- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Nem beszélve arról, hogy a komolyabb fülesekhez kell usb-s hangkártya is a ps mellé, na meg nem lehet a kontrollerbe dugni mert leszívja az aksiját és gyenge lesz a hangja is, ahoz képest mintha usb-s hangkártyába dugnád.
Nem hiába van "butított" HyperX-es PS edition fejhallgató ps4-hez. -
S e t h
nagyúr
És sose váltanám le fejhallgatóra
Miért?
Mert jelenleg ez okozza a dilemmát számomra is, a komfort.
Ezért váltottam sporthoz is fülbe dugósra, mert a fejhallgató nem emberi amit nyáron okoz, olyan mintha lángolnának az ember fülei.
Viszont az sem tudom mennyire kamu ez a 7.1-es surround hangzás, amiben meg nem nagyon találtam in ear buds kivitelt, de gondolom okkal, mert a fake surround hangzást nem tudják kivitelezni, ha a füledbe tolod a dugót. -
-
hombre[EU]
veterán
Én azt nem tudtam végignézni. Az utóbbi idōben láttam többet is ProjektRedtōl Guerillán át a Bethesdáig, de ezt az amatōr szerencsétlenkedést nem bírtam ki,mint a fejetlen csirkék a baromfiudvarban. Simán el tudom képzelni,hogy az EA/Ubi/Activisionnél ez mindennapos,sajnos. A legszomorúbb a PlayingHardban,hogy pont azoknak az életével nem foglalkozik, akiknek ezek a balfékek (Ubi fejeseitōl Cardin,Jasonig) az életét megnyomorították: a profi alkalmazottakkal (coderek,QA,artist...)
-
malystryx
senior tag
Egyetértek, gyakorlatilag nincs benne semmi ami megfogott, talán az hogy itt egy kicsit tényleg jobban számít a taktika, meg álcázni is lehet magad, egyedül ez az ami ér valamit, de meglátjuk. Még egyszer kipróbálás nélkül nem veszek uborka játékot, bár a Division 2-t nemrég megvettem, de gyors visszatértem hogy befejezzem a HZD-t azóta meg a gyerekkel szellemirtók és a TLoU pörög magamnak. A Div 2 is egy hatalmas átverés, csak itt nagyobbat mertek álmodni, és ígérni, de még nincs megvalósítva. Szánalom, addig nem is játszom vele.
-
RangerFox
veterán
Engem se nyűgözött le, főleg hogy ezt az ellenséges vonalak mögötti elveszett, sebezhető osztag sztorit már a Wildlands dlc-jében is ellőtték egyszer. A Ubi már a saját játékainak állít vetélytársat, nem is értem néha hogy min gondolkodnak. Raidet egy taktikai shooterbe. Komplett enemy typeokat áthozni Div2-ből... Eszem megáll a kreativitáson, komolyan.
-
marilllyo
veterán
Igen egyébként az RDR2 elég sok igényt kielégít ilyen téren.
Mondjuk én megakadtam vele. Mmint a platinával. Sztori kész, állatok, egy csomó gyűjtögetés ...Pár challenge, meg horgászat van vissza. Na meg a multi. De nem megy tovább.... Pihen még egy kicsit aztán majd meddő óráimba folytatom. -
ProEvoFan
nagyúr
Pedig a Wildlands miatt vágyom egy fasza természetben mászkálós open worldre.
Gondolkoztam már a theHunter: Call of the Wildon is, de ez csak szimpla vadászatAz illető azóta 2x is belépett.Néztem mikor jelentkezett be.
(#199455) .LnB
Az valami westernes csocsó játék?áhh...akkor azzal nem is fogok.Nem az én stílusom.
-
ldave
félisten
Én úgy vagyok vele, hogy ha normális játékkal megszerezhető a platina (mint mondjuk a Dragon Quest XI vagy Horizon), akkor ha tetszik a játék és végeztem a sztorival, van rá esély, hogy játszom még tovább a trófeákért. De ha olyan értelmetlen hülyeség van benne, mint mondjuk az új Tomb Raider első részében, hogy multiban legyen egy maxos karaktered, akkor kizárt, hogy egyáltalán elinduljak az úton. Csak azért nem fogok ott ülni 10+ órát, hogy meglegyen valami, amihez semmi érzelmi kötődésem nincs. De ismerek olyat, aki mielőtt nekiállna játszani az adott játékkal, már végignéz több leírást is, hogy mit majd hogy kell a platinához. Számomra ez teljesen megölné a játékélményt.
Utóbbi időből itt van nekem a Vampyr és a Kingdom Hearts 3, nemrég megnéztem, kb mindegyik esetében még 3-4 óra játék kéne, hogy meglegyen a platina, de inkább más játékra fordítom egyelőre ezt az időt. -
-
Deck
titán
"Mert
nagyjából 15 percig csak azt kapcsolgattam, és néztem, hogy a "better framerate" opciónál vajon csúnyább e a kép"Mintha magamat olvasnám
HZD-be is van ilyen lehetőség mindegyik fix 30fps-el fut így a jobb felbontáson hagytam.
Van amúgy összehasonlító videó róla youtubeon
-
30z.Samu
félisten
Én ebből nem csinálok már nagy ügyet és nem is szégyenkezem a hobbim miatt, bár volt ilyen időszak, de rájöttem egy idő után hogy nem kell. Ha én el tudom fogadni, hogy más miben leli az örömét, akkor a másik is legyen olyan kedves és fogadja el az én hobbimat. Ha viszont nem tetszik neki, akkor lehet tovább menni. Párkapcsolatom eddig nem ment rá erre, sose volt azért vita, mert inkább játszottam minthogy mondjuk elmenjünk valahova.
-
A`rpi
addikt
Akárhogy is, azért az ember a környezete hatására lesz valamilyen.
Nekem is sok barátom játszik, engem is elismernek mint gémer. Nem is azzal van a gond hogy én mindenkinek próbálok megfelelni, magamnak szeretnék, persze közvetettem másnak is, ez egy más kérdés, nyilván Te is adsz más ember véleményére. Itt a háttérben nekem van pár dolog ami árnyalja a helyzetem, nincs párom, és egzisztenciám,mondjuk ez sem igaz,mer' van munkám és önállóan egy albérletet is fenn tudok tartani, és azért hétvégente is el tudok menni ide-oda.
Ha önző módon csak a saját örömeimbe temetkezem bele (korfontzóna) olyan dolgokból maradok ki amit lehet később megbánok. Ez leginkább a motivációm.
-
30z.Samu
félisten
-
Carlos Padre
veterán
Nehéz neked ajánlani a játékot, ismerve már az ízlésedet
, főleg úgy, hogy szinte egy az egyben HZD, átszkinezve zombi apokalipszisre. Olvasom itt a hülyeségeket róla, hogy nem ér fel egy AC-hez (rotfl), meg hogy a TLoU-hoz hasonlít, de felejtsd el ezeket. Ez a játék az, ami a Far Cry mindig is szeretett volna lenni. Ha szerinted a HZD sztorija szar, hát ezé nagyon nem az. Nem titok, hogy nekem a HZD az open world játékok királynője (és a viccser3 nincs benne az első ötben
), de a Days Gone nem csak egyszerűen letaszította a trónról, hanem elég tiszteletlenül lerúgra róla. Szerintem.
-
-
-
Igen az is. Itt is vannak faxa karakterek, csak más.
Meg a last of usnak volt súlya ha lehet érteni mit akarok vele mondani. Ott mondjuk ha láttál 4 banditát akkor megnézted a pisztolyod, volt 2 töltényed, a hátizsákban 1 molotov, meg két kötszer, aztán elosontál a faxba.
Ebben a játékban lehet ezt az elején még érzed, aztán ha meg tábort kell kipucolni, bemész a főkapun egy automata shotgunnal. Aztán jónapot.
Szóval nem hasonlítanám annyira a last of us-hoz max a témája hasonló, de ettől függetlenül szenzációs játék, hangulata is van, meglepődni nem fogsz mondjuk ha erre számítasz. De mindenképpen ajánlott
-
Zoleee83
addikt
"Mert a SoA-t nem láttam."
Pótold az egyik ha nem a legjobb sorozat, folyamatosan fejlődik a történet, és állandó feszültség van a Chaptereken belül, alapmű! (Mint a The Sopranos, vagy a Breaking Bad pl.)Days Gone-t ezért is akarom végigtolni, hátha ad egy kis motoros érzést, amire mostanában nem volt időm.
-
vonSux
őstag
A játékmenet mechanikája sok helyen hasonló, de minden másban teljesen más játék, mint a TLoU. De ha csak az a kérdés, hogy megéri-e tenni vele egy próbát, egyértelműen igen. A sokszor megmosolyogtató hibák ellenére ez egy nagyon jó játék lett (pedig megmondták itt a fórumon, hogy szar lesz
), több pozitívum mellett a hangulatát (környezet, zene, motorozgatás, egy-egy dialógus, néhány harci szitu) emelem ki.
-
S e t h
nagyúr
A válaszom kettős. Szerintem abszolút ps ex minőségű a sztori, de nálam a Last of us nagyobbat ütött, igaz ennek még nem értem a végére.
Nálam a LOU célba találta az apa-gyermek relációval, a Days Gone nem tudott annyira megérinteni, annak ellenére sem, hogy Sons of anarchy fan vagyok.
Ha vki rajong a motoros létért, annak talán könnyebb lesz, de még így is azt mondom, hogy a konzolos játékok közül azért kimagaslik a minősége.
Ha nekem a Last of us az alap, és legyen mondjuk 10 pont, akkor ez 9.
Nem tudom hányadrészén járok a játéknak, de az átvezető videók egyre jobbak és tartalmasabbak, egyre többet tárnak fel a történetből.
Még most is állítom, hogy ez a Last of us open world verziója és ha nem is tudja megismételni a kultikussá váló "előd" sikerét, azért nagyon nincs oka szégyenkeznie.
Ha vki Assassin Creed szintű játékot vár, az csalódni fog a történet orientáltság és megannyi scriptelt jelenet miatt, aki meg színtiszta sztorira számít, annak meg nyűgje lehet, hogy itt vannak campek amiket ki kell pucolni, de ha nem csak a történetért, akkor a loot miatt is nagyon megéri, mert csak így válnak elérhetővé bizonyos, a túléléshez szükséges eszközök. -
Deck
titán
Fel. Szokásos Sony minőség.
Leszámítva, hogy slimen gyengébben fut, bár pro-n is van, hogy belaggol kicsit 1-1 pillanatra motorozás közben az új területén, bár ritka. Ezenkívül normálon kicsit buták az ellenfelek és bugok előfordulnak de fokozatosan javítják őket.
A történet, játékélmény nagyon ott van -
oriic
HÁZIGAZDA
https://ghost-recon.ubisoft.com/wildlands/en-us/free-weekend/
Hivatalosan:
"THE FREE WEEKEND HAS ENDED! "
-
SH4D0W2011
őstag
Nem azt mondták, hogy nem lesz sztori, hanem azt, hogy a gameplay lesz lényegesebb, és inkább több, kisebb történet lesz a játékban egy nagy, mély sztori helyett. De persze, ha nem erre vágysz, akkor nyilván ne ezt vedd. Csak én mostanában szinte csak olyanokat toltam, aztán kell néha az ilyen is.
-
Anno haver PC boltban dolgozott, nagykerből hozott nekem 270Ft/db áron pár aranyozott végű (
) HDMi kábelt. Azt ők a boltban 2.490Ft-ért árulták
De ebayről is rendeltem már 2-3$-os hdmi kábeleket, egyikkel sem volt soha gondom. Rá nem venne a lélek, hogy 5k-t adjak érte, mondom ezt úgy, hogy amúgy hifi kábelekre kifejezetten sokat költöttem anno, ott volt tényleges hallható különbség.
-
ProEvoFan
nagyúr
B+, ezek gyönyörű képek.
A játék meglepően jól fut.Ha valakit zavar a 30fps - ami azért kb állandóan fix - mert fps műfaj, akkor átkapcsolja tps nézetbeA Days Gone ezerszer jobban szaggat, mondjuk ezzel még nem játszottam, de a streamek alatt is nem gyengén látszik.
Nem védőbeszéd akar lenni de sok kiadó példát vehetne az Ubisoftról, hogyan kell évekig folyamatosan támogatni ill tartalommal megtölteni egy játékot. -
törölt tag
Elismerem, hogy szépen össze vannak rakva ezek a perszónák, meg lehet őket kombinálni, stb., de engem teljesen hidegen hagyott. Nyomtam mindig az automatikus támadást, és alig vártam, hogy vége legyen a harcnak.
Egyszerűen nincs meg benne az érzés, ami a soulsborneiro-ban. odamegyek és lebaszom!
-
Deck
titán
Semmi rosszat nem akartam a kommentemmel. Elismertem, hogy szép munka a platina és tudom, hogy egy remek játék annak akit érdekel és szereti az ilyet. Attól még, hogy nekem személy szerint nem jön be egy játék, eltudom ismerni ha az jó
sp8787 még nem írt rá semmit. Vagy átsíklottam felette?
-
penge111
addikt
Jó kis leírás volt a játékról, tökéletesen átadtad, amiről szól ez a játék, és figyelemfelkeltő. Hátha többen rákapnak itt is a jrpg-re... Mondtam neked a Persona 5 és a DQ 11 egymással karöltve a jelenlegi generáció legjobbjai ebben a műfajban. Ezektől már csak régebbről vannak jobb címek (pl. Persona 4, FF VII, X stb.)
-
Van a Mementoban a Reaper, aki ha Flu van, akkor könnyen meghal és rengeteg xp jár érte. Mászkálva a Memento különböző szintjein random jelenik meg, ezt a "bugot" kihasználva lehet xp-t farmolni. Én nem tudtam legyőzni az ott lévő bosst (Shido), valamit elszúrtam az addigi fejlődésemben, ezért használtam ezt a reaperes dolgot. Szépen feltornáztam magam lvl92-re és így már volt esélyem a bossnál.
Ja és dec. 9. az utolsó időpont, mikor ezt a lehetőséget kihasználhatod. -
bbdzyx
senior tag
Annyi jót olvasok erről a játékról (csakúgy mint a Nier Automata-ról), az egész koncepció határozottan tetszik, de egyszerűen ki nem állhatom a japán animéket, mangákat, játékokat és ezt az egész, szigetországbeli eltúlzott ábrázolásmódot. Ezek miatt sajnos soha nem fogok nekiállni sok exklúzív címnek, pedig tudom, hogy nagy élményekről maradok le, de egyszerűen nem tudom beleélni magam egy kicsit sem ezekbe.
Nagy kivétel az MGS széria, meg valszeg' a Death Stranding is az lesz. Kojima ügyesen vegyíti a túltolt japán modoroskodást a nyugati képvilággal (nem beszélve a sok médiakulturális homage-ról), így az ő munkáit még beveszi az agyam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest