- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Konami cáfolta természetesen azt hogy ezen játékok jogait odaadták volna a Sony-nak,és azt is mondták hogy nem szándékoznak velük semmit se kezdeni jelenleg... De aztán ki tudja mi az igazság,majd a PS5 reveal-nél kiderül. Valamit már tuti dob a Sony is hamarosan (remélhetőleg).
Resi 8 meg a 7 folytatása lesz,vagyis elméletileg a Not a Hero dlc sztorijának a folytatása.
-
penge111
addikt
Hát ez az, szaros 10-12 négyzetméteres konyha nálunk is 1 millába áll meg
Ok asszony kért "pár" spéci dolgot, meg le kellet beszéljem a 25 ezer/ négyzetméteres anyagról egy fokkal olcsóbbra, de mégis minőségire. Meg mivel pici a hely, és van bőven cső lesz mit vágni. sajna nem vagyok ennyire ügyes, sőt... Alap dolgokat megcsinálom, festés, tapétázás, csapbekötés... Mindegy már 6-7 asztalossal beszéltem és kollégáim is mondták, sajna így elszálltak már évek óta az árak. De két napért 300k munkadíjat továbbra is irreálísan soknak tartok, még akkor is, ha két ember dolgozik majd rajta.
-
-
S e t h
nagyúr
Egy playsationos ismerősömmel sincsenek átfedésben a játékok, amelyekkel játszunk, teljesen eltérő az ízlésünk.
Falraokádott hüvelyes bármilyen élménybeszámolót is tartani, vagy megosztani egymással, hogy melyik játékban mi a jó.
Jött egy tag a céghez és kb. ugyanazokkal játszik mint én, adunk egymásnak tippeket, a legújabb híreket is átbeszéljük, de attól még nem lesz rosszabb a közérzetem, hogy egy rakás analfabétával vagyok összezárva.
Ami az évekkel együtt jön az az, hogy nem éri meg a vesződséget profétásat játszani, miért próbálnék meggyőzni vkit arról, hogy ő rosszul gondolja és nálam van a bölcsek köve?
Ha arra gondolok mennyi értékes időt vesztegettem el másokra a weben, tettem ezt miért? Simán egoizmus, mert hát én vagyok az igazság letéteményese, ezt meg kell osztanom másokkal is, kell a francokat, nem vagyok misszionárius.
Szóval igen, a Valhalla LEHET az év játéka, de nem biztos, végül is a Fallen Order, Sekiro is lehetett. Csak azért ne lehetne, mert nekem nem fekszik a stílusuk? Attól még okozhatott élményt a többségnek. -
l.skywalker
titán
Én szerencsére kevés "laikussal" találkozok (habár magamat is ide sorolom, de hozzám képest az ilyenek a laikusok), de igazából ez érthető dolog. A játékosok többsége nem tud ennyire elmélyülni ebben a világban, nem olyanok mint te (vagy én). Egyszerűen leül és játszik és ennek megfelelően alakul ki az ízlése, de nem fog 20ezreket fizetni arra, hogy megkockáztasson olyan játékot, amit nem ismer.
Anélkül, hogy megbántanék bárkit, a saját ilyen ismerőseimről beszélve szigorúan: igénytelenek ebből a szempontból. A FIFA amiért minden évben fizetnek, ezen túl csak a F2P játékok és mindegyiknek van egy "kedvence". Megveszi 2 évente az Assassin's Creed-et, vagy a Call of Duty-t vagy valamelyik ismertebb franchise újabb darabját.
Én másik platformon játszok a Kingdom Come: Deliverance-val. Van benne 130+ órám.
Ezen túl összesen 6 ismerősöm indította el a játékot, ebből 5-en egy óránál kevesebbet játszottak vele.Nem az ő ízlésükkel van baj, hanem én fedeztem fel magamnak ezt a játékot. De ezt a felfedezést nem sokan csinálják, mert számukra a játék maga egy olyan kikapcsolódási forma, amibe nem visznek bele külön erőfeszítéseket. Leül, elindít, játszik.
-
RangerFox
veterán
A bejelentő trailer után két ismerősömmel beszélgettem róla. Nem bírtam a végén kijavítgatni őket, el is engedtem a dolgot). Szentül meg voltak győződve, hogy a Holiday 2020 az karácsonyt jelent, pedig a Holiday seasonbe tartozik a November is, valószínűleg a next gen konzolok megjelenéséhez igazítják majd a játékét is. Aztán megkérdezték, hogy jön-e Ps4-re, mert nem látták a Ps logót a trailer végén... Aztán büszkén mondták, hogy azért volt xbox logó a trailerben, mert a Microsoft segít a Ubisoftnak elkészíteni a játékot... Véletlenül se azért, mert az MS fizetett a marketingért. Aztán mondták, hogy ez ingame footage volt, nem is cinematic
. Végül az is újdonság volt számukra, hogy kb. az összes AC cinematicot a Digic Pictures csinálta, így ezt is...
-
Bad Pritt
félisten
Én nem futok bele ilyenekbe, mert nem kötözködöm. Ha azt mondja a Valhalla év játéka lesz, hát meglátjuk, alapvetően megvan rá az esély, még ha csekély is.
A technikai részletekhez meg sokan nem értenek, plusz azért megy egy enyhe, de folyamatos marketingjellegű butítás a gyártók részéről is minden fronton, hogy a nagyobb, szebb, jobb, még több magos, még magasabb frekvenciájú, még színesebb cuccaikat behozzák a köztudatba, szóval nem csodálom, hogy sokan össze vannak zavarodva.
Másrészt ez is olyan, mint az, hogy az embereknek van kocsija, de ismerek olyat, aki a motorháztetőt se tudja felnyitni, valaki a kávéfőző elvi működését nem érti, más a az analóg órát nem tudja olvasni, mégis ott van a karján. Ilyen a világ. -
l.skywalker
titán
Arra értettem, hogy azért sem beszélhetett a közüzemi számlákról, mert azokat utólag fizeted be a használat után mennyiség alapján (tudom már van prepaid, de az elég ritka még idehaza)
A digitális ELŐfizetéseket előre kell fizetned és aszerint tudod használni.
Szóval csak a életlen, tompa fejű baltával hasogatom a szőrt a hátadon
-
_drk
addikt
Ez a kritika.
Mikor van egy jó cucc amit egyáltalán érdemes elindítani, majd végig nyomni.
De végig játszás alatt azért jönnek szembe dolgok amik mondjuk "érdekesek".
Csak ő ezt folyamatában közli, egyből ide beírva, nem egybe átgondoltan mint te.Játékok terén elég érdekes ez a műfaj itt az interneten.
Mindenki oszt mindent!Sorozatoknál imdb-n tisztán látszik hogy csak az értékel aki nézi, persze ott is van lehúzás például star trek Discovery. De szinte mind 7 és 8 körül van tehát aki folyamatában nézi es szereti már csak a rá szánt idő miatt is jól értékel.
Filmeknél ez a szám a 2 órás nézzük meg miatt rengetegen megnézik. Nagyon sokan értékelnek mindenhogy is.
Nah játékoknál hiába a hosszú lefutási idő, mindenki értékel mindenhogy. -
Batyops
aktív tag
-
Sordoran
addikt
Ugyan így vezérel engem is a dolog. Sok játékot megvettem akciósan, de a majd valamikor játszok soha nem jön el. De ha megveszem megjelenéskor, akkor meg kell dolgoznia a pénzért, mert ha pár hétig/hónapig nem kezdek neki, akkor verhetem fejem a falba miért nem vártam rá, mikor már olcsóbb lett. 2 switches játék után most ez a 2 ps4-es cím ami így áll nálam fél év után, és eddig jól állok.
-
Sordoran
addikt
Nekem meg pont sikerül most haladnom. Tőlem nagy szó, hogy áprilisban letoltam az FF7R-t 30 óra alatt, és a P5R-ban már van 25 órám. Tekintve, hogy előző hónapokban meg alig volt bekapcsolva a PS4, kifejezetten büszke vagyok magamra, hogy haladok.
(mondjuk ugyan úgy dolgozom itthonról mint ezelőtt, csak az ingázás miatti idő és fáradság hiánya teszi lehetővé a több játékot)
-
penge111
addikt
Valahogy hasonlóan érzek, igaz nálam pörög a Disgaea 5 Complete, de pl abban az a szuper, hogy 20-30 percre is belehet ülni,mert annyi egy pálya kivesézése. De mégis szívesebben lődörgök most a flipperrel, meg a Pac-Man-nel.
Ui: FF VII-tel annyi gond lehet, hogy mivel az kb. tized része az eredeti játéknak, többen írták, hogy mikor lepörög a játék vége ott állnak, hogy mi van, rengeteg kérdés, elvarratlan dolog marad értelemszerűen
-
Sordoran
addikt
Egyetértek, simán ki is lehet következtetni dolgokat akár. Akik egyáltalán semmit nem akartak tudni a játékról azoknak minden zavaró lehet, mert a fejükben elkezd kialakulni egy kép, holott ők azt akarják, hogy MINDEN új és meglepetés legyen. (azaz még a hivatalos trailereket is kerülik) Szerintem is túlzás törölni és bannolni, de azért az, hogy 3 napja ide panaszolják ki magukat emberek, hogy így meg úgy csalódottak... Volt róla hír, az alatt van komment szekció, oda lehet írni, mert ott valószínűleg olyanok vannak akiket érdekel és látták is ezeket, őket érdekli. Itt a többséget nem, vagy mert kerüli, vagy mert maga a játék se mozgatja igazán. Legyünk már tekintettel egymásra, nem azért mert muszáj, hanem mert nem ide való elsődlegesen és már unalmas, többször kibeszélt a téma.
Hozzáteszem én elkerültem ezeket, és tartom is az előrendelésem. Vannak elképzeléseim (sajnos, bár ha az a háborgás fő tárgya amire gondolok (2 dolog is eszembe jut), az pont nem zavar) mik történhetnek, de meghagyom meglepetésnek. Olyan szinten nem hiszem, hogy csalódni fogok, de ha mégis, így jártam. (maga a fősztori első részben se volt fantasztikus, inkább a szereplők, kapcsolatuk, a történet vezetése az ami megfogott engem) -
S e t h
nagyúr
Dettó.
A Rage 2 esetében kb. 5-6000 forint körül húztam meg a határt, de még most sem nedvesedik a bugyim.
Lesz ebből még néhány ezer forintos tétel is.Viszont nem hagy nyugodni ez az FF VII felújított változat. A jrpg meg én két külön univerzum, de lehet hagyom majd magam elcsábulni.
-
Adam_Shepard
addikt
Igazán üdítő a lelkes hozzáállásod az UBI- cuccokhoz, de azt is nézd meg, hogy hogy volt eddig náluk a gyakorlatban. Már egy ideje nem sok elvárással állok neki a cuccoknak, ezért is volt meglepő számomra hogy kiplattant az Odyssey. Az elvárásom kb most így néz ki:
A másik, hogy az AC RÓG-ot veszem alapul, az is a gen. végén jött, lehet itt is PS5 exclusive lesz a cucc.
További észrevételem még az UBI-val kapcsolatban, hogy mindig a meglévő játékaik assetjeit használják. Ottvan a For Honorban is egy rakat ilyen nordic- jellegű kari, fogják és copy/paste. -
Adam_Shepard
addikt
Nagyon kis vicci az Uborkaszoft ilyen téren. Emlékszem, mikor az UngaBunga Far Cryt teaselték, majd jól nem frissítették fel az oldalt egy fél napig, amikor lejárt a visszaszámlálás.
Ezzel is el fog szüttyögni szerintem itteni idő szerint éjfélig. Az remélem megvan, hogy ez nem biztos, hogy live. Lehet így is időzíteni a videókat. -
-
.LnB
titán
Ezt figyeljétek!
Tegnap ezt írtam a Star Wars Battlefront II: Celebration Edition Upgrade-ről:
"Akkor adjanak kedvezményt, ha már ennyire elismerik ezt a "nagy" teljesítményemet. 10€-t adnék érte. Az se reális ár érte. De annyira vagyok hülye, hogy annyiért már megvegyem."
Erre ma: [link]
Köszi Szandi!
szerk.: Megpróbálok akkor még egyet: Jöhetne már EA Access-be a Fallen Order! Hátha bejön.
-
Frod
addikt
Érdekes nekem meg csak 2 hete kezdett el úgy egyáltalán bármilyen levelet küldeni.
Mindig írtátok, hogy ilyen kupon, meg olyan kupon, stb, én eddig SOHA semmiről nem kaptam levelet.
Amióta meglett a Horizon plat, arról jött egyből egy, és azóta kapom én is az ajánlatról szólókat. ¯\_(ツ)_/¯ -
.LnB
titán
Nem jó írás lett?
Ez meg mi a tököm?! Ez a rohadt telefon, megvan már hónapok óta, de egyszerűen nem tudok rendesen írni vele. Swiftkey ide vagy oda.
marilllyo Azt akartam írni tegnap este, hogy nagyon jó írás lett. Kicsit futtában írtam, és nem olvastam vissza mielőtt elküldtem volna. Bocsánat!
-
NyMRooD
őstag
Nekem DS megvan PC-n, de inkább játszanám ps-en, a DL-on meg egy jó ideje gondolkodom, csak nem minden fps irányítása jön be konzolon, szóval nekem hosszú ideje magasan a legjobb plus lenne, főleg, hogy mostanában több olyan játék is jött ami ps-en már megvolt. De fix, hogy kamu mert úgy is a Black Flag lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest