Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
Sziasztok!
Pár napja vagyok PS5 tulajdonos. (CFI-1216B)
Olvasgattam a fórumot és a ragasztott hűtőborda leválása aggasz egy kicsit.Pár kérdésem lenne:
- Mennyire jellemző ez a hűtő ragasztás leválás hiba?
- Ha leválik a hűtőborda akkor a konzol leáll magától ha túlmelegedne?
- Állítva vagy fektetve jobb a konzolt használni?(melyiknél kisebb az esély a ragasztás leválásra)
- A folyékony fém elszabadulhat a proci és a hűtés közül ha helytelenül van tárolva a konzol?
Köszi a válaszokat-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
Azoktól kérnék segítséget akik használnak SSD-t a bővítő foglalatban.
Visszaolvasgatva ezt találtam Apacer AS2280Q4U 1 TB
Ki milyet használ?-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
Köszönöm mindenkinek az ssd ajánlást, egy Apacer AS2280Q4U 1 TB lett a választott
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
válasz erzol #155036 üzenetére
kb.26500 volt mikor nézegettem hogy veszek, lecsúsztam róla, amikor volt 1db újra belőle akkor már 27800 volt, most meg ha lesz 32800 szépen megy felfelé az ár. Ezek szerint tényleg drágulnak majd az SSD-k?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
válasz 3L1T3 #155361 üzenetére
Ezt hogy történhetett?
- Valaki a fejlesztők közül szivárogtatott?
- Vagy fejlesztők belső hálózata kapcsolódott az internet felé és ott hekkelték meg a fejlesztők gépét?-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
Ha már kontroller, akkor ez meg utángyártott lenne? [link] mások a feliratok meg több a logo
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- ÚJ, Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD, garanciával!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest