Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fravik
tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Igen, még day 1 sem emlékszem a HFW-nél ilyen sok glitchre és bugra (persze az sem volt hibátlan, de talán nem is elvárható), viszont fura, hogy hogy nem tudták megugrani egy DLC-nél legalább azt a szintet. 🙁 Szóval lehet megérne megvárni egy patchet, hogy kevésbé legyen "rossz" élmény.
Mondjuk én megjelenés után játszottam ki, azóta pár játék kipörgött, szinte teljesen elfelejtettem harcolni, szóval kb újra kell tanulnom 😅 Az új küldetés beadása után repülni akartam a megfelelő helyre, de nem emlékeztem mit mivel, és leugrottam a szárnyasról majd nem nyílt ki a sikló cucc, a gomb szintén nem volt meg mivel kell nyitni, szóval rögtön ki is végeztem szegényt
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Abba a kib*szott autóba én is beestem (hogy vernék telibe az anyukájukat azok a lövöldözős majmok) de sikerült kiverekednem valahogy. Very hardon nem volt fun, hogy ott nyomorogtam a majmok meg köpködtek.

Rengeteg új bug/hiba van, amiket eddig sosem tapasztaltam. Eltűnő assettek, néha az emberek "ruhával fedett része" láthatatlan egy ideig, megnyitom a munkapadot vagy az árust, aztán töltőképernyő (wtf), bizonyos helyekről (pl a greenhouse területén) nem lehet felülni a madárra ilyen gliccsesen leesel róla, aloy mozgása is sutább lett főleg mászásoknál, rohadt idegesítő...
-
törölt tag
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Most valszeg nagy butaságot kérdezek, de nem csináltam még ilyet előttem.
Frissítettem a HFWt az új DLCvel de ehhez most új játékot kell kezdenem?
Ha a régit simán folytatom hol lesz az új rész?Köszi
-
ρσгτσ
addikt
-
RudY
addikt
New PS5 Firmware Update Available to Download Now
Sony has put out yet another PS5 firmware patch that you'll need to download before booting up a game for an evening play session. Weighing in at 1.151GB, it's on the smaller side so it should not take up too much of your time. The patch notes taken from the PS5 read:We've improved system software performance and stability.
We've improved the messages and usability on some screens.
There are sometimes some hidden changes that get revealed later on, so keep checking back for any updates on the latest PS5 firmware update. If you own a PSVR2 headset or the DualSense Edge controller, both have an update to download. -
kona005
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Warzone fent van, viszont a storeban semmit sem talaltam most ami free lenne.
-
kona005
senior tag
Hali, MW 2Multi Free Access elo lehet tolteni vagy csak 7 utan jelenik meg?
-
Gardaai
senior tag
Lenne pár furcsaság amit lehet már kitárgyaltatok párszor, de még nem futottam bele a témába.
1) Nektek is van néha olyan, hogy játékok nem mindig be mindent 100%-osan?
Gondolok itt arra, hogy mondjuk GoW Ragnarök amikor a menübe megyek, akkor nincs ott a karakter előnézete, Spider-Man MM nem töltenek be a szett kinézetek stb. Ilyenkor egyébként ha sok fordul elő belőle, egyik pillanatról a másikra crashel is a játék. Nem tudom, hogy az Új játék+ miatt csinálja (mindkettőnél azt nyomom) vagy valami szoftver update ment félre, esetleg döglődik az SSD-m?2) Van amikor alvó állapotból 20/1 (korábban sűrűbben) hang nélkül ébred a PS? Ilyenkor vissza rakom alvóba, majd felkeltem működik.
3) Amikor elindítok egy játékot (és talán amikor bevált gaming módba a TV), nektek is elcsíkozza a képet? Mint amikor hibás a VGA és zöld, piros, kék... csíkokat rajzol ki egy pillanatra. Érdekes módon csak az alsó részén a TV-nek.
-
TrishtanAG
senior tag
Ez a DLC azért tud néhol egy kicsit bugos lenni. Az egyik főküldetésben, ahol a Hollywood felirat alatti völgyben kéne ütlegelni néhány robotot, nem lehet előszedni az íjat, ha Aloy előtte valamiért eltette (pl. mert lopakodva közlekedünk vagy csak megállunk egy kicsit). Ellenben, ha átváltunk egy másik fegyverre, és vissza, akkor megint lehet nyilazni
. Ha meg utána todábbmegyünk, már ütlegetni sem lehet, míg be nem zárjuk a játékot és vissza nem töltjük a mentést
.
[link] -
pr0bi
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Ez már régen is így volt, 2008-ban amikor megjelent a Gta4 szinte mindenki lehúzta pedig jó (volt) nagyon. Sokkal jobb mint az 5. rész.
-
Imilenni
addikt
A Final Fantasy 16 most akkor kap egy button-smash harcrendszert, vagy csak nekem tűnik úgy a videóból?
-
KKaresz45
senior tag
Ha már szóba került a Witcher 3, némi update részemről. Februárban panaszkodtam hogy nem jött be a nextgen update nekem sem PS5-ön. Főleg az irányítás volt furcsa. De aztán nem hagyott nyugodni a dolog kipróbáltam Series X-en is (zöldeknél is behúztam még a One időkben), és láss csodát, ott sokkal élvezetesebb volt, az irányítással sem volt semmi bajom.
Ezután kipróbáltam egymás után a PS5 meg a Seriex X verziót és egyértelműen más élmény. PS5-ön enyhén droppol az FPS mindig amikor besűrösödik az akció és most már azt gondolom, hogy az irányítást is ez vágja haza. Nem extrém módon, de pont annyira hogy érezhető legyen. A menüben is megfigyelhető ez a jelenség, például amikor PS-en megnyitom a térképet és elkezdek rajta scrollozni, mindig egy-két ugrással indul meg. Xboxon vajsima minden játék közben is meg a menüben is. Mind a két rendszeren performance módban játszottam a mostani legfrissebb verziót, VRR aktív mind a kettőnél.
Van egy olyan teóriám, hogy a CDPR-nél jobban értenek az Xbox architekturához, ezt alátámasztja hogy már Oxe X-re is volt 60 FPS patch a Witcher 3-nak. Csak azt nem értem, hogy a DF review-ban ez miért nem jött ki, az ő elemzéseik alapján pariban van a két verzió.
Nem flame-nek szánom, erről nem a PS/Sony tehet. Akinek esetleg PS5-ön nem jött be és van rá lehetősége próbálja ki Xboxon. Kíváncsi vagyok hogy más is tapasztalja-e ezt. Én azt hiszem, hogy így Xboxon mégis újra játszom.
-
cyberkind
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Unalmas is, de a részletek brutálisak, engem speciel ez riaszt el a befejezésétől közel 130 óra után, olyan nehézkes a gameplay egy Gta után, körülményes, kb, mint a babazás egy cowboy-jal, nekem túl sok már ez.
-
Peace
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Azon már alapból szétsírtam magam.
-
markknight
nagyúr
Azért vicces, hogy most milyen drágaságként tekintünk a Red Dead 2-re, pedig mikor megjelent hetekig az volt a téma, hogy mennyire unalmas, meg monoton a lovaglás (ami egyesek szerint konkrétan a játék 90%)

-
TrishtanAG
senior tag
Aloy nem tud mit kezdeni a modern élet kihívásaival, mint pölö kiszállni egy autóból: [link]
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Ha vonzott korábban, vagy most a vadnyugat, akkor nem kérdés, mivel az egyik, ha nem a legjobb western szimulátor meglehetősen jó narratívával.
A witcher meg mára kicsit avíttas, a hozzá illő harcrendszerrel, de a történet magába tud szippantani.
Nálam a vadnyugat 9,5, Geralt kb 7,5-8 ponton áll.
-
prokxy
veterán
Mi a véleményetek az új Horizon DLC-ről? Elvileg sztori 8 óra körül van, kifullozva duplája.
Érdemes behúzni, ha az alap játék tetszett? -
crue
őstag
Ha jól emlékszem a megjelenés éve óta megvan a Witcher 3, de csak most vettem rá magam hogy belemélyedjek. Korában néhány óra után mindig otthagytam, valahogy nem adta. Na de most a végére értem az alapjátéknak és belekezdtem a Hearts of Stone-ba. A kérdésem a következő: ez végig ilyen szopatós, mint az elején a békás harc? A másik dlc is ilyen? Mert akkor nem erőltetem tovább.
-
Peace
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Ha ismered és szereted a Witcher világát és esetleg játszottál is az első két résszel, akkor nem is kérdés, hogy rá kell menni a harmadik részre és a 2 DLC-re!!!
Ha viszont a vadnyugat a szíved csücske és nem zavar a 30 FPS, akkor RDR2!Mindkettő fantasztikus játék! Mondjuk én megjelenéskor PC-n toltam le W3-at, majd rá jó pár évre PS4-en is.
RDR2-t szintén PS4-en 30 FPS-el, majd utána PC-n is max grafikával. Mondjuk egy kicsit más élmény 80-90 FPS-el.
-
ldave
félisten
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nekem, mint Witcher szűznek, nagy csalódás volt a PS5 változat. Még régebben megvettem akcióban, hogy majd jön a next-gen update. Aztán a patch után pár nappal le is töltöttem, hogy most akkor jól belevetem magam a kalandba, de pár óra után feladtam. Szerintem az irányítás és a harcrendszer borzalmas, sehogysem állt kézre.
-
semetka
őstag
Még ilyen se volt gémer pályafutásom alatt hogy valamit megjelenés előtt kapjak meg

DI2 itt csücsül már, de prioritás most a Horizon DLC-n van
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Witcher 3! Ha számít, van hozzá magyar felirat.
Anno ps4en játszottam az alapjátékkal. A ps5 patch után újra végigment az alapjáték, plusz a két kiegészítő is megvolt Pont tegnap fejeztem be. Továbbra is top játék. A hét éves premier azért látszik rajta, de nem annyira, amennyire itt sokan beállitják A párbeszédek továbbra is élvezetesek. A grafika tovább fejlődött, itt van pár kép. A képek 60 fps módban készültek. [kép]
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Csak így összefoglalva, hogy ne kelljen mindenkinek egyenként magyaráznom.
Minden tekintetben, a valaha készült legjobb játék a Red Dead Redemption 2. Szerintem.
Ráadásul két játék, az online és offline részeknek köszönhetően.
Aztán lehet ezzel nem egyetérteni, felhozni példának a Zelda-t, az Ubisoft játékokat, bármit, engem nem fogtok meggyőzni. Én sem akarok senkit, csak leírtam a véleményemet. -
marinea2
addikt
válasz
üzenetére
Bocsi nem neked ment volna a kerdesem, hanem a kerdezonek toxicjew-nak
.

Amugy mint jatek en is ezerszer inkabb az RDR2-t mondanam. Szemely szerint en most dobtam ossze egy lowbudget pc-t magamnak hogy tudjam normalis FPS-el jatszani FHD-n. A W3 szepen fut a ps5-on mar, viszont engem sem fogott meg.
-
.LnB
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Számomra a BotW csak egy nagy, nyílt játszótér. Jó-jó, de a narratíva hiánya számomra nem tette méllyé, maradandóvá az élményt. És három generációnyi különbség van külcsínben a két játék között.
-
LÁZ
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
mindkettő alap, witcher annyiból jobb talán, hogy van ps5 update, igaz, a red dead meg parádé amúgy is, de egyébként a lista végtelen
death's door
control
deliver us the moon
hellblade
ac valhalla/origins
sw fallen order
stray
kena
forbidden west
guardians of the galaxy
lost in random
unchartedek
ghost of tsushima
biomutant
plague tale
greedfall
little nightmares 1-2
days gone
the last of usok
detroit became human
... -
toxicjew
addikt
Kijatszottam a Ragnarokot, nagy élmény volt, remek alkotás
Gondolkozom mi legyen a következő. Ti mit ajánlanátok a most elérhető felhozatal öl amit mindenképp érdemes letolni? Plus extram van. Illetve gondolkozom még, hogy a sale alatt be kéne húzni vmit. Witcher 3 meg a Red Dead között vacilalok. Ti melyiket ajánlanátok inkább? -
fausto
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Impulzus vásárlás volt, leszedtem az alapjáték, mert kedvet kaptam hozzá, "Jé, van Ripley-s DLC, jé, akció a season pass, vegyük meg"

De egyébként nem volt nagy összeg, szerintem hagyon is a picsába, csak érdekes a support hozzáállása, nem ingame cucc, mintha teszem azt a GTA Online-hoz vettem volna játék pénzt. Nem került egyből be a játékba vagy a profilomba. -
RangerFox
Topikgazda
válasz
marinea2
üzenetére
Aha, pont olyan, mint a Frozen Wilds volt. Én a HFW-t előrendeltem anno, mégis előző hónapban fejeztem be, hogy most tudjam majd tesztelni a DLC-t. Hát annak a sztorija a végére totál elvesztett és érdektelenné/erőltetetté vált. A DLC egyelőre bent tart, meg szép és szórakoztató is.
-
marinea2
addikt
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
marinea2
üzenetére
Azt adja, mint amit az alapjáték is nyújtott. Van új terület, gépek, küldetések. Seyka karaktere meglepően érdekes, az írás egy fokkal jobb, mint az alapjáték sztorijáé. Igazából ha tetszett az alapjáték, akkor nincs okod rá, hogy ne vedd meg, ha meg nem tetszett, akkor meg nincs okod rá, hogy megvedd.
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett a Charging station és az lenne a kérdésem, hogy a controller akár 0-24 ben rajta lehet a stationon, nem lesz baja az akksinak akár ha 1-2 napig rajta van de nem játszom? Vagy esetleg ha feltöltött a controller vegyem le róla és ne használjam tároló állványként?
-
radir01
tag
válasz
Kendek
üzenetére
3 óra 15 percet toltam eddig a játékot és 0/18 trófeánál vagyok. Igaz ráérősen nézegelődve toltam azt a három órát de fő küldire még csak most fogok ráfordulni. Ennyi idő alatt egy mellék küldit fejeztem be amivel a térkép kb 1/8-ad részét fedeztem fel. 20 óra simán lessz benne szerintem.
-
Frod
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Mert van amikor a platináig tartó út, már átcsúszik "munkába", és egyáltalán nem élvezetes - sőt akár a korábbi élményt is tudja rombolni.
Nem új jelenség, rengeteg címnél van ez.
Nálam is ilyen volt a DS (bár az csak a legvégén, 100+ óra után), de pl a Tsushima, és a Spiderman-ek is. -
fausto
addikt
Sony support story/kérdés.
Egy Alien: Isonlation season pass-t vettem meg, de vásárlás után láttam, hogy pont azt nem tartalmazza, ami érdekelne. A vásárlást követően a Pass-ben lévő DLC-k ára Free-re módosult, de nem "vásároltam" meg, azaz nem kerüt be a könyvtáramba és nem lett "Purchased" az állapota.
Gondoltam nézzük meg, hogyan működik a refund, hát leginkább sehogy. Elutasították az igényt, hogy habár 14 napig jár a visszatérítés, ha nem töltöttem le a content-et, de mivel ez season pass és én állítólag ingame cuccot vettem, ezért úgy látszik, mintha megvettem volna.
Most az az érdekes, hogy ahogy megnéztem, ezeket ugyanúgy hozzá kéne adnom a könyvtáramhoz, hogy játszani tudjak vele, most pl. elindítottam az alapjátékot és egyik DLC-sem érhető el, mert nem töltöttem le.
"Digital content that you have started downloading or streaming, and in-game consumables that have been delivered, are not eligible for a refund unless the content is faulty. Since add-ons, game packages and in-game consumables go directly into the game that it belongs to, we cannot offer a refund, because you own the base game Alien: Isolation and it is therefore seen as downloaded/streamed. "
(sorry, mivel angol profil, az angolokkal kellett leveleznem)
Ez tényleg így kell, hogy működjön vagy kifogtam egy fogalmatlan ügyintézőt? -
válasz
syler123
üzenetére
Ezek közül mindegyik alkalmas lehet vagy csak a vékonyabb az ssd hűtésére?
vékony: Axagon CLR-M2L6 alumínium passzív hűtő M.2 SSD-hez | PCX.hu
vastagabb: Axagon CLR-M2L10 alumínium passzív hűtő M.2 SSD-hez | PCX.hu
Esetleg ez jobb lehet? SSD hűtő Jonsbo M.2-3 NVMe hűtőborda Piros M.2-3 RED | PCX.hu
-
marinea2
addikt
Na milyen az uj DLC?

-
ρσгτσ
addikt
válasz
proly01
üzenetére
6-8 ezerért beszerezhető lemezen az alapjáték. Szóval csak akkor éri meg kifejezetten 1 játék miatt előfizetni, ha nagyon sok időd van játszani. Különben 2 hónap előfizetés már többe kerül, mint a játék.
Nyilván az előfizetés más előnyökkel és játékokkal is jár, tehát ezt neked kell eldönteni.
Meg aztán attól is függ ki hogy játszik vele. Csak végig akar rohanni rajta vagy több időt szán rá. Mert simán ki lehet végezni 1 havi előfizetéssel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen routert?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ha meg utána todábbmegyünk, már ütlegetni sem lehet, míg be nem zárjuk a játékot és vissza nem töltjük a mentést

Pedig top kedvencem volt.