Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Vagyok olyan elvetemült, hogy úgy veszem meg a lemezes the last of us 2 remaster-t, hogy megvan a PS4 lemezes változat is.
Ilyenkor ha beteszem a PS5 lemezt, egy új telepítés lesz, vagy a régi PS4 változatot upgrade-eli fel? Leginkább a mentéseim miatt kérdezem… -
Frod
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
-
spleenszuru
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ehhez az eredeti listához hozzácsapnám a Jedi Survivort, ha már 40% akciós a deluxe.
Így az nyeri a szavazást?
Mondjuk úgyis drágább mint a HFW Complete.Ill. mindkettő esetén még végig kell tolnom PC-n az első részüket.
Az milyen, jogos a hozzá kapcsolódó hype?
-
Frod
addikt
válasz
syler123
üzenetére
A 403 collectible-t másképpen, hova szórták volna el?

De teljesen jogos, a hq-n igazából mindig fut egy kört az ember (mert nyilván pályák közt mindig újra teleszórja felvehető dolgokkal), más célja nem volt.#157187 swaggie5
PS-re nincs, tehát itt miért beszélnénk róla, másrészt az már csak simán "Gears" az of war nélkül.
-
syler123
veterán
Én is a hétvégén játszottam végig, egész jó volt, a teljesítmény itt ott darabos volt 30 fps-es módban, itt ott ledroppolt. Teljesen élvezetes volt, a grafika kicsit kopottas, a játékmenet jó, itt ott rendesen meg is szívatott.
Történetről igazából nem lehet beszélni, kicsit erőltetett is volt, amikor pálya végén visszatesz a "főhadiszállásra", aztán csak odarohanok egy másik emberhez, elmondja amit akar és visszatesz a következő pályára...
Ezeken a részeken simán lehetett volna csak átvezető az egész, hogy ne rohangáljak feleslegesen a semmiért. -
Phobion
addikt
sziasztok
arra ti láttok esélyt, hogy a PS VR2-nek az ára valaha is nagyot fog esni? vagy a sony előbb fogja inkább bedaráltatni, minthogy ez a termékük jóval olcsóbb legyen?
-
S e t h
nagyúr
Azt hiszem benéztem. Abban a hiszemben voltam, hogy a Weird West-et ugyanaz a csapat csinálta, de lehet csak a stílus ugyanaz.
Az "előzményben" kvázi nyitott világban harcolunk vámpírok, farkasemberek és más szörnyek ellen, hasonlóan az Evil Westhez, viszont ott van egy, sőt, több storyline, amelyek a végén egy csattanó képében találkoznak.
Én arra számítottam, hogy az Evil West kb. ugyanaz lesz csak tps módban, viszont a sztori vérzik és valóban nagyon szűk a mozgástér.
Még nem tudom folytatom-e, de most a Remnant első része jobban leköt.
-
Frod
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Előzmény?
Mire gondolsz? Tudtommal új IP és nincs köze semmihez."Ott áll pár méterre tőlem az ellenfél, de mivel egy korlát választ el bennünket egymástól így sebezhetetlen"
Nem véletlenül írtam, hogy teljesen olyan, mint a 2010-es évek lineáris-hacknslash-ei.
Hát át kell menni a korláton, evidens. Fogd fel úgy, hogy addig "nem is szabadna látnod" ki vár odaát.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
ldave
üzenetére
PS, egyértelmű

Ha ilyen károkat okozna nem picit lennék ám pipa, viszont őt is összefirkálnám aztán meglátjuk mi a véleménye.
Továbbá én is a papír alapú rajzolást támogatom akkor már, arra egyszerűbb, több a lehetőség.
Szerencsémre nincs gyerekem és ha mákom van, nem is lesz jó darabig. Más téma a miértje. -
S e t h
nagyúr
Én pár óra után gondolkodtam el rajta, hogy törlöm, mert annyira monoton, üres, korlátok közé szorított.
Ott áll pár méterre tőlem az ellenfél, de mivel egy korlát választ el bennünket egymástól így sebezhetetlen, legyen az bármilyen lőfegyver amit használok.
Aztán ha átugrom a korlátot, akkor ezerszer ismételt aréna a hullámokban ömlő ellenfelek ellen.
Az előzmény számomra kellemes meglepetés volt és éppen ezért gondoltam, hogy de frankó lesz ugyanabban a világban taktikázva lövöldözni, de inkább feledném.
-
F-ECT$
titán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én szeretem a gyerekeimet, hagyom is őket gyereknek lenni + támogatom a kreativitásukat, de a rajzolás nálunk is papíron van. Ha meglátnám hogy összefirkálta volna a falat vagy a ps5-öt, akkor valami büntetést biztos kapna.
Felújítás előtt meg volt engedve hogy a falra rajzoljanak, meg persze kinn a járdán kiélhetik magukat ha nem elég a papír.
-
Frod
addikt
evil west
hétvégén legördült a stáblista, kb olyan cucc lett, mint amit előzetesen vártam tőle: egy teljesen korrekt akció-tps.
valakitől olvastam neten, hogy a ps3/x360-as éra játékaira hajaz, és valóban, manapság nem készülnek ennyire cső-játékok, nincs felhígítva semmilyen ow-elemmel, így ~10 óra alatt végezhet is vele, akit érdekel.
a sztori és a karakterek szinte csak vázlatok (adott egy tipikus, nem szószátyár keménylegény és a világuralomra törni akaró vámpírokkal fertőzött Vadnyugat), a látvány okés, de a gameplay kárpótol (a fejlesztők bevallottan a '18-as GoW-ot vették alapul). közel sem annyira mély, és nincs számtalan lehetőségünk, inkább csak egy maroknyi és azokat lehet felpumpálni szintlépéskor, de hasonlóan brutálisak a harcok és a kivégzések.
ha időm engedi, akkor rámegyek a platinára is, mert newgame+ban itt tényleg egészen más érzés játszani (a kampány első felében szerintem túl volt gyengítve hősünk). -
30z.Samu
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
Beegabor81
üzenetére
Persze valami mindig van. Régebben volt pl weekly deal is (lehet, hogy most is még?), illetve ha véget ér egy akció, akkor jön egy újabb, de ezek között azért vannak nagyobbak és kisebbek is, és azért a Black Friday, karácsony, januári időszakban (legyen lehetőség játékot venni a karácsonyra kapott géphez) általában sokkal több játékot áraznak le, mint mondjuk január közepétől. Szóval én most egy jóval kisebb (kevesebb játékot) tartalmazó akciót várok.
Illetve persze PS+ akciót is, ami ha nem lesz, akkor elveszítenek egy előfizetőt

-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Csak utána fognak kiderülni, hogy m8klk kerülnek akcióba.
-
F-ECT$
titán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ez a karácsonyi/januári ilyen hosszú akció, amikor is az akció időtartama alatt félidő körül szokott lenni egy frissítés, pár játék kikerül, pár meg be.
Ha ennek vége, akkor szerintem egy ideig nem lesz új akció (legalábbis nem ekkora), szóval nem hiszem hogy 18-a előtt bármi bekerülne, de utána is kérdéses, hogy mikor lesz a következő. -
spleenszuru
őstag
Mielőtt lejár ez a Január 18-ig tartó akció storeban, azelőtt bekerülnek a következők, vagy majd csak utána?
Előzőnél asszem pár már bekerült mielőtt az lejárt, de nem vagyok már biztos benne. -
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ha innen apróról vásárolsz, akkor privátban megírják a kódot, és ennyi.
-
spleenszuru
őstag
Használ-e itt valaki e-mail aliasokat?
Pl. Protonpass, és mindenhová csak aliast ad meg, nem a valós e-mail címet.
Ha igen, rendeltetek-e már ilyen alias címre innen apróról feltöltő kártyát, és rendben megérkezett-e?
Eddig a magyaritasok.hu weboldalon kívül mindenhol elfogadta ezeket az aliasokat, még hivatalos, banki oldalokon is. -
River
Arcképgyáros
Sziasztok!
Last of us 2 Remastered kérdés…
Sony oldalán annyira kétértelműen fogalmaz, pont azt a részt nem találom amelyik kellene és rám vonatkozik.
Azt látom, hogyha megvan a lemez akkor X összegért lehet frissíteni a lemezes verziónál csak.
Na most a kérdés az, hogy korábban digitálisan vásároltam meg a sima LoU2-t. Akkor arra is vonatkozik ez aki digitálisan vette meg vagy mi kiesünk a kosárból?

-
cyberkind
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
35 óra játék után unalmassá, monotonná válik az egész, függetlenül a sztoritól.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem alap a God of War, mindkettő megvan, már az újak, nagyon szépek, magyar felirat.
A régiekkel még PS2-őn játszottam. -
Alister71
nagyúr
Vannak itt Fifások? A 24-hez mit szóltok?
Nagyon szép a játék, elképesztően élthű. Olyan cseleket lehet csinálni, azt sem tudják, hol vagyok. Jó a motor, professionalban komolyak a meccsek. -
Alister71
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Jó ideje nézegetem én is, nem tudom...
A GoW Ragnarökön egy percig nem gondolkodtam. -
Beaumont
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha szereted a HP vilagat, nem fogod megbanni.
-
Roland861010
veterán
Csak nem bírtam ki be húztam a Hogwartsot... Aztán meg látjuk.
-
30z.Samu
titán
Idén először végre le tudtam ülni normális ideig a PS elé.
10 óránál járok a Fenyx-ben, nem egy Zelda, de el vagyok vele, mint a befőtt. -
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
A PS 4-re megjelenéskor vásárolt Gran Turismo 7-re jelenleg 3500 huf a PS 5 frissítés, megéri mert sokat dob rajta, de közben elszomorító is, mert a szintén PS4-re, megvásárolt Resident Evil játékaimat ingyen tudtam frissíteni PS5-re.
Bocsi, sejtem, hogy lerágott lemez, csak a héten vettem PS5 slimet és most szembesültem a dolgokkal.
Illetve rendeltem bele +1 terra Kingston Fury 1 terra Renegade ssd-t, most 36 huf postával, remélem jó bele. -
echterion
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Kanadai lehet még alternatíva. Nekem olyan van vagy 10 éve, olcsóbb valamivel, mintha a magyarral trükköznél.
-
EasyLife
aktív tag
Sziasztok! Kipróbáltam a ps4 controllerét a ps5-n nem hozza a hozza fűzött reményt szóval tegnap este próbáltam vissza párosítani a ps4 hez de nem akar összejönni. Reseteltem már így legalább nem akarja a ps5- t már bekapcsolni de bármilyen kábelt használok nem akarja a ps4-hez hozzá párosítani. Létezik, hogy eredeti kábelek megy csak(ami persze nincs meg)?
-
NJanika
aktív tag
A Last of Us játéknál mi a sorrend van valamilyen koronlógiai sorrend vagy a LofUs remaster az ua, mint a part 1/2 ? Próbáltam rákeresni, de sok a spoiler
-
Mr X
veterán
Urak, tud valaki jóáras forrást Dualsense Edge-re? Hiányzik az alsó kallantyú az Elite kontroller után, de 90k-t sajnálok kiadni rá.
-
Szabi®
veterán
válasz
üzenetére
Nekem az 5 jobban tetszett, egyrészt eredetibb az egész séma, másrészt a hatodik részben ennek a tps nézetben való kínlódását abszolút nem értettem, kimondottan zavaró volt, és kizökkentett abból a kicsi kis immerzióból is. A grafika szép, de harcolunk egy szigeten egy gonosz diktátor ellen ötlet már párszor el lett sütve mint elgondolás az elmúlt 20 évben. (Chrome, Just Cause 1-2-3-4, Boiling Point, Far Cry 1-3, Crysis) Nem mondom hogy nem lehet erről még 5 ugyanilyen bőrt lehúzni, sőt az ubi le is fog, de hogy jó-e ? Már inkább megosztó, mint egyöntetű a véleményezés.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Hangulata nagyon jó, úgyhogy ha szereted a HP-t, akkor nagyon jó játék.
Ha viszont, mint játék nézzük, erős közepes. A mechanikák jók, de amikor 100x csinálod, hamar unalmassá válik.
Kb olyan, mint egy FC vagy AC.-
-
Frod
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Attól függ ki mondja.
Ha szereted a HP világát meg a generic open world cuccokat, akkor jó.
Én bottal nem piszkálnám, a térképet meglátva, a kismillió teleszórt ikonnal egyből kijött az ow undorom.(Ettől persze még itt van a polcon, mert day1 vétel volt nejemnek, szóval nem véletlen a 22M eladott példány, hány hasonló sztori lehet még...
) -
miami
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Már egy ideje nincs árelöny, sőt van amikor a magyar ár jobb. Ha olcsóbb is néha akkor is csak pár száz forint a különbség. Pénzt tölteni meg macerás rá. Ha ma kezdeném, akkor magyart regisztrálnék, az bizos.
-
Moby
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
De ő nem erről beszél, hanem arról, hogy húszezres feltöltőt veszel 15-16-ért enebán.
-
Roland861010
veterán
válasz
RangerFox
üzenetére
Az eneba jó és ott például a God Of War Ragnarök Amerika verzió csak 13500 Ft viszont nincs Magyar nyelv.
Az Instant Gamingen az Európai verzió 19ezer ...
Ott van magyar nyelv.
Hát eléggé szort a psn piaca.Más:
A Hogwarts legacy tényleg olyan jó mint ahogy mondják?
14500 Ft most a Deluxe itthon. -
RangerFox
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Van ami ott olcsóbb, és ugyanez fordítva. Talán az enebás feltöltőkártyák miatt a magyar jobb választás, de nem történik semmi, ha mindkettő van és ott veszed a játékot, ahol épp olcsóbbra jön ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!]
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy szerintem sem rossz játék, így ps plusban tök okés, mondjuk pénzt nem adtam volna érte.

De ja a Ti nézőpontotok is jó, sőt, jobb is mint az enyém mert elsőre qrva mérges lennék ha meglátnám a sajátomon. De végül is egyedi(bb) lett tőle meg legalább nem lett leöntve...meg legalább nem karcolta.
Köszi a segítséget!