- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
"Ti minden játéktól elvárjátok, hogy a játék legyen értetek. Ami részben még érthető is, hisz fizettek érte. De képtelenek vagytok alkalmazkodni és megérteni a fejlesztők szándékát, és kicsit engedelmeskedni, és átadni magatokat a játék alkotta szabályoknak. Egy nagyobb, jobb élményért."
Furcsa ilyet olvasni tőled mikor az AC-knál ezt képtelen vagy megérteni.
Nem az én játékom a lassúsága miatt, túl realisztuks benne pár dolog ami tovabb ront rajta. Továbbra is egy játék ez és nem egy szimulátor. A jobb élményt had döntse el mindenki maga kinek mit jelent.
-
törölt tag
Ne keverjük a szezont a faszonnal
Az RDR2 ben akkora map van hogy nincs az a gebe amelyikkel atom gyors átszelhetném.
Ha agyon rugdosom és etetem meg simogatom hogy ugyan ne haragudjon már h rugdostam h menjen máá közben őket ,akkor is van h 20 perc kell egyik helyről a másikara.
Egy Fast trawel jah jól esne vagy írtam már tegnap is hogy Gőzautó DLC kell ide vazz. -
30z.Samu
félisten
Nem biztos, hogy mindenre fogok emlékezni.
Kb úgy fogom szerintem leírni ahogy eszembe jut.
-Legend of Zelda - Ocarina of Time
-God of War
-Uncharted széria (mondjuk ez már kapásból 5 game)
-Last of Us
-Resident Evil 2 Remake
-Super Mario Deluxe
-LA Noire
-Super Mario OdysseyHirtelen ennyi jutott eszembe. Meg voltak, amiket elkezdtem, de nem igen kerültek elindításra azóta + kis multizás. Jelenleg Switch-en tolom a Zelda Breath of the Wild-ot. Ja és tegnap rendeltem elő a Sekiro-t, ami nem biztos hogy jó ötlet volt, most így visszagondolva.
Mármint maga a játék érdekel csak így is van, amit még el se indítottam megvétel óta, lásd Witcher.
-
Norbii87
csendes tag
-
illes0102
aktív tag
Novemberben vettem PS-t én is, előtte csak PC meg anno PS-1 játszott.. végigvittem az uncharted collection-t és a Last of Us-t az utóbbi után olyan űr keletkezett mint mikor lenyomsz egy 10 évados sorozatot és nem tudsz mit kezdeni az életeddel
HZD-t és az Order-t már visszavittem a boltnak mert nem nagyon jöttek be..
RDR2-höz is most 3 napja jutottam hozzá olyan nyócezer pénzért. Én nem nagyon néztem előtte gameplayeket róla.A rockstar miatt arra gondoltam ez egy vadnyugatos GTA lesz de attól sokkal összetettebb. kicsit sok benne a cinematikos átvezető, meg lassabb a játékmenet is (bár én ezt a kocsik, motorok, repülők hiánya miatt érzem.. a lóval mégsem lehet 300al száguldozni megpördülni és továbbmenni)
Az első szarvas vadász küldetésnél a vissza úton felborultam a folyóban az meg elvitte a lovam és a szarvast is.. hamar rájöttem, hogy okosabban kell játszani.. addiktiv, el leszek vele egy jó ideig, pláne hogy a PC-s karrieremet is folytatom erősen
az irányítás nekem is kicsit erős még. mindenhol kockával akarok ütni kör helyett.. nem beszélve a sok opcióról..(#190408) Deck:
azt hiszem erre el is lövöm a trialomatCoD4-et nagyon szerettem a korában.. mikor kijött e remastered pc-n sokat játszottam csak kevés ember volt.. ezen lehet kedvem is lesz FPS-t megtanulni ps-en
-
Wesder
titán
Mondtam màr hogy meggyőzhető vagyok.
Ha van vagy lesz olyan PS exklúxív cím amivel jàtszani szeretnék akkor igenis veszek hozzà konzolt. Nekem nincs bajom a konzollal, max a DS4-gyel.
A jàtékokról is màr töbször elmondtam hogy elismerem hogy minőségi jàtékok, de egyik sem vàltotta ki belőlem a "must have" érzést.Mike
Gondolom neked ebből megint az jött le hogy ami PS ex az csak sz@r lehet.
Màr az Anthemet sem szidhatom?
Mondtam hogy azért olvasom a topikot meg néha írok, mert jó a tàrsasàg. Különösképp senkivel sincs gondom. Igén, még veled sem. -
RangerFox
veterán
Azért nem kell szépíteni a dolgokat, minden kiadó célja a profitszerzés, az mindegy, hogy Ázsiában van-e a telephelyük. A CDPR precizitásán is mosolyogtam, évekkel a W3 megjelenése után is hamarabb találkoztam game breaking bugba ott, mint az Odysseyben.
A Naughty Dogra jobban illik ez a jelző véleményem szerint.
A DQ-val pedig az a helyzet, hogy játékmechanikailag nem sokat fejlődött az elődeihez képest (7-8-cal játszottam), még annyit se, mint az AC. Sőt, bizonyos szempontból el is marad a jelenkori sztenderhez. Persze gyönyörű játék és a karakterek is szerethetők, de kár tagadni, ez egy klasszikus, keményvonalas jrpg, nem sok új élményt fog adni egy játékosnak, amivel ne találkozott volna az elmúlt 30 évben.
A Nier pedig tényleg egyedi élményt ad, csak sajnos nem mindenkinek veszi be a gyomra a képi világát. Ezektől eltekintve egyetértek abban, hogy valószínűleg megfekszi ennyi AC az ember gyomrát, és az Odyssey helyett valami más, kevésbé nyitott játékkal játszanék előtte.
-
Deck
titán
Szeretem a keleti játékokat, a Niert is. Persze a Witcher 3 jó játék de rengeteg dolog nem tetszik benne, nem játszanak újra és ez miatt is sokkal jobb az AC sorozat számomra. Mindegyik jó játék de kinek mi. A GTA V ps4-en igen gyenge, a RDR 2 meg nem mindenkinek jön be. Nekem se.
Amint felmerül az AC te vagy az első aki neki áll fikázni. Hihetetlen, hogy sokakat szórakoztat ugye? -
Apone33
őstag
Ne gondold, hogy mással nem játszom, a nier-t is nagyon szerettem, van egy jó pár játék ami tetszik. Legyen az a bloodborne, nioh, last of us stb... A Witcher 3 sztem is nagyon jó lett, már legalább 5-ször végigjátszottam ps-en. Ehhez nem hasonlítom az ac-t mert akkor nem játszanék vele.
-
Lefty
addikt
En most akcioban megvettem a Far Cry 5-ot, de ez a sorozat amugy reszrol reszre gagyibb. Jol nez ki meg tenyleg szorakoztato az akcio, de amugy annyira egy bugyuta szar, hogy nem igaz. Meg egy rakas minden rettentoen le van butitva a korabbi reszekhez kepest. Ezen peldaul nem tudom magam tultenni, hogy nincs arnyekunk benne. Ezt igy hogy? Meg a karakterek annyira uresek, senki mondanivaloja nem tud benne erdekelni.
-
BoneDragon
veterán
Ha már választani kéne, inkább AC, sztori és tartalom miatt. Black Flag volt az utolsó AC amiért pénzt adtam. A többit viszont lekalózkodtam (black flag kalózzá tett
), igaz nem vagyok rá büszke, de tudjuk hova süllyedt az AC sorozat, viszont a történetük érdekelt. Ajándékba kaptam megjelenésnél az Origins, akkor nem volt időm játszani meló miatt igy másfél évre félre is tettem. Ugye az elmúlt hetekben végigtoltam és azt kell mondjam, újra a sinen van a sorozat. Simán kipengetnék érte akár teljes összeget is és alig várom az Odyssey elkezdését.
Az FC-vel láthatóan nem tudnak mit kezdeni és ez csak rosszabb lesz részről részre. Ráadásul itt már nem nagyon lehet újitani játékmenetileg, mint az AC-nél az Origins esetén. -
parandroid
félisten
RDR2 a német amazonon épp 35 eur, Mm/Saturnban 40. Csak azért tudom, mert épp szemezek vele. Jó, tudom, MS, és PS Store-ban is még mindig 70 eur, ami vicces, de ezek függvényében gyanítom, hogy nem sokáig. Mondjuk ha 35 eur lenne az MS Store-ban, meg is venném azonnal, de személy szerint a korábban említettek miatt nem sok kedvem van lemezes verzióval szívni.
p
-
-
Wesder
titán
Én a Legacy packot vettem meg, abban benne van mind a 4 rész + DLC. Az első részt kezdem el kb 5 napja. Minigamek meg fightok vàltjàk egymàst. A storyt a betöltőkéoernyőn olvashatod el harc elött. Grafikailag szerintem rendben van, a harcot még tanulni kell mert olyan esetlen.
Ugràlsz jobbra balra meg püffölöd a B. A kombók egyszerűek de làtvànyosak.
Az 1. A shonen jump a 2-4 meg a shippuden storyjàt viszi. -
Wesder
titán
Nem tudom mikor vàlthatok arcképet, de nem rossz ötlet.
Következőleg Demon Hunter logóra gondoltam.Nem tehetek amúgy róla hogy imàdom azt a humort amit a SunsetOD képvisel. Az Insomniac odatette magàt rendesen. Lehetett volna multiplatform cím is, mert sokkal többet érdemelt volna a jàték. Ja meg hiànyzik a co-op. A Chaos Squad màr be sem került a PC portba.
-
törölt tag
-
Peace
nagyúr
Mi is általában 720p-s tartalmat nézünk szeretett televíziónkon. Van minimális különbség 720p és 1080p között, de 2 méterről nem szembetűnő. Viszont ahhoz képest, hogy csak 120k volt 3 évvel ezelőtt, iszonyatosan meg vagyok elégedve vele. PS4 Pro és PC is rá van tolva, gyönyörűen jeleníti meg az összes játékokat és a filmeket is. A PS miatt nekem is izgatja a fantáziámat a 4K, de mivel videókártya gyenge hozzá, így még annyira nem rohanok TV-t cserélni. De ha PS részletei lejártak, akkor már lehet nagyobb lesz a kísértés.
-
rendzso
tag
Nekem is csak egy slimem van. Alapjáraton a szobámban egy 32" fhd tv-n játszom. Amikor egyedül vagyok otthon eppen, akkor kiviszem nappaliba 55 4k hdr tv-hez. Ilyen jellegű problémával még nem találkoztam. (Witcher, FIFA, COD free weekend, bf1, gts stb.) Egyetlen dolog hogy a Witcher hdr on-ban kieget mindent. Mintha a napba néznek folyamatosan. Más jellegű különbség nem volt. Lehet jobb a tv skalazasa.
-
Carlos Padre
veterán
Valószínűleg azért, mert a slim képet a tévé felskálázza, a proét meg nem. Ha jól beállítod a tévét, vagy jobb tévéd van akkor nem veszed észre a különbséget.
(szájbarágósan, a két setup közti különbséget az adja, hogy aktív e a felskálázó elektronika vagy sem. Innentől kezdve a Slim és a pro közti különbséget a tévébe épített elektronika határozza meg, és nem a slim "szarabb")
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest