Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Szoke1982
üzenetére
Igazából a legjobban azt rontotta el a Ubisoft, hogy egy sémát alkalmazott a legtöbb játékában, és ezt sokan megunták.
Legalábbis a legtöbb fikázás ezért volt.Most itt ugye jogosan feltehető a kérdés, hogy mit várnak az emberek egy-egy open world játéktól, mint felfedezést, gyűjtögetést, meg mellékküldetéseket.
Szvsz egy ponton kellene sokat javulnia a Ubisoftnak, és az a történetírás. Fordulatos, fő sztori, érdekes, kidolgozott karakterek, jól megírt mellékküldetések. Ha ezt helyretennék, szerintem senki sem panaszkodna rájuk.
-
Szoke1982
senior tag
Black Myth Wukong update : PS5 verzió: 1.0.14.17738 [patch notes]
Teljesítmény :
Optimalizáltuk a grafikát Minőségi mód alatt. (PS5)
Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt a torzító hatások elmosódtak a Super Resolution miatt. (PS5)
Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt a havas terep nem tudott megfelelően teljesíteni az Újnyugaton. -
Xaels
félisten
válasz
KaitouP
üzenetére
A második bekezdéseddel egyet értek, csak sajnos a piacon nem "erre" van nagy igény. Voltak próbálkozások (Battalion pl.) de elhaltak, konzol közelébe sem kerültek. Egy BF3 CQ-ból jöhetne valami komolyabb játék, 12-14map aztán szezononként+2. Fegyverek meg skinek nem is kellenek, csak jó, magas tickrate-es szerverek kiegyensúlyozott arzenállal. Csak hát ezek nélkül a mikrotranzakciók nélkül nincs F2P modell...
-
nincsnév007
addikt
válasz
KaitouP
üzenetére
+1 ezért nem fogott meg a valorant se, meg a legtöbb csilli villi ingyenes játékok. warzone is akkor volt a legjobb mikor elindult akkor annak tényleg volt egy jó katonai hangulata, de azóta se csinált senki hasonlót, nagyon várom már a következő battlefieldet, meg a delta force is konzolra csak ott is szuperhős operátorok vannak, amik nagyon nem adják a hangulatot :/
-
Bilux
veterán
Ok, ha te mondod! Én a teljes játékmenetre értettem.
Nem egyszerű leírni, megfogalmazni milyen a klasszikus. Ha valaki comodore 64-től kezdve nyomta a star wars játékokat annak az outlaws biztos hogy nem az.
A kolléga meg majd eldönti neki mennyire volt Star Wars játék ahol egy "vadászgörénnyel" kell bohóckodni, etetni, meg kártyajátékokat játszani.
Inkább mondanám Splinter Cellnek a sok lopakodás miatt
De mint játék számomra jó volt. -
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Xaels
üzenetére
Valorant 2... egy értelmes alternatívát nem tudnak a Call of Duty ellen küldeni, de ezeket hero shooter csili-vili sztárokat tényleg egymásra dobálva küldik a... süllyesztőbe.
Ha már a CoD elment egy az idiótábbnál is idiótább irányba, mi lenne ha egy tényleg háborús hangulatú és tematikájú, gyors 6v6 fős multiplayer harcokra lehetőséget adó, világítós RGB póni skin mentes játékot dobna össze valaki?
-
Szoke1982
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Reméljük jó lesz, azért senki se kívánja azt, hogy az ubi tönkre menjen!
Főleg, hogy ez az utolsó nagy dobásuk! Néztem amúgy nagyon szép lesz a játék, én vártam nagyon, de khazan jobban érdekel, meg hát előre már nem veszek ubisoft játékokat! De ha jó lesz, tuti beszerzem!
Mint a pop lost crow-ot is (Brutál jó! ) Azért vannak jó játékaik! Szerintem ha nem mentek volna ennyire el a woke irányba, meg mit tudom én mit rontottak el még, de valamit nem jól csináltak az elmúlt időszakban!
Ha azt nézzük már tavaly november-decemberben? Lett volna a megjelenése, tehát akkor már kész is volt? 🤔
Na érted..
De kívánom jó legyen, és jó kikapcsolódás legyen számodra! 🙂 (És ne kidobott pénz! ) -
Frod
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
+1
Az egyik legértelmetlenebb pénzé tehető bónusz, még a lópáncél is hasznosabb - pedig hát az sem az. De sajnos működik, így ma már nincs játék ami ne ezzel érkezne.
(plusz a zöld oldal is elkezdte megfejni ez a jelenséget, hiszen az amúgy day-1 ingyen érkező játékait áttolta hét eleji megjelenésekre, így ha már hétvégén játszanál, akkor vehető az early...) -
David888
tag
Valakit érdekel egy Killing Floor 3 bétakulcs? Én sajna lemaradok róla, mert nem vagyok otthon és a Portal is ott maradt

-
LÁZ
addikt
ha lemezen veszed meg pl apróról, akkor max 1ezrest buksz ha nem jön be, de én kipörgettem, túrista vizummal, sztem rendben volt, szóval ha el tudsz vonatkoztatni attól, hogy nem lézerkard a fő csapásirány, hanem a sw univerzum egy másik sztorija, akkor élvezni fogod.
futásra is rendben lett, a 40fps quality módban minimális problémával találkoztam, timelineban a birodalom visszavág és a jedi visszatér között történnek a dolgok.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
Nem, akkor jelenik meg a játék és minden más vásárló kap 72 late access-t
Szomorú, hogy ez így beépült a piacra és mindenki átvette a marketing bullshitet is, nem tudom melyik kiadó kezdte de a közösségnek földbe kellett volna állítani azt a játékot (vagy legalább az "early" és a late megjelenésre után várni még pár napot és akkor elkezdeni vásárolni, hogy értsék a törődést). -
-
cactuar
senior tag
válasz
S e t h
üzenetére
bár elismerem a Kingdom Come Deliverance kvalitásait, de az engem elveszített az egyedi mentési lehetőségei miatt.
Ez ne ijesszen el a játéktól. Ebben (is) sokkal megengedőbb lett a játék, mint az első rész. A mentéshez szükséges palinkát sokkal olcsóbban meg lehet venni a boltokban, de pl a küldetések alatt is elég sűrűn van autómentés, minden részfeladat teljesítése után.
Nekem mindig 20+ pálinka van a batyumban legalább. -
MixY
tag
Sziasztok!
Az SW Outlaws iránt érdeklődnék, azt olvastam hogy már teljesen rendben fut a játék, nincs vele különösebb probléma.
Kérdésem inkább az, hogy ez is egy idő után monoton mint az átlag Ubi játékok? Vagy a hangulat, az SW világ elviszi annyira hogy 10ezer Ft körül megéri beruházni rá? Harc is okés benne? -
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
Egyébként elég rövid a demo, viszont számomra meglepő módon szépen keretbe foglalja az előzményeket, hogy hősünk miként válik "szuper csillagharcossá" és hogy ez mennyire nem is egyszerű még a halál kapujában sem.
Elszoktam már az egyértelmű dolgoktól a témában .
A játék nálam egyértelműen a Nioh során átélteket ébresztette fel, a nosztalgia müködik, még úgy is ha nem tripla A játékról beszélünk, de nehezen tudnék abba is belekötni hiányzik-e valami a játékból.
Egyszerű a menü, nincs túlbonyolítva, de a grafika sem Nioh szint, viszont az élmény adott, 3 fegyver, külön skill fák, rakás egymásba fűzhető kombó, stamina management, loot özön, inventoryban halmozódó a játékot könnyítő tárgyak.
Sőt, az első boss után választható nehézségi szint megcélozva a casual réteget is, bár nem tudom miben más a játék easy fokozatban, olvastam valahol, hogy jobbára csak a stamina felhasználása változik, ergo többet támadhatsz, védekezhetsz mire kimerülsz.Egyébként nem március 27-én jön ki? Vagy van korai hozzáférés a deluxban? Lehet elnéztem.
Nálam ezzel a játékkal kezdődik 2025-ös szezon, bár elismerem a Kingdom Come Deliverance kvalitásait, de az engem elveszített az egyedi mentési lehetőségei miatt.
Az ubi meg kapja be, hogy ott jelenik meg a nindzsáskodás is. Vettem volna az eredeti őszi, vagy eltolt téli időpontban, de a berserker mellett nálam elvérzik.
Ne vicceljünk már, újra Nioh style! -
Szoke1982
senior tag
Már alig várom, hogy jól megszo..

Remélem jó kis harc lesz vele! 🙏🏻
Gyere csak március 24! 🤩
Amúgy én újra elölről kezdem majd, nem tudom miért, de én újra át akarom élni az elejétől! (hiába a mentés, szerintem nem kell az oda!)
Nagyon sokan feloldották a összes skill pontokat (ami látható) + a level szintet is! Nem tudom így sok értelme lesz nekik így folytatni.? 🤔💪🏻
MI marad majd később, meg szerintem a demó túl hamar jött ki, inkább két héttel előtte kellett volna kiadni vagy a mentést offolják akkor!
Bár ott a lehetőség a New Game opció, aki netán elölről szeretné a full verzióval csipogó szemmel 🤩 folytatni majd! Aki még nem tette meg vagy lemaradt az szedje le a demót! 🙂 -
Xaels
félisten
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Ez egy taktikai hero shooter ahol fontos szerepe van a pályismeretnek, a célkereszt elhelyezésének, a hangolnak és a felszerelés kezelésének. Külön sprint például a Valorant-ban sincs csak ha melee fegyverre váltasz, ide gondolom azért teszik be, hogy jobban el tudják attól különíteni. A grafika meg azért ilyen képregényes, hogy fixen tudjon magas sebességen futni, könnyű és átlátható legyen mik történnek a képernyőn. De majd kipróbálom és ha valakit érdekel akkor írok róla majd pár sort milyen konzolon.
-
Bad Pritt
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
S e t h
üzenetére
PC-n egy ideje elérhető, ott döglődik állítólag. Én Valorant-ozom (konzolon pont tavaly nyáron indult), közel a 800. óra benne és ezt elvileg ex Valorant fejlesztők csinálták Shroud-dal és elég sokban hasonlít ahhoz. Kipróbáljuk, max megyünk vissza VAL-ozni. A Concorde gyenge eresztés volt
-
Xaels
félisten
[link] jön a hónap végén a Spectre Divide konzolra is. Március 6.-án meg Fragpunk... Ezek egymásra dobják ezeket, aztán csodálkoznak ha nem jönnek a számok.
-
Farkassacred
őstag
Hónapok óta elvagyok egy játékkal, tehát még nem a hozzájuk való kedvem tűnt el. De vágyom már egy olyan megjelenésre amit rögtön el is akarnék kezdeni, akár ebben a percben. Addig meg a másik játék megvár.
A márciusban megjelenő Ac-nál sem érzem ezt, bár ha lejjebb ment az ára azért majd belenézek mindenképp. Mondjuk ha jó visszajelzéseket fog kapni akár innen is, akkor még ő is lehet pár napos vétel a részemről. -
PTM
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
A YT-n is addig lát egy réteg hogy AAA újdonságok, kínjukban már nem tudják hová rakni a lécet. Be vannak szűkülve mint az állat. Pontosan erre gondoltam már itt, és a kommentjeidből te is éppen ilyennek látszol.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
Nem értem a problémádat.
Láttunk mostanában Witcher/Totk/Rdr2/Tlou minőségben játékokat? 
Egyszerűen megfogalmazva nem jöttek, középszer címeket kaptunk sajnos mostanában csakis. És tegyük hozzá.. hogy helyettük jönnek ezerrel a remastered csodák, fantasztikus tényleg minden.
Vagy minden rendben van? 2-3 év múlva jöhet a ps6 400-ért, természetesen disc meghajtó és talp nélkül, de már kontroller se lesz hozzá. Még bejelentenek pár remastered játékot és el is vagyunk kényesztetve, szerintük legalábbis (meg itt néhányak szerint.)
Nem sok videót nézhetsz a youtube-on de tényleg, minden sony hírnél általában megy a sírás és hozzáteszem teljesen jogosan. De ezt a hozzászólások like mennyisége is jelzi ám, tessék körbenézni. Túlzásokba azért ne essünk már, főleg mikor egy ilyen hatalmas céget védünk.. -
-
beyruth82
veterán
válasz
allnickused
üzenetére
Igen gondolom, hogy vannak ilyen fanatikusok de azért az átlag gamerek többsége, akik szeretnek trófeákat gyűjteni nem hiszem, hogy képes egy platina miatt 6x végigvinni egy játékot. Az még egy kifejezetten jó játék esetén is unalmassá válhat.
-
echterion
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Most az Ishin-t tolom, abban se a komolyságot hozzá, hanem a szokásos mad dog dolgait. Nekem tetszik, igazi felüdülés a csávó a sok karótnyeltkeménytökűvagyok figura között.
-
l.skywalker
titán
Dune: Awakening — Release Date Reveal Trailer
holnap ~16:00-kor -
Frod
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Lehet érdemesebb megnézni az Extra Katalógusból valamelyik frissebb részt, és utána dönteni. Nagyon niche cucc - így az eladás is rizikó, ha lemezeznél.
-
echterion
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ezt azok fogják sztem értékelni, akik ismerik a sorozatot, Majima eléggé...komolytalan figura, és az alapjátékban is vannak agyament dolgok és ez inkább ezekre épít, ha ilyen szemmel nézed, akkor jó is lehet neked. Ha kell a komolyság, akkor nem ez lesz a te játékod.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Inkább nézz majd előtte streamet, mert lehet a hajókázás is annyira komoly, mint amúgy a játék maga.
-
törölt tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
A 7.-7,5.-8. részek amik megvoltak.
-
törölt tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Elő van rendelve a Deluxe.
-
Szilágyi84
senior tag
Pirate Jakuzat veszi valaki vagy mindenkinek gagyinak tűnik?
-
Mezcal
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Már csak a face hiányzik, nagyon mérvadóak.
-
-
VTom
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
A store leírásban benne van, csak azért érdekes, mert a neten talált edition-ök között az alap verzióhoz nem járt volna.
Lehet, hogy az eltolás miatt adja a Ubisoft az alap mellé is. -
VTom
veterán
Jól látom, hogy a store-ban csak két változata elérhető az Assassin's Creed: Shadows-nak, a Standard és a Deluxe?
Tehát a Gold nem elérhető PS-re, amiben csak az expanson pack van, és a pre-order DLC?
Viszont a pre-order DLC jár az alap verzióhoz is a leírás alapján...
-
spleenszuru
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én most 40 ezres feltöltőre pályázom, fórumtársnál ezt ~4100 Ft kedvezménnyel tudom megoldani, és eddig mind hibátlan volt nála, tehát ott biztos, hogy működnek.
#190824LÁZ
Lényegében annyit kell eldöntenem, hogy megéri-e a 3000 Ft-al kevesebb összeg (24k vs 27k) az esetleges bukást, vagy nem (30k-s példát nézve).
A válaszom inkább húz a nem felé, de majd máskor lehet tesztelem ezt az oldalt kisebb összegű feltöltőkkel.
-
LÁZ
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
nekem ok, de majd úgy is megmondja a bárki akárki is az ellenkezőjét, ugyanolyan oldal, mint az eneba, ugyanúgy vannak megbizható 10-100k+ eladásokkal, nekem köszönöm megfelelt eddig is, hogy ennyivel olcsóbban vegyek feltöltőt, illetve a driffle plus előfizuval (2,5 eur hó, 7eur félév 25eur év) még 10% off is lehet pluszba.
szóval nem ördögtől való, előtte eneba volt nálam, de aztán ez többször bizonyult olcsóbbnak, igy ennél maradtam
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru
üzenetére
Annyira, mint bármely más piactér. Amúgy pont most néztem, mert nekem is esedékes lassan, az idei az első év, hogy egy éves PS+ Extrát olcsóbban lehet megoldani ilyen giftcard mókázással, mint odaát a GPU-t kódos megoldással (~34K vs ~36K).
-
beyruth82
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Eneban kb24K a 30Ks feltöltölártya.
Saját felelőségre... -
LÁZ
addikt
válasz
undercover
üzenetére
driffle pl a 30k-s megáll 23k környékén, valszeg ez lesz nekem is, és akkor a stars pontjaimmal együtt 20k alatt leszek az 1 éves extrára, az meg már nem rossz deal...
-
spleenszuru
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Én pl. tőle veszem rendszeresen.
-
Beretvás
veterán
válasz
undercover
üzenetére
Ott mindig van.

-
undercover
őstag
Van most valamilyen akció, ha a walletre akarok feltöltő kártyát venni? Eneba stb ilyen oldalakra gondolok.
-
markknight
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Drága. Majd ha ők fizetnek nekem, akkor játszok a játékaikkal

-
raziel01
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Benne van ps+ extrában is alapból.
-
l.skywalker
titán
Ubisoft+ Classics 349 Ft egy hónapra
-
beyruth82
veterán
Silent hill 2-őt nyomom és ahogy nézem a trófeákat 6 fajta befejezése van a játéknak. Ez azt jelenti, hogy minimum 6x kell végigjátszani a játékot az összes trófeához, vagy van egy olyan pont valahol a vége felé, ahol ha elmentem, akkor onnan elérhető az összes befejezés viszonylag rövid idő alatt?
-
_drk
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Benne van PS+ extrában.
Mondjuk ha kap upgrade-et és ki is veszik onnan akkor lehet megéri. -
l.skywalker
titán
Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT 39,99€ - volt már alacsonyabb, de egész jó ár most érte
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Igen, nem gyakran láttam ekkora "cheat" lehetőséggel csábítani játékosokat, az easy mód mellett talán kicsit túlzás is.
Ezek bármelyike a játék elején komoly előny lehet. -
Szoke1982
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szerintem is, főleg ha jó is lesz netán! 🙏🏻🙂
Csak ne az legyen mint tavaly, hogy egész forró nyáron egy percet nem tudtam játszani, sőt aludni sem! (akinek van legkondija annak ez persze nem gond!) Nézegettem, ha Khazan, Wuchang és társai is jók lesznek, akkor idén nem fogunk unatkozni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Black Myth Wukong update : PS5 verzió: 1.0.14.17738

Az ubi meg nyugodtan várhatsz, lehet kurv@ nagy bukás lesz! Vagy addigra míg Khazan-t kitolod vagy 3x addig meg úgyis jönnek javítások a.c.s-re is!

Amúgy én újra elölről kezdem majd, nem tudom miért, de én újra át akarom élni az elejétől! (hiába a mentés, szerintem nem kell az oda!)

Kendek
RangerFox