- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
banán007 #7142 üzenetére
Mielőtt nagyon belemerülsz, szólok, hogy a spanyol viaszt előtted már jópáran feltalálták.
Ha esetleg kifejtenéd, hogy a te wysiwyg editorod miben lesz több, jobb, mint mondjuk egy CKeditor, TinyMCE vagy a kismillió hasonló megoldás, akkor lehet fogsz találni lelkes ingyen munkásokat. -
PuMbA
titán
válasz
banán007 #7142 üzenetére
(hopp, új hozzászólást akartam
)
Hali!
Visual Studioban lenne egy kis gondom
Van egy TabControl-om, amihez 2 tabot adtam a GUI felületen majd pedig a kódban adok hozzá valamennyi számú további Tab-ot:
Dim tab As TabPage = New TabPage("Menu" + i.ToString())
tab.Controls.Add(New Menu(i))
TabControl.TabPages.Insert(TabControl.TabPages.Count - 1, tab)A gond az, hogy a TabControl.TabPages.Count a hozzáadás után is kettőt ad vissza, miközben a programban ott kattintgatok a 4 Tab között, szóval ott vannak a felületen, minden normális, de nem érem el őket, nem tudom, hogy hol vannak egyáltalán
Köszönöm előre a segítséget.
-
Jim-Y
veterán
válasz
banán007 #6986 üzenetére
tudom, hogy nem szabad más munkáját leszólni, de nekem nem tetszik, nagyon nem... wikipedia mint referencia, wtf? Legalább a nyelv hivatalos oldalára mutatnának a linkek, legalábbis szerintem... illetve általános dolgokat is lehetett volna beleírni, pl, hogy ha valaki kérdez valamit, akkor ha lehetséges kódot is mutasson, hogy gyorsabban választ kapjon, etc...
Illetve én többet írtam volna 1-1 nyelvhez, és azt sem wikipediáról copyztam volna.. mivel fordítjuk, mire használjuk, TIOBE index, mikor készült, mennyien használják, stb.. szóval egy kicsit átgondoltabban csináltam volna.
És miért pont a weblap készítés-topic, és android topik került a hasznos linkek közé?! :S
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Diablo IV
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S510 tower, i5-6400, 8GB DDR4, 500GB SSD Samsung 970 EVO, 500GB HDD
- Noctua NH-U14S processzorhűtő
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest