- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
A karma által jelzett sql-es bénaságon túl, ahogy már mondtam a vb-s topikban is, ez a kód jó.
Debugolgasd, aztán hátha jön elő valami logikai hiba.
Önmagában ez a kód azt csinálja, amit szeretnél.
Lehet, hogy valamelyik változóban benne ragadnak az értékek, szemmel láthatóan van mit javítani a változók kezelésén pl. using használata (vagy ez C#-nál van, vb.net-nél másképp hívják?).
Nekem így ránézésre gyanús a da és a ds (ezeknek se ártana valami normális nevet adni). -
bucsupeti
senior tag
A lap alján megtalálod a böngészőkbe beépülő változatot. Doksi ezer van a neten. Éppen erre találták ki amit te akarsz csinálni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
"a programozásba itt is belekóstolhatok (vagy bele kell kóstoljak?
) és ha megtetszik, fejleszthetem magam."
Nem belekóstolni fogsz, hanem programozni fogsz. Vagy ha csak kóstolgatni fogod, akkor meg fogsz bukni a programozós tárgyakból. Most ezt előre mondom, hogy ne vedd félvállról.Nyilván nem az egyetem fog megtanítani programozni, hanem elsősorban saját magadat kell fejlesztened.
-
bambano
titán
mérnök infóra erősen ajánlott az emelet szintű matek és fizika. arra már nem emlékszem, hogy kötelező vagy csak ajánlott. az első héten rögtön szintfelmérő dogát írnak matekból és fizikából. mérnök infóra programozási affinitás nélkül menni erős ötlet, progmatra/progterv infóra meg felesleges próbálkozás. progterv az inkább matematika, mint programozás.
-
martonx
veterán
Egy harmadik lehetőség, hogy önmagában a papír megszerzése a lényeg, ergo simán elég lehet egy mérnök - informatikus. Ne legyenek illúzióid, programozni nem fognak megtanítani programtervező szakon sem, csak kétszer annyi hülye tantárgyad lesz.
Aztán ha az élet, meg az affinitásod úgy hozza, akkor majd kiképzed magad valamelyik programnyelvben.
Ha meg bárhol állást keresel a lényeg, hogy valamilyen papírod legyen, aztán a gyakorlatban, felvételiken ezen túl már úgyis csak az számít, hogy mit tudsz, nem pedig az hogy mérnökinfós, vagy progterves a diplomád. -
-
Jim-Y
veterán
Hát a kettő közül mindenképp a proginf, azért az sokkal nívósabb. Bár ez nem azt jelenti, hogy aki proginfet végez, az jobb, mint aki mérnökinfót. Ebben a szakmában erősen meghatározza a képesítésed a saját szorgalmad, magyarul nem a suli fog jó programozóvá tenni, hanem saját magad, illetve az, hogy mennyit foglalkozol a témával, mennyit gyakorolsz.
Én úgy mentem infó szakra, hogy előtte szinte semmit nem programoztam, és nem is nagyon érdekelt az egész, de nem volt jobb ötletem. Azóta megszerettem, és szívesen csinálom. A matekot viszont nemhogy megszeretni nem sikerült, hanem ha lehet még jobban megútáltam
Ha jó szakember szeretnél lenni, akkor képezd magad folyamatosan suli mellett is, de ha csak a papírt nézzük, akkor egy programtervező diploma nívósabb mint egy mérnökinfós, bár ez elég straigtforward de azért leírom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged