Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Fejlesztettem az ignite-os potot, hogy majd azzal jól megdobálom őket és meg is halnak nem csak kínlódnak egy kicsit.
Erre a játék 3 pálya óta egy darab potot nem ad!
Nem az én stílusom ez a féle kaland játék. Egy Last of Us, unchartedben is rengetegszer halok, de ott legalább a saját hülyeségek miatt. Utálok lopakodni, de ott működik és más is működik. Itt ezek a dolgok miatt amit írtam, rohadtul nem.
Sajnálom amúgy mert mint séta szimulátor baszott jó lenne.
-
bastya2100
tag
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Hát mintha nem is lenne, de a gow ragnarokban is ez volt a helyzet....
-
vm93hun
senior tag
Last Chance to Play (Augusztus 20):
NBA 2K24
NFS Unbound
Spellforce III Reforced
Destroy All Humans 2 Reprobed
Trials of Mana -
F-ECT$
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Az ismert előélet miatt szerintem meg.
-
ldave
félisten
Most a ma induló Summer Sale-ben tényleg nincs PS+ akció?
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Árban érhet ennyit, igen. De, hogy számodra megérné-e a csere, azt neked kell tudnod.
Ha 1216-os modell, akkor legalábbis a hűtőventilátor az nagyobb, mint a Slim esetén, miközben a proci az ugyanúgy 6 nm. Viszont ez nem jelenti azt, hogy emiatt hatékonyabb lenne, hanem csak annyi, hogy a Slim az egy kicsit jobban süvít, legalábbis játék közben. De sok múlik a venti típusán is, mert több beszállító is van, és van amelyik hangosabb.
-
Beegabor81
tag
válasz
ripla
üzenetére
Nem tudsz rossz helyen menteni, mivel csak táborokban lehet, ott meg feltölti az életerőd. Ez a valós pénzért megvehető gyorsutazás meg karakter kinézet változtatás miatt aggódás meg egy nagy baromság és max azok fizetnek érte ,akik nem játszanak kb 3 órát, mert kb ennyi idő összeszedni rá az ingame lóvét.
-
ripla
addikt
válasz
Beegabor81
üzenetére

Baromi nehéz a döntés, mert rengeteg jó dolgot olvasok róla.
Viszont a nagy egészet beárnyékolják olyan nevetséges döntések, minthogy 1 darab mentés lehet csak, ami autosave-el pl. kevés életerővel, rossz helyen sok mobbal, kb. ki is nyírhatja az addigi haladást, akkor ez a mikrotranzakciós hülyeség, hogy alap dolgokat (gyorsutazás, karakter kinézetének változtatása) valós pénzért árulják... egy 70 dolláros single player játékban..., meg hogy az első 6-7 óra után kezd fárasztó, repetitív és unalmas lenni, stb.
Szóval nagyon nehéz a döntés, ezért feldobtam egy érmét, és azt hozta ki hogy várjak még vele.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Van egy 8 hónapos garis RX6800 videókártyám, ami kb 130 ezret ér.
Egy kollégám ajánlott érte egy kb 2,5 éves alig használt de már nem garis fat PS5-öt egy bontatlan Cyberpunk játékkal. Azt mondja kb 150 játékóra van a konzolban.
Megéri a cserem vagy nem ér annyit? Néha látni olcsóbban is, de hogy oka van vagy nincs azt nem tudom.
Illetve melyik jobb a slim vagy a fat? Tudtommal ugyan annyi watt hőt termel, csak kisebb a hűtése tehét a fatnek jobbnak kellene lennie. -
ripla
addikt
Na, akkor még egyszer a kérdés.
Dragon's Dogma 2
-30%-os engedménnyel, 19.943 forintért megéri?.
Közben megjelent a Nobody Wants to Die (PC-re is)
Ilyen a gameplay, Unreal Engine 5.És amúgy nagyon fura, mert nincs 10.000 forint se az ára, pedig tényleg olyan mint a képeken.

-
_drk
addikt
válasz
syler123
üzenetére
Többet halok benne mint az Elden Ring DLC-ben!
Kicsit félre lépek, vagy elnézek balra, pont elég hogy a bot kialudjon. Mesterien kell időzíteni mindent, a tűz addig ég amíg át futsz, de cserébe a jó irányítás sokszor meggátol benne...
A lopakodás is sokszor úgy adja ki, hogy esélytelen vagy, de cserébe van vagy 10 katona körülötted hogy elfutni se tudj, harcolni meg alapból nem lehet a sisakos ellenfelekkel...
Jah de néha adnak egy kis kést és 1 embert le tudsz szúrni!
Yeah! -
S e t h
nagyúr
Alan Wake 2 kapott egy 35%-os leárazást, még így sem nagyon érzem a késztetést.
-
Bazsi1987
őstag
Minden tiszteletem sean murray-é az új nms frissités
-
_drk
addikt
Plague Tale Requiem egy tök jó játék lehetne.
Kurva jól néz ki! Érdekes a sztori. A design és setting + a patkányok marha jók. A puzzle és fejtörő részek ötletesek, próbálgatni kell, nem is egyértelmű sokszor, simán adják a kihívást.
De a játék élmény egy katasztrófa! Minden megöl egyből!
Mellé chekpoint rendszer 3 lépéssel hátrébb rak vissza.
Lopakodás meg harc egyszerűen nem működik! Csomó mindent erőltet a játék ami látszik hogy nincs meg benne.Ez ilyet tényleg youtube-on kell végignézni, szenvedjen vele aki ezért pénzt kap! A lényegi rész felét meg úgy megkapja az ember.
-
Ronaldohun
tag
válasz
Eclips21
üzenetére
Itt pont az adaptív ravasz funkciókról ír a konkrétan a Jedi Survivor kapcsán.
Aztán lehet, hogy csak reklámszöveg.. Egyébként pont a napokban kezdtem vele játszani, de esküszöm nem emlékszem, hogy most mennyire erősen működnek az effektek. Plusz fejhallgatóval nyomom, az is általában visszavesz a funkciókból. Na, most már kíváncsi lettem, este én is ránézek majd.
Amúgy nem lehet, hogy az opciók között is lehet szabályozni az erősséget? -
lo_jo
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
Valamelyik oldalon valószínűleg router miatt lehetett, nem bírta a sok kicsi oda-vissza kommunikációt (vagy közben ment valami letöltés, torrent, stream). A RDR2 p2p megoldást használ, nincs dedikált szerver, így ha van egy kis döccenés (packet loss, jitter), akkor el tudja dobni a kapcsolatot.
-
Eclips21
őstag
válasz
bastya2100
üzenetére
Mert nem érdekli a játékfejlesztőket az adaptiv ravasz, így nem építették be a játékba vagy csak gagyi módon.
Astro meg sony cím, ráadásul az ingyenes része fullba a dualsense-re van kihegyezve
-
bastya2100
tag
Sziasztok! Az miért van, hogy a trigger effect nem működik egy játékban sem, vagy csak nagyon gyengén, pl Jedi Survivor esetében, csak egy esetben, mikor csúszol a kötelen is gyorsítasz........de a Astro-ban tökéletes...pc-n ugyanez a helyzet...
-
zojjektum
őstag
Megjelenéskor vettem meg, akkor beletoltam kb. 80-90 órát, de valahogy abbamaradt. Aztán idén áprilisban elővettem ismét (valami cikk hatására, amiben a rockstaros játékok voltak előtérbe helyezve), gondoltam nyomom egy kicsit az onlinet, megnézem milyen lehet így 6 év után. Igaz ott csak a szükséges ideig voltam (kb. 30-50 óra), de meghozta a kedvem, hogy befejezzem a sztorit. És ott elkapott a gépszíj. Igaz nem olyan nehéz a platina, de a r*-os fiúk azért szemétségért nem mentek a szomszédba, hogy mesterségesen nehezítsék a “trófea-vadászok” életét.
-
Mike
veterán
válasz
üzenetére
Jaja. Anno Rime facebook oldalára írtam, hogy mikor fogják már ps-n akciózni, mert boxon csak 3k, és hopp, olvasták, mert utána akciós lett. (Egyszer odaadták ps plusz havi játékként és gondolom utána elfeledkeztek róla.
)Az más kérdés, hogy az volt az a játék, amin tényleg sírtam -
Yodafon
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
God of War?
-
lmno
őstag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Ez legalább "normál" áron van
-
Bazsi1987
őstag
Nyomom az nba-t de az alapot veszem mindig és nem veszek vc-t (járékbeli fizető eszköz) 58 nem rossz mert kapsz csomo vc-t plusz 12 havi nba leage pass előfizetést is ami nem olcsó ha külön fizetsz elő
ez annak éri meg aki használja a plusz dolgokat, wesdernek adok igazat ha nem vennék az emberek a játékokat akkor olcsobb lenne igaza van szart se keresünk itt sajnos, nálam család óta évi egy nba 30k és mellé mindig egy story játék lemezesen használtan kitolom adom el
igy szerintem átlag alatt költök a hobbimra probálom okosan
-
ripla
addikt
A Sonynál végleg elgurult a gyógyszer.
-
tboy93
nagyúr
válasz
zojjektum
üzenetére
A multit egyutt kezdtuk el nyomni, rohadt jo lett volna, ha nem szakad meg a coop kuldetesenkent 2x. Allandoan connection issue volt, nem derult ki hogy imternet vagy szerver problemak miatt. 4-5 alkalommal probalkoztunk, aztan felre tettuk. Erdekes modon külön kulon online nem volt gondunk, csak ha partyban voltunk.
-
syler123
veterán
Tölthető a Remnant II.
( 75 GB ) -
zojjektum
őstag
Baromi sok grind és rengeteg lovaglás után csak megadta magát
-
raziel01
veterán
[link] The Callisto Protocol - PS5 alza lemezes
6 890 Ft -
spleenszuru
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Meglehet. Viszont arra szintén jó volt, hogy lássam, ezeknek a játékoknak a büntetési rendszere nem való egy casual játékosnak, mint én is.
Eljutottam Wo Longban a majomig, agyonver, hiába piros flash, nem tudom parryzni, nulla skill transfer történt a Roninból. Jó, ez mondjuk skill issue.
Lenne kedvem gyakorolni, de olyan messze tesz "vissza", hogy elmegy a maradék is azonnal.
Roninban legalább tettek egy checkpointot a bossok elé, ne kelljen végig vergődni újra számos fodderen is előttük.
Ez mindenképpen pozitívum.Szóval nem feltétlenül az a baj, hogy seggre tesz a boss, hanem hogy nem lehet csak magát a bosst újrakezdeni.
-
S e t h
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Annyira a ronin rabja lettél, hogy mindent hozzá viszonyítasz, pedig nem a legerősebb alkotásuk.
-
spleenszuru
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
De benne van, leszedtem, de elég is belőle 15 perc.
Nekem ne akarja egy játék X-re erőltetni a dasht/dodget, több száz óra más játék után úgy, hogy minden normális játékban az X az az ugrás.
A kör interact meg a másik zenész,lol.
3 TN játékkal volt eddig dolgom, mind a háromban más az irányítás. Vicc. A roninos kiosztás teljesen jó.
Wo Longban is rá kell majd még állni a körre, mivel 2 funkciót lát el, de legalább a kör benne van a reflexben, hogy dodge szinte mindig. -
Nayrobi
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Kedden
-
Rigormortiis
veterán
Mikor lesznek elérhetőek az új extra címek?
-
semetka
őstag
Nekem is lepörgött a Spider-Man 2. Eszméletlen milyen játékot kalapáltak az Insomniac-nál. Nekem nagyon bejött a sztori, illetve nem hittem néha a szememnek hogy hova lehet tetézni még 1-1 küldit , amikor már azt hittem hogy jobban nem is lehet. Sok rosszat olvastam anno megjelenéskor a grafikáról, de nekem semmi bajom nem volt vele. Várós a 3. rész nagyon.
-
_drk
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Megjelenéskor annyit se ért. 3 fű szál 2 helyett pár fűcsomón..
Max a plusz játék mód és behind the scenes, meg kapott dualsense támogatást.De nem is ezért csináltak. Anno már lement az ára 3-4 ezer Ft környékére, most boltokban lemezes 14 ezer, store-ban már nem látom hogy egyáltalán kapható-e, így sikeresen vissza nyomták az árát.
De azért kérdeztem mert újra át akarom vinni és megéri-e már upgradelni.
-
-
30z.Samu
titán
Lehet vótmá, de most már működik a PS Stars.
-
_drk
addikt
The Last of Us 2 PS5 upgrade-et patchelgették már?
Vagy még mindig semmi értelme megvenni? -
vm93hun
senior tag
válasz
Elderath
üzenetére
Neke még töltödik lefele. Mondhatnám, hogy ez Béta verzió, így ez még elnézhető hiány és majd javulni fog idővel, de majd próba után én is értékelem.
"Még mindig itt tartunk 2024ben?"
Amikor még mindig 30FPS-ben futnak a játékokban a Bink videós átvezetők Performance módban, miért olyan meglepő ez?
-
ripla
addikt
válasz
oriic
üzenetére
Amúgy Levine új játéka a Judas, azt gondolom láttátok, zseniálisan néz ki már most, pedig még dátum sincs.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Állítólag új Bioshock játékból az első kép:

-
undercover
őstag
Az, hogy az ékezetes nevet jól mutassa a PS mikor oldja meg a Sony?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen autót vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby rádiós topik
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Slim
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RangerFox