- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
saelin #173224 üzenetére
igen, hots miatt nekem meg elvonási tüneteim vannak
nyilván nem várok el egy hots/lol/dota 2 szintű cuccot, mert máshogy megy, de egy arena of valor-szerű mobil átirattól meg többet várnék (az jött nemrég switchre...) vagy ami legközelebb van még ehez az talán az awsomenauts... nade az meg rossz oldalról néz mindent
-
Xaels
félisten
válasz
saelin #172931 üzenetére
Technikailag van mit patcheljenek rajta még mindig. Sajnos az első nagyobb patch sem javított rajta, csak kikapcsoltak egy pár dolgot mint a rombolást meg az árnyékokat. A sztori viszont nagyon jó ha az ember túlteszi magát ezeken. A Shadows Awakening engem is érdekel, majd arról írhatnál pár sort.
Ma lenyomtuk haverral az első két küldetést Strange Brigade-ben. Felnyomtam a nehézséget Hardra. A látvány, a pályák kialakítása és a puzzleök szerintem nagyon hangulatosak. Most a harc intenzitása is rendben volt már és jól adagolja az egyre keményebb mobokat. Ami kicsit fura, hogy a loot nem osztódik. Ha találtok egy fegyver upgrade követ azt csak az egyikőtök tudja felvenni, ahogy a pénzt sem osztja el. Vannak kincsek, relikviák amiket mindketten megkaptok vagy mindketten fel kell vegyetek külön-külön.
-
válasz
saelin #172931 üzenetére
Sajnos letöltés után már nincs refund. Ez valamennyire - technikai okokból - érthető, csak éppen nem minden játéknál van próbalehetőség. Én múltkor megvettem egy season pass-t, aminél kiderült, hogy pont nem oldja fel azt amit szerettem volna. Na ebben az esetben szó nélkül visszakaptam wallet-re a lóvét.
-
.LnB
titán
válasz
saelin #171267 üzenetére
Ezért nem veszem meg a NMS-t. Ráadásul az tuti nem a ps hibája, ha az a játék ennyire megizzasztja. Nem tudom, ha egy RDR2-t így bír akkor én elégedett vagyok. Spider-man, RDR2, Driveclub, CODBO4, ment eddig rajta. Ki se volt közben kapcsolvaa a konzol. Most megnézem még az Uncharted 4-et.
-
discrate
aktív tag
válasz
saelin #170689 üzenetére
ez a jelenség a fornite-ban.
nálam is alap beállítások vannak, UPnP be van kapcsolva (gondolom, így a helyes).
kábelt cseréltem, de wifin keresztül is ezt a jelenséget produkálta.
a fortnite annyiból jó, hogy alapból a megfelelő régióba tesz (EU), ráadásul ping-et is mutat folyamatosan játék közben.
hangsúlyozom, hogy router nélkül direkt kábellel érződik a különbség (más multis játékoknál is, habár ott nincs 'fagyás', csak érezhetően megnőtt lag). -
-
Xaels
félisten
válasz
saelin #170579 üzenetére
Egyedül kipróbáltam. Hát a küldetések tetszenek, ötletesek a feladatok. Ez az aszimmetrikus harc viszont nem igazán jött be, pláne amikor az antagonista szimplán 140 szinttel volt magasabb nálunk. Sokszor sokat keresett a matchmaking, volt amikor percekig várakoztatott.
A közelharc nem olyan vészes, egyszerű kő-papír-olló szisztéma csak oda kell figyelni vagy tartani a távolságot.
-
Lackooo84
nagyúr
-
törölt tag
válasz
saelin #168546 üzenetére
Engem biztos nem.
Én kipróbáltam az ingyenes egy hetest a múltkor.
Nincs olyan rossz netem szóval azon nem múlott de olyan szar volt a streemelt kép hogy hihetetlen.
Az Until Dawnt toltam streemelve de végül abbahagytam és inkább megvettem lemezesen.
Személy szerint jobban örülnék ha a nagysikerű ps3 játékokat inkább letölthető játékként árulnák. Sokat behúznék belölük
Hát komolyan momdom az a streemelt kép ami a ps new ba van az valami borzalom..
Mosott, homályos sz@r...
Persze ezzel egyidöben rajtam kívül sokaknak megfelel úgy, szóval lehet nekem túl kicsi az ingerküszöböm. -
-
mike1334
veterán
-
Deck
titán
-
törölt tag
-
-
Frod
addikt
válasz
saelin #166639 üzenetére
Engem a 4 óta hidegen hagy a széria, az Origins már-már csábítgatott, de ezt az újat tuti beszerzem.
Egyrészt sokkal rpg-sebb lett, plusz amit mutattak Medusa-s küldi, ahogy először csak próbálja felderíteni, miért kőszobor mindenki, stb bőven elég Witcher-áthallást (jó, nyúlást) adott hangulatban.
És a végső érv pedig ez az Explore mód, amikor semmi ikon nincs a térképen, hanem mindent magadnak kell felfedezni, ott döntöttem el, hogy ez kellPersze stílszerűen megvárom a BF-t, mert tavaly az Origins akkor még csak 3-4 hete lehetett kint, de már kapott ~12ezres árat. Itt is hasonlóra számítok.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
saelin #166630 üzenetére
Én mocskos sokat játszottam már vele. Egyedül nem az igazi, de unokaöcsémmel sokat toltuk együtt és az rohadt jó volt.
Mára már kicsit meguntam, de azért néha nyomok vele pár kört.
Egy baj van vele, hogy elég vacakok a szervereik és emiatt sokszor sok a szívás.Én mondjuk imádtam a Jason filmeket is, lehet ezért elfogult vagyok.....
Viszont csapatban nagyon élveztem, szét lehet szivatni Jason-t benne.....már amikor..... -
-
törölt tag
válasz
saelin #166002 üzenetére
Nem csak új engine kellett volna, hanem új irányok. És időközben a nyakukra nőtt sok-sok stúdió. A DONTNOD konkrétan el is taposta azt.
/mondjuk azok is hasonló sorsa fognak jutni ha így megy. Oké, náluk azért beesik az ajton egy-egy vampyr, de szerintem az is akkora perec lehetett, mint a ház.
-
Peace
nagyúr
válasz
saelin #165923 üzenetére
HZD is csúcs volt controllerrel! Meg igazából eddig minden. Csak ugye itt is érvényes, hogy amit nem ismerünk, attól félünk. És tűzzel-vassal a konzol meg a controller ellen voltam. De ez az elmúlt 5 heti játék teljesen meggyőzött!!! Fognak érkezni még idén szép számmal Steam-ben kívánságlistára tett játékok nekem PC-re, de azért van rá sansz, hogy a fő játékgép innentől mégiscsak a PS lesz.
-
Peace
nagyúr
válasz
saelin #164151 üzenetére
Nekem mondjuk nem is volt kérdés, hogy PRO-t vegyem-e vagy a simát, ha már egyszer most vettem. TLoU-nál mikor kipróbáltam a 30 FPS-t, hülyét is kaptam a 60 után. Gyorsan toltam is vissza.
De grafikai szempontból szerintem nincsenek olyan oltári különbségek. A SS gondolom azért számít nálam is rendesen, az alapból be van kapcsolva nálam automatikusan amelyik játék támogatja, az dobja is ki egyből a sarokban, hogy aktív a funkció. Nem próbáltam még nélküle semmit. És mondjuk kíváncsi sem vagyok rá, hogy milyen nélküle. Még a végén kiderülne, hogy semmi különbség nincs.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
saelin #163133 üzenetére
Direkt ez a céljuk, ne ess bele a gödörbe
A Destiny egy jó játék, elején nagyon le tudja kötni az embert jól néz ki mmorpg, tök szuper, de egy idő után nem szól másról csak, hogy vidd végig huszadjára is ugyan azt és rohadt unalmassá válik, üres tartalom, csak járod az eventeket, a dlc-k pont erről szólnak egy hangyányi újítás, behoznak egy pályát amit 4 félképpen tudsz majd átvinni. Semmi kihívás sincs benne mert kb a legerősebb itemeket is bárki meg tudja szerezni. Anno destiny 1-be is ezért csalódtam ott is első dlc-ig jutottam ahogy itt is, kevés ide nagyon én lebeszélnélek a vásárlásról. De próbálgasd, ha 15-20 óra után is szórakoztató, akkor olcsón megéri, de csak pár óra plusz tartalmat fog kínálni a dlc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest