Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Az tényleg szopás
-
30z.Samu
titán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ha már ott van, böngéssz csak bátran. Van köztük sok gyöngyszem, amit kár lenne kihagyni.

-
spleenszuru
őstag
válasz
üzenetére
Én ugyan csak egy 1 hetes PS-es vagyok, és elő is fizettem az extrára, de az ún. akciós listát nézve, hát, kb. egyik sem mond a világon semmit.
Picit talán meg is bántam, annak ellenére, hogy most sok játékhoz férek hozzá "ingyen".
Na mindegy, legalább akciós volt az előfizu így elsőre.
-
Snike
aktív tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ha Stranger in Paradise c. játékra gondolsz, mint jó FF akkor ki kell ábrándítsalak.
Előrendeltem, végigjátszottam, eladtam.
Borzalmas volt! Az első 30 perc után már szenvedés volt vele játszani.Ami nem tetszett benne:
-Grafika! Ez valami PS3-as időket idéző grafika. Néha túl sötét, néha túl világos, de sose áll be rendesen a fénykezelés. Színek, formák, sablon pályaelemek. Kb. mintha grindelnél egy kockában!
- Történet! Nem erről nem is akarok írni, össze-vissza csapongó, csak CHAOS! Aki szereti az FF játékokat azoknak ez egy arconcsapás lesz.
Ami tetszett:
-Zene,
-Kasztok és hozzájuk tartozó képességek.
Véleményem szerint ez a játék így jelenhetett meg:
M:Kéne gyorsan egy FF/Devil may cry stilusú játék 1 hónap múlva.
P: Oké, tessék. -
homerhamm
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Mikor én is vendegségben voltam, és leültem a PS elé, meg kellett nézzem Xboxosként, hogy melyik gombot kell nyomni NBA-ba.
-
Mike
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Plusz szélesebb. Havernál boxoztunk és nyomkodtam a levegőt
-
Mike
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
Hehe, szintén. Teljesen kétségbe estem, hogy egy kurva drága játékban (27k volt 2018-ban) rögtön az elején elakadok. Nekem akkor még a kamera kezelése is kihivást jelentett, vagy melyik gomb hol van. Aztán megtaláltam az aim assistet és hogy wide-ra lehet tenni. Most már azért lényegesen jobban megy, de a free aim még mindig nem megy olyan jól, mint annó pc-n volt egérrel. De most már a wsad a fura és idegen. (amióta megvettem a ps4-et 18-ban, nem játszottam pc-n)
-
_drk
addikt
Most egyébként pont a GTA5-el játszok, fel is röhögtem hogy ez került bele. Még 2019ben vettem meg, de nem sok idő után meguntam, majd most a 6 miatt megint feltettem, mi ez a Hype?!
Wesder.
Csak egy példa volt nagyjából az értékre.Bexinho23.
Teljesen jó példák! Resi7 van benne, azóta semmi. Dying light2-vel én is elbohockodnék.
Egyébként meg tudjuk jól, hogy bőven lenne mit belerakni.Ha ezt így folytatják jövőre rengeteg előfizu lemondás lesz...
-
bexinho23
őstag
Mondjuk egy Dying Light 2, vagy egy Cyberpunk simán beleférne ilyen mértékű előfizetési árba. Ráadásul ezek mellé még bőven húzhat be pénzt a játék forgalmazója (DL2-nél lehet online pontokat venni, CP-nél meg ott az új kiegészítő). De akár a Resident Evil 2-3 remake-et is beletehetnék már, mert azokat havonta árazzák le párban 5ezerre.
Véleményem szerint a sok "ingyen sem érdekel senkit" típusú játékokkal való bővítés viszont oda vezet, hogy a nép áttér a multi és a cloud save miatt az Essential-re, az Extrát pedig megszüntetik és marad a Premium. Így aki a játék-katalógushoz szeretne hozzáférni, akkor előfizethet a drága csomagra.
-
_drk
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Teljesen szubjektív kinek mi a jó. Viszont ezt objektíven megállapítom, hogy ez egy szar!
Gta 5 egy 10 éves játék, hiába jó kb olyan mintha Far Cry 3at kapnánk..
MotoGP nagyon réteg játék, a többi meg kis cím...
Ha belegondolok hogy páran Ragnarokot vártak, jól fel is nevetek
Egyébként meg most csapódik le, hogy az elmúlt években alig volt értelmes cím. Ami volt meg még most is nagy vagy már régen ide adták..
Év eleji Dead Space és Hogwarts is még 15 ezres kategória szóval az is túl jó lett volna.. -
-
nincsnév007
addikt
válasz
republic666
üzenetére
Neked küldött már az aqua valamit az SSD rendeléssel kapcsolatban? Nekem még csak visszaigazolást.
-
Na már tölthető a Tekken 8 Demo. Letöltöttem és nyomtam 1-2 meccset Player vs CPU-val. Grafikailag szép, végre nem olyan ocsmány mint a Tekken 7, inkább a Tekken 6 szintje (amit én nagyon szerettem) modernizálva, nincsenek recék. Nem estem hasra a grafikától, inkább azt mondom, hogy úgy néz ki mint ahogy ki kell néznie. A harcrendszert szokni kell, nagyon sok a rásegítés, pl le+négyzettel már olyan erős move-ot nyom a karakter, hogy az ellenség 1/3-ad életét leveszi. Ez speciel nem tetszik, nem értem miért kell a meccseket 15 másodperc alatt lenyomni. Majd még tesztelgetem.
-
LÁZ
addikt
DA47-6FR5-25AX
-
spleenszuru
őstag
A bejelentkezési pin kód igazából csak fizikailag véd, ha pl. más is lenne a háztartásban, igaz?
Tehát ha pl. egy hacker hozzáférne a konzolomhoz, őt nem fogja meg.
Bocsi a szélsőséges példa miatt, csak nem rég volt egy támadásom a PC-n, viszont a pin kódtól meg már herótom van minden alkalommal.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight
üzenetére
A történelmi hűség kedvéért tegyük hozzá, hogy a PS még kósza gondolat nem volt, amikor a N már ezt az A-B (x-o) elosztást használta
Az elején, amikor megvettem a Switchet nekem is fura volt, de hamar meg lehet szokni. -
RangerFox
Topikgazda
válasz
feca1130
üzenetére
Csinálsz egy más régiójú profilt, bekapcsolod a játékmegosztást (meg ugye a konzolt elsődlegesnek, de az talán alapból úgy van), veszel kulcsot ahonnan szeretnél, beváltod arra a fiókra, megveszed a játékot, majd visszamész az eredeti accountodra és játszol vele. Nem kell VPN-nel bohóckodni.
-
feca1130
csendes tag
Sziasztok !
Nem voltam PS felhasználó soha szóval előre is ne haragudjatok ha hülye kérdést teszek fel.
Az érdekelne, hogy itt PS5-ön is megoldható, hogy külföldi kulcsot veszek legyen az játék és előfizetés egyaránt(Eneba,G2A stb.).? Xboxon ugye VPN-el be váltom/aktiválom és utána tudom is telepíteni. Itt ez, hogy működik vagy nincs ilyen lehetőség ?
Válaszokat előre is köszönöm ! -
tboy93
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Fele gaming idom switchen, fele ps5-on van. Kb felvaltva használom. Biztos, hogy az elso par percben valami orbitalis hulyeseget csinalok az ujj reflexek miatt
-
tboy93
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Majd megszokod. Ilyen ez. Nekem első ps4-es jatekom a red dead redemption volt. Annak az elejen le kell lőni néhány ugráló farkast a hóban, ne tudd meg mit össze szenvedtem vele. Többször meghaltam az első kuldetes elejen. Előtte eletemben nem celoztam meg kontrollerrel. A jatek vegere (50 ora) meg teljesen belejottem. Azota meg mar tonnanyi fps-t is lenyomtam.
-
markknight
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Még jó, hogy az A meg a B nincs megcserélve mint Switchen, na az az igazi szívás.
-
xXxian
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Nagyon köszönöm és Omateee-nek is!
-
30z.Samu
titán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nyugi, én is így kezdtem, amikor átjöttem PC-ről. 1-2 hét és megszokod.

#154555) zozika84: Összességében én is így látom, de ha választani kéne, akkor -tudom most hazabeszélek-, de a GT felé billenne a mérleg.
-
spleenszuru
őstag
Na, letöltöttem a Ghost of Tshushimat, mivel jó hírű játék.
Látnotok kéne azt a bénázást, amit kontrollerrel leművelek. Komolyan, 15p alatt kb. elmegy a kedvem az egésztől..
Szokatlan, hogy a PS kontroller gombjain mások a jelek, mint az Xbox-én, és mikor írja a képernyő, mit nyomjak, oda kell nézzek, hol van.
-
San398
őstag
Köszönöm mindenkinek az ssd ajánlást, egy Apacer AS2280Q4U 1 TB lett a választott
-
zozika84
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Hiába no. A japán maximalizmus.
Kb egálra hozták ki a srácok, ami nem rossz ha azt vesszük, hogy az FM mögött új motor van, amit az a töketlen brigád ezek szerint még nem ismer
A GT pedig a Sportból hozott motorral dolgozik
Viszont a GT-ben nem minden pályán van 24 órás ciklus és az a salamontöke csillogás a kocsikon....kikészít
De azt nem vitatom, hogy ha egyszer elkészül a csak Ps5(és Ps6)-ra készülő GT, akkor valszeg inasba rak jópár autós címet
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Final Fantasy, GTA V kedvelt sorozatok.
Metal: Hellsinger, Prodeus tök jó fps játékok.
Moonscars nem a stílusom de soulslike fanoknak kb kötelező.
Tényleg szar hónap.
-
markknight
nagyúr
válasz
Yodafon
üzenetére
Szerintem is ingerszegény. Karácsonyra még az EPIC is összeszedi magát és ingyé fossa az X és Y játékokat. Tavaly pl Death Stranding. Itt meg ilyen MotoGP 23 meg Megaman 5 ezer forintért.. beszarok esküszöm
Nem gondolnám magam ennyire válogatósnak, de hogy egy ezer éves Buzz Lightyear játék érdekel a legjobban, az szerintem nem az én bajom. A Prodeus még jó lett volna ha mondjuk tavaly GamePass-be nem játszok vele. -
törölt tag
Insomniac Games has delayed Spider-Man 2’s New Game Plus mode until early next year.
-
H.lacika
tag
Sziasztok
Ps5-höz monitor szeretnék, belépő árban, ez jó lehet Samsung Odyssey G3 (LS24AG300NUXEN
ilyen ársávban van jobb?
köszi -
Xaels
félisten
-
-
válasz
Woodslave
üzenetére
A kétlépcsős hitelesítés bekapcsolásakor kapott tíz darab tartalék kód egyikét ilyenkor fel tudod használni. Utána pedig érdemes kikapcsolni ezt az SMS alapú megoldást, és helyette beaktiválni a hitelesítő apposat. Annál nincs ilyen gond, mivel egyből meg lehet nézni a kódot.
-
Elderath
addikt
Találtam egy képet ami tökéletesen jellemzi az új GoW DLCt
-
IntelKiller7
nagyúr
A mai naptól az ACC megkapta a crossplay támogatást Xbox és PS között.
-
törölt tag
válasz
Beegabor81
üzenetére
Én megvettem PS4-re de csalódás volt kicsit, jobb játékként élt a fejemben PS3-ról.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ez kötődik valamihez amúgy?
-
törölt tag
válasz
Yodafon
üzenetére
Inkább azt mondanám hogy túl egysíkú. Van egy adag retro FPS, egy adag souls like 2D-s cucc, a GTAV meg a klasszikok. Én se vagyok tőle oda meg vissza, de pár dolgot kipróbálok majd. Na meg ott a mostani katalógus amiből vagy 10 játékot tettem be tegnap a library-mbe. Nem panaszkodom, majd lesz jobb hónap is.
-
Beegabor81
tag
válasz
Yodafon
üzenetére
Nekem ez egy frankó hónap. GTA5-tel nem játszottam az első, ps3 verzió óta, úgyhogy ideje újrázni. Stranger of Paradise régóta a listámon van, jó lesz egy kis Nioh pótléknak. De van ott még más is ami érdekel, pl a metroidvania Moonscars vagy a platformer Tinykin és a retro shooter Prodeus.
-
törölt tag
Thank you for your patience with us as we work on the Fallout 4 next-gen update. We know you're excited, and so are we! But we need a bit more time and look forward to an exciting return to the Commonwealth in 2024.
-
Nayrobi
őstag
Megelőztek
-
BBenceTM
tag
-
Woodslave
félisten
Konzolon is belefutottam ebbe de most mobilon be kell jelentkeznem. De a két lépcsős azonosítás lofaxt nem küld se email se sms.
Hogy lehet ezt megoldani. Ki tudom kapcsolni konzolon anélkül hogy küldene kódot? Gondolom nem mert nagy marhaság lenne
-
FireFox1996
addikt
Ezekkel a PS ajándékkártyákkal is lehet előfizut venni (HU PSN Plus Extrát venném)? Mert bankártya fizetés nem működik jelenleg

-
Gorgonka
aktív tag
Nem jöttem rá, hogy kell elküldeni emailben az összefoglalót, de ezt meg kell osztanom

-
FireFox1996
addikt
válasz
xXxian
üzenetére
Hello!
Pont nem vagyok a képben, mert éppen én is nézegetem, hogy mik a lehetőség, nekünk eddig xboxunk van, PS5 meg karira lesz, de előre szeretnék teremteni a lehetőséget, hogy ha kibontjuk, akkor mehet az kalandozás is rajta.
Meg próbálom válaszolni a kérdéseidre azok alapján, amiket eddig olvastam
- Amit vettél lemezen van (vagy store-ból), az örökké a tiéd minden további előfizu, pénz költés nélkül tudtok játszani. Fizetni csak akkor kell, ha van vmi extra cucc a játékhoz, és azt akarod megszerezni PS store-ból.
- Változatfüggő, de van PS-5ön előre telepítve legalább az Astro's Playroom nevű játék, félórát játszottam vele, elég mókás kis robot
- A PSN plus előfizukhoz vannak különböző játékok, amiket igyenesen letölthetsz, és játszhatsz. De a játékok száma az előfizu típusától függően változik. Neten rákeresel, biztos van lista róla. Itt pl ABC sorrendben vannak felsorolva. Láttam már párszor a PSN Extra listáját, elég hosszú.
- Addig ingyenesen játszhatsz velül, amíg él az előfizud. Ha külön meg akarod venni egy játékot, akkor azt is megveheted, és akkor már örökké a tiéd, és akkor is játszhatzs vele, amikor már nincs PSN előfizud.Ha hibás a válaszom, a többiek javítanak, vagy hozzá cspanak még vmi infót.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ez meglehet. No de nem is ez a lényeg, hanem hogy az MS ezt úgy csinálta meg (hangsúlyozom, több kiló elköltése után), hogy akkor még nem is volt "szoftveres" Xbox support, csak hardverrel kapcsolatban álltak veled szóba, magyar címet regisztrálni sem lehetett, ennélfogva konkrétan minden hazai 360 felhasználó eulát sértett.
Visszatérve a kolléga felvetésére: ez lehet az ilyen himihumi török/indonéz/csilei accountokkal.
-
Omateee
tag
válasz
xXxian
üzenetére
Fiók regisztráció szükséges a használathoz, de az első bekapcsolásnál végigvezet a lépéseken.
Lemezes játékokat minden további nélkül tudtok használni. A gépet azért próbáld ki, ne a karácsonyfa mellett derüljön ki, hogy pl. nem működik a lemezolvasó. Ez mostanában sajnos gyakori.
Előtelepítve az Astro's Playroom van, nagyon jópofa játék, gyerekeknek felnőtteknek egyaránt. Rávezet szépen a kontroller használatára, tulajdonképp egy DualSense feature demo egyben.
Playstation Plus előfizetésnek vannak szintjei, az Essential az alap. Felhőmentést kapsz 100GB tárhellyel, multiplayer lehetőséget es havi ingyenes játékokat. Az Extra ezen felül hozzáférést ad egy játékkatalógushoz, amelynek a tartalmával tudtok játszani, míg az adott játék a katalógus része. A Premiummal pedig egy harmadik szint, az előzőeken kívül PS3 játékokat tudsz streamelve játszani.
-
lo_jo
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Erre teljesen igaz az, hogy jelenleg még így van. Korábban a Netflix is tett rá magasról, hogy kivel osztod meg az előfizetést, a YouTube is “engedte” a sima egyszerű reklámblokkolót Chrome-ban, stb. aztán elér egy szintet a kiskapuzás és elkezdik szép lassan a bekeményítést. A mi törvényhozási környezetünkre pedig különösen igaz, hogy teljesen kiszámíthatatlan, bármikor betolhatnak egy salátatörvénybe elbújtatva egy szigorítást, amit majd egy kellemes napon 23:59-kor benyújt a megfelelő pártkatona és jobb esetben éjféltől már életbe is lép. Rosszabb esetben visszamenőleges hatályú és azonnal kötelezik a szolgáltatókat a logok kiadására.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Elhiszem, hogy bannolták, ezt nem vitatom, viszont szerintem nem egyből történt meg. Az én tapasztalatom szerint minimum egy, de inkább kettő jelzés is megelőzte akkoriban a tiltást, az egyik egy region block üzenet (erről írt is a support), majd egy automata email.
PS-nél mondjuk lehet, hogy zéró tolerancia van és egyből lecsap a kalapács.
-
xXxian
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Szia!
Látom, képben vagy. A gyerekek kapnak Karácsonyra PS5-öt. Amit eddig beszereztem hozzá, az a Ratchet & Clank (lemezen).
-Ezzel minden további nélkül tudnak majd játszani, vagy ehhez is kell valamilyen előfizetés?
-Lesz előre telepítve bármilyen más játék? Ha igen, lehet tudni, hogy milyen?
-Jól tudom, hogy itt is vannak ingyenesen játszható játék-pakk, a GamePass-hoz hasonlatosan? Ha igen, lehet csekkolni mi van ebben?
Előre is köszönöm!
-
Sliderxy
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Már kiveséztük, hogy nem mindenkinek jár. Nem mindegy mikor jár le az előfizetésed.
Nekem full áron számolja, teljesen mindegy honnan nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest