- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
Extremex #281497 üzenetére
Szét kell mindenképpen szedni.
Garantált javítás a csere. (forrasztás)
Viszont attól függ mit cisnál pontosan. Ha kosz ment bele lehet megoldható potméter tisztítással.
Ünnepek között két diftelő kontrollert javítottam, mindkettő pár éves Xbox One és Series.
Mindkettőt forrasztással cserélnem kellett, fényképeztem a kiszedett potmétereket, ilyen fantasztikus minőségben gyártják őket:
Gyakorlatilag a fém forgó lész levakarta a felületet ami az analog helyzetét állapítja meg.
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Extremex #159258 üzenetére
Pár oldallal előrébb volt szó az általam említett ScpToolkit -ről, ezzel tudsz PS3/PS4 kontrollert telepíteni a gépre. Előbb kontroller csatlakoztat, aztán program, illetve a kontrollert telepít. Driver nem kell hozzá Win 10 -en, eleve tartalmazza az OS az X360 driver -t, ugyanis annak fogja felismerni a rendszer. (Fontos, hogy a játékokban XBOX kontroller gombok fognak megjelenni, nem a DS3/4 ikonjai.)
-
Bogyi007
veterán
válasz
Extremex #157149 üzenetére
Nekem 30000 forintos ráadás volt szükséges erről a pakkról váltva...
Amikor cseréltem akkor még kb 3 hónap garim volt a Slim re, a Pro az tavaly januárban lett vásárolva...Más: Nem sietős a kábelcsere, MM-ban ilyen kábelt is láttam....
-
Ronam
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest