- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tboy93 #279486 üzenetére
Fenét van sztori közben! Mikor egyedül mész a világ másik végére? Meg mikor elindul a banda bankot rabolni és a lovaglás felére elfogy a dialóg? Meg mikor menekülni kell és beküld a játék a fák közé, de a ló minden szarnak nekimegy? Tök jó sztorija van a játéknak de nagyon felhigítja a rengeteg bullshit két küldetés közt.
-
válasz
tboy93 #279328 üzenetére
Igen. Köszönöm.
Valahogy a Venom-on is megoldották, hogy ne pirosan világítson tovább a LED, ha feltöltött a kontroller, hanem kéken, azaz érzékeli a töltöttséget... de a kakaót biztosan nyomja tovább, csak azért, hogy a júzerek aksiját tönkretegye.
#279323 Talala
Tudod, a keresőbe beírod, hogy "töltő", aztán ENTER, és már csak végig kell mazsoláznod a hirdetéseket, amíg nem találsz egy megfelelőt, pl. itt. -
-
F-ECT$
titán
válasz
tboy93 #278569 üzenetére
Illetve PC-s időkből emlékszem, hogy voltak FPS gyilkos pályák, ahol valamilyen effekt vagy a pálya nyitottsága, esetleg az ellenfelek száma miatt a játékban korábban megszokott framerate töredékét tudta csak a vas.
Szóval bőven elképzelhető, hogy az alapjátékból még ki tudták csavarani a 30 FPS-t, de a kiegbe olyan dolgokat álmodtak, amivel már nem fog ez menni.
De ettől még kíváncsi leszek, hogy XSS-en hogy fog futni a CP2077 PL, gondolom erősen visszavesznek majd a grafikából, látótávolságból, effetekből, NPC-kből, és lehet hogy ez már annyi kompromisszum, hogy a CDPR tényleg csak kényszerből megy bele, és ha rajta múlna, akkor nem adná ki arra a platformra a cuccot.
-
FunPro
őstag
válasz
tboy93 #278569 üzenetére
Adott egy dlc, ami akkora, hogy nem tudják leoptimalizálni prevgenre. Ha egy ilyenre egy év fejlesztési időt szánnak, akkor betojok.
Itt megint úgy érzem, mintha előjönne a Cyberpunk effektus, ahol majd elhiszem, hogy előre nem tudták, hogy szarul fog futni ps4 alapgépen...
-
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
tboy93 #278500 üzenetére
Az kimondottan jó csere volt
!
Èn nem játszok vele,igazából csak pillanatokra kukkantok be hozzá,hogy èppen mit nyom. Igazából mèg ki sem próbáltam,nem akarok emiatt csalódni a prevgenben.
Tökèletes számomra a jó öreg pro,rengeteg van mèg benne.Majd esetleg èvek múlva,ha beesik az ára akkor talán váltok. De addig feleslegesnek tartom a cserèt,főleg,hogy jó,ha heti pár órát tudom csak tolni. -
Tdizsolt
senior tag
válasz
tboy93 #278479 üzenetére
Így igaz!
Februárban adtam el a fiam Pro-ját,akkor már 90k körül mentek. Mivel már meg volt az utódja,gondoltam,hogy nem árulgatom hetekig,lemegyek a "piaci" ár alá,hátha el tudom passzolni egy-kèt nap alatt.
70 re írtam ki,dobozzal,tartozèkaival,1 kontival játèk nèlkül. Feladtam a hírdetèst,ráfrissítettem az oldalra,kb 15 mp telt el,ès már ketten írtak,hogy azonnal jönnek èrte. Mire lebeszèltem ès jegeltem,írtak mèg vagy hatan.Az csak hab a tortán,hogy a ps5-öt 209k-èrt sikerült januárban beszerezni,akkor,amikor nagyjából lehetetlen volt mèg használtan is venni. Most tuti a jelenlegi áron nem vennèm meg.Vargalex:
Agymenès,ami a konzol árakkal megy manapság.
-
Bogyi007
veterán
válasz
tboy93 #278341 üzenetére
Az 69999 volt FIFA 22-vel és Slim gép, megbízható eladótól.
FIFA lemezt simán el lehetett volna adni 9000-10000 forintért, pláne most hogy még a VB is megy és a keretprogram éppen arra is épül...Jahh FIFA 22 nem az idei rész, talán még így is megérte volna megvenni azért...
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
tboy93 #278301 üzenetére
Èn február vègèn adtam el a fiam pro-ját,akkor már tartott az őrület. Alap szett volt,dobozzal,papírokkal,1 karral. 69k-ra raktam ki,akkor 90k-èrt mentek.kb.a hírdetès feladását követő 15. másodpercben jött üzenet,majd mire jegeltem,addig mèg hárman hívtak,hogy azonnal jönnek èrte. A vevőt az sem èrdekelte,hogy már volt szètszedve/pasztázva. Akkor gondolkoztam,hogy túl olcsón adtam. Tiszta őrültek háza.
-
Bogyi007
veterán
válasz
tboy93 #278301 üzenetére
A Ps5 ára valószínűleg a Ps4 konzolok árát is magával rántja - használt ps5 konzolt amin szinte már nincs is gari drágábban vagy jó esetben annyiért el tudod adni mint amikor megvetted ---> ezáltal (és hogy alig pár játék van ami csak Ps5 konzolon érhető el) a Ps4 konzolok keresettek lettek újra.
Nyáron szerencsére időben kapcsoltunk és a fölöslegesen a párom polcán álló Xbox One X konzolt (nekem és kissóginak is van Series X gép) elcseréltük 1 Tb-os Ps4 Slimre két kontival.
-
Elims
veterán
válasz
tboy93 #278253 üzenetére
Pint a division 2-t hoztad fel.. :-)) egy-két hónapja újra visszatértem ehhez a játékhoz,van benne x órám,igen,érezhető a töltési idő ps4-hez,de kb.15-20sec.
Ps5-ön sem szűnt meg,nem egy gt7,de kevesebb mint ps4-en.Viszont nem ér annyit az a kb.15-20sec amennyivel gyorsabb a ps4-től.Rendszeresen játszom ps4-es társakkal és bizony simán kitudom várni azt a valóban pár sec-ot amennyit "várni kell" a másikra.
Én c64-en nőttem fel. ;-) Nem sértésből írom,tényleg.
A lényeg,hogy nagyon és mindenhol kapjuk az arcunkba a ps5-öt és akinek még nincs az már vhol/vkinél "kevesebb".Pedig kicsit sem!!Nagyon sokan részletre veszik meg az 5-öst csak azért,hogy elmondhassák,hogy van,sokan meg -szerintem innen a topikból is..- kilóra vennék meg azt,aki nagy nehezen jutott ps5-höz,de bármi más miatt nem vettek még.
Az én írásom -anyagi helyzettől függetlenül- azoknak szól,akiknek még nincs (bármilyen okból!),szerintem fölösleges még most váltani.F-ECTS: "Generálisan nem lehet kijelenteni, hogy nem éri meg a PS5..."
De,kimerem jelenteni. :-) Ps4-hez viszonyítva nem éri meg.
Egy több 100e Ft-os számítógéphez képest már más a helyzet..de most ps4-ről van szó.
Akinek van 4-ese,nem késett le semmiről!Nincsnev: "185 ezer szerintem nem volt rossz ár érte..."
Így van,talán az lehetett volna a korrekt plafon ár,újonnan,bontatlanul,garanciával.
-
Frod
addikt
válasz
tboy93 #278253 üzenetére
Így.
Én még 185-ért váltottam, de önmagában az ssd - és ezzel a töltőképernyők kvázi megszűnése - miatt megérte + a 60fps szélesebb körű elérése a hab a tortán.
Ezzel a kettővel igazából meg is vagyok, nem hiányzik semmi csilivili feature.
Najó, még a DualSense konti a cseresznye a habon. -
Elims
veterán
válasz
tboy93 #278250 üzenetére
Ha vkinek egy normál full hd tv-je van tökéletesen elég a ps4.
Az ugye a legnagyobb baj,hogy mki hype-olja a ps5-öt..és aki csak azt olvassa -mert senki nem írja le a valós dolgot- persze hogy szeretne ő is.Nem lenne ezzel gond,de az árbeli különbsége közel sem arányos a tudásbeli különbségével. Aki mást mond,hazudik vagy rosszul gondolja. :-(
Ne értsetek félre,nem fikázni akarom a ps5-öt,tényleg,közel sem!!Csak azt mondom,hogy nem ér annyit amennyiért adják.Ill. ha ps4-hez hasonlítom nincs akkora különbség a két gép között,mint az árában. És tartom ezt a véleményem.
Nem a levegőbe beszélek -tudom,te sem,nem azért írom..-,van ps5-öm is nem csak full hd tv-vel.Tény,hogy szép meg gyors,de amikor mondjuk elindítom a ps4-est ugyanazzal a játékkal,mint x perccel előtte ps5-ön és azt látom,hogy....oh,hát ezen (ps4-en) is piszok szép a játék akkor azért elgondolkozom,hogy valóban ér e annyit a ps5,mint amennyiért nyomni,passzírozni próbálják belénk.
Igen,igaz,hogy gyorsabb,érezhetően,a töltési idők rövidebbek,de mennyikről is beszélünk? :-)
Ja,20sec-okról esetleg 30-ról? :-) O.K. :-)
Szóval azt mondom,hogy amíg nem lesz a ps5 használt ára ~150e úgy,hogy a ps4 ára marad a jelenlegi és vki simán megvan a ps4-gyel is,Ne váltson,mert fölösleges.Szerk.: inkább 130e.
-
Elims
veterán
válasz
tboy93 #278237 üzenetére
Helyesbítek kicsit,vmennyivel gyorsabban futnak rajta.Aztán hogy x sec megér e vkinek +kb.180e-t az már más kérdés..
Gymbeam: "Egy"sz@r" kontroller százezer forint."
És ami a legrosszabb,hogy ahányszor nézek rá,annyiszor győzöm meg magam,hogy megveszem. :-/
Aztán ez is úgy jár majd mint a ps4-es dedikált fülhallgató..kijött 3x e-rel,aztán 2-3 hónap múlva kb. a feléért adták. (Igen,ugyanazok a boltok.) -
FunPro
őstag
válasz
tboy93 #278230 üzenetére
Én úgy tudom, hogy idehaza semmilyen garanciális ügyletnek nem lehet feltétel az eredeti csomagolás.
Ami logikus, mert ha valamit beadok garanciába, akkor:
A) Meghalt. Ilyenkor én visszakapom az árát a termék pedig megy a hulladékba.
B) Javítható. Ilyenkor visszakapom a terméket.Elállás esetén kérhetik a gyári sértetlen csomagolást, ami megint csak logikus, mert a bolt nem tehető felelőssé a vásárló hülyesége miatt.
-
Guitar14
senior tag
válasz
tboy93 #278149 üzenetére
New Colossus nekem sokszor montonnak érződött de a sztori rendben volt nagyon.
Plusz nekem kicsit furcsának érződött a nézelődés a másik kettőhöz képest de szerintem ez csak az én finnyásságom.
Old Blood-ot én is majdnem félbehagytam de muszájból végignyomtam. Na azt nem hiszem, hogy valaha is újrajátszom.Youngblood-ot játszanám ha lenne kivel. (kitudja meddig bírnám mert hallottam azt is sokan félbehagyták mert nem érződik igazi wolfenstein-nek)
-
F-ECT$
titán
válasz
tboy93 #278123 üzenetére
Annyi idősen saját telefon
Gondolom szabályozva sincs, hogy mit érhet el rajta...
Nem tudsz versenyezni hülyeség terén a szülőkkel, mindig van valaki, akire tud hivatkozni a gyerekNálam 7 éves a nagyobb, neki már 2 óra van engedélyezve (Netflix és YT kids, ez utóbbi reklámmentesen), de ezt jórészt ki se tudja használni, főleg hétköznap. Suli, aztán valamilyen különóra / szakkör, utána meg vacsi, fürdés, esetleg házi feladat és feküdnie kell 20:30-kor legkésőbb, szóval van hogy fél óra fér neki bele.
A mi telefonunkat persze nyomkodhatja néha a felügyeletünkkel, de az elsők között azt tanítottuk meg neki, hogyan kell apát/anyát hívni és üzenni neki. Ne legyen rá mostanában szüksége, de nem árt ha tudja.
A social media részt még nem tudom hogyan fogom megoldani pár év múlva... -
törölt tag
válasz
tboy93 #277893 üzenetére
Nem tudom basszus. Gondolkodom hogy megveszem. De szeretnék majd Game Passra is előfizetni egy hónapra. Meg ott van a régi GoW és az RDR2 amiket újra akarok játsazni. Meg az új GoW és a Forbidden West (bár ezeket nem vettem meg még). És a PS Plusos játékok. Nincs az embernek elég ideje erre!
-
F-ECT$
titán
válasz
tboy93 #277577 üzenetére
Magyar fiókhoz magyar kód kell.
"Állok a pusztában, gatyám lobog. Seggem kilóg, gyomrom korog. Nézek a magosba, gondolok nagyot! Magyar égre magyar csillagot! Nyugati szél fú, délibáb ragyog. Magyar vagyok, szittya vagyok! Nem vágyok sokra, de egyet akarok:
Magyar nemzeti hip-hopot!" -
törölt tag
válasz
tboy93 #277506 üzenetére
Szerintem még a lövöldözés is túl lett tolva. Nem valami nehéz vagy izgis, de azért szinte mindig rátettek egy hullámmal többet, csak hogy húzzák az időt. Meg mikor partner hal meg és azért kuka a küldetés, pedig semmit se tudtál volna csinálni ellene. Az ilyenek úgy kizökkentettek mindig. Plusz ugye a 10 perc lovaglások küldetések között vagy akár az elején.
-
Alarikman
senior tag
válasz
tboy93 #277011 üzenetére
PC-n voltam így, mai napig szívesen nézek meg egy szép, igényes DVD-s kiadást a polcon. Nosztalgiából, hogy milyen jó emlékeket adott. Szinte mind újonnan véve.
PS4 esetében már kicsit nehéz, mert nem egy ár kategória a PC-vel. Jó minőségű használtakra megyek rá lemezesben(pl legutóbb Nathan Drake collection-t 2K-ért; Knowledge is power-t ajándékba kértem, és mindkettő jó állapotú). Persze digitális is van kb 50-50%. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
tboy93 #276986 üzenetére
A lemezes gépet is lehet lemez nélküliként használni, ha digitálisan vásárolod össze a dolgaidat, de fordítva ez nem működik és bőven tud haszna lenni, sőt a felár busásan meg is tud térülni. Én csak akkor vennék lemezmeghajtó nélküli gépet, ha átállnának valami alternatív adathordozóra (pl: memóriakártya, USB kulcs), még csak nem is kéne rajta lennie a játéknak, csak töltse be a lemez szerepét abban, hogy igazolod a konzol felé, hogy ez jogtiszta cucc és ugyanúgy továbbadható lenne.
-
válasz
tboy93 #276752 üzenetére
Jó, de ha lesz is visszafele kompatibilitás, DS4, Move és Aim kontrollerek, meg hozzájuk valószínűleg a kamera is, tuti kelleni fognak. Vagyis ez akkor is ilyen fél megoldás lesz csak, és az új belépőket hatékonyan megakadályozhatja majd a régebbi játékok futtatasában.
-
vargalex
félisten
válasz
tboy93 #276678 üzenetére
Szintén. De abban a csomagban (ha ugyan arról beszélünk), a Frantics nem volt benne. A That's you!, Knowledge is Power, Hidden agenda és SingStar Celebration játékokat tartalmazta...
Pont azért, mert a 4-ért ilyen olcsón jutottam hozzá, még nem volt "kedvem" behúzni a Chimparty és Frantics játékokat még 3500 Ft körül sem. A következő akciónál szerintem megveszem őket, mert a gyerekek a Knowledge is Powert is nagyon élvezik...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
tboy93 #276396 üzenetére
A Fallen Order szerintem nem igényli, hogy ennyire vissza legyen véve a nehézség (aminek Story Mode a neve egyébként). Hasonlít a Souls játékokhoz, de azért azoknál könnyebb.
Az "Easy" fokozat (Jedi Knight) egy kellemes kihívás, ami mellett már nem tudsz ész nélkül hadonászva végigrohanni a játékon, de azért nem is okvetlenül akarod 5 percenként keresztül dobni a kontrollert a képernyőn (a Souls játékoknál én pont ezt érzem). De tény, hogy a mai AAA akció/kaland játékokhoz képest valóban fingatósabb (de ezt imádtam benne).
-
-
törölt tag
válasz
tboy93 #275936 üzenetére
Pedig a Pro se hajtotta ki a 4K-t natívan csak kevés játék esetében.
Van éjszakai gameplay is azóta, ott is szépen tartja a 30 fps-t. Vannak azért droppok, de 30 perc alatt egyszer ment ilyen 23 környékére. Gondolom lesz majd DF elemzés is, úgysem akarom teljes áron megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest