Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ha engem kérdezel, akkor javascripttel kezdesz, szinte mindenhova kell, nem úszod meg programozóként, és kellően egyszerű a szintaktikája, hogy az alapokat megtanulhasd belőle."
Szerintem nagyon sok programozó tök jól megvan JavaScript-ismeretek nélkül is, és attól még jó a szakmájában.
Ha webfejlesztésről beszélsz, akkor igaz, hogy elkerülhetetlen a JavaScript-ismeret, de ha általánosságban említed a programozót, akkor nem feltétlenül...======================
(#6570) cucka :
"A képzés maga pedig szerintem vicc, 4 félév alatt a töredékét sem lehetne megtanítani tisztességesen, úgy, hogy érjen is valamit. Főleg, hogy a képzés kb. nulláról indít."
Ugyanez jutott eszembe, brutális mennyiségű anyagot akarnak letolni 4 félév alatt, ebből szerintem az lesz, hogy a tanulók csak totálisan összezavarodnak, fogalmuk sem lesz érdemben egyik nyelvről sem, mindegyikről lesz valami felületes ismeretük. Az is igaz, hogy ha belegondolsz, a nehéz egyetemeken 4 félév alatt szintén brutális mennyiségű ismeretet akarnak letolni a torkunkon, tehát ez már megint elhivatottság kérdése. Ha valaki tényleg kőkeményen ráfekszik, akkor talán megtanulhatja mindezeket, de szerintem nem biztos, hogy érdemes ennyit, inkább megtanulni egy nyelvet egész jól, úgy, hogy tényleg értse, aztán a többivel is szépen megismerkedni, mert a sok nyelvre való rálátás sokszor többet érhet, mint az, ha csak egy nyelvet tudsz jól, mert ha jó algoritmikus gondolkodása van valakinek, akkor csak dokumentáció-olvasgatás kérdése, hogy a többi nyelvet mennyire fogja tudni elsajátítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bittorrent topik
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Filmvilág
- Assetto Corsa EVO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett GAMER + monitor PC! i3-12100F / RTX 3070Ti / PRO B760M-P / 16GB DDR4 / SSD 768GB
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ha webfejlesztésről beszélsz, akkor igaz, hogy elkerülhetetlen a JavaScript-ismeret, de ha általánosságban említed a programozót, akkor nem feltétlenül...