Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Említette vki, hogy a Steelseries Arctis 7p+ fejhallgatót érdemes még beszerezni az élmény növeléséhez. Aki használja, zenehallgatáshoz mennyire vált be?
-
keIdor
titán
Lement nálam is a Horizon DLC.
Egynek elment, szerintem nagyon rövid, a főküldetés 10 óra alatti, áll vagy 5 küldiből, meg találtam még két mellékküldit és van egy Couldron. 10 óra alatt megvolt ez.
-
Zoona
aktív tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Hmm, BF az messze van, a glamour meg joy még nem világünnep

D4 miatt úgy is kell előfizu, csak a csomag kérdéses. Évi 18ezer vagy 30 ha kell gamecatalog. -
Sefneni
őstag
-
icemad
nagyúr
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Nálam szerencsére nem csinál ilyet. De az igaz, hogy félévente max egyszer van bekapcsolva.
-
pr0bi
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Tutorial skippelhető, van 2 karakter, 1 pálya rendes 1v1 bunyóval + special stage 1-1 beállítással és egy karakter készítő. Mi kell ennél több?

-
Bad Pritt
félisten
Na, jött Konzolvilág e-mail, Jedi Survivor megrendelés visszaigazolva. Már csak egy hét és wampákat szeletelünk pedo bajusszal és mullet hajjal.

-
Sordoran
addikt
válasz
icemad
üzenetére
A Nintendo és a TV setbox összevonása lenne legjobb, csak utóbbi háklis. Még talán az Apple TV lehetne jó alternatíva, bár azon is 2.1-es HDMI port van, de nem tudom van-e bármi ami miatt ez szükséges-e neki.
Én is így állok hozzá, PS5 a legigényesebb, így ami ennek jó hdmi switch, az bármi máshoz is elég. Én is látok több ilyen kacatot neten, amik jól mennek elvileg PS5-el, de ezek mind külföldi beszerzések, várni pedig nem akarok annyit. Viszont ha nincs más (hazai) megoldás, akkor lehet megnézem én is amazon-t. -
Zoona
aktív tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Lehetne most is valami kedvezmény, mert akkor friss ps tulajként megvenném én is az évest.
De nem látok semmi akciót rá
Lehet írni nekik? Ha adnak kedvezményt megveszem. -
icemad
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
Úgy látom, te se sz@rral gurigázol.

Én még mindig afelé hajlok, hogy a ps5 menjen direkt a tv-be, mert ezek közül az használja a legtöbb adatot a hdmi kábelen. Switch szerintem nem zavarna be a hdmi cec-be, mert úgy tudom nem is használ ilyen funkciót. A set top boxot nem tudod kiváltani pl tévére letölthető programmal?Egyébként egy ilyet találtam: [link] Papíron jónak tűnik, de személyes tapasztalatom nincs.
-
ldave
félisten
Gondolom ez tipikus kontroller drift jelenség: simán csak előre nyomom a bal analógot.
-
Sordoran
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Nem kevés, csak nekem van sok eszköz.
4 hdmi port van, de eszközből rajta: PS5, sat TV beltéri egysége, Nintendo Switch és egy Apple TV. A gond, hogy most egy soundbar-al bővítem, ami eARC-al HDMI-n lesz rákötve, és ennek nincs HDMI passthrough sajna, így kénytelen vagyok összevonni két eszközt meglévő eszköz bejövő jelét.
Na most az Apple TV lehetne a Nintendo mellett a másik, de azt is sokat használom, és CEC vezérlése van TV felől, annak bezavarna egy switch szerintem.
A Sat TV beltéri egysége is csak fullHD, de az nagyon kényes a HDCP miatt. Volt már korábban két switch-em, és ezekkel nem tudott együtt működni sajnos. -
toxicjew
addikt
Mindenkinek köszi az ajánlásokat
Egyébként ez a switch engem is érdekelne, de nekem a pst kéne a monitorba és a tvbe egyszerre bedugni. Akkor ilyen van, ugye?
-
icemad
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
Akkor én azt csinálnám, hogy a ps5 menne direktbe a tévére, a switchet meg osztanám valami nem túl igényes cuccal. Pl ps5 hdmi1, switch+set top box hdmi2. És ahhoz elég valami gagyibb cucc is. Milyen tv egyébként, hogy tud hdmi 2.1-et, de csak ilyen kevés hdmi csatlakozó van rajta?
-
MAGUS7
tag
Sziasztok! hamarosan lejár a Playstation Plus Premium előfizetésem és kaptam 25%-os kedvezményt ha meghosszabbítom pár napon belül,érdemes várni inkább nagyobb akcióra ? úgy emlékszem korábban nagyobb kedvezmények voltak.
-
markknight
nagyúr
Ez a Street Fighter demó nem hozta meg a kedvem a játékhoz. Bal oldalon egy idegesítő karakterkészítős tutorial marhaság, jobb oldalt szintén valami tutorialos cucc, de stock szereplőkkel. Ez tipikus példája annak, hogyan NEM szabad verekedős játékhoz demót csinálni. Elindítod, arcade, választasz kb 4-5 karakter közül egyet és játszol. Ennyi, több nem kell.
-
vg
veterán
Sok év után rage quit-al le is töröltem éjjel a Demon Souls-t, aztán reggel vissza telepítettem. Van egy 144-es karakterem, farmoltam vagy 30 órát, +10-es kard, piros csík kb a képernyő feléig, mittomén, de az a öreg király felmossa velem a padlót, pedig nem tűnik nehéznek, két hete és vagy 50-szer próbáltam, pedig már csak ő van. Kellemes megnyugtató játék, mondjuk én se vagyok egy jó játékos az tény. Bezzeg a lemezes alapverzió tele van olyan bug-al amivel egy kard lendítés lenne, de nekem digi gépem van.
Néztem a Elden Ring-ben 165 boss van, azon tuti agyvérzést kapnék. -
dj79
senior tag
Üdv!
Szeretnék vásárolni egy új gépet, két db dualsense van a csomagban.
Ez így 250e felett van picivel, tehát a konzolra 3 év gari jár, viszont ha jól értelmeztem a korábban itt leírtakat, akkor ilyen esetben a két dualsense-re is megadják a 3 évet?
-
Sordoran
addikt
Tud valaki ajánlani egy jó HDMI switch-et PS5-höz? Nem egy jelből két kimenő kell, hanem fordítva, vagyis a PS5 mellett lenne egy másik eszköz is rákötve (nálam Nintendo Switch lesz), és onnan megy a TV-be a jel. Tehát gombnyomásra váltson, hogy a PS5 vagy a Switch jelét továbbítsa, és tudja ugye a 2.1-et, 4K120Hz, HDR.
-
Zsinder
aktív tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
A 980 Pro is jó áron van [link]
-
sirarcheer
senior tag
Ha valaki szintén tárhelybővítésen gondolkozik Corsair MP600 LPX 40.000Ft alá ment.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
EmThor
addikt
Immortals of Aveum eskü tetszik, van benne potenciál, érdekesnek tűnnek az ellenfelek, a színes lövölde miatt pedig van egy kis Halo/Desitny vibe-ja!
-
EmThor
addikt
Street Fighter 6 brutál lesz, van demo is!
-
toxicjew
addikt
Tudtok mondani olyan játékot a Plus extra kínálatából, ami ilyen "van egy kis időm, leülök gyorsan játszani" típus? Tehát nem ezek sztoris játékok ami elől nem bírsz felkelni, mert "na még 1 quest"
hanem csak gyors elindítom, azt élvezem. Pl; Rocket league, Pinball. -
hadam98
senior tag
válasz
üzenetére
Jó vétel.
“Firewalk’s team of best-in-class developers, led by industry veterans Tony Hsu (Studio Head, previously GM and SVP of Destiny at Activision) and Ryan Ellis (Game Director, previously Creative Director at Bungie), have years of collective expertise on some of gaming’s most successful and impactful multiplayer titles. ProbablyMonsters and Firewalk announced an exclusive publishing partnership with SIE in April 2021 and now Firewalk will be the 20th studio to join PlayStation Studios.
“Firewalk Studios is led by a world-class team that is highly experienced and deeply passionate about creating exceptional multiplayer games that foster memorable shared experiences,” said Jim Ryan, President & CEO, Sony Interactive Entertainment. “I’m confident the studio’s upcoming project will be a robust addition to PlayStation Studios’ portfolio, and its live service and technology expertise will be instrumental in helping grow PlayStation’s reach.”“ -
-
ρσгτσ
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
PS -en is elérhető volt, most is nyitva lesz minden platformon, ahol megjelenik. Szóval igen, itt is ki tudod próbálni.
Szerk.:
HELP US GEAR UP FOR LAUNCH DURING THE DIABLO IV SERVER SLAM -
Elderath
addikt
Újabb diablo 4 beta május 12-14
-
Xaels
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Mondjuk a 20-30GB még mindig barátibb mintha a 150-et kéne egyben tölteni. Nekem ugyan gigabites a netem, de volt amikor adatkorlátos mobilnet volt csak.
-
melega
őstag
Úgy néztem ps exkluzív lesz
A videó pre alpha állapotban van.
Neo Berlin 2087:
[link]Ebben egy nyomozót alakítunk akik a rosszfiúkat számolja föl akiktől szenved a nép. -
bod101
aktív tag
Ez milyen játék? Érdemes megvenni? Valakinek tapasztalat?
[link]@Wesder: ez új stúdió vagy csak én nem ismerem őket
-
markknight
nagyúr
Április 25-től megy a preload a Jedi Survivor-re, hogy aztán megjelenés napján egy újabb 20-30 gigát letölthess. Komolyan nem értem miért nem kukázzák ezt az egész preload funkciót, PC Gamepassba konkrétan megjelenés napján le kell töltened újra az egész játékot.. és ez senkinek nem tűnik fel.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Érdemes hangcuccon, ha nincs akkor fejhallgatóval nyomni. Nagyon komoly az atmoszféra. Zene, látvány, sztori..
Ne kövesd el azt a hibát, hogy nagyon előtérbe helyezed a futárkodást mint én tettem az elején (szeretek mindent azonnal, egyszerre többet, rendezgetni..). Minden létező csomagot felszedtem és küldetést megcsináltam. Mivel annyira sok időm nincs játszani, ezért rengetegszer elmentek órák a csomag cipelésekre, majd abba kellett hagynom.
Így nem húzott annyira, aztán stratégiát váltottam. Hát teljesen más játék lett belőle.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Zoona
üzenetére
Tudod igen, ahogy írják, én amíg nem fulloztad ki a szetted, fegyvereid, markolatokat, addig nem is ajánlom az Új játék+t.
Úgy vettem észre, hogy csak azokat engedi tovább húzni amiket maxra fejlesztettem a sima játékban.
Lehet engedi azokat is, de egyelőre 9 a max amiket nem fejlesztettem fel. -
oriic
HÁZIGAZDA
Immortals of Aveum – Gameplay First Look Trailer
Ez ilyen effekt-szimulátornak tűnik elsőre

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Combat Improvements, including Brutality and Physicality
As the name of the update suggests, in this patch, we focus on the physical combat and brutality that revolves around it. Top up your slay-game, and brutalize both Infected and Human type enemies.
- Cut Demolishers – and everything else – in half.
– More dismemberment!
– Every limb can be cut in 3 places.
– New visualizations of damage
done to enemies (visible bones, ribs, eyeballs, etc.).
- VFX adjustments for blood and guts.
- Players can rip out a chunk of flesh and leave a hole in the enemy’s body.
- “Spill the beans” takes on a literal meaning with the possibility of ripping the guts from your foe.
- New hit detection code for improved enemy reactions to being hit with a weapon.
- More smashed head variants.
- “Domino Ragdoll” introduced, where enemies can fall on each other, with a proper reaction to the force and weight that pushes them.
- More ragdoll improvements for immersion and emergent gameplay.
- Added an ability to dismember enemies through collisions with environment objects.
- Support for Biters seamlessly falling from high ground, including rooftops.
- Enemies can pass burning and electrocuted effects to each other.
- Added new hit reactions and improved some of the existing ones. -
Rigormortiis
veterán
Én még mindig csak ámulok a Death Strandingtől. A sztori egyre jobb és érdekesebb (nemrég értem Déli Gócvárosba) a játékmenet szépen bővül és fejlődik, nagyon jól néz ki és remekül szól, a hangulat is zseniális...
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Ha végigviszem a fő story részt a GoW Ragnarök-ben akkor utána tudok még kalandoni és a meg nem csinált mellék questeket csinálni vagy majd új játékot kell kezdeni? Hogy működik ez? Nem foglalkoztam minden kék mellék questtel, de meg akarom azokat csinálni
-
ImACeltic
őstag
Basszus, most esett le a talán 4. fő mission közben, hogy a Burning Shores-ban Sam Witwer játsza
Waltert, az utolsó Zenith-et. -
Gardaai
senior tag
válasz
üzenetére
Nem lehet törölni.
Letöltöd a játékot az adott fiókon amin megvan, simán átjelentkezel a sajátodra és játszol vele. A játék mentések/trófeák nem vihetők át másik profilra, ezért mindenképpen a saját profilon nyomd a játékokat.
Semmi vizet nem fog zavarni. Nekem van olyan fiókom amibe 1+ éve be se jelentkeztem, azt se tudtam, hogy rajta van, most néztem csak rá a fiókokra.
Bár egy ideje (PS5) elkezdte, hogy amikor indítanám a játékot kiírja, hogy vásároljam meg. Ilyenkor a másik fiókba be (ahol megvan), majd vissza és működik. PS4-en sose volt ilyen gondom, PS5 is csak az utóbbi pár hét/hónapban jött elő.
-
Lackooo84
nagyúr
Aki kitolta már a Burning Shorest az mondja már meg, hogy
a tengerszárny feloldást majd a sztori adja? Mert megcsináltam az új kemencét (very hardon fincsi volt az apex breki a kis kullancs szarjaival
), és az csak a breki feloldást adta, és még a feloldásoknál is maradt egy kérdőjel, valamint a tengerszárnyra azt írja, hogy GEMINI, de azon ugye már túl vagyunk. -
törölt tag
Osztanám az Extra előfizetèsemet egy PS4 tulajjal. Ezt hogy tudom legegyszerübben megtenni?
-
toxicjew
addikt
Ha letorlok egy játékot, a mentések megmaradnak? Van ez a felhő alapú tárhely, oda automatikusan másolja vagy nekem kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Konteó topic
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Slim
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet írni nekik? Ha adnak kedvezményt megveszem.
RangerFox