Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Először azt hittem VR cucc a tréler közben, de így, hogy nem az, máris feljebb kúszott a várólistán!
(ugyanakkor furcsállom, hogy amennyire emlékszem a filmekre, konkrétan pisszenni sem lehet a lények mellett, itt pedig a karakter bőven elég hangos dolgot csinál; pl 0:20nál a fiók kihúzás már instant rip, nem beszélve a többiről)
-
Bad Pritt
félisten
Nightdive Dives Into The Thing: Remastered | Deep Dive Episode 1
Úgy tűnik ez a játék is megkapja a maga BTS promóját.
-
S e t h
nagyúr
Köszi srácok, appban tényleg ott van, kipróbálom.
-
S e t h
nagyúr
A konzolról elérhető PS Storeban keresésre nem listázódik a Sleeping dogs, kompatibilis ps5-tel?
-
Bad Pritt
félisten
A Quiet Place: The Road Ahead - Reveal Trailer
Alien Isolation potenciál. Nagyon várós.
-
_drk
addikt
-
_drk
addikt
-
Bad Pritt
félisten
Civ VI tapasztalata van valakinek PS5-ön? Jól fut, nem akad, nem lassul?
Megjött a kedvem egy kis grand strategy/4X játékhoz, Crusader Kings 3 szörnyű kontrollerrel, Stellarist játszottam korábban, más eszembe sem jut, ami konzolra kijött és érdemes lenne ránézni. -
rodman73
aktív tag
Első genes, OG PS5-höz keresek tápkábelt. Be raktam a nappaliban a tv mögé, jól el lett dugva minden kábel. Viszont a kormányom egy másik helységben van és ha rám jön a versenyezhetnék nem szeretném az egész szekrényt arrébb pakolni. Szerencsére a gép jól szellőző helyen van és könnyen hozzá férhető, hdmi kábel van másik, így csak egy tápkábel kellene.

-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Ps appban hova lett eldugva a bankkártya adatok?
Vagy nincs is benne? Kiakarom törölni a kártyámat, de most nem vagyok konzol közelben. -
_drk
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igen, egy szint felett már inkább vissza rántja a játékélményt a nagyon bugyuta sztori. Csak az a játék is annyira rövid, hogy mire zavarna már végigvitted.
De emiatt pattantam le Kenáról. Nagyon nem jött át amit ott előadtak. Komoly is volt, de melette meg nagyon gyerekes. -
itldj
aktív tag
válasz
Marcus88
üzenetére
Valami beállítás megváltozott, esetleg alapértelmezés szerint nem jelszó nélküli a wifi. PS5-ön felejtesd el a hálózatot és a wifi kereséssel csatlakozz újra.
Amúgy ha nem családi ház 20+ méterre a szomszédoktól, akkor nem ajánlott a jelszó nélküli wifi hálózat, mert a végén kiderül, hogy azért lassú mert nem(csak) te használod.
-
válasz
Marcus88
üzenetére
Valami beállítás megváltozhatott a router-en, ezért nem tud csatlakozni. Most először is töröld a konzolon ezt a regisztrált hálózatot, vagyis a kontrolleren OPTIONS gomb a TP-LINK_FEA906-on, és itt válaszd a Felejtsd el opciót. Utána pedig csatlakozz újra, így már mennie kell.
-
Marcus88
tag
Üdv.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Pár napja volt a wifi routeren egy resetelés a mai nap mondom játszom egy kicsit,de a ps5 nem tud kapcsolódni a wifihez.
[link] [link]
Próbáltam egy új konfigurálást bár nem tudom,hogy az egyiknél az SSID hez mit kell írni a másiknál meg a jelszóhoz.
[link] [link]
Az SSID nem a FEA906 lenne? Pedig azt látja a ps a képen,de rajta van a lakat.
Jelszó nincs a wifin.
LAN kábellel nem próbáltam,mert nekem wifi kellene,de valahogy ez nem akar összejönni eddig. -
raveinT
tag
Platformer játékkal kapcsolatban: amíg valaki nem próbálta a Balan Wonderworld nevű csodát, addig nem tudja mi az, hogy rossz
Konkrétan mikor bevittem hogy szamitsák be valamelyik kvilágba, udvariasan elhajtott az eladó srác, hogy ne haragudjak, de ezt a szemetet ki nem rakják polcra
-
-
Xaels
félisten
-
Moby
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
>Én sem vittem végig
Köszönöm az őszinteséget, pontosan erre gondoltam a trofirendszer hiányával. Ez a 9 pont az odysseyre pontosan annak a tömegpszichózisnak az eredménye, ami ezeket a minden valóságos alapokat nélkülöző véleményeket formálja, amely szerint az Astrot azért kell pátyolgatni, mert ilyet csak a nintendo tud csinálni

Szal ja. Az odyssey azért jó játék, mert mindenki ezt gondolja róla, és így tudja mindenki. Főleg azok, akik nem játszottak vele. Akik meg igen, azok meg ráuntak, mert egy unalmas izé
Hozzáteszem ugyanez a tömegpiszózis felszop egy csomó másik, arra nem érdemes játékot nintendo fronton (is). Szinten mindegy, hogy milyen minőséget képvisel, ha lehámozzuk róla a rózsaszín fingot. -
oriic
HÁZIGAZDA
Anno PC-s alfával-bétával meg utána kb. 100 órát toltam, aztán konzolra költöztem. Most itt X-re kaptam kulcsot, napi egy-két óra belemegy. Nehezebb a célzás miatt, de a fókusz mód sokat segít szerintem (van ADS is azért persze), mindenképp gyakorolni kell sokat benne. Egyelőre túl sok winem nincs, de ez még csak ugye a próbaidőszak (holott a játék amúgy már full kiadás, aktívak trófeák/achievementek) Amúgy azt adja amit kínál, rendes játékhoz kell majd kommunikáció a csapattagok között. (konzolon egyelőre szöveges chat nincs, mikrofont meg nem sokan haszálnak)
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Plusz szerintem azért sem érdemes a technikai fejlődésen túlmenően bármi trúvájt várni nem csak a Marióktól, de az egész zsánertől, hiszen alapvetően gyerekeknek készülnek.
És most fel lehet szisszenni, de attól még így van. Persze én is jól elvagyok pont most a Rift Aparttal (leginkább a látvány miatt), és felnőttként is el lehet ezekkel lenni, de elég csak megnézni a story plotokat/karaktereket. Ezeket ilyen 6-8 éves gyerekekre szabják, nem láttam még olyan mainstream platformert, ami ezen túlmutatott volna (talán a beyond good and evil, de az már nem is sima platformer).
Szóval ja. Azért az Odyssey 9 körüli meta user score értéke nem véletlen.
-
Rigormortiis
veterán
Nekem mondjuk az Odyssey-el egy problémám van: a főszereplő és kompániája. Gyerekként is rühelltem, a mai napig nem értem, hogyan bírt ilyen karriert befutni. A 2d-s platformerek közül is messze többre tartom a Rayman Originst és Legendset, mint akár a legmagasabbra értékelt, legutóbbi Wonder-t.
Ugyanakkor az Odyssey egy konzisztensen jó játék, max neked nem tetszik. Én sem vittem végig, de ezt legalább nem adtam még el.
És igen, konzisztensen...Sackboy. Ezzel az a legnagyobb probléma, hogy kreatív ugyan, de minden szart beledobáltak, ami éppen eszükbe jutott. Vannak zseniális mozzanatai...és vannak olyanok is, ami miatt kb az egésztől a plafonra futottam.
-
Moby
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Azért, mert ha mondjuk mellléteszem a Sackboyt, ami tele van ötlettel, különböző játékstílussal, valódi kihívással (ha akarom), tru coop élkménnyel, akkor nem nehéz belátni, hogy több generációval lépte le ma már mindenki a nintendonak egy olyan játékát, amit papíron ugyan nagyon kedvel mindenki, de ÓÓÓÓÓRIÁSI szerencse, hogy nincs trofirendszer náluk, mert kb azonnal kiderülne, hogy mi is a valóság, a kötelező felszopás helyett. Csak van az egész mögött egy iszonyú merchandising, amit tolja a figurát, ami papíron tolja a játékot, de ha kivenném belőle a mario figurát, és betennék egy random akármit, játékként a döglött kutyát sem érdekelni. Le sem köpné senki.
-
Moby
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Pedig az. Egy kihívásmentes fanservice az egész. Kb olyan, mint a Rift Apart a sonynál, csak az szemben a Odysseyvel legalább látványos. Videójátékként meg olyan-amilyen. Kisgyerekeknek szórakoztató.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Beegabor81
üzenetére
Szedd össze az összes holdat. Vagy a Rift Apart olyan nehéz? Az ergya kontrol beállitassal épp csak hogy nem viszi végig saját magát. A puzzle-k pedig konkrétan átugorhatóak, és még a trófeákba sem kavarnak be. Szóval ez a mérce?
-
Beegabor81
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Kihívás szempontjából nézve tényleg az.
-
Moby
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Mondjuk egy Kirby and the Forgotten Landet kimaxolni? Az óriási kihívás. Ezt adom. Nem tudom hogy tudná valaki megállni, hogy ne akassza fel magát félúton a toális dögunalomtól

A nintendo 3D platformeri sajnos szarok, és nem is nagyon vannak. A múltban voltak gyöngyszemeik, de egyrészt abból sem volt olyan nagyon sok, másrészt a többi a platform mára bőven meghaladta ezeket, míg a nintendo kb ugyanazt gyártja 30 éve.
Aki ezt a ninty királyságot említi azok szerintem 5 olyan játékot nem tudnak mondani, ami versenyképes mondjuk a PS 3D platformereivel. -
Moby
veterán
válasz
üzenetére
A nintynek alig van még létező 3D platformere, és ami vannak még futóban, azok szerintem kb értelmezhetetlen, kihívásmentes komforjátékok egy felnőtt számára. Ellentételezésül az elmúlt évek másik legjobb 3D platformere szintén PS játék, a Sackboy. Vagy kicsit távolabbra tekintve említhetném a Hat in Time-ot. Ez egy olyan össznépi mantra, amit valaki elkezdett az Odyssey kapcsán, ami ugyan a ksszáknál nagyot ment, de - szerintem - rémgyenge játék, de ha ezt ki is veszem a képletből, nincs is nagyon más a nintendonak a remasztereken kívül az elmúlt 10 évből, miközben a nagygépesek ill a multiplatform kiadók ha nem is sorban, de ettől lényegesen több jó 3D platformert le tudtak tenni(psychonauts2, Ratchet, stbstb).
Szóval ez az ilyen játékok csak a nintendonál vannak helyesen úgy hangzik, hogy ha valaki jó 3D platformerekkel akar játszani, akkor inkább kerülje a nintendot ha elmúlt 5, és valszeg egy PS-el jobban jár. -
-
törölt tag
-
LÁZ
addikt
válasz
üzenetére
azért az 500 pont a kétezres kuponra sztem hamar összegyüjthető, ha van átfedés a starsos projektek és a játék között, ami érdekel, most is lett volna pl az alan wake 2re is +250 azon felül amit az aw2 után kaptál volna, meg talán a ronin is benne volt vmelyik feladatban, csakhát beszrt az egész, nem is vettem semmit, majd ha megint működik.
az meg, hogy havonta a katalógusból le kell tölteni vmelyik játékot, meg elindítani 50 pontért, pont kitelik bárki idejéből, asszem alapból 100-150 pont behúzható így
-
törölt tag
válasz
alratar
üzenetére
Igen, szerintem ezt külön kellett indítani.
Jut eszembe, egy kérdés:
Stars szintlépésekhez ha jól értelmezem, akkor teljes árú, önálló játékokat kell vásárolni. Gondolom ez egy - teszem azt - 1000 forintos játékra is áll, illetve esetlegesen Rewardból kiváltott feltöltőkártyás vásárlásra is?
-
Elderath
addikt
Most fejeztem be PCn a The Alters demot, jön PSre is majd. Tuti day 1 lesz. Nagyon tetszett a story felvezetése, a scifi téma meg az egész klónozós rendszer
-
törölt tag
-
toxicjew
addikt
Én is kaptam Valorant meghívót PS5re. Ha vkinek kell, írjon majd. Este érek gép elé, akkor tudok majd küldeni.
-
törölt tag
PS Stars:
Mivel a kereső a stars szóra nem dobott semmit, a tegnapi frissítéssel visszakerült az appba, ellenben legalább nem működik.
-
ViktorHUN
csendes tag
Sziasztok. Ha valakinek volna egy felesleges béta valorant meghívója azt megköszöm!
(nekem nem küldtek pedig jelentkeztem) -
F-ECT$
titán
Bár az Astro az első, a top 10 alapján most inkább Xbox játékokat várnak az emberek.
-
Bazsi1987
őstag
Ha valakinek marad szabad kódja kaphatok egyet?
-
semetka
őstag
válasz
FireShadow
üzenetére
Én Kodival nézem a filmeket, elméletileg az átállítja a film fps-hez a frekvenciát. De akkor ha jol értem, a 120hzes tv-nél már nem kellene a frekvenciát se állítania a Kodinak
@Moby: Már ahol jól működik a True Cinema mód.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kimentek Valorant béta meghívók, azonnal játszható. (5 barátot lehet meghívni)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
Astro's Playroom új trófeáit megtalálta valaki? A dzsungelesen kívül nekem nem megy
-
válasz
semetka
üzenetére
Igen mert minden képkocka 5x jelenik meg. Amikor nem osztható a Hz az fps-el maradék nélkül pl a 60/24 akkor fellép a judder. Ezt 3:2 pulldown-al oldják meg és azért ugrál a kép pl a filmek végén amikor mennek fel a betűk, mikor a moziban nem. Egyik kocka 3x a következő 2x jelenik meg egymás után.
Cserébe a legtöbb monitor/tv képes kevesebb Hz-es módra is aminek semmi köze a VRR-hez, gépen úgy kell beállítani. A Philips TV viszont ettől megkergül és aktivál valami szín beállítás presetet ami talán bluray lejátszóhoz lehet kitalálva, de PC-vel elég szar. (Pedig lenne olyan média lejátszó ami átállítja fullscreenkor a kimeneti frekvenciát.)
Korrigálható madVR-rel "smooth motion frame rate conversion" ami összemos néhány kockát így nem veszed észre. Vagy SmoothVideo Project de az olyan mint a TV-k feljavító dolga, van aki szereti van aki nem, az berak GPU által számolt kockákat.
-
semetka
őstag
válasz
FireShadow
üzenetére
Mi a helyzet a 23,976-os filmekkel? Az is hasonlóan jobb lehet egy 120Hz-es TV-n ?
-
-
F-ECT$
titán
válasz
FireShadow
üzenetére
A 120 Hz nem csak a 120 FPS miatt kell(het), pl a 40 FPS / 120 Hz módhoz is az kell. Van összefüggés a kettő között, de úgy látom nálad picit keverednek a fogalmak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak hát a töketlen WB-től úgyse kapjuk meg

RangerFox