.. vagy TE csinálsz szobát, és ghost ON..Vagy körülnézel ITT, keresel pár nevet, és velük játszol! Kapise? Csabesz, és Ofi a legjobb választás, ha segítségre van szükséged! Aztá, ha felneveltek, vár az OBB
Szard le a noob loosereket! KERESS barátokat! Úgy sokkal élvezetesebb a PT! Vagy minden nap ide fogod írni a panaszaidat.. Sajnos nem korhatáros a játék, így sok tökömnyele pöttöm puncifing is nyomja.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Darahian #17951 üzenetére
Úgy lvl 33-35 körül keress meg
Jó arc vagy!A besorolás 10 pontos
Ha látsz OBB-st, csak köss bele, és nyomunk pár kört...
Nálunk van mindenki a felsoroltakból, főleg én
Kis stat vadászat, kis explorer, és ha olyanom van, karrieristát játszom...
Vagy ott van ATY testvér, akivel tudsz TA-zni..Ő csak azt keni.. egyenlőre
Ha Werewolf Lacámat látod, vigyázz, mert harapós! Keveset beszél, de a célnál mindíg megvár
Ha Nepszter baráttal akadsz össze... hát.. ha eszébe jut megvár..
Én meg kilöklek, ha megelőzölNa pá-ka, menyjünk karrieristát játszani...
-
Fred K.
tag
válasz
Darahian #17951 üzenetére
apám te mekkora arc vagy
én Iron Maidenre,Nightwishre + Tankcsapdára tolom de a végeredményt akkor se tudom ilyen szépen levezetni egy sokismeretlenes egyenletben ha lekötöztök és egész nap justin timberlaket kell hallgatnom...
mondjuk a Ricky Martin talán már inspirálóbb lenne egy ilyen post elkészítéséhezaz meg tényleg faja hogy itt egy nóóóóórmális közösség van és nem a statvadász lúzerek...
ha arra mennék akkor az már munka lenne és abból van elég annélkülisezért is kap el a harci ideg amikor TA-ban a sok noobi nem bír magával és kilöknek a 2. helyről a mezőre szántani csak mert jobban sikerült kihasználnom a rendelkezésre álló teret és a szélárnyékot mint az átokverte fajtájának...
más:
lejjebb postoltam egyet de ha vki esetleg elsiklott felette akkor ezúton szeretném felhívni a figyelmet ismételten arra hogy péntek este szeretnénk csapni egy 60körös TA-party-t
akit esetlegesen érdekel az dobjon egy privátot és péntek délutánig kap egy szobanevet és egy jelszót...
-tervezett kezdési időpont zulu 2030
-eddigi létszám 3-5fő (szal van még egy-két hely)
-kaki pisi kávé előtte,cigi cola csoki közben, örömködés meg utánna
-szigorúan Fair-Play, lökdösődés az ésszerű és tolerálható balfaszság keretein belül megengedettaki meg el tudja viselni az ordenáré orrhangomat azt szeretettel várom a www.aao.hu teamspeak szerverén
megjegyzem van akinek sikerül
IP-t szintén privátban, a szerveren regjogot meg zulu 2015-ig tőlem kaphat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Videós, mozgóképes topik
- Formula-1 humoros
- Hardverkemping június végén
- További aktív témák...
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest