Hirdetés
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Android szakmai topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
banán007
üzenetére
Mielőtt nagyon belemerülsz, szólok, hogy a spanyol viaszt előtted már jópáran feltalálták.
Ha esetleg kifejtenéd, hogy a te wysiwyg editorod miben lesz több, jobb, mint mondjuk egy CKeditor, TinyMCE vagy a kismillió hasonló megoldás, akkor lehet fogsz találni lelkes ingyen munkásokat. -
PuMbA
titán
válasz
banán007
üzenetére
(hopp, új hozzászólást akartam
)Hali!
Visual Studioban lenne egy kis gondom
Van egy TabControl-om, amihez 2 tabot adtam a GUI felületen majd pedig a kódban adok hozzá valamennyi számú további Tab-ot:Dim tab As TabPage = New TabPage("Menu" + i.ToString())
tab.Controls.Add(New Menu(i))
TabControl.TabPages.Insert(TabControl.TabPages.Count - 1, tab)A gond az, hogy a TabControl.TabPages.Count a hozzáadás után is kettőt ad vissza, miközben a programban ott kattintgatok a 4 Tab között, szóval ott vannak a felületen, minden normális, de nem érem el őket, nem tudom, hogy hol vannak egyáltalán
Köszönöm előre a segítséget. -
Jim-Y
veterán
válasz
banán007
üzenetére
tudom, hogy nem szabad más munkáját leszólni, de nekem nem tetszik, nagyon nem... wikipedia mint referencia, wtf? Legalább a nyelv hivatalos oldalára mutatnának a linkek, legalábbis szerintem... illetve általános dolgokat is lehetett volna beleírni, pl, hogy ha valaki kérdez valamit, akkor ha lehetséges kódot is mutasson, hogy gyorsabban választ kapjon, etc...
Illetve én többet írtam volna 1-1 nyelvhez, és azt sem wikipediáról copyztam volna.. mivel fordítjuk, mire használjuk, TIOBE index, mikor készült, mennyien használják, stb.. szóval egy kicsit átgondoltabban csináltam volna.
És miért pont a weblap készítés-topic, és android topik került a hasznos linkek közé?! :S
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)