Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Most este kijöttem dolgozni
Lepakoltam , majd kimentem megnézni az olajat és még tölteni bele az olajcsere után
Míg csordogált lefele a bele öntött olaj megtöröltem a szélvédőt belülrőlMikkor végeztem ráadtam a gyújtást és ez fogadott(kép lent)
Airbag fehlerMitől jöhetett ez?
Eltűnhet ez magától? Értem ez alatt hogyha a hiba csak pillanatnyi volt akkor is marad a hiba jelzés vagy eltűnik magától.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
molnarpeter
nagyúr
válasz KisApám #185791 üzenetére
Ha már bekerülnek az új dugók, nem létszükséglet; ez pl korrekt, vagy ez is jó cucc (utóbbi alvázra is jó).
Aweriot: akkor 100-200k km között menetrend szerint EGR, kb ennyi váltóból jó a DSG és kézi is.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz #20749568 #185792 üzenetére
Melyik motorral? Fiatal még a típus, sok jellemző gondra még nem derült fény - viszont a konszern lego-jára épülve nagyjából sejthető, hogy tisztességes portéka. Flottában Passatokkal találkoztam, nem rémlik különösebb gond velük, esetleg az EGR szelep.
[ Szerkesztve ]
-
-
newmoonlight
senior tag
válasz #20749568 #185792 üzenetére
Az Arteon hemzseg a konstrukciós hibáktól. A VW konszern legsilányabb minőségű terméke. A motorjai hulladékok. Az ütközésvédelme katasztofális. Csak olyan férfiak vesznek Arteont a feleségeiknek, akik meg akarnak szabadulni tőlük, hogy összeszűrhessék a levet valami repedtsarkú, ledér ribanccal.
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
KisApám
addikt
Tudnátok ajánlani Roszdagátló ÜREGvédő Spray-t?
A Skoda Octavia aljában kicserélem az alvázba való küszöb dugókat (valamelyik már kiesett, szétrohadt, elérett - 15 éves az autó, és persze az alja sok midnennek van kitéve), és gondoltam előtte befújok a karosszéria üregekbe kissé.
Ha meg beraktam az új dugókat, vettem FullDip matt fekete sprayt (folyékony gumi), és még azzal majd lefújom plusszban, ahogy tudom, az alján itt-ott ahol kell, a dugókat is.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #185720 üzenetére
Központi e-mailre nem kaptam választ, ellenben továbbküldtem a raktárfőnöknek, azt másnapra válaszolt, hogy van és 1894 HUF-ért. Így boldog tulajdonosa lettem a zárófedélnek.
-
rob210
nagyúr
válasz F_Zolee #185768 üzenetére
De volt, fennakadás mindig van. Attól szép az élet, meg attól, ha meg tudja oldani az ember.
Én ugye látszik, hogy francia autóra vagyok ráállva.
Kis naívan azt gondoltam, mindenem is van a szereléshez.
De amikor a hátsó nyeregtartót le kellett volna venni, szembesültem a ténnyel, hogy 14es XZN fejű a csavar Hogy azt oda, hogy sikerült kitalálni azt nem értem.
Mindegy ugrasztottam a barátom, hozta az ezközt és folytatódott a cserebere.
Addig cseréltem az első féket, mert oda sikerült 6lap fejű csavart tenni
Mi értelme a kétféle csavarnak ezt sose fogom megérteni.A lényeg, hogy leküzdöttük.
Focvis a felsorolásból kihagyott egy nagyon fontos dolgot, a kerekek is lecsérélődtekRenault power
-
dzoli87
aktív tag
Sziasztok!
(2016 Octavia kombi CRMB 2.0 TDI 110KW manuális 6)
Egy kis segítséget kérnék, hátha volt másnál is probléma!
Most, hogy bejött a hűvösebb idő azt vettem észre, hogy az 1-2 nehezen veszi be a váltó.
Váltóolaj cserélve lett a helyzet nem javult, de miután "bemelegszik" megyek 4-6km-t, megszűnik a jelenség.
Volt hasonló jelenség valakinél?Köszönöm!
-
veterán
válasz Lacess #185776 üzenetére
A kérdés nincs véglegesen lezárva.
Az S3 az onnan ered, hogy Golf R-t szerettem volna, és az R árában akad S3. R-t pedig a lovak mellett az összkerékhajtás miatt szeretnék.
Hogy tudjak a fánkozni a körforgalomban és mindig padlógázzal indulhassak.
Csak hogy az R kb.1,5 GTI ára, én meg smucig vagyok. És annyival nem tud többet.A fekete tükrök már úton vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Lacess
tag
válasz focvis #185773 üzenetére
Alsoo, az valahogy kimaradt, hogy nincs katalizátor ebben.
Azzal egyetértek, hogy katalizátor nélkül elégcigakarom mondani, nem jó. De ha nagyon kell, 150alatt kapsz már downpipeot 200cellás katalizátorral. Csak azért jutott eszembe, mivel nagyon akartál S3-at, és nyilvánvaló, hogy afogyasztásteljesítménye miatt. Így meg olcsóbban meglenne ugyanannyi paripa.Mindegy is, én is meghagynám gyárinak, a kis "pimpek", amiket csinálsz rajt(fekete tető, tükör, etc.), azok bejönnek, így fasza is. A G7 GTI egy igazi svájcibicska és jó is úgy ahogy van.
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
veterán
válasz Lacess #185771 üzenetére
Hogyne gondolkodtam volna erről.
Downpipe - "de-cat", azaz nincs benne katalizátor*, Proex talán 120 ezret mondott rá. Az is megfordult a fejemben, hogy katalizátor és Proex középdob, további 60, szumma 180. (Ehhez képest van egy gyári rendszerem, a CTS-t pedig kb. 250-ért elviszik.) Katalizátor nélkül ég a pofám.
IS38 már 120 ezerért akad. Egyik első gondolatom volt! Mire felrakják, ez+az... 200 ezer a vége. De kell rá a csipsz is, legyen 100, a vége 300. Most járunk 480-nál. Még pár hülyeség és ott a 600 ezer.
Sima csipsszel is a 300 ló közelében járunk 100-ért. Persze a fenti kombóval a 400 lovat is meg lehet célozni.
A DSG-sen volt egy (kettő) rövid ideig csipsz, állatul ment, de először a DSG-t feltettem, másodjára a fogyasztást sokalltam, ugyanúgy nyomva +1,5 liter.* A downpipe a katalizátor helyén van.
Most először is full gyári lesz. Aztán majd az idő eldönti.
[ Szerkesztve ]
-
Lacess
tag
válasz focvis #185767 üzenetére
Azon nem gondolkodtál, hogy a downpipe maradjon (már ha össze lehet hozni a gyári kipuval, a hang miatt) és jöjjön hozzá egy IS38? Még egy kis csipsz és kész is lenne az S3 teljesítménye.
Vagy inkább minden gyári és nem kell nagyobb ménes?Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz papg79 #185764 üzenetére
Az jó, és az is hogy nem hirtelen teljesen engedte el magát (mentés miegymás)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Doki16
addikt
válasz Cece04 #185761 üzenetére
Nézd meg mi van benne és próbálj meg ugyanolyan paraméterrel rendelkező VARTA akkumulátort venni. De a ami a lényeg, hogy legyen rajta mindenképpen BEM Code. A márka úgy is jó lesz amin rajta van ez a kód. Utána valakinek aki ért hozzá fel kell tanítania az akkumulátort. Esetleg kipróbálhatod, hogy kérsz árajánlatot több márkaszerviztől és ott egyben le lehet tudni a cserét és a programozást.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Cece04
tag
sziasztok,
b8-as passat kiírta reggel, hogy merül az akksi, még a gyári van benne, szóval 5 és fél éves, megérett a cserére. Van esetleg valamilyen ajánlott márka, amit érdemes nézni?
Köszi,
A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-
grizlisandor
veterán
válasz macilaci78 #185758 üzenetére
Volt meglepődés.
(#185759) bul07:
Kimaradt a hsz-ből, hogy hígított rajta. -
bul07
nagyúr
válasz grizlisandor #185757 üzenetére
Mágus ajánlása -40 környékére, hűtő védelme érdekében [link]
Nekem is meg kell néznem mert
Termosztát cserekor sikerült -55-re belőni
Azóta annyit csináltam hogy kiegyenlítő tartályból kiszívtam az egészet, kb 8-9deci, és desztillált vízzel felöntöttem
Viszont nem mértem meg utána így most nem tudom hogy mennyi[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
macilaci78
nagyúr
válasz grizlisandor #185757 üzenetére
Nem bízzák a véletlenre.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
grizlisandor
veterán
Voltam a szerelőnél felrakta a téli gumikat.
Megnézi a fagyállót, hogy ez -60, ki csinálta ezt nekem, mert ő ezen nem cserélt vezérlést.
Mondom Debrecenbe a márka. -
dond
csendes tag
Sziasztok! Mi a véleményetek a koreai és/vagy a török Beru gyújtótrafó az "igazi"?
Konkrétan úgy jártam Beru ZSE030 (1.4 16V BBY-ba is való) típussal, h egymás mellett méregettem 2db használt de jó török 1db új török és 1db új koreait.
A koreai trafó külalakra is más kicsit és a másik háromtól eltérő ellenállásértékeket produkált, uh nem raktam be az autóba, szereztem helyette negyediknek is törököt, ami már azonos értékeket mutatott a többivel. -
Vegha
senior tag
válasz F_Zolee #185747 üzenetére
Rakerdeztem a helyi markakepviseletnel, 195/65-15-ot javasolnak telinek.
Itt a nem szoges gumi kategoriaban a Conti-GoodYear-Nokian dobogos trionak 25-32.000 HUF darabja kb. Es mindenki azt mondja hogy szrjam le hogy XL-es vagy sem... Mivel nincs mas, kenytelen leszek igy tenni.[ Szerkesztve ]
-
papg79
tag
válasz bul07 #185752 üzenetére
Köszönöm a választ. Aztán végül felhívtam egy autószerelő ismerősőmet, és ő mondta, hogy van neki csöve, és majd megcsinálja. Kicsit azért túrtam a netet, és találtam univerzális vízcsövet, de előtte le kéne mérnem a fém cső átmérőjét. Egyébként biztos, hogy itt valamikor fém cső volt, ez a gumi cső valami utólagos megoldás lehetett, szerintem.
-
bul07
nagyúr
válasz papg79 #185743 üzenetére
Így én nem tudom azonosítani, esetleg ha csinálnál egy videót hogy honnan hova megy az a cső akkor talán
Amúgy úgy nézem hogy az egy egyenes cső
Egy olyan üzletet kellene keresned ahol magasnyomású csövekkel foglalkoznak, hidraulika csövekkel, csapágyakkal, ékszíjakkal, mezőgazdasági gépekhez cuccokkal
Ha mondod nekik hogy kocsi alá keresel hűtővíz csövet tuti tudnak adni megfelelő erős szövet erősítésű csövetDe ne felesd el lemérni hogy a fém cső milyen átmérőjű
Meg a külső átmérőt is hogy a meglévő bilincseket rá tud húzni
De lehet jobb ha összenyomós bilincset is tudsz venni újatGoogle találta talán itt [link]
[ Szerkesztve ]
-
Lacess
tag
válasz lord_devil #185749 üzenetére
Szíjas motor, Golf 7-ben mindegyik az.
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
lord_devil
tag
válasz molnarpeter #185735 üzenetére
Köszi! Ha jól olvastam utána láncos. Ennél a motornál már nincs vele probléma?
-
Vegha
senior tag
Koszi. Ez nem a 2007-es hanem az ujabbe.
Amugy semmit sem talalok benne nemhogy az XL-re, de meg a javasolt gumi meretre vonatkozoan sem. -
Vegha
senior tag
Sziasztok,
2007 Octavia 1.9 PdTDI kombihoz valaki ki tudna segiteni egy hasznaloi kezikonyvvel ? Angol lenne a legjobb talan.
Problema: Skandinaviaban ragadtam es teli gumit kene vennem. Az itteni szortiment teljesen kulonbozo a kozep-europaitol es nem csak mintazaban, konkretan csak 'XL' gumikat talalok markasabb kategoriaban - pedig marhara nincs ra szuksegem. -
papg79
tag
válasz bul07 #185738 üzenetére
Szia, köszönöm szépen, sajnos eddig én sem tudtam beazonosítani, hogy melyik cső lehet. Ma eljöttem vele dolgozni, aztán a parkolóban alámásztam és megnéztem. Valószínű, hogy a felső gumicső ereszt, nagyon minimálisan. Csak azt nem tudom, hogy ez melyik cső lehet a robbantott ábrán
Ez a cső van hozzáfogatva a kasztnihoz. Jó lenne, ha valahonnan be lehetne szerezni, mert ezt szerintem én is ki tudnám cserélni, és biztos jóval olcsóbb lenne, mintha szerelőhöz vinném. -
Doki16
addikt
válasz yodamester10 #185739 üzenetére
Csak vízen meg hóban nem jó a széles peres gumi
Nekem jó kis acélfelni van 205/55 R16 gumikon, a fogyasztásért mindent Mondjuk az én kocsim alapból úgy néz ki mint egy sima Golf 7. Igazi kis sleeper.A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
bul07
nagyúr
válasz papg79 #185737 üzenetére
A fém cső is ki tud kopni ha hozzáér a kasznihoz
[link]
Kép alapján nem tudtam beazonosítani melyik cső az, de neked biztos menni fog ezen, száma alapján meg rá tudsz keresni
Jól töröld meg majd indítsd be álló helyzetben és keresd meg a szivárgást akkor lesz biztos hogy honnan jön
Hogy honnan tudsz venni
Bontó, de ki tudja menyire használt meddig bírja
Nagyobb autós bolt ahol ha tudod a számát tudnak adni
Webshop szám alapján kikeresve megrendelve
Kimérős cső csak akkor megoldás ha egyenes cső, ha van formája(Van ív benne) akkor már nemMenni vele
Erre így senki nem tudna biztosat mondani, hogy melegen nyomás alatt mennyire tart, nem e egyszer gondol egyet és elereszti az egész hűtőfolyadékot(főleg hogy elég intenzíven kezdődött a szivárgás)
Szerencse kérdése[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz lord_devil #185729 üzenetére
Ha nem eszi az olajat és jó a váltó, stb stb, akkor hajrá Minél inkább garanciával veszed, annál nyugodtabb lehetsz olaj ügyileg.
-
bul07
nagyúr
válasz papg79 #185733 üzenetére
A második képen jobb oldalt a bilincsnél egyértelműen rózsaszín folyadék, hűtővíz
-
papg79
tag
Sziasztok, köszönöm a válaszokat. Amiatt nem lehet, hogy előtte párátlanítás miatt bekapcsoltam a klímát?
U.i.: Alátettem egy edényt, és most megnéztem, rózsaszín folyadék van benne.A gumicső alá tettem, akkor valószínű, hogy az ereszt. Kb egy hete üregvédőztem a küszöböt, és akkor egy kicsit megmozgattam, lehet, hogy az tett be neki.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz papg79 #185730 üzenetére
Lehet hogy a kötegelővel oda lett húzva a kasznihoz és kidörzsölte
Töröld le majd indítsd be és néz meg hogy hol kezd el szivárogniAmúgy feljebb a cső nem hűtőfolyadékos, tehát hogy máshol lyukas csak oda folyik
-
papg79
tag
Sziasztok,
Van egy 2003-as Sharanom, 1.9 pdtdi asz motorkódos. Ma vettem észre,hogy kevesebb a hűtőfolyadék a tartályban. Utána töltöttem,majd használtam az autót, és most este észrevettem, hogy hátul a jobb oldalon,az autó alatt van egy kis tócsa. A csatolt képen látszik, hogy ezek a csövek nedvesek. Lehetséges, hogy innen engedi el a hűtőfolyadékot? [kép] [kép]
[ Szerkesztve ]
-
lord_devil
tag
Sziasztok!
Golf CYV motorral ajánlott? Milyen nyűgjei lehetnek?
-
veterán
válasz simonjoe #185727 üzenetére
Bíztató!
(Kb. olyan lehet, mint egy tüdőgyulladás. 1x volt; ráadásul 2 hetes távoli nyaraláson jött ki, az első 3-4-5 napon K.O. voltam, kb. 15-20 nap alatt jöttem rendbe. És csak itthon diagnosztizáltak a tüdőgyuszit.)
@yodamester: Erre mondom, hogy erős lesz a per40-es gumival. 16" + 205/55, vagy 17"+225/45.
Aztán lehet, hogy mégis csak megveszem...@rob210: téli kipufogóra vágyom! 11.18!
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
válasz yodamester10 #185725 üzenetére
Itt is felkerültek a téli kerekek.
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
veterán
válasz grizlisandor #185720 üzenetére
Nem, sima VW felni. Télire keresek vmi szépet. Tetszik, tetszik a csabai, de a 18-ast erősnek érzem télire. (Megvan a régi téli felni is, az 16", a gumi már 6 éves.)
A gyári 18-as szál húzott GTI felni (Austin?) van rajta, pár hónapos gumikkal. Ez az egyetlen fotóm amin látszik a kerék: [kép].
2x-3x már jártam Békéscsabán,
nincsnem volt közel. Ha legalább egy jót kirándulhatna az ember, de nem azokat az időket éljük + ronda november.[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz focvis #185717 üzenetére
Dobtam rájuk egy e-mailt, minimalizáljuk a személyes érintetséget, céges utasítás.
GTI felni? Milyen felni van a régiúj Golfon?
Ha jössz, próbáld ki az M44 gyorsforgalmit, állítólag jót tett a közlekéséünknek az ország szíve felől/felé, vagy jöhetsz Szeged felől, bár azt is hiába csináltak meg teljesen, néhol már elég szép süllyedések vannak. A 44 főút meg borasztó, jobb elkerülni.
-
diegho
nagyúr
Őket ismeri valaki? Autós ruhákat árulnak, van 1-2 szemrevaló darab és az árazás sem rossz.
-
1stVikman
senior tag
válasz 1stVikman #185656 üzenetére
Fejlemény :
Multiméterrel mértem 1,2-es pineket, nincs szakadás.
Motorvezérlő felől jövő csatlakozóban, szintén pin1, 2-n mérve járó motornál ~12,2V.
Lamda teszt lefutott, OK.
Lambda fűtés tesz időtúllépés.
Teszt előtt nem töröltem a tanult értékeket, nem tudom, hogy kellett volna vagy befolyásol - e valamit vagy sem.
Illetve először valami feltétel még nem volt elég a teszthez, pedig úgy tudom, csak a hűtővíznek kell 80 fok felett lennie, az meg teljesült.
[kép]
Mit nézzek még meg?
Vagy csere mindenképp?Vasárnap óta ezek kerültek a hibatárolóba :
17138 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S2; Heating Circuit
P0141 00 [237] - Malfunction17142 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S2
P0138 00 [237] - Signal too High -
veterán
válasz grizlisandor #185715 üzenetére
Arra gondoltam én is, hogy elkanyarodsz a helyi márkaszervizbe.
Én meg pont Békéscsabán néztem ki egy felnit. Oda-vissza 5 óra út, ott eltöltök egy felet, megállok pisilni, cigizni, a végén 6 óra. És este 8-ra haza kell érni. Nem lesz ebből semmi; annyira nem olcsó, annyira nagyon nem tetszik, hogy kivegyek egy nap szabit.
-
félisten
-
bul07
nagyúr
Na megvolt az olajcsere
4783Km mentem múlt év 10hó 26. óta, ez csak 900Km kevesebb mint egy évvel ellőtte és ugye a vírus miatt nem autóztam annyit
Kb max 5deci olaj fogyhatott, szerintem ez nem sokKisebb gyöngyözések vannak, de még akkor se hogy megcseppenjen a kocsi alján
Egynél van nagyobb egy csőnél, anyánálÚgy az aljáról [kép]
(ujjam belelógott de örültem hogy nem csúszik ki a olajos kezemből a telefon)Ennél a csőnél, anyánál van valami [kép]
VideóSzerintetek ez a szilent mennyire gáz?
[kép][ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz grizlisandor #185710 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Škoda ablakmosótartálya zárófedelére tud valaki beszerzési helyet?
(A termék gyári cikkszáma 6V0 955 485.)Az autóm szerelőjének nem sikerült, pedig eddig minden cikkszámot, amit mondtam beszerezte.
-
ham_
tag
KGFB Netrisk kalkuláció:
Aegon: Bonus-malus besorolás szerinti (B10) kedvezmény: 46% (éves díj: 22.248 Ft)
Allianz: Bonus-Malus besorolás (B10) szerinti pótdíj: 71,5% (éves díj: 51.480 Ft)Allianznál elment a maradék eszük is, vagy csak hibás a kalkulátor?
-
bul07
nagyúr
válasz rob210 #185699 üzenetére
Ha így van így van.
De azért van akinek jól jön hogy nem így karácsony előtt kell kiadni 25e Ft, ot hanem mondjuk majd februárban.Nekwm azért jönne jól ha valami hibát találnak és javítani kellene nem januárban a hidegben kellene cserélni, hanem mondjuk 3-4hóban
(#185702) yodamester10
Szerintem míg nem lesz tömeges oltás addig ki fog tartani a szigorítás
Nagyvezíííír szavaria meg ne adjál
Kormány szakértője is dec közeppére tesszi a tettőzést ami talán igaz lesz jan elejének(#185702) yodamester10
Febi-t néztem én is
De két méretvan belőlle is, menethossz más
Deszerintem most visszek majd tolómérőt és lemérem azt ami benne van( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
simonjoe
őstag
Jó reggelt!!
Szegény srácot jól beparáztatjátok ezzel a DPF-el! Nem történik semmi ha otthon elkezdi regenerálást. Többször is előfordult már nálam is. Én sem tudtam először hogy mi történik, Ti írtátok, nem szabad leállítani, menni kell vele. Nálam volt már, h egy 800km-es többnyire pályás út után kezdte itthon, mentem vele egy 30km-es kört figyelve, h 2000 alá ne menjen a fordulat és utána minden oké. 280k km-nél még mindig 140ml az olajhamu, sajnos nem sok van már a DPF-be, de még így is 900km felett regenerál. Szóval tényleg óvatosan kell ezt kezelni, és főleg a tények birtokában. Az is lehet, h megcsinálták a visszahívást is rajta, de az tény, h ki kell olvasni az értékeket először, majd utána lehet sámánkodni!
#185688kleinguru:
Valamit nem jól csinálsz?! Ha megírtad a DVD-t nem kell mókolni a gombokkal. Tedd be az olvasóba, még a gyújtást sem kell ráadnod, felajánlja a telepítést, indítsd el, majd az eject gomb megnyomásával előjön a csúszka és látod a telepítés állapotát, ha kész kiírja, és ennyi.
Joe
-
grizlisandor
veterán
válasz bul07 #185698 üzenetére
Én tavaly, itteni ajánlásra végül FEBIt vettem, azóta is hordom a csomagtartóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest