Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Tényleg.
Ezt jól benéztem. -
bod101
aktív tag
válasz
republic666
üzenetére
Ez hol van?
Köszi! -
Gabesz87
veterán
Nekem kari óta, mióta megvan a PS5, a Hogwarts Legacy az 1. "komolyabb" játék, amivel kezdtem és játszom most. Egyelőre élvezem, viszont nekem egy "problémám" van. Grafikától egyáltalán nem vagyok hanyattesve. A PC-m nem egy gamer erőmű, (i3-10105F, GTX1650Super, 16GB RAM, SSD), de abszolút nem találom jobbnak, szebbnek a grafikát PS5-ön, mint a PC-n akármelyik másik játéknál (pl. egy Cyberpunk). Persze lehet, hogy nem egy kategória a 2 említett játék grafika terén. Hogwarts-nál nekem főleg az emberek kinézetével, arcmozgásával, mimikájával, van problémám. Hajuk sem mozog. Szóval ha nem tudnám, hogy új játék, akár azt mondanám, hogy ~5 évvel ezelőtti. Persze maga a táj, környezet az faxa!
-
Persie12
aktív tag
Huuu gyerekek ez a The Crew 2 mekkora egy nagy rakat gőzölgő kaki. Megvettem öcsémnek még régebben mert elég olcsó volt. Most neki álltunk játszani, de bár ne tettük volna. Autók irányítása borzasztó, a menü egy katyvasz. Map-on sem egyértelmű hogy most akkor mi van, milyen versenyt kell csinálni… azt a pár ezer forintot is megbántam hogy kiadtam. Grafikáról meg ne is beszéljünk…
-
Moby
veterán
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Én nem láttam egyetlen részét sem, nem olvastam egyik könyvet sem, annyi ttudok róla, hogy mondjuk a plakátot felismerem, meg kb tudom miről szól elmondásokból, de nulla a HP képzettségem, és a kötődésem a violághoz. Ezzel együtt tökre élveztem a játékot. Semmi extra, egyszer végigment, nem lett belőle platina, vagy több végigjátszás, de arra az egy végigjátszásra nekem adta. Jó a világa. Utána próbálkoztam a filmekkel is, hátha azok is megofnak, de az nem csúszott le

-
Moby
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nagyjából minden. Ami igazán hitványszar benne az a "sztori", meg a "karakterek", bár nehéz erről tényszerűen írni, valójában egyikről sem beszélhetünk. Vannak benne egész normális gampelay elemek, de mivel az egész egy ilyen ötlettelenül random összecsapott hülyeség, ezek a gameplay elemek sem állnak össze valami koherens egésszé. Az egész inkább olyan, mint egy concept, amibe összehordtak pár dolgok, némelyiknek még lett is volna értelme, de aztán nem sikerült játékot készíteni, és inkáűbb irattak alá "történetet" az éjszakás takarítóval. Más valszeg nem vállalkozott rá

-
Ronaldohun
tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Egyetértek, a Hogwarts Legacy szerintem is unalmas. Becsülettel beleraktam 30 órát, de csak azért mert ha megveszek valamit akkor azt végig is játszom, viszont ezt feladtam végül. Aki HP fan annak biztos nagy élmény rácsodálkozni az ismert dolgokra, de aki nincs otthon a témában (ahogy én sem), annak ez egy középszerű játék lesz. Roxfort nagyon látványos és szó szerint varázslatos, de ezzel ki is fújt. A harcokban semmi kihívás, unalmasak és NAGYON könnyűek (a 30 óra alatt ha kétszer meghaltam) egy kaptafa monszeterek, érdektelen karakterek, a lootolás egy idő után már kifejezetten frusztáló és idegesítő. De még a bezsákolt teremtményekkel való tamagocsizás és kertészkedés is inkább unalmas, mint szórakoztató.
-
Moby
veterán
válasz
Sliderxy
üzenetére
Pedig a demója még egész normális volt, ahhoz a teljes játékkal kell játszani, hogy valaki az igazi mélységét lássa. Azóta röhögök azon a játékon
Hogy nem volt senki, aki szóljón nekik, hogy srácok, amit csináltok, szimplán egy szemét...
Mindegy. Szóltak nekik utána (beszántották az egész stúdiót). -
Sliderxy
senior tag
válasz
republic666
üzenetére
A fényeket nagyon szeretik mostanában a játék fejlesztők, mert ez is olyan, hogy a szemed kifolyik alap beállításon. Igaz csak a demojával játszottam, de számomra nagyon lehangoló volt. Lehet a bögre került 6000-be.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
republic666
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Forspoken nálam pozitív csalódás ahozz képest amilyen kritikákat kapott.(persze van bennük igazság)
Főleg hogy van ahol most 6000 körül adják a dobozos verziót,ajándék bögrével.... -
Valaki Warzone?
-
sting2
addikt
Ps4 Crew Motorfest "mennyit kér", hogy Ps5 verziós legyen?
-
cyberkind
félisten
válasz
spleenszuru
üzenetére
Annyi, én megvettem.
-
icemad
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nálam szerencsére nincs ilyen gond.
Abban mondjuk én voltam a hibás, hogy nem vettem ki a kívánságlistáról. De attól még nem kellene 30 percenként szólnia, elég volna egyszer pl reggel nyolckor. -
icemad
nagyúr
Telefonos ps app másnál is meghülyült? 30 percenként dobja fel, hogy a Last of us part 1 akciós. Közben meg már megvettem karácsonykor...
-
3L1T3
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Például felhoztad az SW Outlaws-t is. Na most az első gameplay is PCn futott 21:9-be pl. Snowdrop engine lesz alatta ami most az AVATAR alatt is bizonyított PC-n. Míg pl PS-en tearing van ami roppant irritáló tud lenni és a frame se stabil.
De igen akár a 30 vs. 60 fps megközelítésből is lehet nézni. Vagy abból, hogy pl a Dead Space Remake stuttering problémákkal küzdött megjelenéskor és talán még most is PC-n.
-
spleenszuru
őstag
válasz
3L1T3
üzenetére
Itt pl. a 30 vs. 60 FPS-t érted konzol esetén? Az én szemem eléggé bántja a 30 FPS még, 144-hez szokott a szemem, de újabb címekkel szépen fog ez majd csökkenni.
Gépem viszonylag combos, és a terv az, hogy mindent, amiben sokat/jól kell "célozni", PC-n maradna, a többi menne konzolra. -
3L1T3
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Mondjuk egy jó tanács így szintén PC+PS5 kombóval, hogy nézd meg, hogy melyik játék milyen teljesítménnyel rendelkezik a két platformon. Nálam is ez a döntő 1-1 játéknál, hogy melyiket hol játszom.
-
spleenszuru
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Mivel most vettem konzolt, minél több játékot kellene vennem.
A PC-re elvileg már nem kell költenem, így is nagyon-nagyon drága lett a vége. Játékokat venni még mindig jóval olcsóbb.Pre-order számomra a Star Wars Outlaws lesz, szeretem az Ubi-t, női karaktereket szintén, Star Warst szintén.
Másik, ha egyáltalán kijön, a Test Drive Solar Crown.A baj csak az, hogy még Steamen is sorakoznak a nem játszott játékaim, mert a PC-m is csak kicsivel több, mint 1 éves, 10+ év lemaradásban voltam már a régi gépemmel.

-
30z.Samu
titán
Na volt újév fogadalom játék kapcsán? Pl hogy kevesebb játékot vesztek idén vagy hogy bizonyos játékokat végigvisztek? Nálam igazából mindkettő, bár az utóbbit már tavaly megfogadtam, szóval nem számít újévinek. Egy, max két játékot fogok előrendelni idén, a többi ráérős lesz, amíg letolom backlog-ot.
-
bexinho23
őstag
válasz
Gabesz87
üzenetére
Steelseries Arctis Nova 7P
Gyönyörű a hangminőség, nincs késés, szó szerint napokig bírja egy töltéssel (a töltés is rendkívül gyors), a fülpárnák kényelmesek. Egy hátránya van számomra, hogy ha fejemen van, és pl. lehajolok valamiért, akkor könnyen lecsúszik a fejemről. Pedig átlagos a fejméretem.
-
spleenszuru
őstag
Kezdek kicsit jobban belejönni a kontrollerbe, de azért levettem a Cusima nehézségét easy-re, míg minden kezelést jól el nem sajátítok. Így már nem halok meg egyszer sem.
Mikor civileket kell védeni, még bepánikolok, és nehezen tudom kikapcsolni a target lockot, hogy odamehessek, ahol támadnák őket.Igazat adok a játék körüli hype-nak, rendkívül szórakoztató, pedig jó pár open world gamet toltam már le PC-n.
A map is pont elég nagy, az Odyssey map pl. már túlzás méretben, hiába gyönyörű, de pl. a GR Wildlands map is hatalmas volt, azt hittem sose maxolom ki. -
atos30
aktív tag
Ha valakinek aktuális lenne:
-kapott a PS5-öm egy Fanxiang s790 2TB SSD-t. Formatálás után 6400 körül írta az olvasást. Játékok áthelyezésekor én úgy saccoltam, olyan 2500-3000 közt lehetett a sebessége. dram nincs benne.
Eddig problémamentes. Elvileg grafén hűtéses, de olyan vékony matricának néz ki rajta, hogy kapott egy szép kis heatsinket is.
(89 USD+ 3 USD volt a heatsink, Aliról rendelve kuponozva, akciósan.)
A s770- ről is jókat írkálnak.
Bevállalósoknak -
Soten241
újonc
válasz
ChiliChili
üzenetére
Már cseréltem hosszabbítót is, ugyanúgy kikapcsol teljesen véletlenszerűen. Nem tudom hogy ez lehet szoftveres hiba e de már nagyon unom.
-
mcwolf79
veterán
Lepörgött a GOW Ragnarök stáblista . Hát erre nincsenek szavak , várom szeretettel a folytatást , remelem nem a PS6-tal együtt jön .
A Spiderman 2 mint folytatás ennek tükrében eléggé … khm … gyengusz. Egyszerűen más dimenzió .
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
már nem ad pontokat a PS Stars vásárlás után? -
F-ECT$
titán
-
Gabesz87
veterán
válasz
Bencus88
üzenetére
Ja értem. Fejhallgatós topikban is azt mondták, hogy nem egy jó minőség. Így már érthető, akkor nem is gondolkodom rajta. Az AKG-m anno EISA díjas volt, úgyhogy csak nem annyira szar, de igazából nem is sokat használtam. Jó áron vettem régen Amazonon. Este kipróbálom, milyen azzal.
-
Yodafon
őstag
csak engem basz fel a Sony ""captcha""" vedelme?
5x kell ugyanazt megoldani. De volt mar hogy 10 azaz TIZSZER kerte volna a megoldast...
Van erre vmi ertelmes megoldas? Aztan 24 ora utan meg kidob a fenebe es kezdhetem elolrol az egeszet

-
F-ECT$
titán
válasz
Gabesz87
üzenetére
Itt főleg vezetékmentes fejesek mennek, mert kényelmesebb, meg nem meríti pliszban az amúgy sem acélos üzemidejű kontrollert. (Persze lehet a tv környékén is dugni valamibe, de abban benne van az elbotlás veszély.)
Én pl HyperX Cloud Core Wireless-t vettem akcióban anno. -
chris0000
őstag
hi. ha lejár a PS+ előfizetésem, a katalógus játék mentéseim megmaradnak, és később folytatom, ha megint lesz előfizum? thx.
-
Gabesz87
veterán
Kíváncsiságból, ti milyen fejhallgatót használtok? Nekem a PS5 erősítőre van kötve, feleségem már panaszkodik, hogy hangos. Pedig csak a Hogwarts Legacy-t toltam. Mi lesz majd, ha Gran Turismo-zni fogok...
Na szóval, az első gondolatom a Sony Pulse 3D volt. Régebben pedig, a fejhallgatós topikban ajánlottak a jelenlegi (egyre inkább szétmálló) Takstart HD2000 helyett egy Oneodio Monitor 60-at. Most meg eszembe jutott, hogy igazából van itthon egy AKG K935, amit rég használtunk, lehet, hogy kipróbálom azzal. -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
A DS2 kontrollert egyelőre USB-vél használom PC-n, de kényelmesebb lenne BT-vel. Tudtok Windows 11-el működő adaptert javasolni?
-
ChiliChili
tag
válasz
Soten241
üzenetére
Nálunk egy kapcsolós elosztó/hosszabbító volt az oka hasonló jelenségnek. A PS5 és a NAS rendszeresen leállt, minden másnak (TV, Router, Switch) meg sem kottyant a dolog, de amint lecseréltem az eszközt, minden helyreállt. A kapcsoló, random megszakított egy-egy pillanatra.
-
phgergo
aktív tag
Nem ugy volt, hogy akinek a Last of Us 2 megvan ps4re az olcson tud ps5re upgradelni? Csak mert ilyen funkciot nem latok csak pre ordert.
-
MixY
tag
Sziasztok!
Remote Play-en keresztül lehet használni PS4-es kontrollert a PS5-ös játékokhoz? Nem sok esélyt látok rá, mert gondolom ugyanúgy van mintha a gépen játszanék, hogy csak PS4-es játékokhoz tudom használni, de gondoltam hátha.
-
Frod
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Igen, előfordult.
Pl Returnal és HFW esetében is csak kozmetikai cuccok voltak a drágább verzióban.
(Sőt, jobban belegondolva a Sony címeknél inkább az a gyakorlat, hogy miután kijött a dlc, után kijön egy fullos kiadás újra) -
RangerFox
Topikgazda
válasz
spleenszuru
üzenetére
A Deluxe ennyit takar, semmilyen jövőbeli DLC-hez nem adnak ezek hozzáférést, így nyugodtan lehet az alapváltozatot venni. Néhány játékbeli tárgy, digital artbook, soundtrack, PSN avatárok szoktak lenni amúgy általában ezekben.
-
spleenszuru
őstag
GOW Ragnarök Deluxe edition jól látom, csak egy gear szett Kratosra, illetve egy skin a kiscsávóra, semmi több érdemben?
Mivel a Valhalla ingyenes, esetleges jövőbeli DLC-hez nem kell deluxet venni, mint pl. Ubi játékok esetén season passok, stb.?
Ott általában Gold/Ultimate verziókkal a passokat is megkapja az ember.Ez amúgy alapvetően jellemző a PS exkluzív játékokra? Mármint, hogy nem sztori tartalmak, hanem csak gearek és hasonlók jönnek a drágább csomagokkal.
-
N@idia
őstag
Sziasztok!
A havi ps plus játékok mikor érhetőek el amit Januárban kapunk
-
LÁZ
addikt
válasz
Destroyer91
üzenetére
környéki konzolos boltoknál kérdezz rá, foglalkoznak e ilyennel, de ha a jutubon megnézed, elvben könnyen javítható otthon is, de egy emailt megér a Triwarden felé is, max azt mondják, hogy pénzért nem javítanak...
@stilo18: ha nem lesz opció itthon, sztem [Tronicsfix] -nek írjál, egy emailt bőven megér a sztori
-
stilo18
addikt
Sziasztok,
Unokatestvérem gépe ma gondolt egyet és kikapcsolt...
Azóta nem lehet visszakapcsolni, csippan egyet aztán le is áll..
YouTube -on, redditen sok hasonló hibát találtunk..
(Nem garis gép már.)Esetleg valaki javíttatott itthon ilyen hibát már?
Milyen összegbe fájt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Hobby rádiós topik
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt jól benéztem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fura, hogy Január 18-at ír rá, nem 6-át.

Na szóval, az első gondolatom a Sony Pulse 3D volt. Régebben pedig, a fejhallgatós topikban ajánlottak a jelenlegi (egyre inkább szétmálló) Takstart HD2000 helyett egy
RangerFox