-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
banán007
tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni, (C#) programozas beadando feladatomhoz. (termeszetesen nem megoldast, inkabb rávezetést, de barmi megteszi, mert meg ma le kell adnom
)
Szoval adott egy lancolt lista, amelyben programozok találhatóak, akiknek vannak kiosztott random (szamu, es megnevezesu) projektei (es ezeknek a projekteknek van egy terhelesi mutatoja is, ez majd kelleni fog). Ezt nevezzük egy progcsoportnak.
Adott meg egy lancolt lista, amiben ilyen progcsoportok talalhatok. Ehhez a listához kell irni egy olyan metódust, ami optimalisan elosztja az adott progcsoporton beluli programozok projekteit egymas kozott (tehat csak progcsopon belul), hogy a leterheltseg kozel egyenletes legyen.Amit meg tudni kell, hogy a lancolt lista az sajat, nem pedig a beepitett.
Barmilyen kiindulasi pontot, segitseget megkoszonnek!! Sajnos nem nagyon tudok belekezdeni, minden mas reszevel viszont mar kesz vagyok a programnak.
-
banán007
tag
Sziasztok!
Egy olyan honlapnak kezdtem neki, ami a PH! lapcsalád tagjait rendkívül "megsegítheti". Egy wysiwyg szerkesztőről van szó, ebben kérném 1-2 (max. 3) kolléga segítségét, akik velem együtt fejlesztenék ezt az oldalt.
Eddig csak magával az oldalsablonnal (dizájn, felépítés) foglalkoztam, ami elég szépen alakul. Azért kéne még +1, 2 ember, hogy megírják a program lelkét, motorját mivel a webes programozással most kezdtem el foglalkozni, ezért még nem nagyon tudok mit kezdeni vele. Fizetni nem tudok, de szerintem az egész PH!-s közösség meghálálná munkádat.
Bővebb infó ITT lesz elérhető.
-
banán007
tag
Na milyen az összefoglaló?
egy kis ideig tartott az elkészítése
-
banán007
tag
Sziasztok!
Gondom lenne C#-ben.....
Azt akarom megcsinálni, hogy a kijelölt szöveg elé és mögé beszúrjon egy kódot (mint a PH!-nál a hsz-ek formázásánál) csak az a baj, hogy meg is csinálja, de a kijelölt szöveget mégegszer beszúrja...Jelenlegi kódom:
richTextBox1.AppendText("[]" + richTextBox1.SelectedText + "[/]")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest