- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Hat mire vegigkattintottam jobban nezett ki az eredeti mint a vegleges
https://motherfuckingwebsite.com
-
axioma
veterán
1. A nagysagrendekkel az minimum 100-adresz, ertem hogy mire gondolsz, de ne hasznald szerintem te, aki ismered a jelenteset, olyan helyen, ahol ez nem adekvat.
2. En csak az A->B-nel jeleznem be, hogy allapot van, kit erdekel a 0-1 kozti kulonbseg
3. Hogyan kell kigyujteni? Esetleg egybol mehetne outputra... es az is egy allapot hogy volt outputon.
Ezektol nem gyorsabb lesz, csak talan atlathatobb.
Tehat nalam kb. igy nezne ki (nyilvan kezdo allapot mindre a "semmi"):
i fut 2-tol n-ig
- ha a a[i-1]!=a[i] es az a[i-1] allapota "semmi":
az a[i-1]-nek az allapota modosuljon "lemondott"-ra.
- ha az a[i] allapota "atadta":
kiirni (outputba berakni)
az a[i] allapota modosuljon "kiirva"-ra
Az osszes tobbi allapot nem erdekes, es egybol megvan az output, nem kell ujra vegigmenni.Szerk. most latom, boolean eredmeny kell... akkor a kiiras helyett a tomb atbillentese, en a halmazszeru atadasra koncentraltam. Ha meg a historikus feladatot nezzuk, akkor meg a tombszamlalo novelese kerul oda.
-
bucsupeti
senior tag
-
Esetleg ez a cikk? Szerintem nem szabadna bonyolultabbnak lennie ennél.
-
Oppenheimer
nagyúr
3. félévben volt dolgom Javával, 4. félévben pedig .NET-tel, de már akkor sem tudtam dönteni közöttük.
Most épp egy 1 hetes .NET tanfolyamon veszek részt, de ezek vezetett laborok, így sokat nem segít ez se a döntésben. Ezért fordultam a topikhoz.(#8155) kispx: ezek pl 50-70 főre szólnak.
-
martonx
veterán
Ezért is kérdeztem, hogy milyen platformra, mert ha nagyon multiplatform akarsz lenni, akkor kb. a java az egyetlen opció. Na jó, csinálhatod Mono-val .Net-ben, vagy Qt-vel C++-al is.
Az biztos, hogy nem kezdeném el minden platformra külön-külön elkezdeni lefejlesztgetni ugyanazt.
Erősen elgondolkoznék a HTML5-ön is, mint lehetséges cross-platform megoldás. Win8 natívan támogatja, úgy rémlik, hogy az új OSX is, Linux alá meg biztos lehet találni valami köztes réteget hozzá. -
Sk8erPeter
nagyúr
"- készítheted az alkalmazást, Java-ban, Swinggel, vagy"
... vagy az azt leváltó JavaFX-szel, esetleg a kettő kombinációjával (ha muszáj), csak a Javás részre.Aztán .NET-hez thread a WPF-ről és egyebekről...
De itt még annyi lehetőség van, hogy ember legyen a talpán, aki felsorolja, szerintem konkretizáld legalább a programozási nyelvet.
-
-
Jim-Y
veterán
Áhh, ubuntu fooled me. Nautilus alapból elforgatta nekem a képet, így úgy tűnt, mintha az orientáció rendben lenne, közben nem is... szóval egy 90 fokos forgatás után már felismerek az outputban értékelhető találatokat ^^ Lehet, hogy jó lesz ez,, előbb, utóbb
POTTYUS TURU RUDI 300 EPER
CBA PRIMA SZATYUR SZALAGFULES
PARADICSOM,KG 1.0. MAGYAR
0,435 KB 399
HAGYMA,LILA I.0.MAGYAR
0,230 KB 219
RETEK,PIROS I.0.MAGYAR
TOJAS.10DB GYERMELYI
000 10000 1000 MAGYARJa, ez már egész jó..
-
Szabesz
őstag
-
Sk8erPeter
nagyúr
A "Defaults" opciót is módosítani kell ahhoz, hogy az alapértelmezett beállítást módosítsd. Hozzáteszem, meglehetősen degenerált megoldás, hogy így széjjel van választva, különálló ablakban van - például nem lett volna egyszerűbb csak egy Properties ablakot létrehozni, és felkínálni egy opciót (pl. egy checkbox-szal, vagy bárhogy), hogy alkalmazza az alapértelmezett beállításokra is, ne csak a jelenlegi ablakra?
Bár a cmd-t lehet szidni amúgy is a borzalmas szegényességéért, például a copy-paste-re normális hotkey mai napig nincs (Windows 8-nál járunk
), ami nem ilyen.
(Linuxon legalább Ctrl+Shift+C, Ctrl+Shift+V, stb. működik.)
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Hát a kettő közül mindenképp a proginf, azért az sokkal nívósabb. Bár ez nem azt jelenti, hogy aki proginfet végez, az jobb, mint aki mérnökinfót. [...] ha csak a papírt nézzük, akkor egy programtervező diploma nívósabb mint egy mérnökinfós, bár ez elég straigtforward de azért leírom"
Mondd, mégis hogyan mondhattál ekkora oltári nagy baromságot?Sorry, de ez úgy, ahogy van, bullshit.
Totál más képzést ad a kettő, a mérnök informatikus szakon nem meglepő módon mérnökibb képzés folyik, míg programtervező informatikus szakon sokkal komolyabban veszik a matematikát, miközben hardvert alig látnak (ezt egy ELTÉ-n végzett járó srác mesélte, szóval én legalább nem csak a levegőbe beszélek butaságokat), ennek megfelelően eléggé más jellegű feladatok elvégzését kalapálják a két szak diákjainak fejébe. Ettől még egyik sem "nívósabb", mint a másik, és egyik sem "jobb", sőt, egyik sem a másiknak az alapképzése, mint ahogy beállítottad, hanem egyszerűen tök más a kettő, és el kell dönteni, kit melyik érdekel jobban...
Akinek nincs gondja a matekkal, és szeretne is jobban belemenni, alkalmazni mindezt a tudását a későbbi szakmájában, az maradjon a progtervnél, akit a mérnöki része jobban érdekel, szeretne több hardvert is látni, stb., az menjen mérnök infóra, egyikkel sem jár rosszul az ember, sőt, mindkettő jellegű tudásra nagyon sok területen van szükség. Fog is találni munkát mindkét szakon végzett ember, ezzel nem lesz gondja.Azért túl kevés információ birtokában lehetőleg ne jelents ki szélsőséges dolgokat.
De most látom, hogy mindezt már szerencsére elmagyarázta neked Jim Tonic is, így nem maradt a fájó butaságokat tartalmazó hozzászólásod megtorlatlanul.======================
(#7263) bepken :
Nem, ne hallgass rá, rohadtul nem így van, ahogy leírta. Nehogy már valaki azt gondolja, hogy egyik a másiknak az alapképzése, és kevesebbet ér. Lásd fentebbi okfejtésem.======================
(#7264) bambano :
"az első héten rögtön szintfelmérő dogát írnak matekból és fizikából"
Mondjuk ennek emlékeim szerint rossz következménye nem volt, nem történt semmi, ha katasztrofális eredménnyel zárult a teszted, vagy éppen csodálatossal, de legalább felmérték, mi a pálya."mérnök infóra programozási affinitás nélkül menni erős ötlet"
Hát igen, de azért nem lehetetlen vállalkozás, csak nagyon akarni kell. Én full humán képzések után mentem oda, és rendesen vért izzadtam, mire egyáltalán fogalmam volt róla, mi az a programozás, elsőre megbuktam belőle, de aztán rákattantam, mint gyöngytyúk a takonyra.Nyilván nekem jóval többet kellett készülnöm mindenből, mint annak, akinek volt bármi szakirányú előképzettsége.
Ez persze nem változtat azon, hogy aki nem akar szopni, mint a torkosborz, az mindenképpen próbáljon még egyetemre kerülés előtt nagyon rágyúrni a programozásra. -
Hát a kettő közül mindenképp a proginf, azért az sokkal nívósabb. Ez azért elég ROTFL. Mivel a kettő mást terület, elég marhaság összehasonlítani, mi a nívósabb. A mérnökinfós a villamosmérnökhöz hasonló, kevesebb villanytan, több programozás. A programtervező kizárólag matek/programozás. A kettő szakma nem egyértelműen összevethető, arról nem is beszélve, hogy könnyebb felszívni magad programozásra, mint elektronikára, és általában jobban kenik az alacsonyabb szintű dolgokat. Emiatt gyakran a villamosmérnökök a legjobb C-sek.
Egyébként ha annyira bele akarsz menni a nívósabb kérdésbe, nyugaton a mérnök neve elé odakerül, hogy Dipl.-Ing., ami igen jól cseng kint. -
bepken
veterán
köszönöm! és Neked is doc!
igazából - és kérlek, tényleg ne értsétek félre!
- éppen ugyanazt a két végletet fogalmaztátok meg, ami miatt képtelen vagyok dönteni (mint a rajzfilmekben, amikor megjelenik a kisangyal, aztán meg a kisördög
)
a helyzet az, hogy valóban nem szeretnék semmit sem eröltetni, de valamilyen szinten úgyis muszáj lesz rászánnom magam valamelyikre (teccikérteni) - a mérnökinfó kicsit közelebb áll hozzám, úgy érzem. a programozás meg csak úgy tetszik. kreatív munka. pepecs munka. a semmiből valamit. az ilyenek általában tetszenek. na de ez vajon elég?
a matek miatt félek tőle a legjobban egyébként...sosem volt az erősségem, érettségin is egy gyenge 4-es sikeredett (középszint) - ráadásul ez nem most volt...és azóta...hát maradjunk annyiban, hogy amolyan "holtnyelv" kategóriává vált számomra
-
bambano
titán
úgy, hogy egy pár mondatos leírásban feldobod a labdát, és amelyik beszállító jelölt alkalmasnak érzi rá magát, az elvállalja. utána pedig egy nagyon sok menetes megbeszélés sorozat kezdődik, ahol a beszállítónak kell rendelkezni azzal a szaktudással, hogy kihúzzon belőled minden infót, ami a teljesítéshez kell.
neked el kell mondanod mindent, amit a feladatról, a környezetről, a folyamatokról konyhanyelven tudni kell a beszállítónak. azt viszont teljesen rossz elgondolásnak tartom, hogy az a megrendelő, aki nem érzi magát annyira profinak, hogy megcsinálja a programot, azért előírja a profinak, hogy hogyan is kell megcsinálni.
az, hogy hogyan szedik ki belőled az infókat, külön tudomány, de nem a megrendelői oldal tudománya. az interjú sorozat végén pedig kapsz a megrendelőtől egy rendes specifikációt, amire neked bólintani kell.
ehhez még társulhat olyan tudomány vagy igény, hogy a program elkészülte mellett megmagyarázzák, hogy a megrendelő cégében mit kell változtatni ahhoz, hogy az új rendszer jól működjön.
-
amargo
addikt
Én szabadúszóként egy szóban elmesélt projektbe bele se kezdenék, ha csak nem arról van szó, hogy puszta jó szívből teszem, ingyen vagy a macskád is bmw-vel fog járni, továbbá akármikor kész lehet.
Ami le van írva azt kérheted számon és azt is kérhetik rajtad számon. Mázlistának tartom az olyanokat, akiknek a projekt életciklusa alatt egyszer sem változott még a kívánság lista és persze ingyen, tegnapra, mert azt gondolták.Az a jellemző, hogy: "élő szóban elmondja a megrendelő, hogy mit akar, ahhoz készít a Programozó egy doksit, amit megmutat a megrendelőnek, és közösen reszelnek még rajta?" Ez akkor is dokumentált! Mint írtam, ezeket ütheti pár megállapodás. De alapszabály, hogy a felhasználó sosem tudja, hogy mit akar azt tegnapra és ingyen. UC-nek mezítláb ezért van értelme. A felület persze változhat, de azzal is ellehet szöszölni.
-
martonx
veterán
Mondjuk amikor én megrendelői oldal vagyok, akkor a beszállítóknak szoktam egy pár oldalas tömör specifikációt készíteni pl. felhasznált adat struktúrákról, web szolgáltatások eléréséről, használt protokollokról stb...
Amikor viszont nálam rendelnek meg, tényleg jellemzően semmit nem kapok, néhány szóbeli egyzetetést, emailezést leszámítva. Aztán már a saját hátsód védelmében érdemes ebből gyorsan egy specifikációt rittyentened, ami a mellékletét képezi a szerződésnek, a későbbi félreértések, pereskedések elkerülése végett.
-
Ne viccelj már...
UML-t mióta készít egy megrendelő?Azt a fejlesztőnek kell tudnia, milyen egy jó felhasználói felület, de fel is vázolhatod. A fejlesztés közben is lehet róla egyeztetni. Sokkal jobb ott felvázolni, átbeszélni, mint beadni valamit az elképzeléseidről, amit vagy megértenek, vagy nem. Eleve meg kellene nekik adni a bizalmat. Felvázolni a megoldandó problémát, és hagyni, hogy a legjobb tudásuk szerint megvalósítsák. Valamiért nem Te csinálod, valamiért őket választottad...
Azt mondanám, túlliheged a dolgot, de nem ismerem a projektedet.
-
bambano
titán
-
fatal`
titán
De van. C++ 4. félév, C 5. félév (Operációs rendszerek). Java van a 3. félévben kettő is (progtech, prognyelvek java), 4. félévben progtech 2, ötödikben alkalmazások fejlesztése és a hatodikban osztott rendszerek.
(#7049) Geli. : Van 5 félév analízis, 2 diszkrét matek, linalg, 2 félév num anal. Viszont pl. nincs fizika.
-
modder
aktív tag
de igen, lehet alternatíva, és nagyon sokan használták. viszont szerintem a perl szerepét kezdi átvenni a python. modernebb nyelv, és átláthatóbb kódot eredményez, mint a perl. utóbbiban nagyon gyorsan lehet hasznos programokat írni, de ha már valami több száz soros, később nagyon nehéz lesz megfejteni a működését. de amúgy igen, a perl is jó eszköz rendszergazdai feladatokra.
-
Jester01
veterán
Illetve getline függvény helyett használhatod simán a cin >> szoveg; -et is.
Itt a kiírás szerint valóban egy szót kell csak olvasni, de általában a getline kifejezetten ajánlott a cin >> helyett, mivel az egész sort olvassa. Azon túl, hogy néha valóban ezt akarjuk, azért is jó mert nem marad a pufferben semmi ami később meglepetést okozhat. Tehát még 1 szót is érdemes így olvasni, majd később kivágni.
A szöveges adatbevitel témakör egyszerűnek tűnik de nem az
-
Jester01
veterán
Amihez persze nem kell floor, tekintve, hogy az egész osztás az automatikusan trunkál. A floor meg lebegőpontosra van egyébként is.
Illetve ha a ciklust két változóval írod akkor az i < j feltétel ezt rögtön adja is.
Aki magyar kiosztással akar programozni az meg is érdemli
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most megmutattad a javított változatot, ami szintén egy tákolmány?
Minek írtál függvényt a kivétel eldobására?
Totál felesleges overhead. Ez az eredetiben nem volt benne, de most hozzátettél még egy gányolást.
Tudom, hogy nem a tiéd volt az eredeti kód, de igazából totál értelmetlen már az alapja is, nev1 az emberünk neve, és nev2 a házastárs neve, aztán ev1 az emberünk kora, ev2 a házastárs kora?! Miért, a házastárs nem ember?Az egész logikátlan, az objektumorientált gondolkodásnak igazából csak pont a lényegét nem használja ki, hogy objektumokban, jelen esetben ember objektumokban gondolkodjunk, ahogy a valós életben, és ha van egy ember objektumunk, akkor az ne jelentse már azt, hogy valójában két emberről is beszélünk...
===========================
(#6671) Zedz :
ja, mert nálatok elvárás, hogy a házi egy tákolmány legyen?A "csak házi" nem érv, az is egy programozási feladat.
-
Zedz
addikt
Szerintem az eljárásom már jó lett mert ott nem jelez hibát a visual studio, csak a meghívásnál :S
Szerk: teljes kód.
Ha valami nagyon borzalmas azért sry, ez is csak házinak készül
-
Jim-Y
veterán
Na, közben nálam lehalt a fórum, de ha nem fontos IF-el megcsinálni, akkor még javasolnám a ternális, vagy más néven Elvis operátort, sajnos én nem vagyok C#-os, de gyorsban kipróbáltam JavaScripttel, mert ebben is van ilyen op, és C#-ban is:
<html >
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<script type="text/javascript">
function myfunc(val){
(val == "ferfi" || val == "no" ? dosome(val) : alert("error") );
}
function dosome(val){
console.log(val);
}
</script>
</head>
<body>
<div id="map">
<input type="text" id="inp" />
<button id="send" onclick='myfunc(document.getElementById("inp").value);'>Send</button>
</div>
</body>
</html>A lényeg ugye, hogy egy ilyet
If (something != null) {
val = something
} else {
val = defaultValue
}
át lehet írni
val = something ? something : defaultValue
ilyenné. Esetünkben:(val == "ferfi" || val == "no" ? dosome(val) : alert("error") );
Ha ferfi vagy no, akkor dosome() egyébként error.
Megj:
public void setnem1(string c) {
if (c == "m" || c == "f") {
nem1 = c;
} else {
throw new Exception("Hibás érték.");
}vagy próbáldd már ki a kedvemért
public void setnem1(string c) {
(c == "m" || c == "f" ? nem1=c : newErrorExc("Hibás érték")
}
public void newErrorExc(string err){
throw new Exception(err);
} -
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ha engem kérdezel, akkor javascripttel kezdesz, szinte mindenhova kell, nem úszod meg programozóként, és kellően egyszerű a szintaktikája, hogy az alapokat megtanulhasd belőle."
Szerintem nagyon sok programozó tök jól megvan JavaScript-ismeretek nélkül is, és attól még jó a szakmájában.Ha webfejlesztésről beszélsz, akkor igaz, hogy elkerülhetetlen a JavaScript-ismeret, de ha általánosságban említed a programozót, akkor nem feltétlenül...
======================
(#6570) cucka :
"A képzés maga pedig szerintem vicc, 4 félév alatt a töredékét sem lehetne megtanítani tisztességesen, úgy, hogy érjen is valamit. Főleg, hogy a képzés kb. nulláról indít."
Ugyanez jutott eszembe, brutális mennyiségű anyagot akarnak letolni 4 félév alatt, ebből szerintem az lesz, hogy a tanulók csak totálisan összezavarodnak, fogalmuk sem lesz érdemben egyik nyelvről sem, mindegyikről lesz valami felületes ismeretük. Az is igaz, hogy ha belegondolsz, a nehéz egyetemeken 4 félév alatt szintén brutális mennyiségű ismeretet akarnak letolni a torkunkon, tehát ez már megint elhivatottság kérdése. Ha valaki tényleg kőkeményen ráfekszik, akkor talán megtanulhatja mindezeket, de szerintem nem biztos, hogy érdemes ennyit, inkább megtanulni egy nyelvet egész jól, úgy, hogy tényleg értse, aztán a többivel is szépen megismerkedni, mert a sok nyelvre való rálátás sokszor többet érhet, mint az, ha csak egy nyelvet tudsz jól, mert ha jó algoritmikus gondolkodása van valakinek, akkor csak dokumentáció-olvasgatás kérdése, hogy a többi nyelvet mennyire fogja tudni elsajátítani. -
Jim-Y
veterán
Amit te akartál megcsinálni, az is járható, ilyenkor a Text mező beállításainál Számítás -> Egyedi számítási szkript ->
var ch = this.getField("Checkbox1").value;
if(ch == "Igen"){
this.getField("Text2").value = 500*0.25+"%";
} else {
this.getField("Text2").value = 500+"%";
}kábé ugyanazt csinálja a kettő..
-
modder
aktív tag
Én valami ilyesmit próbálnék, nem ellenőriztem, hogy működik-e, de kíváncsi lennék mennyit fut
A $fileMap egy asszociatív tömb lesz, aminek az elemei listák az ugyanolyan nevű és méretű fájlok elérési útjáról. A végén csak azokat íratom ki, ahol ennek a listának a mérete nagyobb, mint 1, mert az azt jelenti, hogy több elérési út is tartozott ugyanahhoz a névhez és mérethez, tehát duplikált a fájl.
$loc = get-location
$files = get-childitem -Path $loc -Recurse | where {$_.Length -gt 0}
$length = $files.length
$fileMap = @{}
for($i=0;$i -lt $length;++$i){
$file = $files[$i]
$key = $file.Name + $file.Length
if($fileMap.ContainsKey($key)){
$fileMap[$key] += file.FullName
} else {
$fileMap[$key] = @(file.FullName)
}
}
foreach($duplicates in $fileMap.GetEnumerator()){
if($duplicates.length > 1){
Write-Host $duplicates.Name ( $duplicates.Value )
}
}
$fileMap > fileMap.txt -
Én sajnos nem eléggé, pedig ez most érdekes probléma
Találtam a PowerShellben egy tök hasznos funkciót: measure-command.
Ezzel pontosan ki tudod mérni, mi mennyi idő. -
martonx
veterán
Szia!
Nem tudom powershell mennyire támogatja a párhuzamosságot, de mondjuk C#-ra átírva szépen és lazán ki tudod használni az összes processzormagot a gépben. Azaz a 2-3 perc futásidő, 2 magos gép esetében akár 1 percre is lemehet. Persze kérdés, hogy mennyi idő megy el a filerendszer használatával, mert azon a több mag nem segít.
-
modder
aktív tag
if($multiples -contains $files[$i].Name){ } -- Ahogy nő a $multiples tömb, egyre inkább több időt fog tölteni azzal, hogy a fájlnevet megtalálja benne, mert a -contains végignézi az egész tömböt. A duplikált fájlnevek tárolására használj inkább asszociatív tömböt, mert azt fájlnév szerint lehet címezni, és a szervezése Hash táblaszerű, tehát gyorsabb benne név alapján megtalálni egy elemet.
http://powershell.com/cs/blogs/tips/archive/2009/09/09/checking-whether-hash-table-contains-key.aspxfor($j=$i+1;$j -lt $length;++$j){
if($files[$j].Name -eq $elem.Name -and $files[$j].Length -eq $elem.Length){
$multiples += $files[$j].FullName
$ismultiple = 1
}
}
-- Itt a belső ciklusban szintén szekvenciálisan keresel végig a fájlnevek listáján, aminél átlagos keresési idő n/2. Jobb eredményt érsz el, ha először a fájlnevek listáját rendezed név szerint növekvő sorrendben, és egy ismert egyszerű kereső algoritmust használsz rá, pl. bináris keresés. Nem tudom, hogy erre van-e beépített szolgáltatása a Powershellnek, de lehet valaki már írt rá kódot a neten.Mivel gondolom egy egyszeri feladat volt, ezért már nem fogsz vele vacakolni, de van helye a fejlődésnek
-
-
amargo
addikt
A szintaktikát és a szemantikát megtanulod és programozni is fogsz tudni benne, de a hatékonyság nyelvenként eltérő és a könyvtárak ismeretéről nem is szólva. Én is a nyelvfüggetlen tudást támogatom, de pl kollégám képtelen felfogni a C# szemlélet módot, de akár bármilyet, ami a C++-tól különbözik.. pedig már évek óta c#-ban mozog. Így
Azt mondanám, inkább csak firkálni tud benne az ember, ami meglehet bőven elégséges. Elég csak a párhuzamosítást elővennem, annyira eltér nyelvenként, hogy belebolondulsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android játékok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Steam Deck LCD 512GB + Kiegészítők
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged