Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Elderath
addikt
lol most nézem spider man 3at 2 részletbe akarják kiadni 60 euroért? Mi ez a szar? Most ez lesz majd a trendi, hogy a full játék 2 részletbe jön kis és 80 euro helyett fizetünk érte 120at?
-
lo_jo
senior tag
És miért hígult fel? Mert ha a fejlesztő elmegy egy sima mezei multihoz banki meg biztosítási belső rendszereket fejleszteni, akkor a 8 óra munkaidő az nem 12 meg 16 a megjelenéshez közeledve és kényelmesen a sokszorosát keresi a játékiparhoz képest.
Ez annak az eredménye, hogy iszonyatosan sokáig maradt 60 dollár a játékok alap ára, míg közben minden más a sokszorosára drágult. Nem csak most, hanem az elmúlt 20+ évben. Egy fél-egy éves, kényelmes B2B fejlesztéssel a cég leakaszt millió dollár környékét, amiből megfizeti a fejlesztőket és még bőven marad a profitból a részvényeseknek. A játékipar meg lapátolja a százmilliókat 5-7 éves projektekre, aztán meg csodálkozik, hogy akinek benne áll pártíz milliója, az a 3. "jajjbocs, nem lesz kész időre" üzenet után az asztalra csap és azt mondja, hogy add ki úgy, ahogy most van, mert az eladásokból pénzt akarok látni.
@_drk: Majd ha nem a felső 10% tesz be 5-7 évre egy nagyon bizonytalan kimenetelű projektbe zsáknyi pénzt, hanem a maradék 90%, akkor oszthatják ők a profitot. A pénz pénzt szül.
-
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Szutyok, úgy mint nem új IP. Marvel IP-ből csak az nem tud jó játékot csinálni, aki szerencsètlen ès nem èrti a karaktert, meg a világát.
"Persze, hogy más a Blade, azt az MS csinálja, ott az sem gond, hogy ex cím lesz, mert a Sony "kezdte"..."
Ne kezd a fasságot te is pls.
-
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
Az tényleg gáz, hogy szinte csak Marvel címeket csinálnak, de egyáltalán nem szutykok szerintem, legalább is az eddigiek alapján bőven rendben van mind a 3 Póki és tippre a Rozsomák és az X-men is jó lesz. Egyébként meg benne van, hogy a szivárogtatásban van kamu rész is, meg az is, hogy emiatt változnak bizonyos tervek. Arról meg nem tudunk semmit, hogy ők szeretnének Marvel címeket vagy a Sony erőlteti rájuk.
A zöld oldalon meg várd ki a végét, ha a Blade sikeres lesz, lehet, hogy ők is beindulnak, vagy már be is indultak, csak még nem jelentettek be címeket. Persze, hogy más a Blade, azt az MS csinálja, ott az sem gond, hogy ex cím lesz, mert a Sony "kezdte"...
-
NyMRooD
addikt
válasz
zozika84
üzenetére
Jaja, tök jó lenne, ráadásul egy X-men is a tervek között, a zöld oldalon meg egy Blade, már csak az kell, hogy az EA ne szúrja el a nála készülő játékokat. Szerintem nem pörgött ki a szuperhősös téma, főleg nem játékok terén (filmek terén is csak annyi történt, hogy elkezdett vállogatni a publikum és nem néz meg mindent, mégha össze vannak kötve a sztorik akkor sem).
-
.LnB
titán
Annyira felhígul a játékfejlesztői szakemberek közege, hogy hiába akarnak ezekkel több, és nagyobb játékot fejlesztetni, ha a töredékére sem képesek a tudásuk szerint.
Márpedig az álom, a folyamatosan bővülő piac, növekvő profit. Csak hát "ezt a lángot nincs mivel táplálni."De mondom, szerintem a Sony még jó helyzetben is van szerintem. Szóval ezt nem rájuk értem. Inkább az egészre.
-
_drk
addikt
15 éve kezdett kinőni ez a szörny szülött amit most játék iparnak hívunk. Rohadt kezdetleges az egész ezen a szinten.
A pár 10től 100-200 emberig teljesen más egy cég, mint több 500an dolgozó cégek.
Jó példa milyen balhék vannak Activison Blizzardnál vagy Ubisoftnál. Ott se Diablo 2 meg WoW megjelenéskor voltak a balhék hanem útana 10 évvel mikor már rengetegen dolgoztak ott, meg hirtelen rengeteg kis királ lett.
A céges kultúra még nem is létezik!
Valószínű a Sony ennek a mestere, hogy egészséges céges kultúrát hoz létre. Persze rengeteg munkával mert beteg japánok!
Szerk.
Meg ugye az egész management akik már nem értenek hozzá, jön a marketing hogy ez kéne akik pláne nem tudják mivan. Balfasz HResek kellenek meg a progamozoknak és csodálkozunk hogy mivan.
Mennyivel másabb lehet egy cég ahol Kojima a főnök vagy Bobby Kotick. -
tothl
addikt
Én a Stray folytatását követelem !

Tavalyi év leg hangulatosabb játéka ! számomra. -
Moby
veterán
Ezt adom. Az évekig csinálgatott, majd végeleg leállított nótidogos multibalfasság is eklatáns példája, hogy mennyire is tudják mit akarnak csinálni

Az insomniac azért nem tud hibázni, mert meg van nekik mondva mit kell csinálniuk. Abban jók, de ha nagyon kreatívkodni kédne, hát simán lehet, hogy ott is beletörne a bicska. Csináltak ők is mindenféle öncélú ökörséget, mielőtt bekebelezte őket a sony. Viszonylag kevésszer engedte a sony, hogy a stúdiói nekiálljanak kreatívkodni, mert viszonylag kevésszer is sült el jól. Sokszor inkább felsültek vele. És vagy 10 éve élnek abból a kevés alkalomból, aminek az lett a következménye, hogy a kreatívkodást a nullára szorították le. De már a ps4 éra is arról szólt, hogy valami kreatívabb nem volt instant óriási pénznyomda, azonnal ment rá a kasza, sokszor a stúdióval együtt. Valszeg ezért is lett a ps4 a golden era vége, és maradt meg ez a hitvány, minden kreativitást nélkülöző, excelben kiszámolt, üzletileg feltétlenül rendbenlévő rémunalmas izé mára az egészből. -
.LnB
titán
Ez full szubjektív lesz. De én abban látom a problémát, hogy egyre sűrűbben, egyre nagyobb játékokat akar csinálni mindenki. Ontanák magukból a játékokat. Évente új részek. Folytatások. És szerintem ezért nő egyre-egyre nagyobbra egy stúdió. Nem azért mert komplexebbek lennének a játékok. Nézzétek meg a játékokat. Pár kiemelkedő példától eltekintve ezek nem komplexebbek. Ráadásul a fejlesztőkörnyezetek sokat egyszerűsödtek is.
A baj SZERINTEM azzal van, hogy ehhez az egyre sűrűbb megjelenésekhez, egyre több stúdióhoz, nincs elég szakképzett ember. Én azt látom a játékokon, hogy idióták készítik őket.
Mármint a legtöbb kommersz címet. Nem a Sony ex-ere gondolok. Felhígult a fejlesztői közeg. És ez egyre nagyobb problémákat is szül. Egyre több a rinyálás is, a műbalhé.. Sokkal több ember kell egy egy feladat elvégzéséhez, mert nem értenek hozzá úgy, mint régebben. Ez meg látszik is a végeredményeken.
A Sony stúdiói azért jók, mert jó az ott dolgozó ember állomány is. Tökéletes példa az Insomniac, és az ND. Mert lerí a játékaikról, hogy tudták mit akarnak csinálni.Elég csak megnézni a Japán stúdiókat, ott (is) látszik a Japán munka kultúra gyümölcse is. (Kivéve a Konami-t.
) -
cyberkind
félisten
Mi sikerült a Fromsoftwarenek, 2 évenkénti játékot csinálni, mint a következő évben megjelenő DLC az Elden Ring-hez?
Kb 5 évig készült az ER, majd most a fejlesztés megkezdése után közel 7 évvel, jön egy DLC, és ez csak egy játék, nagyon jó game, de csak egy.
Elderath
Szinte biztos, hogy Jimbo vaksága miatt is mentek bele egy ilyen hosszútávú buliba, nem beszélve a 3 milliárdos mínuszt a Bungie miatt._drk
Ez így van, de mi nem erről beszéltünk. Az Armored Core gyenge, hiába a masszív szárnyalás, senki nem azért veszi a From játékokat, mert az Armored Core valami nagyon jó cucc. -
Elderath
addikt
Nagyon szomorú ez a leak, de még szomorúbb, hogy insomniac marvel gyáros lett... ND leragadt TLOUnál, ezek meg öntik majd a marvel cuccokat, eh. Mindenesetre az hogy majdnem minden évre van egy címük iszonyat impresszív, főleg a mai világba
-
_drk
addikt
Feljött az a probléma, hogy hiába jobb a technika, attól még mindig egyre több idő és energia kell egy jó játékhoz.
Most ezt a problémát kell megoldani!
Nyilván elmehetnek abba az irányba amit felvázoltok, hogy mindennek vége, de akkor vége is lesz.
Ez semmiképpen nem járható út, hogy kockázati befektetéssel már 2-300 milliókat 6-7 évig belenyomszKi kell találni alternatívdolgokat, máshogy csinálni dolgokat.
Látszik hogy az Insomniacnak sikerült, a Fromsoftvernek sikerült!Nyilván vannak faszságok mint az egész világon mindennél mert csak a pénz a pénz a pénz számít.
De szerinted miért lett kibaszva Jimbo? Igen most miatta a köv évek kuka.
De látszik is hogy vissza is léptek ebből az irányból. -
_drk
addikt
Nagyon negatívak vagytok!
10 éve is ez ment, hogy csak multi a single playernek beáldozott, erre ma már megint a single player visz mindent!
Persze közben rengeteg multis játékba ugyan úgy bele buktak!
Ha nagyon szarul jelenik meg játék le van húzva! Ezért ma sokat késik egy játék. Persze így is van ami kijön de az így járt.
Indiktől rengeteget tanul a piac ami szintén jó! Bár ezeket én se említeném egy kalap alatt a többivel. Teljesen más az élmény.Szerintem felfognak húzni egy másodvonalú szintet, amik nyomják majd az indie és ha olyan akkor az A kategóriás játékokat.
Mellette jönnek a franchise játékok, grafikaban úgy is elértünk oda hogy ettől feljebb nem sok értelme van, erre jó példa az Insomniac!
És lesz a Sonynak is mondjuk pár stúdió ami 6-7 évente kiad egy olyan játékot amitől beszarunk, drága lesz de megéri nekünk is nekik is.A 100dollaros játékokat amugy ők jobban befogjàk szívni mint mi, mert minél drágább annál jobban megnézed mit veszel.
De Mindig van kiválasztódás is! Nagy a nagy stúdiók úgy is maradnak mint Rockstar,From és társai! De ezeknek a játékai lehet meg is érnek 100 dollárt.
-
negyven2
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Az van amit már elég régóta hallani, hogy a játékfejlesztés jelenlegi formája lassan fenntarthatatlanná válik. Még a nagy mamut cégek se engedhetik meg maguknak nagyon, hogy 5-8-10 évig készüljön egy darab játék.
Bár nem játszottam az SM2-ven, de szerintem ahhoz képest a 315 millió dolláros összeköltség nagyon sok úgy, hogy igazából bár látni, azt hogy hol fejlődött a MM-hez képest, de azért annyival nem lett jobb mint ami szerintem várható volt. Ami nem gond, mert hasonlóan a GoW: Ragnarök-höz ez a fajta fejlesztési model fentartható. Mármint, hogy igazából ha nagyon kritikusak akarunk lenni, akkor mind a Ragnarök, mind a SM2 egy nagyra nőt DLC is lehetne. Inkább a cinematic élményre mennek rá, hogy eladható legyen, hiszen mint látható a dokumentumokban, azért a Disney nagyon sok jutalékot kért ezekért az exclusive licence megállapodásokért. -
BUZZLGHTYR
senior tag
Vesz tesom is egy gepet, tudja a fiokom hasznalni masik gepen masik felhasznaloval?
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Akkor értem én. Csak ez nem egy "ív", hanem egy EKG szerű amplitúdó, ami mostanra egyre sűrűbbé, és gyorsabbá válik. Mert régen csak egy-egy Arkham Knight, Mafia 3 féle fiaskó jött. Ma meg már örülnek az emberek az ilyennek. És leszólnak engem, ha kész játékot várnék megjelenéskor.

Neked az indie-k nem jönnek be?! Ma hallottam, hogy abból százával vannak a jobbnál-jobb címek. Lehet rájuk kellene nézni..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
negyven2
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Akkor a Sony bizony nagy szarban van. Mert a Bungie eljátszotta a pénzt. Az online játékos víziót meg elvileg kukázták.

Lassan az lesz, hogy évente játszunk majd egy COD-dal GP-ben. 12 évente meg kiadunk majd több száz €-t az aktuális GTA részre. Közben meg várjuk, hogy végre megjelenjen a Star Citizen. A Sony meg egy múló emlék lesz csak?!
-
cyberkind
félisten
Arra akarok kilyukadni, hogy látni a folyamatokat az iparon belül, ami által a Sony víziója anyagilag megterhelő, vagy fenntarthatatlan, ezért lett a PC-s nyitás is, ami nem elég nekik, ezért volt ráerőltetve mindenkire az online játékfejlesztés, és ezért lett behúzva a Bungie, mert ez a single player kontent, hosszútávon nem hoz elég pénzt, és ha nincs pénz, jön a csőd.
Mit nem értesz ezen az íven? Itt vagyunk évekkel később, és olyan állapotban jönnek ki játékok, amire a Mafia 3 csak köszönhet, tehát sokkal szarabb, mint az volt, cserébe drágábbak, és már konzolon se futnak jól, az új Forza meg...
De csakhogy egyértelmű legyen, én semmi jót nem látok a jövőre nézve a gaming industriesban, és ha valami az anyagi oldalon változhat, ez a Gta 6-tal fog eljönni, természetesen ránk nézve negatívan.
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Szerintem azért feleslegesen kevered itt ennyire a dolgokat. Ha a teljes iparra érted, úgy még értem is, de a Star Citizen-t, és a The Day Before-t nem kell idehozni szerintem.
Meg azért ha valaki, azért a Sony tisztességes (értsd.: Kész) játékokat szokott kiadni. Persze igaz, hogy az ipar teljes többi része egy dög, egy rothadó dolog.
De maradjunk most csak a Sony-nál. És ő ezekkel a mindenféle kiadásokkal, hülye kütyükkel operál. Ami nem a legalja szint, csak minden megmozdulásukból lejön mostanság, hogy erőszakosan rámennek a pénzünkre.Nem értem ezt az ívet. Én azóta is sírok, hogy egyre szarabb minden. És ez az elmúlt két évben teljesen el is idegenített a játékoktól engem. Ugyanúgy felháborodom ma egy Forza Motorsport megjelenésen, mint anno a Mafia 3-on.
-
cyberkind
félisten
Nincs lenyomva, mivel olyan könnyedén megy át, mintha mi sem lenne természetesebb, ahogy a Star Citizen 2 is, maradnak a régi játékok, esetleg a kivárás, vagy más hobby.
És itt kanyarodnék oda vissza, amikor te is "sírtál" 7 évvel ezelőtt, hogy a Mafia 3 olyan állapotban jött ki, igaz-e milyen szép ívet vettek a folyamatok?

Brutál jó látni ezeket a honnan-hová sztorikat.
-
.LnB
titán
válasz
negyven2
üzenetére
Viszont ha jól értem a másik topikban. Akkor annyira nem is lenne indokolt ekkora mértékű áremelés. Csak ott a várható profit ugrik 95millióra. A plusz költség meg csak 70M.
Vélhetően ez Playstation szinten fog emelkedni. Nem csak az Insomniac-nál.
Kíváncsi leszek, hogy a gamer-ek mit szólnak majd ehhez. És mit lép az MS a GP-vel a kezében...
Ez érdekesen hangzik. -
cyberkind
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Én azt mondom, hogy tegyék, és, hogy miért? Mivel mindenkinek ez lett a hobbyja, mindenki nonstop játszik, a játékok jobb esetben csak szarul jönnek ki, rosszabb esetben játszhatatlan, és valamikor ki se javítják, szóval, gaming industries forever, ott csesznek át titeket, ahol csak tudnak, és ez jobb nem lesz.
Ha már áremelés és társai, The Day Before sztorit olvassátok el vagy nézzétek, és ez még semmi.
-
negyven2
nagyúr
Van olyan említés is, hogy 2027-tól a játékok árait $80-$100-ra emelnék! Hiszen ott vannak másik topikban, hogy pl. a Spider-Man 2 összeköltségvetése $315 millió volt, a Spider-Man 3 esetében a tervezett költségvetés $385 millió, míg a Wolverine költségvetése $305 millió (úgyhogy ezen számok tekintetében simán hihető most már, hogy egy GTA VI $1-$1,5 milliárd dollár is lehet).
-
.LnB
titán
Azért az szép, hogy már most az a terv, hogy a Spider-Man 3 két részben jelenik meg 2027-től kezdve, és terveznek a "combo" kiadással, ami összefogja a kettőt. A Sony már eleve ilyen húzásokkal tervez.
-
negyven2
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen, de szeparált entitások lesznek, vagyis amit az egyikben csinálsz az nem jelenik meg már a másikban. Ráadásul már nem törlődik ki a régi PS4 változat Account Migration esetében. Sajnos viszont a Story mentést jelenleg nem engedi valamiért feltölteni a PS4-es kiadásból, így azt nem lehet áthozni (bug?).
ps. amúgy akiket érdekel: az Xbox One-os Online profilt is át lehet hozni a PS5-ös kiadásba. A PC-s profilt nem, ahogyan a régi X360/PS3-as profilt sem (mivel ez utóbbi kettő Online része már nem él). -
F-ECT$
titán
-
negyven2
nagyúr
válasz
cross56
üzenetére
Nem, vagy lehet még nem (vagy nem lehet tudni). Ugyanis a Steam-es kiadás esetében látni, hogy a legutolsó stabil verzió 10 hónapja jött ki, a beta csatornára viszont 2 hónapja. De akkor sem kapott semmi olyan frissítést ami ennyire belenyúlt volna a játékba.
Vagyis jelenleg csak reménykedni lehet. Amúgy nem csak a világítás változott, de sok grafikai bug-ot is javított a mobilos kiadás. -
tothl
addikt
Ne vegyétek annyira komolyan a véleményemet, nem ér annyit az egész.
Volt aki ráérzett mit akartam kihozni belőle.Ez olyan mint amikor egy jó rendező beáll egy szuperhős franchise mögé. Csinálhatna valami jó filmet is helyette. Vagy ott van akár James Cameron. Tök jó filmeket készített és most elvesztettük teljesen már az Avatar miatt, amibe teljesen belebonyolódott.
Kb. 10 percet bírtam a folytatásból, míg ez első az egy marha jó film volt. -
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
El se olvastad a kommentmenetet. Csak beböfögted, hogy "indie".
Most meg már szépen rám helyezted a fókuszt, pedig csak próbáltam tök normálisan elmagyarázni, hogy mennyire vagy elveszve. Röhögcsélhetsz. De néha azért nem ártana neked sem, leszállni arról a magas lóról, és kicsit magadba nézni.
-
LÁZ
addikt
FESTIVE STEELHEART QR76-436M-QQDX
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Azon kívül, amit kiemeltem abból a kommentből, mit kellett volna még? Mi az, amitől más értelmezést kap az általam kiemelt mondat?
Egész egyszerűen nem igaz, az amit ti állítani próbáltok. Ha valaki Insomniac minőségű játékkal szeretne játszani, akkor bizony nincs sok alternatíva. Főleg nem 100, és főleg nem a Playstation-ön elérhetőek között. Az indie játékokat idekeverni meg full erőltetett, és értelmetlen.
-
törölt tag
Én amúgy valami jó kis dark fantasy kardozós játékot nyomnék ami nem souls like felépítésű, kár hogy ennyire domináns lett ez a játékmenet ebben a stílusban.
-
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nekem vegyes érzéseim vannak.
Jó mert God of War, lehet megint érdekes módon hentelni Kratossal csak maga a rougelike benne gyenge.
A sztorihoz meg kellett is a DLC, mert ezt a játék végéről kihagyták ami ebben van benne.Tyr-t végre tisztázták, milyen is Ő. Ez hatalmas plusz. Freya tanácsot épít, ugye akarja Kratost és erről szól az egész amit a játék végén megmutattak.
Az a része a játéknak rohadt jó, ahogy a múltbeli dolgokat kell feldolgoznia.
Viszont pár körben annyira szar képességeket dobál a játék, hogy érdemes inkább újra kezdeni. -
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem ez volt az alapvetés. Pont ezért tettem szóvá Ricsinél is.
Az alapvetés az volt, hogy: "Én a magam részéről sajnálom amikor egy jó stúdió beáll ilyen bóvli szarok mögé."
Szóval erről a kimondott stúdióról beszélünk. Akik eddig hoztak egy igen magas színvonalat. Úgyhogy ezt érdemes is olyan szemüvegen keresztül nézni, hogy mit veszítünk mi ezzel, hogy ők 2030-ig le vannak kötve. És mi lehetne, ha nem Marvel játékokra fordítanák 2030-ig a tehetségüket? Akkor ne adj isten, ez idő alatt, más témát is feldolgozhatnának hasonlóan magas minőségben. Ezért se lehet idehozni indie játékokat.
Mert nincs a piacon 100 hasonszőrű játék, ami Insomniac színvonalú lenne.Félreértés ne essék, nekem nincs bajom ezzel. Csak érthető a felvetés a kolléga részéről.
-
3L1T3
addikt
Amúgy kicsit a SONY-t is hunyónak érzem a most történtekben. Talán nem játszák ezt a csend királyt akkor elkerülhető lett volna az, hogy a legaktívabb csapatukat ilyen támadás érje, és rengeteg üzleti titok szivárogjon ki.
-
Bad Pritt
félisten
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az volt a gondolatmenetem, hogy mivel te tartottad az Spider-Man-t, "Arkham klón"-nak, meg "átskinezett Arkham játéknak", ezért gondoltam előítéleted van velük szemben. Ez által kicsit alul értékeled őket, az indicímeket pedig felülreprezentálod. Így jöhet az ki, hogy egy szinten emlegeted a kettőt.
És szerintem ez hibás gondolkodásmód lenne.
Ha más volt a logikád, akkor bocs. Másként nem tudtam elképzeni, hogy hogyan említünk egy lapon AAA PS ex játékokat, indie címekkel. -
markknight
nagyúr
-
nincsnév007
addikt
ha letöltöm a gta 5 ps5 verzióját abban ugyan úgy tudom folytatni az online karakteremet és majd vissza a ps4-es verziót?
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Hogyne.

Ez az indie ajnározás mindig azon alapszik, hogy mivel indie, ezért biztos nem ismerik, szóval lehet velük példálozni, rá lehet vágni, hogy ott biztos találni 100 jó címet.
Hát nem. Akkor sem áll az állítás.
Mert ha egy indie jó, akkor a híre túlnő az "indieségen " mint a Sea of Stars, Everspace 2, Dave the Driver esetében.Másrészt sok más szempontból sem lehet indie címeket Insomniac szintű játékok mellé odatenni. Márpedig a felvetés az volt, hogy az Insomniac elpocsékolja a tehetségét Marvel játékokra. (Amik ráadásul kivétel nélkül AAA játékok, de ezt hagyjuk is) És ha húzunk egy vonalat idén a SM2-nél, hogy az "a szint". Akkor nem tudom, hogy teszel te még mellé, fölé 99 egyenértékű játékot, minőségben.

Értem én, hogy nem szereted az SM játékokat mert számodra lopkodva van az Arkham játékokból sok eleme. De lehetnél olyan elnéző most is, mint a Halo esetében szoktál lenni.
-
.LnB
titán
válasz
3L1T3
üzenetére
"Annyira szerencsés helyzetben vagyunk, hogy több ezer játék közül választhatsz és évente minimum 100-ból, hogy mivel szeretnél játszani. Ha valami nem a zsánered kihagyod."
Kihagytad a minőség tényezőt. Azért az Insomniac elég jó minőséget hoz. És ha valaki nem csípi a Marvel-t, akkor azért szomorú, mert a tehetségüket Marvel játékra "pazarolják". És talán ez is egy érthető szempont.
Ez a minimum 100-as szám pedig, akkora ferdítés (uram bocsájts "marhaság"), mint ide lacháza.. Idén is jó ha volt 7-8 minőségi cím. Mindez elosztva, három(+1 a PC) különböző platformra. És ez szerintem egy jó évnek mondható. -
ρσгτσ
addikt
-
törölt tag
Amúgy így a gameplay alapján ez a Wolverine Kitty Pryde sztorinak tűnik amit az egyik legjobbnak tartanak. Itthon is megjelent de nagyon limitáltan, én sem tudtam megvenni sajna.
-
30z.Samu
titán
Nálam elég hosszú a lista, van, amit újrázni fogok, volt amit korábban félbehagytam és újra neki akarok állni. És ezeknek a 90%-a OW, szóval alsó hangon 30 óra játékidővel lehet számolni. És itt jön képbe az idő, mint keresztmetszet. Ha annyi időm lenne játszani, mint mondjuk két éve, akkor kb fél év alatt le tudnám darálni a listát. De szerintem jelenlegi állás szerint el leszek bőven 2024-ben.

-
3L1T3
addikt
válasz
üzenetére
Az író nem vesz részt aktívan a fejlesztésben. Nem ő szerkeszti a programot. Én erre gondoltam. A srácok kapnak egy projektet elvégzik a feladatot. Nem gondolkoznak, nem kérdeznek csinálják. Azért a fejlesztés ezen része eléggé hálátlan egy feladat. Nem ők kreatívkodnak.
Egy 300 főből álló csapatnál ahol a kihelyezett munkával együtt kb 1000 ember keze alatt megfordul egy játék maximum 10-50 fő az aki aktívan részt vesz a kreatív részében. A többiek csak a hangyák akik elvégzik a munkát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- Hegesztés topic