- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Gitben lehet olyat csinálni, hogy pl az example mappában állod, de én az example2 mappában akarom futtatni a git parancsot?
-dummy
-example
-example2git status
Ez az example2 mappában fut le. -
Speeedfire
félisten
Git passphrase-t meg lehet valahogy jegyeztetni windows alatt git bash alatt? Mindig megkérdezi a jelszót, de kezd unalmas lenni.
Gitconfig-ba ezt a sort betettem, de semmit se javított.
[credential]
helper = wincred -
Speeedfire
félisten
-
Speeedfire
félisten
Jobb híján talán itt tudom feltenni a kérdésem. Napok óta keresek textúrákat/modelleket.
Pl most találtam ezt, vagy ezt, de letöltést nem látok, csak megnyitást unity-ben. Használ itt valaki unity-t? Le lehet szedni ezeket a modelleket valahogy? Egy 2D játékon dolgozok és grafikázni nem akarok, nem is nagyon tudok. De ha ezeket valahogy meg tudom valamivel nyitni és png-re exportálni, akkor az marha jó lenne. -
Speeedfire
félisten
Kicsit flame jellegű kérdés, de semmi ilyen nem áll szándékomban.
A nyáron neki akarok keményebben esni egy gui alapú nyelvnek (OS-re akarok tervezni), de nem tudom melyik legyen az.
Lényeges lenne a több platform támogatás, emiatt a dotnet ki is esni.
Ki melyik nyelvet ajánlaná és miért? Pl java, C++ stb
Esetleg ha van valami framwork hozzá, akkor az mégjobb. -
-
Speeedfire
félisten
sziasztok
eddig visual studio 6-ot használtam c programozásra de mióta váltottam win 7-re nem akar menni
tudna nekem vki ajánlani hasonló kaliberű programot? -
Speeedfire
félisten
tényleg! írtátok a múltkor a visual c-t is! közben rájöttem h azt is lehet használni vizsgán! fel is raktam de nem tudom használni!
nem jövök rá h hogyan lehet tesztelni a programot! vagy megnézni a hibákat!
tudna nekem valaki segíteni? -
Speeedfire
félisten
sziasztok!
valaki megtudná mondta a struktúra értelmét illetve egy kis magyarázó szöveget hozzá, h hogyan működik? -
Speeedfire
félisten
suli vizsgákra készülök prog 2-ből! régi feladatokat meg régi programokat nyálazgatok! illetve mellette a könyv meg a dia! sajna nem a legjobb vagyok belőle! az alapokat azért vágom csak a konkrét feladat megoldásokkal vannak problémáim!
ilyesmi feladatokhoz kellene:
[link]
csak közben azért netezgetnék is meg nézném a sulis anyagokat!
de azért köszi a segítséget! -
Speeedfire
félisten
köszi a segítséget!
a devc++ nem jó azt már régebben is próbáltam egy csomó dolog miatt reklamál! pl a clrscr miatt vagy a void main(void) miatt ugyanez tc alatt rendesen megy!
a másik kettőt majd kipróbálom! -
Speeedfire
félisten
sziasztok!
windowsos fejlesztőkörnyezet érdkelne! c -hez! tudna nekem valaki ebben segíteni! jegyzettömb meg hasónlók nem érdekelnek! -
Speeedfire
félisten
válasz
Forest_roby #2436 üzenetére
köszi! a notepad biztos jó lesz!
a másikat nem ismerem! -
Speeedfire
félisten
sziasztok! valami windowsos felületű editort keresek! ha tudnátok benne segíteni!
quincy és devc++ kilőve!
előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest