Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
moli.hu
üzenetére
--biztonsagos? nem csinaltam marhasagot?
ehhez nem értek sajnos, annyit tudok, hogy a napokban néztem egy nodejs biztonságával foglalkozó slideshow-t speakerdeck-en, de nem sikerült megkeresnem múltkor neked :/ De vannak erre külön npm modulok. Esetleg nézz utána azoknak is.
--az async jol van irva, nem elozi be valamelyik sor amit nem kene?
szerintem ez igy, ebben a formában nem értelmes.
--stilusos, igy kell-e kodolni nodejs-t?
erre válaszoltam
--a timeoutok jo helyre vannak irva? (20 process, 10 transfer, 30 egyutt)
szerintem nem kéne bele egyáltalán timeout
--a "httpd stopped" szoveg miert nem jon soha?
mert a close eseményre kötöttél egy listenert, de soha nem zár le a kapcsolat. Mármint, ha pl a konzolban kilövöd a szervert akkor azért nem látszódik mert mikor kiirná addigra már "nincs hova", manuálisan pedig nem zárod le a szervert sehol.
--ugy olvastam, hogy az encoding binary deprecated, ezert mar bufferrel csinaltam meg a crypto-reszt, de mikor az exec-bol atadom a response-nak, azt a reszt hogy lehet atirni?
Ezt miért irtad bele a kódba? Jól gondolom, hogy csak egy unique id-t akartál csinálni? Azt biztos lehet egyszerűbben is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi