Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
pizzas84 #4518 üzenetére
Elmondtam miaz, gondoltam így meglehet találni minden levelezőnél ezt az opciót vmilyen néven. Próbáld meg a help-et elolvasni, esetleg a BCC-re (Blind Carbon Copy) keress rá. Pl. freemailben nincs ilyen opció. Ja, és nemtom, hogy Hotmail-ben hogy működik. Miaza facebook?
MaciG: Istenkáromlás amit művelsz!
Sztm kiis veszlek a freinds listámból...
Méghogy evo... persze.Miaza "bubaru"?! Az BUBU! tudatlan...
-
Shad0w
senior tag
válasz
pizzas84 #4487 üzenetére
Keresel 10 balekot a címlistádban (inkább egy picit többet, biztos, ami biztos) és elküldesz nekik egy e-mailt, hogy mennyire jó is az Aeria Games. Fontos, hogy az aeriagames.com vhol szerepeljen benne és a végére írd oda a profilod linkjét (az oldalon bejelentkezve jobb felül megtalálod), a tárgy pedig "Join Aeria Games" legyen. Valamint az összes címre egyszerre kell elkűldeni és egy "rejtett" vagy"titkos" másolatot kell küldeni a contest@aeriagames.com -ra. Ez azért kell, hogy ők is lássák kinek küldted el. Ez a "titkos" másolat azt jelenti, hogy akinek küldöd az látja azokat akik csak sima másolatot kaptak, de ők nem látják a titkos másolatot kapó címét.
-
PaJa1
őstag
válasz
pizzas84 #4200 üzenetére
Mindenki kap 500 APt
Ha jól tudom akkor péntek,29-e reggel 7ig
Én frapsel csinálok videot a replaybol amit aztán virtualdub-bal divx tömörítek és ezeket teszem be premier pro 2 -be. Most csinálom, meglátom mi lesz belőleJa és RUSH 7vége! lehet izzítani a lányokat a 215%os bonuszért. vagy többért ha van XP csaj mellé duplázód
Remélem összejön 1 fulltuning ára a kövi kocsira
-
Dr. Romano
veterán
válasz
pizzas84 #1549 üzenetére
csáááááááááá!
Itt egy hivatalos infó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged