- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Na most ezt csak azért kérdeztem, mert én az ELTE-n tanulok/tanultam és oda a legjobb javaslatom az lett volna, hogy matekot tanulj ezerrel, mert nem a programozással lesznek a gondok, hanem a matekkal. Bár ez a Nyíregyházi egyetemen nem így van szerintem. Esetleg nézd meg a tantervi hálót, onnan ki fog derülni, hogy mi a domináló .. tudod mit? Ki is kerestem neked: http://www.nyf.hu/tanulmanyit/babsc/pti/halo.pdf
Csak átfutottam, de látszik, hogy hálózati ismereteket fogtok tanulni, adatbáziskezelést, operációs rendszerek, klasszikus értelemben vett programozást nem is nagyon látok. De vannak leírások a tantárgyakról.
Talán érdemes lehet kicsit beleásnod magad a JAVA-ba, mert úgy láttam, hogy több órán is elő fog kerülni. -
elodman
aktív tag
ha a karrier hajt és a nemzetközi álláslehetőségek
http://www.tiobe.com/index.php/content/paperinfo/tpci/index.html
mivel itthon exotikus / archaikus nyelven értőt alig keresnek..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Wi-Fi 7-es mobilroutert villantott az ASUS
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest