- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
hombre[EU] #191675 üzenetére
Ja, jó kis Roland
Egyetértek. A Dq11 midi prüttyögése vmi borzalom. -
penge111
addikt
válasz
hombre[EU] #191672 üzenetére
Nekem még ott csöcsöl a polcon a DQ Xi, de mindenki dicséri, leszámítva a zenét, mert midi. Valahol olvastam, hogy valami moder Pc-re megoldotta, hogy a nagy zenekari muzsika szóljon a játék alatt. Nem értem miért nem tették bele a fejlesztők...
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #191619 üzenetére
Itt a forumon is vannak eletvitelszeruen felhaborodok akik alig varjak, h rosszul erezhessek magukat valami miatt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Csak a nyugati PS4-es verziót érinti a dolog. És én nem értem, hogy miért.
Itthoni példányokban is benne van. (PC-n, XO-n nincs cenzúra ezeken a részeken)
-
Dreimus
senior tag
válasz
De csak ps4-en
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #191578 üzenetére
Egyetértek. A Blood and Wine igazán a fő sztori után jó, főleg a legvége miatt
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
hombre[EU] #191578 üzenetére
Én PC-n kétszer belekezdtem különböző okok miatt abbahagytam mindkétszer, pedig nagyon tetszett. Utoljára ott jártam, hogy a:
de azért eddig beleraktam vagy 30 órát, legelőször meg 10-et.Nekem nincs megint ennyi időm, hogy eljussak ahol utoljára tartottam. Lehet mentést letölteni és felrakni, vagy az profilhoz kötött?lápvidéken bolyongtam, azon a környéken ahol a szellemlakta torony is volt.meg is öltem végül a saját varázslónő haveromat mindegy -
Rigormortiis
veterán
válasz
hombre[EU] #191427 üzenetére
Remekül működik pl az Overwatchnál vagy az R6 Siege-nél.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #191405 üzenetére
Gondolod, hogy sokan rohantak megvenni, hogy lassak tenyleg olyan szar e a jatek mint mondjak?
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #191358 üzenetére
Szerintem az egyik jön és vele a másik is. Van a Project Stream, ami ugye alapvetően böngészőbe épített PC-s cucc, de előző évben végig volt szó a Yeti-ről is. De ahogy a szabadalom leírja, ez a kontroller az épp konzol státuszban kiszolgáló eszközhöz csatlakozna, ami akár lehet egy mobiltelefon is. Szóval lehet, hogy a Google épít saját hardver konzolt, de az biztos, hogy csinálja a stream alapú cuccot és ez az eszköz mindkettővel kompatibilis lehet majd.
(#191360) Bazsi1987: lehet, hogy arra gondolt. Az is az egyik "odaát" van
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #191327 üzenetére
Pedig ha régóta konzolos vagy akkor az ingadozásokat már régen megszokhattad volna....
Nem vészes azt nekem már a szemem nem is látja ha itt-ott beesik az FPS
Mondjuk tolok ps4 proval párhuzamban pár ps3 as játékot ps3 on lehet azért nem vagyok alergiás az fps droppra.
Ott nem ritka az érzetre 20 Fps re való beesés sem -
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #191324 üzenetére
Biztos.
Regi motorosoreg vagyok mar, nekem 24fps felett mar jo. -
válasz
hombre[EU] #191324 üzenetére
A GoW sincs hatvanhoz tapasztva performance módban, sőt, elég jól ingadozik harc közben. De sokunknak így mégis jobban bejött mint a fix harminc. Bár tudom, hogy van aki érzékenyebb erre, nekem mondjuk nem is tűnt fel.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #191322 üzenetére
Benéztem a dolgot egyébként
Azt hittem a pro-t kérdezed és ott tényleges harc alatt is le-le esik 49 fps-re is (19:46). Próbáltam menteni a dolgot hang nélkül gyorsan megnézve az alap ps4 fps számait is, de ezek szerint fail.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #191310 üzenetére
Ennyire tryhard jatek lesz, hogy ez eletbevago?
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #191315 üzenetére
what?
22:01 - 4x fpsEz minden csak nem stabil.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #191312 üzenetére
Úgy szokták kiválasztani a jeleneteket, hogy az reprezentálja a játékot. Tehát elég biztos lehetsz benne, hogy nem tartja stabilan a 60-at.
-
válasz
elég jó engine az, sztem simán lehetséges
-
törölt tag
válasz
Van df video már.
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #191254 üzenetére
Alapban eleg lenne vszinu egy de attol fugg sztem ,hogy a tobbi upgrade trophy meg lehet e 1 alatt. -
Bogyi007
veterán
válasz
hombre[EU] #191192 üzenetére
Nem itt kellene ezt kibeszélni, de szerintem nézz kicsit jobban annak hogy mik kerülnek bele a GP-be mostanság....
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #191192 üzenetére
Egyébként is jó opció, csakhàt az az út amit ebben a generàcióban kitapostak mostmàr végig kell vinni, de azért làtszik hogy nem akarnak ők lemaradni. Hàny év előnye volt a Sonynak? 7
Ezt szépen ledolgozta az MS, de exklúzívok terén (màr ami a storyközpontú singleplayer jàtékokat illeti) megint van egy 4-5 év lemaradàs. Exklúzív multiplayerjàtékban viszont a Sony van lemaradva. Nem egyszerűen fekete meg fehér ez a dolog. -
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #191183 üzenetére
Az In Nightmares kicsit hajaz a Little Nightmares-re.
-
xkoti
senior tag
válasz
hombre[EU] #191183 üzenetére
Csipázom őket
Érdekes egy kis game -
Bogyi007
veterán
válasz
hombre[EU] #191154 üzenetére
Az ugye neked is és a többieknek is megvan infóként hogy az Insomniac Games kvázi Sony saját stúdió egyébként is? Konzolon az Xboxos Sunset-en kívül csak nekik gyártottak játékokat...
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #191147 üzenetére
Eddig nem tudtàk őket megvenni, akkor ezutàn sem fog menni. Vagy majd az Insomniac hirtelen meggondolja magàt?
Ràadàsul miért lenne hihetetlen egy SunsetOD2 PS-re? -
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #191147 üzenetére
A Sony? Remélem ezt fogják csinálni
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #191138 üzenetére
Hat azert a Sony nagyon nem olyan mint a Microsoft (volt), engedi a studiokat kalandozni ha jonak tunik az otlet, nem eroszakolja rajuk a veg nelkuli folytatas gyartast, ugyhogy akar belefer egy Sunset Overdrive psre is, mar csak revanskent is.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #191138 üzenetére
Ne aggód lesz, max PS-re, de lesz.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #191131 üzenetére
A PC-s megjekenés környékén nyilatkoztàk ezt. Engem nem érdekel hogy hol lesz a 2. rész, csak legyen.
Markknight
Most sem dràga.
8k a Deluxe kiadàs. Steamen meg 20$/€ -
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU] #190875 üzenetére
Hajjaj... sokszor.
Meg persze sok hasonló, más fragmovie - val egyetemben. Ennél kifejezetten kreatív volt az edit. eSuba... Rég találkoztam a nevükkel.
Most hogy így felhoztad és belegondolok, közvetett módon ezek a srácok, a "nagyok" pozitív értelemben sokat hozzátettek az én játékomhoz. Ugyan a skill -t nem adták a kezembe, azt magamban kellett keressem, de néhány technikát sikerült ellesni. Persze az akkori "rántásokat", egeres skill - t nem igazán tudom a konzolos gameplay-ben alkalmazni.
-
Bogyi007
veterán
válasz
hombre[EU] #190696 üzenetére
De csak ha az első és második részt csinálnák meg...
-
Domaximus
tag
válasz
hombre[EU] #190717 üzenetére
De most ezt nagyon halkan lehet hallani igazabol. Nemtom toled milyen messze van a gepezet, de siri csendben nem tudnad nekem meghallgatni ?
-
Domaximus
tag
válasz
hombre[EU] #190714 üzenetére
Aha. Tehat akkor igazabol ne foglalkozzak a dologgal?
-
Domaximus
tag
válasz
hombre[EU] #190696 üzenetére
Am ja nagyon brutalok mostanaban.. na ja az rendesen odabaxna.. Nekem most bekerult a top5os best developerek koze a capcom.
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #190449 üzenetére
Fel se tűnt de igazad van
20 óra a main story-ja.
-
Lefty
addikt
válasz
hombre[EU] #190293 üzenetére
Igazabol mar sajnalom, hogy penzt adtam erte.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #190235 üzenetére
Amolyan középszer hangulata van tényleg, de mélyebben csak akkor tudok róla nyilatkozni, ha majd játszottam vele, de egyelőre nem nagyon vonz, hogy mindenáron játszani akarjak vele.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #190072 üzenetére
Mivel nem jàtszottam a jàtékkal, ezért kérdeztem. Ha jól értettem valamelyik lootnak magasabb volt a drop rate-je mint azt az EA meg Bioware elképzelte, és ezt ő ugye stream-elte. Erre kapta a ban-t, mert hogy exploit kihasznàlàsànak minősült.
Ha tévedek akkor bocsesz. -
törölt tag
válasz
hombre[EU] #190001 üzenetére
Kèpes voltam végignézni.
Mi ezzel a baj? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #189933 üzenetére
Márciustól októberig volt már minden fajta dátum leak.
Sony eldönthetné, hogy mikor is akarja megejteni azt a bejelentést, ha már E3-on nem lesznek ott.
-
Lefty
addikt
válasz
hombre[EU] #189634 üzenetére
Akcioban megvettem most, alapvetoen sokkal jobb, mint vartam. Tok szorakoztato. Viszont az peldaul, hogy egy ilyen jatekban nemes egyszeruseggel semmilyen arnyeka nincs a karakterunknek, az ugy meresz kisse. Kicsit olyan erzesem van, hogy nem vagyunk a megalkotott vilag resze.
-
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #189649 üzenetére
Nálam COD2-vel indult, abba belerambóztam 2000 óra körül. Utána jött az MW szintén hasonló óraszámmal, de ott már próbáltunk klánban játszani. Azután WAW amiben eleinte otthonról nyomtam a 30/30-as fix ip-s netemmel 3 szervert is, de az végül valahogy nem ragadt meg pedig hetekig fullon ment és sokszor jöttek külföldiek is bár nem nagyon bírták a 40-50-es pinget ezért idővel elmaradtak. Utána maradt 1 MW szerver pubolni otthonról meg egy német CB-zni. Mennyit csalóztak, hogy olyan nem létezik, hogy 0 a pingem
Az MW2 viszont annyira botránysz@r volt a lobby rendszer miatt, hogy ott elszakadt a cérna. Nem is tértem vissza a szériához WW2-ig de már csak konzolon és csak pubolni.
-
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #189646 üzenetére
Én rüheltem a Promod-ot. Nem mintha a Pamot szerettem volna. Azt is utáltam, hogy állandóan piszkálták és volt, hogy hetente belenyúltak csak mert...
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #189534 üzenetére
Én szívesen kipróbálnám a multiját, remélem vannak akik még játszanak vele aktívan..
-
sutyesz96
őstag
válasz
hombre[EU] #189376 üzenetére
Nekem 5.000 (4!!!!négy!) forintot akartak ajánlani nagyjából 1 éve egy Uncharted 4 Collector's Edition-ért, makulátlan állapotú füzettel, stb. + egy új Lego Star Warsért. Igen, a kettőért együtt. Az öthetvenhatban.
-
seniman
veterán
válasz
hombre[EU] #189380 üzenetére
A kulturált(abb) nyugatot ne hasonlítsuk a hazai rabló kapitalizmushoz.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #189380 üzenetére
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Boltban sokkal kevesebbet adnak érte.
-
marilllyo
veterán
válasz
Hát azért a boltban beszámítgatós móka elég nagy lehúzás. Mondjuk nekem vidéki révén az sem opció.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #189134 üzenetére
Lol, kis naív
-
Scholes9
nagyúr
válasz
hombre[EU] #189140 üzenetére
A Zeldáért meg is éri, de ez már nagyon off...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #189134 üzenetére
Na de ez Switch exkluzív!
-
malystryx
senior tag
válasz
hombre[EU] #189125 üzenetére
Hogyne lenne, nekem is az egyik kedvencem volt a N.O.L.F.
Amúgy akit érdekel, pc-n kaptam egy linket ahonnan a Monolith mindhárom játéka tölthető, fut simán w10-en. (Nolf 1-2, Contract Jack)
-
wolf13
őstag
válasz
hombre[EU] #189119 üzenetére
Hát majdnem kiugrottam a bőrömből az írásod olvasva ,talán 3 rész ( Contract J.A.C.K -et nem számolom) vagy egy remastered jön.
Imádtam azt a játékot, a zene , az egész körítés nagyon jó volt.
-
válasz
hombre[EU] #189119 üzenetére
Annak kéne egy folytatás.
-
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #189103 üzenetére
Egyáltalán nem olyan sok. PS4-en már eleve a D1 Patch-csel indult, a Forge sokszor betölt 4-5mp alatt. Ha kint vagy a szabadban nem töltöget, csak ha bemész barlangba vagy valamilyen zárt helyiségbe, de ott sem olyan vészes már mint a demoban volt. Simán elrepkedtünk freeplayben fél órákat töltőképernyő nélkül. A sztori nem olyan filmszerű mint az UC esetében ha már azt is felhoztad, de van. Egész értelmes párbeszédek is vannak meg karakterek is, egyáltalán nem csak arról szól nálam hogy megyek és ölök, nem pörgetem el az átvezetőket meg a feliratokat.
-
gyuromoj
veterán
válasz
hombre[EU] #189104 üzenetére
PS4 játékok meg a VR menjen és akkor van egy vevőjük.
-
gyuromoj
veterán
válasz
hombre[EU] #189101 üzenetére
Azt én is olvastam reggel. Valami olyasmi volt, hogy talán könnyebben lehet majd összekötni a géppel.
-
gyuromoj
veterán
válasz
hombre[EU] #189096 üzenetére
Remélem a VR is használható lesz vele vagy fejlesszék akkor.
(#189099) ProEvoFan
Platinája is könnyű. Én egyedül toltam le a kampányt, simán jó volt. -
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #189091 üzenetére
Ma 9 órát játszottam vele. 10. szinten vagyok, 30 a max úgy tudom és az első Stronghold még csak most oldódott fel. Érdekes más játéknál nem gond ha csak 10-15 óra a tartalom...
-
seniman
veterán
válasz
hombre[EU] #189078 üzenetére
Dóra?
Ne is említsd,attól szoktam a falat kaparni hétvégenként:
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #188288 üzenetére
Én ennek ellenére is élveztem az 5. részt. Amik a videóban voltak nem hiànyoltam a jàtékból. Lehet azért mert nem jàtszottam a 2. résszel.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #188286 üzenetére
A 2. rész is UBI
-
d@vee
őstag
válasz
hombre[EU] #188250 üzenetére
Annyi Seherezádét meg Árva angyalt nézel OLED TV-n, hogy beleég a kép?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #188229 üzenetére
Valahol vicces ez az egész, nem is az Nvidia lenne, ha a dedikált AI magokat nem csalásra használná
-
Scholes9
nagyúr
válasz
hombre[EU] #187571 üzenetére
Ez jó
-
Domaximus
tag
válasz
hombre[EU] #187571 üzenetére
A nagyobbakra vagyok kivancsi (ign, spot, pcgamer stb..) mennyit adnak a gamenek
azert ennyire csak nem hudeallat. De igen manapsag minden aaa game ekkora pontszamokat kap meg az is amelyik szarra van szabdalva uzletileg, meg teli mikrotranzakcioval :/ ez most kivetelesen nem az a jatek, csak nemtom.. videok alapjan nagyon semmien eddig, oke szep bar ez alap egy metro jateknal, de nekem sokkal uncsibb mint az elozo ketto.
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #187572 üzenetére
Az eddigieknél nyitottabb, van benne járműhasználat meg minden
-
mike1334
veterán
válasz
hombre[EU] #187547 üzenetére
Olyan, hogy objektíven jó vagy rossz nem létezik, erre próbáltam utalni. Mivel az ízlés soha nem objektív. Ha egy játék 90% felett van, de nekem akkor se tetszik, akkor mi van?
Tudod nem véletlenül készít a NaughtyDog 10 perces gameplaye után a MotiveStudios senior tech animatora 90perces frame-by-frame videót
És játék közben te is így nézed? Vagy az összhatást nézed, az élményt keresed/várod? Mert én pont letojom, hogy mit szúrnak ki egy ilyen videóban, ha unom magam játék közben. Meg mondhatja azt is, hogy szar, de én még élvezem..
-
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #187540 üzenetére
Nyomd ki az átvezetőket. A föképernyőn utólag is meg tudod nézni őket.
-
zzola
titán
válasz
hombre[EU] #187227 üzenetére
+1!
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #187214 üzenetére
Jah Ac is megvolt mert kaptam a géphez kod formájában ? ha jól emlèkszem..
Arra csak ránéztem mert én am ki nem állom az AC ket -
Nayrobi
őstag
válasz
hombre[EU] #187148 üzenetére
Támogatja a psvrt, ez már 100%. Kár hogy a bétában még nem engedélyeztek, nagyon megnéztem volna hogy miket alkotnak ennek tudatában.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #186935 üzenetére
És már játszhatóak is
-
ron8
senior tag
válasz
hombre[EU] #186523 üzenetére
Persze idáig én is eljutottam. De útközben problémák adódtak és abban kértem volna segítséget.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #186506 üzenetére
Ez egy jàtéktervező studio jàték?
-
válasz
hombre[EU] #186338 üzenetére
De ez miért baj? Az ne élvezze a játékot, aki nem elég tökös hozzá? Én is szeretem, ha egy játéknak van nehézsége, de mindenkinek más az ízlése. Végigvittem én is groundedon, tisztában vagyok azzal, hogy mennyire nehéz a játék, és hogy sokkal édesebb a győzelem a sok szenvedés után, mintha csak "végigsétáltam" volna rajta. Viszont én tapasztalt játékos vagyok, sok évnyi kockulás van mögöttem, biztos vagyok benne, hogy a nagy átlag nem ilyen. Nap mint nap látom, hogy az embereknek a mozgás közbeni célzás is bajosan megy sokszor, főleg ha izgulnak, az easy fokozat is megizzasztja őket, de próbálkoznak. Hardon azonban feladnák az egészet, nem érne annyit a sztori, hogy vesződjenek vele.
De fordítsunk a dolgon. Te élveznéd a játékot, ha például amint észrevesz egy enemy, beadna egy animációt, ahogy megölnek téged? Persze nem lenne sem checkpoint, sem mentés. Én tuti nem. Szeretem a kihívást, szeretek lopakodni, de ennyit nekem sem érne meg az, hogy megtudjam a történet végét.
Nehézséget tekintve a The Last of Us teljesen rendben van szerintem. A könnyű fokozattal elboldogul bárki, a nehezen meg még a tapasztaltabbak is megszenvednek. A segítő mechanikák opcionálisak, így mindenki megtalálhatja a maga számítását.
-
törölt tag
válasz
Éppen grounded módban tolom, a graveyard részen rohanok el a clickerek mellett, amikor az egyik lépcső alján Joel krisztusi pózba vált, és elkezd lebegni a föld felett. Mivel így a clickerek nem hallanak, csak körbe-körbe kellett lebegnem, amíg Bill kinyitotta a kaput. Csak azért nem néztem birka mód ki a fejemből , mert már egyszer láttam erről a glitchről egy yt videot, de az életbe nem gondoltam, hogy valaha találkozom vele.
-
Mike
veterán
válasz
a lehetetlenül nehéz és szivatós nem abból áll, hogy ott állsz pár garassal egy játék elején
-
mike1334
veterán
válasz
De kb semmibe se kerül, hogy mind a 2 tábor megkapja az igényeinek megfelelő nehézségi beállítást. Ha jól rémlik a TLoU-ban is kikapcsolható a hallgatózás. Ezek csak játékok.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #186235 üzenetére
Remélem sosem fog játekfejlesztő cég foglalkoztatni. Nem értem miért fáj egyeseknek hogy nem kell 10 percenként a földhöz vágni a kontrollert a nehézség miatt. Lehet állítani, aki ezt élvezi az játszhat úgy, aki meg nem szenvedni akár hanem egy jó sztorit, annak ott a normál vagy a könnyű fokozat.
-
Madwe
nagyúr
válasz
hombre[EU] #185572 üzenetére
Amilyen gyorsan készülnek a GT-k, olyan 2023-24 körül már várnám nagyon én is
-
lancia75
tag
válasz
hombre[EU] #185144 üzenetére
A játék indítása után nincs más csak új játék és a beállítások. Csináltam korábban egy online mentést vagy mit, de nem onnan kezdi a játékot.
-
sting2
addikt
válasz
hombre[EU] #185137 üzenetére
" Idén kijön a TLoU2 és utána minden gagyi lesz a Cyberpunkig "
Vagy rágjuk a kefét a játék közben, hogy mennyivel jobban fog az egész futni PS5 konzolon( ha tényleg lesz visszafelé kompatibilitás)...
Mindkettő cím, nehézsúlyú monstrum már a PS4 - nek, akármilyen jól is lesz optimalizálva. -
törölt tag
válasz
hombre[EU] #184985 üzenetére
A last of Us ban sehol nincsen 60 4k ban..
1900p ben van 60 -
RolEnD_
tag
válasz
hombre[EU] #184890 üzenetére
Igen, azt már tegnap megcsináltam. Újratelepítettem a rendszerszoftver-t pendrive-ról. Nyilván eltűnt a gépről minden, majd letöltöttem a játékokat, hogy egyáltalán ki tudjam próbálni, de sajnos nem oldotta meg a gondot.
Kendek: semmiképp nem szeretnék mutyizni. Ha muszáj, akkor Hireltech lesz belőle...
-
RolEnD_
tag
válasz
hombre[EU] #184883 üzenetére
Nem próbáltam másik HDD-vel, mert sajnos nincs 2,5"-os itthon. Azonban kivettem és megnéztem HD Sentinellel a gépen, 100%-osnak írta.
Tulajdonképpen random a probléma. Tegnap tudtam játszani fél óra BF V-öt gond nélkül este. Ma 4x fagyott le 5 - 10 perc után. Battlefront 2 be sem töltötte a pályát. PES 2019 szintén lefagyott töltés közben. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #184664 üzenetére
Death Stranding az új jàtéka Kojima-nak.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #184457 üzenetére
Ezen most annyira röhögtem... (Nagy Red Dead Redemption 2 spoiler, csak szólok) [link]
Lesokkol a story-tól rendesen, aztán...
Egyébként igazán bájos kis csaj. Nézek majd videót, meglátjuk milyen személyiség. -
vg
addikt
válasz
hombre[EU] #184457 üzenetére
Ez hobbi játékos. Ez a strimer: [link] 82 órás folyamatos játék... még a borosta is megjelent a végére az arcán.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #184425 üzenetére
Jóvót!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #184125 üzenetére
Nekem oké mind a kettő.
-
penge111
addikt
válasz
hombre[EU] #183532 üzenetére
Azok nem turn base alapú játékok, folyamatos a harc bennük. 11-én jelent meg a Tales of Vesperia az egész szériának a legjobb része, mindenkinek nagyon ajánlom. Tales játékokkal az a baj, hogy nem kimagasló alkotások, kivétel az általam emlitet Vesperia, mind középszerű jrpg, de én kedveltem szinte mindegyik részt, de egy Persona, FF, DQ nyomába sem érnek! A Vesperia az egyetlen ami ki tudott ebből a középszerűségből annó törni! Még esetleg a Tales of Berseria is elmegy, de annyi extra van benne, hogy végre egy női kari a főszereplő, meg jó kis darkos a hangulata a játéknak, de számomra az is csak egy középszerű alkotás.
-
penge111
addikt
válasz
hombre[EU] #183525 üzenetére
Persona 5, Final Fantasy X/X-2 HD, Dragon Quest XI ennyi ezek a legjobbak! Sajnos Ps4-re nagyon kevés jó jrpg van, Ps2 és Ps3 alatt sokkal több volt
De Ps1 idején élték ezek a virágkorukat, nagyon rétegjátékok, nincs rájuk akkora igény sajna...
Ui: még van a Final Fantasy VII, de ugye ez nem kapott semmi ráncfelvarrást, illetve a Final Fantasy IX, ahol elég csinossá tették a játékot, de főleg csak a karaktereket modellezték újra. Mindkettő zseniális játék, de a grafikájuk mai szemmel nagyon gyenge, de jrpg-nél engem ez mindig is hidegen hagyott.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU] #183508 üzenetére
Nem tudni még de több helyen azt olvastam hogy igen.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #183320 üzenetére
A szociális életembe nekem is. Menyasszonyommal is hetekkel előre lebeszéltem, hogy Figyu' ha megjelenik az RDR2... És tök megértő volt a kincsem. Persze mikor elkezdtem neki mondani, hogy És ha majd jön a Death Stranding.. Na akkor hevesen Nem, nem, nem be is fejezheted....
De áhh, az az RDR2, egy gyöngyszem. Nem hibátlan, de gyöngyszem. Olyan élményeket adott, mondogattam magamnak "Nem pityeregsz, férfi vagy! Nem sírsz mert férfi vagy b*zd+!".
-
hhenry
őstag
válasz
hombre[EU] #183328 üzenetére
Oke megfogadom
-
hhenry
őstag
válasz
hombre[EU] #183318 üzenetére
Én is nem sokára kezdem
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #183311 üzenetére
#respect (igényes választások)
(#183313) hhenry Hova vigye ki? Bármikor kiadja a lemezt a PS.
Végigjátszás. Végigjátszotta. Végigvitte.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest